dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Κι εγω ξερω που δουλευει τυπε..Οποιος γυρναει στο μεταξι ξερει που βρισκετε αυτος.... ;)
einai νταβαντζης με σουγια στην τσεπη κ τεραστια κοιλια?
Κι εγω ξερω που δουλευει τυπε..Οποιος γυρναει στο μεταξι ξερει που βρισκετε αυτος.... ;)
Χαχαχαχα οχι μωρε ο μπουχεσας καμια σχεση.einai νταβαντζης με σουγια στην τσεπη κ τεραστια κοιλια?
δεν απαντησες πικερΠικερ:
1. Θα επαιρνες πιπα στο γυφτο για να σε ξαναφησει η κορινα να την ξαναπαιρνεις ισοβιως;
2. Θα εδινες τον κωλο σου στο γυφτο για τον ιδιο λογο;
Χαχαχαχα οχι μωρε ο μπουχεσας καμια σχεση.
Μωρε ετσι και πω και το διαβασουν αυτοι ο καυμενος ο πικερ θα τρεχει.Θα του ανοιξουν δευτερ κωλοτρυπιδα.Εμεις καλα γελαμε εδω..Αυτος θα τρεχει μετα..τι δουλεια κανει?
Μωρε ετσι και πω και το διαβασουν αυτοι ο καυμενος ο πικερ θα τρεχει.Θα του ανοιξουν δευτερ κωλοτρυπιδα.Εμεις καλα γελαμε εδω..Αυτος θα τρεχει μετα..
Καλεσες το σοι σου για βοηθεια τοτε?Αυτή η περίπτωση μου θυμίζει τη φάση που είχε γίνει με μια πρώην μου γκόμενα, η οποία με είχε χωρίσει κι εγώ μετά την παρακαλούσα. Κάποια στιγμή είχε βάλει τον επόμενο γκόμενό της να μου πουλήσει τσαμπουκά. Όταν τον χώρισε όμως κι αυτόν, ο τύπος με έβλεπε στο δρόμο και ντρεπόταν να με κοιτάξει στα μάτια.
Γι'αυτήν τη συνήθη πρακτική που ακολουθούν οι γκόμενες,την πλήρη ευθύνη φέρουμε οι άντρες!Κάτι ανάλογο συμβαίνει με αρκετούς οι οποίοι έλκονται από μια ψευτομάγκικη συμπεριφορά των γυναικών σε μεικτές παρέες,όπου η γκόμενα ''θα την πει άσχημα'' σε κάποιον με τον οποίο διαφωνεί,ο χάχας θα ενθουσιαστεί που βρήκε γυναίκα που ''δεν μασάει'' και δεν κωλώνει να τα βάλει και με άντρες,ξεχνώντας ότι αύριο θα είναι αυτός που θα τον κάνει ρεζίλι μπροστά σ'όλον τον κόσμο και δεν θα έχει μέρος να κρυφτεί...Αυτή η περίπτωση μου θυμίζει τη φάση που είχε γίνει με μια πρώην μου γκόμενα, η οποία με είχε χωρίσει κι εγώ μετά την παρακαλούσα. Κάποια στιγμή είχε βάλει τον επόμενο γκόμενό της να μου πουλήσει τσαμπουκά. Όταν τον χώρισε όμως κι αυτόν, ο τύπος με έβλεπε στο δρόμο και ντρεπόταν να με κοιτάξει στα μάτια.