brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.098
- Πόντοι
- 2.606
ειναι η μισ ιασωνος εχει τιτλο τυπεαυτή στη photo με τον γύφτο είναι όντως η κορίνα που λέτε ?
ειναι η μισ ιασωνος εχει τιτλο τυπεαυτή στη photo με τον γύφτο είναι όντως η κορίνα που λέτε ?
διαβαζα κι εγω για αυτη την κορινα και το χαμο που γινεται γυρω απο το ονομα της και τη φανταζομουνα να ειναι καμια μουναρομουναρα
εξαλλου ειναι φυσικο να μην την εχω δει γιατι εχω να γαμησω στο μεταξι απο τοτε που πεθανε η ειρηνη η βυζαρου απο την κολωνου
και βλεπω στην προηγουμενη φωτο το κοριννακι και τα χανω
τι μυτη μελιτζανα ειναι αυτη, τι ματια σαν κουμποτρυπες, τι χειλια γεματα ερπη;
ασε που μου θυμιζει μια παλια συμμαθητρια μου που δε μπορουσε να πει το ρο και ηταν εξτρα μαλακισμενη
πικερακο στα παπαρια σου για την κορινα, ειναι σαν αναποδο γαμωτο, σαν κλαψοδευτερα, σαν να εχει τρακαρει με περιπτερο και πρηστηκε
θα βρεις αλλο πουλεν να εφαρμοζεις το νομο σου
ο τζουνις το κωλοπαιδοΣυμφωνώ με τον dmtrsxxx ότι δεν έπρεπε να ανέβει η φωτογραφία της Κορίνας με τον φίλο της. Δεν μας έδωσε την άδειά της.
Βασικά όσο είσαι πελάτης της είναι και γκόμενά σου, σύμφωνα με τη λογική σου.Βασικά η φωτογραφία αυτή δεν την κολακεύει, είναι πολύ πιο όμορφη σε άλλες σύγχρονες φωτογραφίες της. Όσο γι' αυτούς που λένε ότι διάλεξε αυτόν και όχι εμένα, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι απλά εγώ ΠΟΤΕ δεν θα την έπιανα γκόμενα όσο είναι πουτάνα.
μηπως ξερεις που ειναι η ριτα η νοσοκομα;Στην παραλία βλέπω συνέχεια άτομα από τα μπουρδέλα. Σήμερα ήταν ο Ρώσος τσάτσος από τα Ιάσωνος 1 με τη γυναίκα του και τη νεαρή κόρη του. Πολύ όμορφες και οι δύο. Χθες είδα πάλι τη Λουμινίτσα με τη φίλη της την οποία δεν μπορώ να θυμηθώ πού την ξέρω.
Προδωσες οτι τοσα χρονια πιστευες. Σιχαινεσαι κι εσυ τον εαυτο σου γι αυτο, γι αυτο τον βαζεις πιο κατω κι απ τους πακιστανους.
Εχεις αναγκη βεβαια να ακολουθεις ενα νομο. Εισαι υποτακτικος 100%. Ειναι η φυση σου να εισαι υποταγμενος και να υπηρετεις κατι ανωτερο σου, αφου δεν πιστευεις καθολου τον εαυτο σου.
Στην παραλία βλέπω συνέχεια άτομα από τα μπουρδέλα. Σήμερα ήταν ο Ρώσος τσάτσος από τα Ιάσωνος 1 με τη γυναίκα του και τη νεαρή κόρη του. Πολύ όμορφες και οι δύο. Χθες είδα πάλι τη Λουμινίτσα με τη φίλη της την οποία δεν μπορώ να θυμηθώ πού την ξέρω.
Βασικά όσο είσαι πελάτης της είναι και γκόμενά σου, σύμφωνα με τη λογική σου.
Διορθωτή σημαντικών εννοιων μην εκνευριζεσαι, που να το ξέρω ότι χρησιμοποιείτε λάθος μία λέξη? Που να ξέρω ότι ή λέξη δεν αντιστοιχεί σε αυτό που λέει ετυμολογικα αλλά σε αυτό που εσεις έχετε στο μυαλό σας?ρε μλκς 1000 φορες το εχουμε πει
απο το ψευδωνυμο που ηταν "πυρφορος" (πρωην μελος του σαιτ με την γνωστη ιστορια εμεινε η φραση-λεξη εννοια)
μου καμαρωνεις κιολας οτι το πυρφορος σημαινει αυτος που εχει την φωτια
Ρε τυπε γι'αυτο δεν αποτελεί νόμο ο "νομος" σου. Διότι δεν προβλέπεται ποινή σε περίπτωση παραβιάσεως του.Το πρόβλημα κάποιων εδώ μέσα είναι ότι παίρνουν το νόμο του Picker υπερβολικά στα σοβαρά, σε σημείο που παθαίνουν κόμπλεξ επειδή δεν μπορούν να τον εφαρμόσουν και επιτίθενται στο νομοθέτη. Χαλαρώστε παλικάρια, δεν σας βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό.