Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
τι δουλεια κανει?
Μωρε ετσι και πω και το διαβασουν αυτοι ο καυμενος ο πικερ θα τρεχει.Θα του ανοιξουν δευτερ κωλοτρυπιδα.Εμεις καλα γελαμε εδω..Αυτος θα τρεχει μετα.. :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μωρε ετσι και πω και το διαβασουν αυτοι ο καυμενος ο πικερ θα τρεχει.Θα του ανοιξουν δευτερ κωλοτρυπιδα.Εμεις καλα γελαμε εδω..Αυτος θα τρεχει μετα.. :2funny: :2funny: :2funny:

για πες

η στειλε μου πμ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Asslacta0 μην είσαι και τόσο σίγουρος γι' αυτό που λες ότι θα με γαμήσουν. Απλά δεν είναι σωστό να εκτίθεται κάποιος από τη στιγμή που δεν θέλει. Είναι άτιμο και πρέπει αυτή η συζήτηση να σταματήσει εδώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Stelios77 τι θέμα να λύσω με τον εκάστοτε "γκόμενο" της Κορίνας; Πάτε καλά ρε; Νομίζετε ότι έχω κανένα πρόβλημα μαζί του;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτή η περίπτωση μου θυμίζει τη φάση που είχε γίνει με μια πρώην μου γκόμενα, η οποία με είχε χωρίσει κι εγώ μετά την παρακαλούσα. Κάποια στιγμή είχε βάλει τον επόμενο γκόμενό της να μου πουλήσει τσαμπουκά. Όταν τον χώρισε όμως κι αυτόν, ο τύπος με έβλεπε στο δρόμο και ντρεπόταν να με κοιτάξει στα μάτια.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αυτή η περίπτωση μου θυμίζει τη φάση που είχε γίνει με μια πρώην μου γκόμενα, η οποία με είχε χωρίσει κι εγώ μετά την παρακαλούσα. Κάποια στιγμή είχε βάλει τον επόμενο γκόμενό της να μου πουλήσει τσαμπουκά. Όταν τον χώρισε όμως κι αυτόν, ο τύπος με έβλεπε στο δρόμο και ντρεπόταν να με κοιτάξει στα μάτια.
Καλεσες το σοι σου για βοηθεια τοτε?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Γι'αυτήν τη συνήθη πρακτική που ακολουθούν οι γκόμενες,την πλήρη ευθύνη φέρουμε οι άντρες!Κάτι ανάλογο συμβαίνει με αρκετούς οι οποίοι έλκονται από μια ψευτομάγκικη συμπεριφορά των γυναικών σε μεικτές παρέες,όπου η γκόμενα ''θα την πει άσχημα'' σε κάποιον με τον οποίο διαφωνεί,ο χάχας θα ενθουσιαστεί που βρήκε γυναίκα που ''δεν μασάει'' και δεν κωλώνει να τα βάλει και με άντρες,ξεχνώντας ότι αύριο θα είναι αυτός που θα τον κάνει ρεζίλι μπροστά σ'όλον τον κόσμο και δεν θα έχει μέρος να κρυφτεί...  :jerking:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
εχει κανα τυροπιταδικο στο μεταξι ο χοντρος; τι στο πουτσο δουλεια κανει;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
έχω κάτι επαφές με τα "παιδιά με τις μαύρες μπλούζες" στην αθήνα  ;)
αν θες πέφτει σίρμα να γαμήσουν τον χοντρό γύφτο και να  ξαναρχίσεις την σχέση σου με την κορίνα από την αρχή  :cheesy:

κατά βάθος αυτό θέλει και αυτή

the gyftos must die

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
δε χρειαζεται να υποχρεωθουμε σε κανενα . οποτε  θελει  ο  πικερ μας λεεικαι παμε και τον γαμαμε τον χοντρο  που τολμα και  απειλει το αρχιδι ..
πικερ ;;;;  κανονισε ρε να παμε να τον γαμησουμε τον φιμε κατμαν ...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
[move]
file.ashx
[/move[/URL]]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχουν ένα δίκιο - και αυτός και η Κορίνα - να είναι εκνευρισμένοι καθώς ανέβηκε στο site φωτογραφία με τα πρόσωπά τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Από εκεί και πέρα, εφόσον έδωσε το προφίλ μου στο facebook σε τρίτο άτομο, έχω ξενερώσει μαζί της και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Να τη χαίρονται οι "πελάτες" της και οι "γκόμενοί" της και να βρει άλλον να της κάνει διαφήμιση.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
αφου ειναι  ψωναρα ρε φιλε και κανει φιλο οποιον να ειναι καλα να παθει ..
πες μου  ο χοντρος που δουλευει να περασω καμια  βολτα να τον ξεκολιασω το μαλακα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτή νομίζει ότι όλοι οι άντρες σκοτώνονται για το ποιος θα τη βγάλει γκόμενα έξω από το μπουρδέλο. Το ότι όλοι τη γαμάνε εκεί μέσα της περνάει τελείως απαρατήρητο. Είναι απίστευτο το πόσο διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας έχει. Τέλος από μένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom