Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αφιερωμένη στους οπαδούς μου:

FC4oktX.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τον dopamina τον συμπαθώ αλλά δεν θέλω να δώσω καμία συνέχεια στο θέμα με την Κορίνα. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Τον dopamina τον συμπαθώ αλλά δεν θέλω να δώσω καμία συνέχεια στο θέμα με την Κορίνα. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.
ειναι ψυχακιας

το παμε με την κορινα...... τι το λες και το ξανα λες........μαλλον σε καψοτρωει ρε μπαγασακο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αυτή η περίπτωση μου θυμίζει τη φάση που είχε γίνει με μια πρώην μου γκόμενα, η οποία με είχε χωρίσει κι εγώ μετά την παρακαλούσα. Κάποια στιγμή είχε βάλει τον επόμενο γκόμενό της να μου πουλήσει τσαμπουκά. Όταν τον χώρισε όμως κι αυτόν, ο τύπος με έβλεπε στο δρόμο και ντρεπόταν να με κοιτάξει στα μάτια.

Στην Ιασωνος συναντιοσασταν με τον πρωην;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εχω γραψει στο παρελθον για την ψυχοσυνθεση της Κορινας. Της αρεσει να τη λατρευουν. Της αρεσει να ασκει γοητεια και εξουσια στους αντρες. Για αυτο σχετιζεται με ατομα ευκολα διαχειρισιμα και οχι με πραγματικους αντρες που δεν μπαινουν στην κυλοτα της καθε μιας.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Dopamina άντε και γαμήσου ρε μαλάκα. Καταρχήν είμαι 67 κιλά και δεύτερον γυαλίζει το μάτι μου. Αλλά αλλοίμονο αν κάτσω να τσακωθώ για μία πουτάνα. Τους εύχομαι να περνάνε καλά. Και κόψε το δούλεμα γιατί εσύ ειδικά είσαι τελείως άσχετος με την πιάτσα.

Ο ντοπαμινας ειναι ο νωντας. Μεταναστευσε στο ΗΒ περσι και κατα δηλωση του εχει 15 μηνες να αγγιξει θηλυκο σωμα.

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
δηλαδη θες να πεις οτι σε κοιταγαν γκομενοπαρεες λαγνα και προκλητικα και εσυ γυριζες το κεφαλι σου επιδεικτικα σα να τους λες ''δε σας δινω σημασια εγω εχω τα μουνια στο μεταξουργειο΄''?
Δύσκολα, αναπάντητα ερωτήματα.

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Παράθεση από: Picker στις σήμερα στις 06:55
Αυτή η περίπτωση μου θυμίζει τη φάση που είχε γίνει με μια πρώην μου γκόμενα, η οποία με είχε χωρίσει κι εγώ μετά την παρακαλούσα. Κάποια στιγμή είχε βάλει τον επόμενο γκόμενό της να μου πουλήσει τσαμπουκά. Όταν τον χώρισε όμως κι αυτόν, ο τύπος με έβλεπε στο δρόμο και ντρεπόταν να με κοιτάξει στα μάτια.
------

Στην Ιασωνος συναντιοσασταν με τον πρωην;

Χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Κι όμως αυτός είναι ο πίκερ - ένας εναντιον όλων.

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
δηλαδη θες να πεις οτι σε κοιταγαν γκομενοπαρεες λαγνα και προκλητικα και εσυ γυριζες το κεφαλι σου επιδεικτικα σα να τους λες ''δε σας δινω σημασια εγω εχω τα μουνια στο μεταξουργειο΄''?

Νομίζω ότι ο νόμος δεν απαγορευει το καμακι. Υπό όρους βεβαια. Επιτρέπεται ας πούμε να πας στη γκομενοπαρέα και να πεις:
"Γειά σας κορίτσια, γαμάω πουτάνες, θέλει καμία κανα μπούτσο γιατί έχω κάβλες και δεν κάνει να τον παίξω;"
Ή κάπως έτσι, λίγο πιο πολιτισμένα. Αυτό νομίζω δεν απαγορεύεται.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Νομίζω ότι ο νόμος δεν απαγορευει το καμακι. Υπό όρους βεβαια. Επιτρέπεται ας πούμε να πας στη γκομενοπαρέα και να πεις:
"Γειά σας κορίτσια, γαμάω πουτάνες, θέλει καμία κανα μπούτσο γιατί έχω κάβλες και δεν κάνει να τον παίξω;"
Ή κάπως έτσι, λίγο πιο πολιτισμένα. Αυτό νομίζω δεν απαγορεύεται.
Λες να μην ειναι τοσο κομψο αυτο τυπε ?  :-

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Λες να μην ειναι τοσο κομψο αυτο τυπε ?  :-
Ναι, ίσως θέλει λίγη δουλειά η ατάκα, το νόημα ομως πρέπει να είναι αυτό αν θέλουμε να είμαστε "νόμιμοι".

Πίκερ εδώ θέλουμε καθοδήγηση. Πόσο επιτρέπεται να φλερτάρουμε, πριν πατήσουμε τον νόμο; Υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Υπάρχει "κενό νόμου" που θα έλεγε ένας νομικός.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πιστευω με την νεα χρονια ο πικερ πρεπει να ξεκινησει γυμναστηριο κ να φτασει 85 μυικα κιλα μεχρι το αλλο καλοκαιρι

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
πιστευω με την νεα χρονια ο πικερ πρεπει να ξεκινησει γυμναστηριο κ να φτασει 85 μυικα κιλα μεχρι το αλλο καλοκαιρι

Από τα 67 στα 85, όσο και να πλακωθεί στα βάρη, πρέπει να πάρει φάρμακο για να μη γίνει σάπιος.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Αφιερωμένη στους οπαδούς μου:

FC4oktX.jpg

πωπω γαμάτα !!  :rockon:
αλλά δεν λέει σαντορίνη μόνος ρε...

αυτά να τα βλέπει η μαλάκο η κορίνα, αν τα έφτιαχνε μαζί σου θα έκανε και τις βόλτες της σαντορίνη και θα ήταν και με ένα παιδάκι που την γουστάρει πραγματικά, αλλά αντί αυτού προτίμησε τον γύφτο και τα τσαντίρια...
στα διάλα η μαλάκο τα πήρα τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom