You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τοσο πολυ σε τρομοκρατησε...
βρηκε τον ευκολο στοχο ο κουραδομαγκας
αστον αστον....
θα αλλαξει δουλεια ο γυφτος σε λιγες μερες. . . . ;)
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Αγριος πορνος..RESPECT!αστον αστον....
θα αλλαξει δουλεια ο γυφτος σε λιγες μερες. . . . ;)
St@rdust γαμήσου και σταμάτα να με προκαλείς. Asslacta0, πίστεψέ με, έχω καλυμμένα τα νώτα μου. Αυτοί που πρέπει ξέρουν τα πάντα. Όσο για μένα, δεν έχετε καταλάβει κάτι. Εγώ τη ζωή μου την έχω για τον πούτσο, δεν κωλώνω πουθενά. Ανεβάζω φωτογραφίες μου στο site και δίνω το τηλέφωνό μου. Περνάω ανάμεσα από τα πρεζάκια γιατί έχω υπάρξει "πρεζάκι" κι εγώ. Μπορώ και γαμάω κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όμως αυτή ΔΕΝ είναι μια περίπτωση που αξίζει να ασχοληθώ. Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Σκληρος και ωμος...St@rdust γαμήσου και σταμάτα να με προκαλείς. Asslacta0, πίστεψέ με, έχω καλυμμένα τα νώτα μου. Αυτοί που πρέπει ξέρουν τα πάντα. Όσο για μένα, δεν έχετε καταλάβει κάτι. Εγώ τη ζωή μου την έχω για τον πούτσο, δεν κωλώνω πουθενά. Ανεβάζω φωτογραφίες μου στο site και δίνω το τηλέφωνό μου. Περνάω ανάμεσα από τα πρεζάκια γιατί έχω υπάρξει "πρεζάκι" κι εγώ. Μπορώ και γαμάω κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όμως αυτή ΔΕΝ είναι μια περίπτωση που αξίζει να ασχοληθώ. Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.
scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
St@rdust γαμήσου και σταμάτα να με προκαλείς. Asslacta0, πίστεψέ με, έχω καλυμμένα τα νώτα μου. Αυτοί που πρέπει ξέρουν τα πάντα. Όσο για μένα, δεν έχετε καταλάβει κάτι. Εγώ τη ζωή μου την έχω για τον πούτσο, δεν κωλώνω πουθενά. Ανεβάζω φωτογραφίες μου στο site και δίνω το τηλέφωνό μου. Περνάω ανάμεσα από τα πρεζάκια γιατί έχω υπάρξει "πρεζάκι" κι εγώ. Μπορώ και γαμάω κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όμως αυτή ΔΕΝ είναι μια περίπτωση που αξίζει να ασχοληθώ. Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.
φιλε στην προσβολη απανταμε γιατι ειμαστε ΑΝΔΡΕΣ !!!
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
απαντα οταν σε ρωτανε ρε ηλιθιο κατασκευασμαπικερ πως και στη σαντορινη ρε; στο νησι του πυρφορου
πηγες να ανικρισεις το ηλιοβασιλεμα στο ημεροβιγλι
πες κανα σκηνικο απο κανα καλο καμακι που εκανες.....
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
πικερ οταν εβλεπες ερωτευμενα ζευγαρακια να περπατανε μαζι και ηξερες οτι το βραδυ αυτος θα της γαμησει τα πεταλα πως αντιδρουσες?
scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Scout3r είμαι μοναχικός αλλά κοσμοπολίτης. Μου αρέσει να χάνομαι σε μέρη που έχουν κόσμο. Αλλιώς θα είχα γίνει καλόγερος.
καλα κανεις!!!
αλλα δεν εισαι περιθωριακος τυπος οπως διαδιδεις ...
νορμαλ σε κοβω ...
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
δηλαδη θες να πεις οτι σε κοιταγαν γκομενοπαρεες λαγνα και προκλητικα και εσυ γυριζες το κεφαλι σου επιδεικτικα σα να τους λες ''δε σας δινω σημασια εγω εχω τα μουνια στο μεταξουργειο΄''?Κάνετε μεγάλο λάθος. Στη Σαντορίνη είχε πολλές γκομενοπαρέες που έπαιζαν με τα μάτια αλλά βαριόμουν πολύ την προσπάθεια.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δηλαδη θες να πεις οτι σε κοιταγαν γκομενοπαρεες λαγνα και προκλητικα και εσυ γυριζες το κεφαλι σου επιδεικτικα σα να τους λες ''δε σας δινω σημασια εγω εχω τα μουνια στο μεταξουργειο΄''?
afto ekane
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Dopamina άντε και γαμήσου ρε μαλάκα. Καταρχήν είμαι 67 κιλά και δεύτερον γυαλίζει το μάτι μου. Αλλά αλλοίμονο αν κάτσω να τσακωθώ για μία πουτάνα. Τους εύχομαι να περνάνε καλά. Και κόψε το δούλεμα γιατί εσύ ειδικά είσαι τελείως άσχετος με την πιάτσα.
[/quote/]
Καλα picker σε ειχα για πιο εξυπνο...μαλλον δεν γνωριζεις καλα τον dopamina....μιλα πιο ομορφα μονο αυτο σου λεω.............
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις