Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παλιομαλάκα Saint εγώ την έδιωξα τη γκόμενα γιατί τη βαρέθηκα και γιατί προτιμούσα να γαμάω τις αγαπημένες μου πόρνες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ηλίθιε st@rdust και κωλοδάχτυλα τρώω, και μουνιά γλείφω και βυζιά και πατούσες. Εσύ τραβάς κάνα ζόρι με την πάρτη μου;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.877
Πόντοι
25.467
Παλιομαλάκα Saint εγώ την έδιωξα τη γκόμενα γιατί τη βαρέθηκα και γιατί προτιμούσα να γαμάω τις αγαπημένες μου πόρνες.

:2funny: :2funny: :2funny:

Σώπα ρε βαρύ κι ασήκωτε κωλοδαχτυλάκια...

Εκτός του ότι σου έχει ρίξει άκυρο πουτάνα από το μετάξι, μέχρι και καραφλός με τραγιάσκα Cangoo και μουστακάκι ποντικοουρά σε έχει σερβιρει χυλόπιτα σπέσιαλ, γελοίε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σκάσε ρε ψεύτη. Βγάλε τα μηνύματα στη φόρα αν έχεις αρχίδια, αλλιώς σκάσε. Βούλωσέ το τώρα και ασχολήσου με κάτι άλλο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.877
Πόντοι
25.467

Προσκυνομουνάκια πιρφοράκο...

Το τηλεφωνάκι σου της τό έδωσες για να μην χαθείτε, ρομαντικέ μου πισωγλεντζέ;  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Πικεράκο...

Να δώσω στον Αντισθένη το π.μ. που μου έστειλες με το τηλέφωνο του ξαδέλφου σου του αξιωματικού της αστυνομίας, μαζί με το άλλο π.μ. που με απειλούσες ότι θα με βρείτε και θα μπείτε βράδυ σπίτι μου για  να μου γαμήσετε όλη την οικογένεια;  
αχαχαχα κανει και τετοια το σκουπιδι...εμπλεκει κι αλλους το κοτοπουλακι....

και βλαξ ολκης!!!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.877
Πόντοι
25.467
Σκάσε ρε ψεύτη. Βγάλε τα μηνύματα στη φόρα αν έχεις αρχίδια, αλλιώς σκάσε. Βούλωσέ το τώρα και ασχολήσου με κάτι άλλο.

Μην κρίνεις εξ΄ιδίων τα αλλότρια, θρασύδειλο τσόκαρο.

Εγώ δεν είμαι ρουφιανοκουμπάκιας σαν  του λόγου σου.  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα μαλάκα από εδώ και στο εξής. Και κακώς ασχολούμαι και πέφτω στο επίπεδό σας. Τέλος.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ηλίθιε st@rdust και κωλοδάχτυλα τρώω, και μουνιά γλείφω και βυζιά και πατούσες. Εσύ τραβάς κάνα ζόρι με την πάρτη μου;
ε κατσε πρωτα να σου γνωρισω τις δαχτυλες μου
images
και μετα στην τρυπα σου ποντικοπουστα  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.877
Πόντοι
25.467
Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα μαλάκα από εδώ και στο εξής. Και κακώς ασχολούμαι και πέφτω στο επίπεδό σας. Τέλος.

Έτσι μπράβο!

