rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Οποτε τα κατάφερνα μονο![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
στο ηθικό κομμάτι είμαστε ξεκάθαροι ! όσο περισσότερες ταυτόχρονα τόσο το καλύτερο !
Οποτε τα κατάφερνα μονο![]()
οπότε η μόνη μας αναστολή είναι αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε έτσι ?
στο ηθικό κομμάτι είμαστε ξεκάθαροι ! όσο περισσότερες ταυτόχρονα τόσο το καλύτερο !
Aκριβώς
Το ηθικο κομματι εγκειται στο να μην μας πιάσουν και στεναχωρεθούνε![]()
σε παρακαλώ δέξου την φιλία μου ...τα είπες όλα σε μια πρόταση
![]()
Γιατί με τις τρολιες (αν ήταν) για τον κώλο του και τα πιρφορίσματα για την Κορίνα έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του.
Είμαστε μεγάλο σόι και αλληλοβοηθιόμαστε πολύ. Έτσι είμαστε εμείς οι Λάκωνες, κανονίζουμε τους εχθρούς μας οικογενειακά.
κώστα λαδάκη ! πρέπει να μιλήσουμε για το κοινωνικό κατασκεύασμα της μονογαμίας και το πόσο ασύμβατο είναι με την φύση του άντρα
Ο συγκεκριμένος με το να επιμένει να μην το παραδέχεται (ΑΝ είναι) χειροτερεύει τη θέση του.και άλλοι μεγάλοι διδάσκαλοι ήταν γκέουλες αλλά είχαν κοινό όμως
Saint μουνόπανο έλα να με βρεις και να πάρεις τα αρχίδια μου όποτε θες. Στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο ξάδερφός μου.
Ο.Κ.
Πες μου μόνο πόσοι θα είστε, για να κανονίσω να φτάσει το νερό που θα πιω για να σας κατουρήσω.![]()
Η Μαντέκα. Θα βρεις ποστ της στις πρώτες σελίδες του νήματος.ποια ηταν η κατοστακιλη που εβγαλε γκομενα ο πικερ εδω ;
![]()
θα φερει λεκτικο
θα φερει λεκτικο