Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Η Μαντέκα. Θα βρεις ποστ της στις πρώτες σελίδες του νήματος.
δεν ρώτησα εγώ τύπε
ωραία είναι αυτή ?
Χαχα σόρρυ, λάθος παράθεση. Το διόρθωσα. Το βάρος της είναι 3ψήφιο, λες να είναι ωραία;δεν ρώτησα εγώ τύπε
ωραία είναι αυτή ?
Χαχα σόρρυ, λάθος παράθεση. Το διόρθωσα. Το βάρος της είναι 3ψήφιο, λες να είναι ωραία;
Ψήνεσαι να το χώσεις μέσα στο πνιγμένο από το λίπος μουνί της;λες να ειναι σε κανενα twoo ??? ?
Αφού το είπε και ο Πίκερ ότι ζύγιζε 100 κιλά.καλά μην ακούς..
εδώ μέσα όλες παχουλές τις βγάζουν
Αφού το είπε και ο Πίκερ ότι ζύγιζε 100 κιλά.
Μπορεί να γοητεύτηκε από τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο.ντάξει αν είναι πυρφόρος ο άλλος δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση..
όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει
και με συναίσθημα
Ψήνεσαι να το χώσεις μέσα στο πνιγμένο από το λίπος μουνί της;
[size=30pt]Είμαι 1,77 και 67 κιλά με λεπτό σκελετό, σχεδόν γυναικείο. Ειλικρινά, αν ήμουν CD μπορεί και να με μπέρδευαν με γυναίκα. [/size]
[size=30pt]Dude φυσικά και θα προτιμούσα να δώσω τον κώλο μου από το να τραβήξω μαλακία.[/size] Τη μαλακία την έχω κόψει μια και για πάντα.
Φανταζεσαι? Να πρεπει να τον παιζει σε τιποτα σαιτ με webcams για να βγαλει λεφτα για να γαμαει στα μπουρδελα συχνα για να μπορει να μην τον παιζει ποτεPicker, άμα σου προσφέρουν στο μέλλον χρήματα για να τον παίξεις, και πάλι θα προτιμήσεις να δώσεις τον κώλο σου από το να σπάσεις την αποχή σου;
Μπα, μάλλον θα προτιμήσει να δώσει το κωλαράκι του από το να υποστεί τέτοια ξεφτίλα.Φανταζεσαι? Να πρεπει να τον παιζει σε τιποτα σαιτ με webcams για να βγαλει λεφτα για να γαμαει στα μπουρδελα συχνα για να μπορει να μην τον παιζει ποτε
Ειναι αντρας και κρατα το λογο τουΜπα, μάλλον θα προτιμήσει να δώσει το κωλαράκι του από το να υποστεί τέτοια ξεφτίλα.
50 ειναι το ενα κωλομερι σουαγιε 50 εσυ ποσα κιλα εισαι?