Μπες  λοιπόν ήσυχα-ήσυχα στην κάσα σου, να κλείσουμε το καπάκι, να πάμε να σε θάψουμε με το καλό, να σου διαβάσω και εγώ καμιά ευχή υπέρ αναπαύσεως του ταλαιπωρημένου από τα φισταρίσματα κωλαράκου σου, και να τελειώνουμε όμορφα και κόσμια!!!  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι θα σταματήσω να γράφω επειδή σας τσούζει η ψωλή μου. Απλά εσείς θα γράφετε τις μαλακίες σας κι εγώ θα σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ο νόμος του Picker θα συνεχιστεί όσο υπάρχει ο Picker. Έχουμε πολλά ακόμα να πούμε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα απαντώ μόνο σε αυτούς που γουστάρω εγώ. Δικό μου είναι το thread, απαντώ σε όποιον θέλω. Οι υπόλοιποι απλά θα σκούζετε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Έτσι, πάμε για 10000 σελίδες.  :rockon: Μέσα σε 4 χρόνια έκλεισε 1000άδα, έχεις άλλα 40 χρόνια. Αλλά εσύ θα είσαι πάντα νέος γιατί θα αυτοδιαγράφεσαι και θα ξαναγεννιέσαι από τις στάχτες σου.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φίλε μου vril πιστεύω ότι σε 40 χρόνια από τώρα θα γαμάω ακόμα στο Μεταξουργείο μέρα παρά μέρα. Θα κοιτάξω να πάρω καλή σύνταξη ώστε να μη χρειαστεί να δώσω τον κώλο μου για να ανταπεξέλθω οικονομικά. Αν χρειαστεί βέβαια, θα το κάνω κι αυτό.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.877
Πόντοι
25.467
Θα απαντώ μόνο σε αυτούς που γουστάρω εγώ. Δικό μου είναι το thread, απαντώ σε όποιον θέλω. Οι υπόλοιποι απλά θα σκούζετε.
Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι θα σταματήσω να γράφω επειδή σας τσούζει η ψωλή μου. Απλά εσείς θα γράφετε τις μαλακίες σας κι εγώ θα σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ο νόμος του Picker θα συνεχιστεί όσο υπάρχει ο Picker. Έχουμε πολλά ακόμα να πούμε.

Ρε πικεράκο....

Σοβαρά τωρα...

Γιατί συνεχίζεις να επιβαρύνεις την θέση σου;

Από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψα ότι είσαι απατεωνάκος πιρφόρος, σου έλεγα να έλθεις να σε θάψουμε όμορφα και ήσυχα και να τελειώσουμε εκεί, μπας και γλυτώσεις τον απόλυτο εξευτελισμό.

Εσύ όμως επέμενες να κάνεις τα δικά σου, και βλέπεις ότι με αυτή την εμμονή σου, από ένας απλός απατεώνας και τσαρλατάνος πιρφοράκος, προέκυψες και προσκυνομουνάκιας και αγαπουλοσχεσάκιας και κλαψομούνης και κωλοδαχτυλοφιστάκιας και ρουφιανάκος  και θρασύδειλος.

Γιατί δεν σταματάς πριν βγουν στη φόρα κι άλλα;  

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saint βγάλε στη φόρα ό,τι γουστάρεις για μένα εκτός από προσωπικά μου στοιχεία. Αν δώσεις στοιχεία μου θα σε πάω δικαστικά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.877
Πόντοι
25.467
Saint βγάλε στη φόρα ό,τι γουστάρεις για μένα εκτός από προσωπικά μου στοιχεία. Αν δώσεις στοιχεία μου θα σε πάω δικαστικά.

Ρε Πίκη...

Μην μου κλάνεις συνέχεια τα αρχίδια... Δεν με λυπάσαι... Πόσα μπάνια πια να κάνω την ώρα για να ξεβρωμίσουν; Γέρος άνθρωπος είμαι... κουράζομαι με το να κάνω μπάνιο κάθε 10λεπτο. Εξάλλου, έτσι όπως το πάς, σε λίγο θα διαρκούν πιο πολύ τα 7λεπτα γαμήσια που ρίχνεις στο μετάξι απο τον χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ της κλανιάς που μου ρίχνεις στο δεξί αρχίδι και της κλανιας που μου ρίχνεις στο αριστερό.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε μου vril πιστεύω ότι σε 40 χρόνια από τώρα θα γαμάω ακόμα στο Μεταξουργείο μέρα παρά μέρα. Θα κοιτάξω να πάρω καλή σύνταξη ώστε να μη χρειαστεί να δώσω τον κώλο μου για να ανταπεξέλθω οικονομικά. Αν χρειαστεί βέβαια, θα το κάνω κι αυτό.

Ατυχες σχημα λογου θα ελεγα... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom