Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Πάλι τέτοιες μαλακίες λέει η Κορίνα; Έπρεπε φίλε τότε να της πεις ότι όλοι οι πελάτες της είναι άντρες της ζωής της. Θα σου συνέβαινε αυτό που συνέβη και σε μένα και μερικοί χαζοί σαν τον Λαδάκη δεν θέλουν να το πιστέψουν. Το Κορινάκι είναι αρκετά χαζούλι και έχει ένα κόλλημα στο να διαχωρίζει τους πελάτες από τους γκόμενούς της λες και με τους πρώτους γαμιέται κάποια άλλη και όχι αυτή.

picker η μονη παρατήρηση που εχω να κάνω ειναι οτι μια ιερόδουλη δινει μονο το κορμι της στον πελάτη ενω στον γκομενο δινει σωμα και ψυχή.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ναι Νάσο, κάθε γυναίκα πρέπει να έχει την τιμή της και μάλιστα σε αυτό θα πρέπει να μπει ένα ανώτατο πλαφόν. Καμία γυναίκα δεν θα έχει την ευχέρεια να αρνείται το γαμήσι σε κάποιον που είναι αρκετά ικανός ώστε να διαθέτει το αντίτιμο για να την κάνει δική του.

Για τον κοινομουνισμο που εισηγειται ο Αριστοφανης στις θεσμοφοριαζουσες τι γνωμη εχεις; Για να κανει μια γυναικα σεξ με αυτον που θελει, θα πρεπει πρωτα να κανει σεξ με εναν πιο ασχημο ή γερο. Το αντιστοιχο για τους αντρες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ναι Νάσο, κάθε γυναίκα πρέπει να έχει την τιμή της και μάλιστα σε αυτό θα πρέπει να μπει ένα ανώτατο πλαφόν. Καμία γυναίκα δεν θα έχει την ευχέρεια να αρνείται το γαμήσι σε κάποιον που είναι αρκετά ικανός ώστε να διαθέτει το αντίτιμο για να την κάνει δική του.
Οταν παραβιαζεται  το πλαφον απο κάποιους που θέλουν να αισχροκερδισουν τι προβλέπει ο νομός;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο απαξιωτικός είμαι προς τις γκόμενες.

Μην αυτοχαρακτηρίζεσαι απαξιωτικός απέναντι σε πλάσματα που δεν είχαν ποτέ καμία αξίωση από εσένα.

Αυτό που προκαλεί τη στάση σου είναι ίσως κάποια έλλειψη ανταπόκρισης που είχες σαν έφηβος/νέος και σε μεταμόρφωσε σε μισογύνη μαλάκα με αποτέλεσμα να έχεις δικαιολογήμένα καθολική έλλειψη ανταπόκρισης από τις γυναίκες.

Έτσι,η συνεχής έλλειψη πρωτίστως ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ανταπόκρισης,είναι και ο λόγος όλων αυτών των αστείων μισογύνικων "νόμων" και του όλου προφίλ που προβάλλεις.

Παίζει να είσαι ο μόνος μπουρδελιάρης που ξέρω,που αντί μια πουτάνα που μυρίστηκε πυρφόρισμα για πάρτη της να κάτσει να του φάει λεφτά, του έριξε πόρτα.Σκέψου ρε τύπε Picker.
Εσύ ξέρεις άλλη περίπτωση;
Δηλαδή πόσο μαλάκας μπορείς να υπήρξες με την Κορίνα και σου έριξε τέτοιο άκυρο;
Έχεις φάει απαξίωση ακόμη και από πουτάνα και μάλιστα Γ' Εθνικής,για ποια απαξίωση απέναντι στις γυναίκες μιλάς;

Πήγαινε σε κανέναν ψυχολόγο ή καλύτερα ψυχίατρο να μιλήσεις,την έχεις ακούσει στερεοφωνικά και παραληρείς.
Δεν σε πήραν και τα χρόνια,κάτι μπορείς να σώσεις....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Για τον κοινομουνισμο που εισηγειται ο Αριστοφανης στις θεσμοφοριαζουσες τι γνωμη εχεις; Για να κανει μια γυναικα σεξ με αυτον που θελει, θα πρεπει πρωτα να κανει σεξ με εναν πιο ασχημο ή γερο. Το αντιστοιχο για τους αντρες.
Ο πικερ δεν εχει προβλημα σ αυτο. Διποδο με τρυπα να 'ναι, κι οτι να 'ναι!

Ως ατομο με περισσεια αυτοπεποιθηση, αυτοεκτιμηση καθως κι επιτυχια στην ερωτικη συνευρεση με θηλεα ανευ πληρωμης, εχει συνου σιαστει με αρκετες αρκουδιαρες και σαυροειδη (οπως αλλωστε καθε αρσενικο που σεβεται τον εαυτο του) :zfuck:
:orchestra:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
"Ο νόμος του Picker", δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια ύστατη προσπάθεια της κας Πικερούλας, να αποκρύψει την έμφυτη τάση της στην αγαπουλίαση, καθώς και την ροπή της στην "αλλαγή ρόλων", και να δικαιολογήσει έτσι τα αδικαιολόγητα, πρώτα στον εαυτό της και μετά στους αφελής που την παίρνουν στα σοβαρά.

Ο μόνος νόμος που υπάρχει, είναι φυσικός, και είναι ο εξής: Το αρσενικό είναι θηρευτής και το θηλυκό είναι θήραμα. Ο θηρευτής οφείλει να θηρεύσει όσο πιο πολλά θηράματα μπορεί. Το να μπορείς να ξεγελάσεις το θήραμα προκειμένου να το θηρεύσεις, θα πρέπει να θεωρείται προτέρημα και όχι αξιόμεμπτο ελάττωμα (όπως στον κατάπτυστο νόμο της Πικερούλας).

Ο κατάπτυστος νόμος της Πικερούλας, με όλες αυτές τις παπαριές περί καθορισμένης τιμής γαμησιού που θα έχουν όλες οι γκόμενες και θα το δίνουν σε όποιον πληρώνει:
προτρέπει ουσιαστικά σε ένα μονίμως πληρωμένο (από την πλευρά του άνδρα) γαμήσι, χωρίς εξαιρέσεις. Κοντολογίς προτρέπει στο να δίνεται μονίμως και ανεξαιρέτως ΑΞΙΑ στις γκόμενες, έστω και αν αυτή είναι χρηματική.  Τοιουτοτρόπως, προσπαθεί να παρασύρει τον θηρευτή να αγοράζει μονίμως και ανεξαιρέτως από τον "πάγκο με τα έτοιμα", ούτως ώστε να το ένστικτο του θηρευτή να αρχίσει να πέφτει σε λήθαργο, και με την καταστροφική συνέπεια όταν θέλει το αρσενικό να εκτονώσει την γεννετήσια ορμή του, να μην δρά πλέον σαν θηρευτής, αλλά να καταντήσει σαν την κυράτσα που βγαίνει για σόπινγκ και κοιτάει τις βιτρίνες.
αμειλικτος ο δασκαλος  :rolleyes:

ποσες αληθειες πια σε "μιας τζουρας κειμενο"!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Έτυχε, σε κάποιο που πήρες .

Χρόνια πελάτες, το θεωρούν πολύ καλό.
ποιοτικα καλο ειναι ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ....απλα δεν εχει καμια τρελη νοστιμια

εγω οταν βρισκομουν κοντα στη βαθης, επαιρνα πεϊνιρλι απο ενα τυροπιταδικο ονοματι "τα Γιαννενα"...ειναι κοντα στον αγ. παυλο (δε θυμαμαι το δρομο)... απλο μεν, αλλ πολυ νοστιμο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
ποιοτικα καλο ειναι ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ....απλα δεν εχει καμια τρελη νοστιμια

εγω οταν βρισκομουν κοντα στη βαθης, επαιρνα πεϊνιρλι απο ενα τυροπιταδικο ονοματι "τα Γιαννενα"...ειναι κοντα στον αγ. παυλο (δε θυμαμαι το δρομο)... απλο μεν, αλλ πολυ νοστιμο

Κέρασε και ένα τον Πικεράκο, που είναι αδύνατος
και ψωμολυσσάει !  :2funny: :2funny:

Σαν κομπάρσος είναι από φιλμ για στρατόπεδα συγκεντρώσεως στο Β'ΠΠ
είναι ο μπάμιας !  :2funny: :2funny: :2funny:

Να κάνουμε ένα έρανο, να δίνουμε φαγητό στον κλόουν
τον Πικεράκο ! :rockon: :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Κέρασε και ένα τον Πικεράκο, που είναι αδύνατος
και ψωμολυσσάει !  :2funny: :2funny:

Σαν κομπάρσος είναι από φιλμ για στρατόπεδα συγκεντρώσεως στο Β'ΠΠ
είναι ο μπάμιας !  :2funny: :2funny: :2funny:

Να κάνουμε ένα έρανο, να δίνουμε φαγητό στον κλόουν
τον Πικεράκο ! :rockon: :rockon:
αν περασω καμια βολτα απο μεταξι, θα χω μαζι μου μια τυροπιτα...να του την πεταξω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.610
Πόντοι
25.467
Άσε ρε μαλάκα Saint τις παπαριές. Αφού είσαι κότα κι εσύ σαν τον Λαδάκη και δεν μπορείς να χωνέψεις ότι κάποιος μπορεί να έχει τα αρχίδια να λέει πάντα στις γκόμενες την αλήθεια χωρίς να τον νοιάζει καθόλου αν θα του κάτσουν ή όχι. Και πάψε επιτέλους να ασχολείσαι μαζί μου ρε βλάκα, ο κομπλεξισμός σου είναι πλέον εμφανής. Πόσο πολύ πια σε τσούζει ο νόμος του Picker;

Τι συμβαίνει μωρή κωλοδαχτυλιάρα; :)

Σου πέφτει βαριά η αμείλικτη αλήθεια;  :)

Τρέχα γρήγορα να κρυφτείς πίσω από τον νόμο σου.  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Τι συμβαίνει μωρή κωλοδαχτυλιάρα; :)

Σου πέφτει βαριά η αμείλικτη αλήθεια;  :)

Τρέχα γρήγορα να κρυφτείς πίσω από τον νόμο σου.  :)

:2funny: :2funny: :2funny:

Άλλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους

Ο Πικεράκος κρύβεται πίσω από το κωλοδάχτυλο !  :2funny: :2funny:

URL]]

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Η Κορίνα ζει , ελεύθερη και ωραία ,

μακρυά απ' τον Πίκερ το γνωστό  Α.Μ.Ε.Α.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.610
Πόντοι
25.467

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λείπω για 2 ώρες και γράφετε του κόσμου τις μαλακίες ρε γελοία υποκείμενα. Σας βαρέθηκε η ψυχή μου πραγματικά.  :vomit:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.610
Πόντοι
25.467
Λείπω για 2 ώρες και γράφετε του κόσμου τις μαλακίες ρε γελοία υποκείμενα. Σας βαρέθηκε η ψυχή μου πραγματικά.  :vomit:

Λυπήσου μας, μωρή Ρούλα...

Μην μας κλάνεις τα παπάρια τόσο δυνατά.  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βαλκάνιε Πουτσαρά μόνος σου απαντάς στη μαλακία που με ρωτάς. Έχω πει 1.000.000 φορές ότι ο λόγος που δεν με δέχεται η Κορίνα δεν είναι ότι υπήρξα πυρφόρος αλλά ότι της γάμησα το παραμύθι που έχει πλάσει στο μυαλό της. Για την Κορίνα δεν χάλασα ποτέ πάνω από 10 ευρώ για κάθε γαμήσι μαζί της και τα λουλούδια που της πήγα 2 φορές ήταν κόκκινα τριαντάφυλλα των 5 ευρώ. Πολύ σωστά το λες ότι αν ήμουν πυρφόρος δεν θα με έδιωχνε αλλά θα με κράταγε να μου τα φάει. Άρα λοιπόν ξανασκέψου τη μαλακία που με ρωτάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom