barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Και συνεχίζοντας θα σου διηγηθώ σχετικά με μια σχέση που είχα με γκόμενα όταν ήμουν νεαρός. Αυτή λοιπόν, όταν είχε περίοδο, επειδή δεν της πολυάρεσαν τα τσιμπούκια, και επειδή όποτε έβαζε ταμπόν και την κωλογαμούσα πονούσε αφόρητα από την χοντρή ψωλή μου, μου πρότεινε πάντα όταν ήτνα "αδιάθετη", να μου δίνει λεφτά για να γαμάω πουτάνες, προκειμένου να μην την "απατήσω" και πάω να γαμήσω καμιά άλλη γκόμενα.
Κατάλαβες τώρα κωλοδαχτυλιασμένη χτικιάρα;
Δεν ξέρω Νάσο Αθανασιάδη. Το όνειρό μου πάντως είναι να έχουν όλες οι γκόμενες μία καθορισμένη τιμή και να το δίνουν σε όποιον τις πληρώνει. Παράλληλα βέβαια μπορούν να έχουν και τον πυρφόρο-νταβατζή τους να τους καλύπτει το συναισθηματικό κενό.
Δεν το συζητώ!!! Άντρακλας.
Ολόιδιος με μια υπάλληλο σε φούρνο που φτιάχνει πεϊνιρλί είναι (πρίν να μαδήσει τα φρυδια της και να κάνει αντύγειες στο μαλί).
Ρωτήστε και τον κ. Λαδάκη.
"Ο νόμος του Picker", δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια ύστατη προσπάθεια της κας Πικερούλας, να αποκρύψει την έμφυτη τάση της στην αγαπουλίαση, καθώς και την ροπή της στην "αλλαγή ρόλων", και να δικαιολογήσει έτσι τα αδικαιολόγητα, πρώτα στον εαυτό της και μετά στους αφελής που την παίρνουν στα σοβαρά.
Ο μόνος νόμος που υπάρχει, είναι φυσικός, και είναι ο εξής: Το αρσενικό είναι θηρευτής και το θηλυκό είναι θήραμα. Ο θηρευτής οφείλει να θηρεύσει όσο πιο πολλά θηράματα μπορεί. Το να μπορείς να ξεγελάσεις το θήραμα προκειμένου να το θηρεύσεις, θα πρέπει να θεωρείται προτέρημα και όχι αξιόμεμπτο ελάττωμα (όπως στον κατάπτυστο νόμο της Πικερούλας).
Ο κατάπτυστος νόμος της Πικερούλας, με όλες αυτές τις παπαριές περί καθορισμένης τιμής γαμησιού που θα έχουν όλες οι γκόμενες και θα το δίνουν σε όποιον πληρώνει:
προτρέπει ουσιαστικά σε ένα μονίμως πληρωμένο (από την πλευρά του άνδρα) γαμήσι, χωρίς εξαιρέσεις. Κοντολογίς προτρέπει στο να δίνεται μονίμως και ανεξαιρέτως ΑΞΙΑ στις γκόμενες, έστω και αν αυτή είναι χρηματική. Τοιουτοτρόπως, προσπαθεί να παρασύρει τον θηρευτή να αγοράζει μονίμως και ανεξαιρέτως από τον "πάγκο με τα έτοιμα", ούτως ώστε να το ένστικτο του θηρευτή να αρχίσει να πέφτει σε λήθαργο, και με την καταστροφική συνέπεια όταν θέλει το αρσενικό να εκτονώσει την γεννετήσια ορμή του, να μην δρά πλέον σαν θηρευτής, αλλά να καταντήσει σαν την κυράτσα που βγαίνει για σόπινγκ και κοιτάει τις βιτρίνες.
Πανόρμου 3 Αμπελόκηποι !
piker στο στρατο εβγαινες εξοδοχους η αραζες κψμ ακουγοντας μεταλ τραγουδια?
Dopa εχω παρατηρησει πως ο πικερ αγνοει τα μηνυματα σου επιδεικτικα....
Γιατην Αραβια εισαι!!Ο νόμος του Picker ονειρεύεται έναν κόσμο όπου όλες οι γυναίκες θα είναι προς πώληση. Οι άντρες δεν θα κάνουν την παραμικρή προσπάθεια για να γαμήσουν. Η μόνη τους προσπάθεια θα είναι στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να έχουν τα λεφτά να αγοράζουν όποια γυναίκα ενίοτε επιθυμούν. Οι γυναίκες δεν θα έχουν την ευχέρεια να επιλέγουν τους γαμιάδες τους παρά μόνο τον σύζυγό τους.
για ποιο λογο λες?