You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επίσης θα σου γνωρίσω κι έναν άλλο πρώτο μου ξάδερφο που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με μένα και είναι γνωστός tattoo artist. Αυτός τύπε είναι 2 μέτρα και πραγματικό τέρας. Μπορείς να τον βρεις στο facebook αν θες. Έχω και με αυτόν άριστη σχέση.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Επίσης θα σου γνωρίσω κι έναν άλλο πρώτο μου ξάδερφο που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με μένα και είναι γνωστός tattoo artist. Αυτός τύπε είναι 2 μέτρα και πραγματικό τέρας. Μπορείς να τον βρεις στο facebook αν θες. Έχω και με αυτόν άριστη σχέση.
Μηπως ειναι ο γνωστος ως Θηριο;
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
τον ανδρεα μαρνεζο εννοεις?
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Καλά ρε τύπε τα ξαδέλφια σου, αφού εσύ εχεις πρόβλημα με τον Saint, γιατι δεν καθαρίζεις εσύ μαζι του;
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τι γίνεται ρε Picker πάλι κρύβεσαι κάτω απο τα φουστάνια των ξαδερφών σου ?!
απο τη μια χαίρομαι γιατί περισσότεροι καταλαβαίνουν πλέον ότι δεν υπάρχει κάτι μη αντιφατικό στο νόμο του Picker
για την ακρίβεια ένας τόσο ακραίος πιρφόρος σαν τον πικερ με τα τόσα παρακάλια στις γκόμενες (εντός και εκτός μπουρδέλων) και τα τόσα ξεφτυλικια
στα οποία έχει υποπέσει , σε ωθεί να του κάνεις bulling όταν επαίρεται ότι είναι σκληροπυρηνικός γαμιάς και τα ρέστα...
τι να πω ρε picker σεβάσου λίγο τον εαυτό σου και κλείσε ένα ραντεβού σε ψυχιάτρο ...δεν το καταλαβαίνεις ότι η ocd σου , σε γελοιοποιεί ?
απο τη μια χαίρομαι γιατί περισσότεροι καταλαβαίνουν πλέον ότι δεν υπάρχει κάτι μη αντιφατικό στο νόμο του Picker
για την ακρίβεια ένας τόσο ακραίος πιρφόρος σαν τον πικερ με τα τόσα παρακάλια στις γκόμενες (εντός και εκτός μπουρδέλων) και τα τόσα ξεφτυλικια
στα οποία έχει υποπέσει , σε ωθεί να του κάνεις bulling όταν επαίρεται ότι είναι σκληροπυρηνικός γαμιάς και τα ρέστα...
τι να πω ρε picker σεβάσου λίγο τον εαυτό σου και κλείσε ένα ραντεβού σε ψυχιάτρο ...δεν το καταλαβαίνεις ότι η ocd σου , σε γελοιοποιεί ?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Το τραγούδι της ημέρας:
army of the immprtals !!
(sorry αυθορμητη αντίδραση )
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
τι γίνεται ρε Picker πάλι κρύβεσαι κάτω απο τα φουστάνια των ξαδερφών σου ?!
Ένας παραμυθατζής, ένα τρολλ ειναι ο Πικεράκος .
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Είμαστε μεγάλο σόι και αλληλοβοηθιόμαστε πολύ. Έτσι είμαστε εμείς οι Λάκωνες, κανονίζουμε τους εχθρούς μας οικογενειακά.
Καμια γκομενα δε μπορουν να σε βοηθησουν να βρεις; Ή καμια δουλεια;
Φιλε απο συγγενεις να μην περιμενεις τιποτα. Μονο να γελασουν κρυφα με το κακοπαθημα σου ειναι προθυμοι.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
Ο Πικεράκος, ο διασκεδαστής ,
θέλει λίγο προσοχή διότι :
1. Προμοτάρει την Κορίνα Ιάσωνος 20 , μήπως παίρνει χαρτζηλίκι ;
2. Λέει να μη δίνετε σημασία στις γυναίκες, αλλά αυτός στέλνει πμ
σε γυναικεία νικ . Μήπως το λέει αυτό για να είναι ο ΜΟΝΟΣ που
θα στέλνει, κρυφά, πμ στα γυναικεία νικ ;
3. Προτρέπει τους άντρες να γαμάνε αποκλειστικά στα μπουρδελάκια
και να μην κάνουν οικογένεια. Μήπως τα παίρνει από τον Σόρος και τον
Κίσινγκερ που θέλουν να σβήσει η Ελληνική Φυλη ;
Μήπως είναι ένα πληρωμένο κοκοράκι, από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ;
Η απλώς είναι ένα τρολ αστείο , που μας διασκεδάζει
ο Πικεράκος ;
Τελικά, ο Πικεράκος είναι μάλλον ένας αστείος τρολλάκος !
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Πικεράκο...
Να δώσω στον Αντισθένη το π.μ. που μου έστειλες με το τηλέφωνο του ξαδέλφου σου του αξιωματικού της αστυνομίας, μαζί με το άλλο π.μ. που με απειλούσες ότι θα με βρείτε και θα μπείτε βράδυ σπίτι μου για να μου γαμήσετε όλη την οικογένεια;
Nα το δώσεις καλύτερα στο Εσωτερικών Υποθεσεων
Το γκλοπ του ξαδερφου θα ικανοποιήσει βαναυσα την ερωτογονο περιοχη του picker
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
κώστα λαδάκη ! πρέπει να μιλήσουμε για το κοινωνικό κατασκεύασμα της μονογαμίας και το πόσο ασύμβατο είναι με την φύση του άντρα
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
κώστα λαδάκη ! πρέπει να μιλήσουμε για το κοινωνικό κατασκεύασμα της μονογαμίας και το πόσο ασύμβατο είναι με την φύση του άντρα
Aυτο το κατασκεύασμα μας εξαντλει
Πρεπει να θυμομαστε τι εχουμε πει στην καθεμια :S
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Aυτο το κατασκεύασμα μας εξαντλει
Πρεπει να θυμομαστε τι εχουμε πει στην καθεμια :S
πες μου ότι έχεις μπλέξει και συ σε παράλληλες καταστάσεις ?!!
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
πες μου ότι έχεις μπλέξει και συ σε παράλληλες καταστάσεις ?!!
Οποτε τα κατάφερνα μονο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31