Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Αυτή νομίζει ότι όλοι οι άντρες σκοτώνονται για το ποιος θα τη βγάλει γκόμενα έξω από το μπουρδέλο. Το ότι όλοι τη γαμάνε εκεί μέσα της περνάει τελείως απαρατήρητο. Είναι απίστευτο το πόσο διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας έχει. Τέλος από μένα.

ο χοντρος γυφτος λεει διαφορα για σενα στην πιατσα παντως

λεει δεν θα περασεις καλα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
[move]
file.ashx
[/move[/URL]]

Σφάζονται παληκάρια για την Κορίνα, κέρδισε ο καλύτερος όμως.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή νομίζει ότι όλοι οι άντρες σκοτώνονται για το ποιος θα τη βγάλει γκόμενα έξω από το μπουρδέλο. Το ότι όλοι τη γαμάνε εκεί μέσα της περνάει τελείως απαρατήρητο. Είναι απίστευτο το πόσο διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας έχει. Τέλος από μένα.

το γυφτο θα τον γαμησουμε οχι για να πιασεις γκομενα την συφιλιαρα τη σκατορουμανα αλλα επειδη ετσι προσταζει
ο αντρικος νομος ... ( εισαι και  απο λακωνια  ρε...) .

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν φταίει αυτός, απλά είναι θύμα της Κορίνας. Πάνω στην καύλα του ο άλλος κάνει τα χατίρια της γκόμενας που έχει μόλις "κατακτήσει" - εγώ δεν θα το έκανα ποτέ βέβαια. Όταν τα χαλάσει μαζί της θα καταλάβει τη μαλακία που έκανε να μου πουλήσει τσαμπουκά.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δεν φταίει αυτός, απλά είναι θύμα της Κορίνας. Πάνω στην καύλα του ο άλλος κάνει τα χατίρια της γκόμενας που έχει μόλις "κατακτήσει" - εγώ δεν θα το έκανα ποτέ βέβαια. Όταν τα χαλάσει μαζί της θα καταλάβει τη μαλακία που έκανε να μου πουλήσει τσαμπουκά.

aφου ρε πικερ πηγες κ εγινες 62 κιλα

πως θα τα βαλεις με τον γυφτο ειναι χοντρος αλλα κ γεροδεμενος

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dopamina άντε και γαμήσου ρε μαλάκα. Καταρχήν είμαι 67 κιλά και δεύτερον γυαλίζει το μάτι μου. Αλλά αλλοίμονο αν κάτσω να τσακωθώ για μία πουτάνα. Τους εύχομαι να περνάνε καλά. Και κόψε το δούλεμα γιατί εσύ ειδικά είσαι τελείως άσχετος με την πιάτσα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Dopamina άντε και γαμήσου ρε μαλάκα. Καταρχήν είμαι 67 κιλά και δεύτερον γυαλίζει το μάτι μου. Αλλά αλλοίμονο αν κάτσω να τσακωθώ για μία πουτάνα. Τους εύχομαι να περνάνε καλά. Και κόψε το δούλεμα γιατί εσύ ειδικά είσαι τελείως άσχετος με την πιάτσα.

gt μου μιλας ετσι? νομιζα ημασταν φιλοι...

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Τα κιλά δεν μετράνε.
O Bruce Lee πριν πάει στο Χολιγουντ ήταν 65 κιλά.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ωραια!!!

γυρισε ο διασκεδαστης μας!!!

να γελασει λιγο το χειλακι μας ναουμ

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ε καλα ρε φίλε ο bruce lee ήξερε να πούμε και 100 διαφορετικές πολεμικές τέχνες ο μλκας ο picker η μόνη τέχνη που ξέρει είναι πιταγύρο απ όλα

Με κρεμμύδι και τζατζίκι γίνεται φονικό εργαλείο τύπε.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Πικερ να πω που δουλευει ο γυφτος να τον ξεμπροστιασω και να τον τραμπουκισουνε ολοι τον βρωμιαρη?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
σακος του μποξ ο πικερ....

παρολο που δεν εχει ουδεμια σχεση με τις φωτο που ανεβηκαν.....αφηνεται ερμαιο στους τραμπουκισμους του ταμτακου....

καθεται και τον γελιοποιει το γυφτορουμανακι, και τον ξεφτιλιζει κι ο κουραδομαγκας της...

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Οτι πει ο πικερ ειναι δικο του θεμα.Μην βρει τον μπελα του και τον τραμπουκισουνε ασχημα στα στενα του παραμυθενιου και ρομαντικου μεταξιου.Αν και πιστευω ετσι και πω η ζωη του γυφτου θα γινει πραγματικη κολαση.....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παιδιά τελείωσε η κουβέντα. Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο. Δεν έχω τίποτα με τον τύπο και την Κορίνα τη γράφω στα αρχίδια μου.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Οτι πει ο πικερ ειναι δικο του θεμα.Μην βρει τον μπελα του και τον τραμπουκισουνε ασχημα στα στενα του παραμυθενιου και ρομαντικου μεταξιου.Αν και πιστευω ετσι και πω η ζωη του γυφτου θα γινει πραγματικη κολαση.....

εγω αν μαθω παντως  θα του σκασω καμια ροχαλα του μαλακα ..
με τη πουτανα  απαξιω να ασχοληθω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom