Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
τοσο πολυ σε τρομοκρατησε...

βρηκε τον ευκολο στοχο ο κουραδομαγκας

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
St@rdust γαμήσου και σταμάτα να με προκαλείς. Asslacta0, πίστεψέ με, έχω καλυμμένα τα νώτα μου. Αυτοί που πρέπει ξέρουν τα πάντα. Όσο για μένα, δεν έχετε καταλάβει κάτι. Εγώ τη ζωή μου την έχω για τον πούτσο, δεν κωλώνω πουθενά. Ανεβάζω φωτογραφίες μου στο site και δίνω το τηλέφωνό μου. Περνάω ανάμεσα από τα πρεζάκια γιατί έχω υπάρξει "πρεζάκι" κι εγώ. Μπορώ και γαμάω κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όμως αυτή ΔΕΝ είναι μια περίπτωση που αξίζει να ασχοληθώ. Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
πικερ πως και στη σαντορινη ρε;  στο νησι του πυρφορου

πηγες να ανικρισεις το ηλιοβασιλεμα στο ημεροβιγλι  :effemine:

πες κανα σκηνικο απο κανα καλο καμακι που εκανες.....  :)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
St@rdust γαμήσου και σταμάτα να με προκαλείς. Asslacta0, πίστεψέ με, έχω καλυμμένα τα νώτα μου. Αυτοί που πρέπει ξέρουν τα πάντα. Όσο για μένα, δεν έχετε καταλάβει κάτι. Εγώ τη ζωή μου την έχω για τον πούτσο, δεν κωλώνω πουθενά. Ανεβάζω φωτογραφίες μου στο site και δίνω το τηλέφωνό μου. Περνάω ανάμεσα από τα πρεζάκια γιατί έχω υπάρξει "πρεζάκι" κι εγώ. Μπορώ και γαμάω κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όμως αυτή ΔΕΝ είναι μια περίπτωση που αξίζει να ασχοληθώ. Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.
Σκληρος και ωμος...  :rockon: :rockon: :rockon:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1

φιλε στην προσβολη απανταμε γιατι ειμαστε ΑΝΔΡΕΣ !!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
πικερακο σα πολυ δε μαγκεψες εκει στη σαντορινη

στο χοντρογυφτακο σουζα καθεσαι ομως πικερακο.......μονο εδω μεσα τα παιδια ξες να βριζεις...

τεσπα....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
πικερ πως και στη σαντορινη ρε;  στο νησι του πυρφορου

πηγες να ανικρισεις το ηλιοβασιλεμα στο ημεροβιγλι  :effemine:

πες κανα σκηνικο απο κανα καλο καμακι που εκανες.....  :)
απαντα οταν σε ρωτανε ρε ηλιθιο κατασκευασμα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
St@rdust έμενα στα Φηρά και πήγα στο Ημεροβίγλι με τα πόδια μέσα από το μονοπάτι "9". Είναι περπάτημα γύρω στα 30 λεπτά.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
πικερ οταν εβλεπες ερωτευμενα ζευγαρακια να περπατανε μαζι και ηξερες οτι το βραδυ αυτος θα της γαμησει τα πεταλα πως αντιδρουσες?  :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
βλεπω και στοιχεια ρομαντισμου στο χαρακτηρα του μοναχικου μπουρδελιαρη  :wanker:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι  πως σαντορινη και  μοναχικος μπουρδελιαρης δε συναδουν μαζι . . .

υγ , χοντρε γυφτο που μας διαβαζεις κανε τον ταφο σου .

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
για ασκητισμο πηγε...να δοκιμασει τις αντοχες του.....να παραμεινει συναισθηματικα και νοητικα ανεπηρεαστος απ ολο αυτο το μεγαλο πανηγύρι του πυρφορισμου που γινεται στη σαντορινη...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάνετε μεγάλο λάθος. Στη Σαντορίνη είχε πολλές γκομενοπαρέες που έπαιζαν με τα μάτια αλλά βαριόμουν πολύ την προσπάθεια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Scout3r είμαι μοναχικός αλλά κοσμοπολίτης. Μου αρέσει να χάνομαι σε μέρη που έχουν κόσμο. Αλλιώς θα είχα γίνει καλόγερος.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Scout3r είμαι μοναχικός αλλά κοσμοπολίτης. Μου αρέσει να χάνομαι σε μέρη που έχουν κόσμο. Αλλιώς θα είχα γίνει καλόγερος.

καλα κανεις!!!
αλλα δεν εισαι περιθωριακος τυπος οπως διαδιδεις ...
νορμαλ  σε κοβω ... :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Κάνετε μεγάλο λάθος. Στη Σαντορίνη είχε πολλές γκομενοπαρέες που έπαιζαν με τα μάτια αλλά βαριόμουν πολύ την προσπάθεια.
δηλαδη θες να πεις οτι σε κοιταγαν γκομενοπαρεες λαγνα και προκλητικα και εσυ γυριζες το κεφαλι σου επιδεικτικα σα να τους λες ''δε σας δινω σημασια εγω εχω τα μουνια στο μεταξουργειο΄''?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Dopamina άντε και γαμήσου ρε μαλάκα. Καταρχήν είμαι 67 κιλά και δεύτερον γυαλίζει το μάτι μου. Αλλά αλλοίμονο αν κάτσω να τσακωθώ για μία πουτάνα. Τους εύχομαι να περνάνε καλά. Και κόψε το δούλεμα γιατί εσύ ειδικά είσαι τελείως άσχετος με την πιάτσα.
[/quote/]

Καλα picker σε ειχα για πιο εξυπνο...μαλλον δεν γνωριζεις καλα τον dopamina....μιλα πιο ομορφα μονο αυτο σου λεω.............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom