ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ρε Junis αυτή ειναι η Κόρινα και αυτος ο Κατμαν ο γκομενος της;
Dopamina άλλος μαλάκας είσαι κι εσύ... Υπάρχει ρε ΜΑΛΑΚΑ πιο ιδιωτική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας από την ώρα που ΓΑΜΙΕΤΑΙ;
Λυπήσου μας, μωρή Ρούλα...
Μην μας κλάνεις τα παπάρια τόσο δυνατά.
Πυρφόρος = Πυρ + Φέρω = Αυτός που φέρνει (που έχει) τη φωτιάΒαλάνιε Πουτσαρά είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πυρφόρος ρε τύπε. Επειδή εσύ σκέφτεσαι έτσι, νομίζεις ότι έτσι σκέφτομαι κι εγώ... Λάθος!
Τύπε για πόσο καιρό ακόμα νομίζεις ότι θα σου σηκώνεται?ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Popov όπως τα λες είναι, φάγαμε τα νιάτα μας στα μεταλλάδικα. Ξέρω καλά το Fuego γιατί είμαι Νεοκοσμίτης και η Νέα Σμύρνη είναι κοντά. Είχα πάει 2-3 φορές και είχα ξενερώσει τη ζωή μου με τους ελεεινούς φλώρους που χόρευαν σαν βλάκες με τις χαζογκόμενες. Προτιμούσα χίλιες φορές να πηγαίνω στο Revenge of Rock και να χτυπιέμαι μέχρι το πρωί με τα άλλα ηρωικά μπακούρια.
Oποτε οι σημερινοι σαμουραι ειναι οσοι εχουνΕιδατε πως αστραφτει η εξυπναδα στο ματι του γυφτου;
Λογικο οταν εχεις το πνευμα του πολεμιστη να προτιμας τον ηρωισμο απο τα γκομενιλικια. Την εποχη των σαμουραι εκεινοι που φλερταραν δεν θεωρουνταν πραγματικοι αντρες. Τα ιδια και στην Ελλαδα κατα τη φεδουαρχικη εποχη. Ο αντρας επρεπε να ειναι αυταρχικος, σκληρος, ακαμπτος. Τα λογια του μετρημενα. Τη γυναικα την κατακτουσε με την επιτυχια του στη ζωη. Οσο πιο ψηλα εφτανε τοσο καλυτερο γαμο εκανε και τοσες περισσοτερες παλακιδες ειχε. Πριν το γαμο δεν χρειαζοταν να μιλησει στη γυναικα. Τα κανονιζε με τον πατερα της.
Popov όπως τα λες είναι, φάγαμε τα νιάτα μας στα μεταλλάδικα. Ξέρω καλά το Fuego γιατί είμαι Νεοκοσμίτης και η Νέα Σμύρνη είναι κοντά. Είχα πάει 2-3 φορές και είχα ξενερώσει τη ζωή μου με τους ελεεινούς φλώρους που χόρευαν σαν βλάκες με τις χαζογκόμενες. Προτιμούσα χίλιες φορές να πηγαίνω στο Revenge of Rock και να χτυπιέμαι μέχρι το πρωί με τα άλλα ηρωικά μπακούρια.
[size=11pt]Λογικά από το 2013, ίσως και πιο πριν, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να πορευτεί ως call-girl.Εδώ είναι κουκλί
Πριν πόσο καιρό είναι;
[size=11pt]Λογικά από το 2013, ίσως και πιο πριν, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να πορευτεί ως call-girl.
Ο Πίκερ και η Κορίνα έχουν την τάση αποτυχίας στα γονίδιά τους.
Γι αυτό, όπως λέει και ο φυσικός νόμος, τα ομώνυμα απωθούνται... [/size]
[size=11pt]Δε νομίζω. Φαίνεται ότι μελώνουν ακόμα τα πιτσουνάκια....Λες να της ριχνει καμια φαπα ο γυφτος;