You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τον dopamina τον συμπαθώ αλλά δεν θέλω να δώσω καμία συνέχεια στο θέμα με την Κορίνα. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.
Εισαι ωραιος
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
ειναι ψυχακιαςΤον dopamina τον συμπαθώ αλλά δεν θέλω να δώσω καμία συνέχεια στο θέμα με την Κορίνα. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.
το παμε με την κορινα...... τι το λες και το ξανα λες........μαλλον σε καψοτρωει ρε μπαγασακο
Αφιερωμένη στους οπαδούς μου:
εσυ εισαι αυτός picker?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Αυτή η περίπτωση μου θυμίζει τη φάση που είχε γίνει με μια πρώην μου γκόμενα, η οποία με είχε χωρίσει κι εγώ μετά την παρακαλούσα. Κάποια στιγμή είχε βάλει τον επόμενο γκόμενό της να μου πουλήσει τσαμπουκά. Όταν τον χώρισε όμως κι αυτόν, ο τύπος με έβλεπε στο δρόμο και ντρεπόταν να με κοιτάξει στα μάτια.
Στην Ιασωνος συναντιοσασταν με τον πρωην;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εχω γραψει στο παρελθον για την ψυχοσυνθεση της Κορινας. Της αρεσει να τη λατρευουν. Της αρεσει να ασκει γοητεια και εξουσια στους αντρες. Για αυτο σχετιζεται με ατομα ευκολα διαχειρισιμα και οχι με πραγματικους αντρες που δεν μπαινουν στην κυλοτα της καθε μιας.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Dopamina άντε και γαμήσου ρε μαλάκα. Καταρχήν είμαι 67 κιλά και δεύτερον γυαλίζει το μάτι μου. Αλλά αλλοίμονο αν κάτσω να τσακωθώ για μία πουτάνα. Τους εύχομαι να περνάνε καλά. Και κόψε το δούλεμα γιατί εσύ ειδικά είσαι τελείως άσχετος με την πιάτσα.
Ο ντοπαμινας ειναι ο νωντας. Μεταναστευσε στο ΗΒ περσι και κατα δηλωση του εχει 15 μηνες να αγγιξει θηλυκο σωμα.
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ο ντοπαμινας ειναι ο νωντας. Μεταναστευσε στο ΗΒ περσι και κατα δηλωση του εχει 15 μηνες να αγγιξει θηλυκο σωμα.
Ο dopaminas ειναι ο Νωντας?!??!?!?!?!?!?!?!
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Δύσκολα, αναπάντητα ερωτήματα.δηλαδη θες να πεις οτι σε κοιταγαν γκομενοπαρεες λαγνα και προκλητικα και εσυ γυριζες το κεφαλι σου επιδεικτικα σα να τους λες ''δε σας δινω σημασια εγω εχω τα μουνια στο μεταξουργειο΄''?
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Παράθεση από: Picker στις σήμερα στις 06:55
Αυτή η περίπτωση μου θυμίζει τη φάση που είχε γίνει με μια πρώην μου γκόμενα, η οποία με είχε χωρίσει κι εγώ μετά την παρακαλούσα. Κάποια στιγμή είχε βάλει τον επόμενο γκόμενό της να μου πουλήσει τσαμπουκά. Όταν τον χώρισε όμως κι αυτόν, ο τύπος με έβλεπε στο δρόμο και ντρεπόταν να με κοιτάξει στα μάτια.
------
Στην Ιασωνος συναντιοσασταν με τον πρωην;
Χτύπημα κάτω από τη ζώνη.
Κι όμως αυτός είναι ο πίκερ - ένας εναντιον όλων.
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
δηλαδη θες να πεις οτι σε κοιταγαν γκομενοπαρεες λαγνα και προκλητικα και εσυ γυριζες το κεφαλι σου επιδεικτικα σα να τους λες ''δε σας δινω σημασια εγω εχω τα μουνια στο μεταξουργειο΄''?
Νομίζω ότι ο νόμος δεν απαγορευει το καμακι. Υπό όρους βεβαια. Επιτρέπεται ας πούμε να πας στη γκομενοπαρέα και να πεις:
"Γειά σας κορίτσια, γαμάω πουτάνες, θέλει καμία κανα μπούτσο γιατί έχω κάβλες και δεν κάνει να τον παίξω;"
Ή κάπως έτσι, λίγο πιο πολιτισμένα. Αυτό νομίζω δεν απαγορεύεται.
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Λες να μην ειναι τοσο κομψο αυτο τυπε ? :-Νομίζω ότι ο νόμος δεν απαγορευει το καμακι. Υπό όρους βεβαια. Επιτρέπεται ας πούμε να πας στη γκομενοπαρέα και να πεις:
"Γειά σας κορίτσια, γαμάω πουτάνες, θέλει καμία κανα μπούτσο γιατί έχω κάβλες και δεν κάνει να τον παίξω;"
Ή κάπως έτσι, λίγο πιο πολιτισμένα. Αυτό νομίζω δεν απαγορεύεται.
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Ναι, ίσως θέλει λίγη δουλειά η ατάκα, το νόημα ομως πρέπει να είναι αυτό αν θέλουμε να είμαστε "νόμιμοι".Λες να μην ειναι τοσο κομψο αυτο τυπε ? :-
Πίκερ εδώ θέλουμε καθοδήγηση. Πόσο επιτρέπεται να φλερτάρουμε, πριν πατήσουμε τον νόμο; Υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Υπάρχει "κενό νόμου" που θα έλεγε ένας νομικός.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Λες να μην ειναι τοσο κομψο αυτο τυπε ? :-
Πάντως χειρότερο από το θέλω να γίνεις η μάνα των παιδιών σου δεν νομίζω να είναι.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
πιστευω με την νεα χρονια ο πικερ πρεπει να ξεκινησει γυμναστηριο κ να φτασει 85 μυικα κιλα μεχρι το αλλο καλοκαιρι
Από τα 67 στα 85, όσο και να πλακωθεί στα βάρη, πρέπει να πάρει φάρμακο για να μη γίνει σάπιος.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Από τα 67 στα 85, όσο και να πλακωθεί στα βάρη, πρέπει να πάρει φάρμακο για να μη γίνει σάπιος.
ας παρει αναβολικα τοτε
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Αφιερωμένη στους οπαδούς μου:
πωπω γαμάτα !!
αλλά δεν λέει σαντορίνη μόνος ρε...
αυτά να τα βλέπει η μαλάκο η κορίνα, αν τα έφτιαχνε μαζί σου θα έκανε και τις βόλτες της σαντορίνη και θα ήταν και με ένα παιδάκι που την γουστάρει πραγματικά, αλλά αντί αυτού προτίμησε τον γύφτο και τα τσαντίρια...
στα διάλα η μαλάκο τα πήρα τώρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31