Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Όχι Duke Nukem, δεν είναι συγγενής της. Και πού το είδες ρε μεγάλε να λέω εγώ ότι είναι συγγενής της; Όνειρα βλέπεις;

Ειπες οτι γνωριζεις ανομολογητα πραγματα για το οικογενειακο της περιβαλλον και το εξελαβα ως υπονοουμενο. Ειναι γνωστο οτι οι γυφτοι γαμανε τις ξαδερφες τους (ή και τις αδερφες τους ακομα συμφωνα με τον ριγκορ). Επιπλεον δεν περασε απαρατηρητο το οτι η Κορινα και ο Πακο εχουν την ιδια στρογγυλη μυτουλα.

Αλλα για να το διαψευδεις προφανως ηταν λανθασμενες οι υποψιες μας. :hi:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πικερ στη σαντορινη ησασταν τα ζευγαρακια και εσυ με το ψωλομαντρι?  :effemine:  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φυσικά και ήταν λανθασμένες οι υποψίες σας. Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Τον τύπο τον ξέρω πάντως και ξέρω πού δουλεύει. Κατά τ' άλλα, αν είμαι εγώ υπεύθυνος για όσα γράφονται για την Κορίνα, σταματάει από εδώ και πέρα ΚΑΘΕ αναφορά στο όνομά της.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φυσικά και ήταν λανθασμένες οι υποψίες σας. Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Τον τύπο τον ξέρω πάντως και ξέρω και πού δουλεύει. Κατά τ' άλλα, αν είμαι εγώ υπεύθυνος για όσα γράφονται για την Κορίνα, σταματάει από εδώ και πέρα ΚΑΘΕ αναφορά στο όνομά της.

E ναι ρε φιλε! Αν δε ηταν η χαρισματικη προσωπικοτητα σου και ο Νομος του Πικερ, ισως το δημοφιλεστερο νημα στο σαιτ, ποιος θα ηξερε την Κορινα;

Και κατι ακομα: Δεν επιβεβαιωσες, αλλα ουτε διεψευσες ποτε οτι η Κορινα ειναι γυφτοπουλα. Μην απαντησεις. Η σιωπη σου ειναι σεβαστη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στη Σαντορίνη πήγα μόνος μου και πάντα μόνος πάω διακοπές. Δεν είχε μόνο ζευγαράκια πάντως, είχε και αρκετές γκομενοπαρέες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για τον Junis τι να πω; Λυπάμαι για το mute και δεν του έκανα εγώ αναφορά αλλά ανέβασε τη φωτογραφία κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του με αποτέλεσμα να την πληρώσω εγώ. Γιατί εμένα θεωρεί η άλλη υπεύθυνο για όσα γράφονται για εκείνη εδώ μέσα.

Kαι ποιον να θεωρεί υπεύθυνο ρε τρόμπα;
Τους Ελλοχίμ ή τους Νεφελίμ;

Από εσένα την μάθαμε την Κορίνα και από τις παπαριές που γράφεις εδώ μέσα τόσα χρόνια για πάρτη της.

Αποδέξου επιτέλους το γεγονός ότι είσαι μαλάκας με πατέντα και δικό του νόμο,ανέλαβε τις ευθύνες σου και άλλαξε επιτέλους σελίδα.
Τόσες πουτάνες υπάρχουν,βρες άλλη να στέλνεις sms με καρδούλες. :effemine:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στη Σαντορίνη πήγα μόνος μου και πάντα μόνος πάω διακοπές. Δεν είχε μόνο ζευγαράκια πάντως, είχε και αρκετές γκομενοπαρέες.

Γαμησες;

Καμακωσες;

Εκανες κοπλιμεντα;

Μη γραφεις μονο για την Κορινα συνεχεια, πες και για τον εαυτο σου κατι. Εγω ειμαι Ροδο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
και οπου πηγαινες εβλεπες μουνια και ζευγαρια να γαμιουνται και ηταν σαν να μην υπηρχε διαφυγη?

ποσες φορες σκεφτικες να παρεις το πρωτο bluestar και απο πηραια κατευθειαν στη φυλης?  :tooth:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βαλκάνιε Πουτσαρά τόσο καιρό της έκανα διαφήμιση και λέγαμε καμιά μαλακία για να γελάμε. Επειδή όμως το θέμα από κάποιους έχει ξεφύγει τελείως, εγώ δεν θα ξανακάνω καμία αναφορά στο άτομό της. SMS και καρδούλες στέλνω σε πολλές πουτάνες πάντως.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saul για να πάω διακοπές σημαίνει ότι έχω ήδη κάνει τα γαμήσια που θα χάσω στις διακοπές. Ποτέ δεν πάω διακοπές για να γαμήσω.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δικιο εχει ο πικερ ας συγκεντρωθουμε στον νομο..Μην ξεφυγει το θεμα και βρει τον μπελα του με τα ζωα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μακελάρη δεν υπάρχει κανένα bullying στο νόμο του Picker. Όλοι όσοι εκφέρουν κάποια ριζοσπαστική άποψη σε κάποιο δημόσιο μέσο υπόκεινται δικαιολογημένα στην κριτική του κοινού. Εγώ αγαπώ όλους όσους γράφουν στο νόμο του Picker, αν και πολλοί με κουράζουν γιατί πρέπει συνέχεια να απαντώ σε κατηγορίες που είναι τελείως αβάσιμες και δείχνουν ότι δεν έχουν καταλάβει το πνεύμα του νόμου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem δεν έκανα κανένα καμάκι πουθενά ούτε και κοπλιμέντο. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να κόψω ΚΑΙ τα κοπλιμέντα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όλοι έχουμε ανάγκη να εκφράζουμε την αγάπη μας στις γυναίκες που γαμάμε. Τις αγαπάμε που ανοίγουν τα πόδια τους για εμάς. Όσοι λέτε ότι παραβιάζω το νόμο μου εκφράζοντας την αγάπη μου προς τις πουτάνες, απλά δεν έχετε καταλάβει το πνεύμα του νόμου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

I've had a lot of big dreams
I've made a lot of bad moves