Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Το κρίσιμο σημείο που καθορίζει αν κάποιος είναι gay είναι η επιθυμία. Αν νιώθεις ερωτική επιθυμία για άντρες είσαι gay. Αν πηγαίνεις με γυναίκες και σου βάζουν πλαστικές πούτσες στον κώλο, είσαι gay γιατί θες πούτσα. Το κωλοδάχτυλο δεν έχει καμία σχέση με την πούτσα. Κι εγώ βάζω στο στόμα τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών των γυναικών. Αυτό είναι το ίδιο με το να παίρνω πίπα σε άντρα;

Facepalm-GIF.gif

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Διαβάζω πολύ καλά τι γράφω Pecados και σου γαμώ το σπίτι γαμιόλη. Απάντα εσύ τώρα αν η μεγάλη κλειτορίδα μοιάζει με φαλλό.

Ρουφιανάκο...

Εσένα που έχει πάθει αγκύλωση το δαχτυλάκι σου από το πάτημα του ρουφιανόκουμπου (εκτός από τα κωλοδάχτυλα που βάζεις στον εαυτό σου), γιατί βρίζεις σπίτια;;;;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
αρα  το προβλημα δεν ειναι  στο μεγεθος αλλα το οτι δεν βλεπω καλα  :tooth:

Δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να ικανοποιούνται (χωρίς δάκτυλο) και οι δυο συνθήκες Μπραμπ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
μεγαλο σχολειο το μπου  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Διαβάζω πολύ καλά τι γράφω Pecados και σου γαμώ το σπίτι γαμιόλη. Απάντα εσύ τώρα αν η μεγάλη κλειτορίδα μοιάζει με φαλλό.

Απάντησε μωρή  ρουφιανοκαταδότρια...

Γιατί βρίζεις σπίτια μωρή  ξεφτιλισμένη νερόκοτα;;;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μη βιάζεστε κύριε, υπάρχει μια μικρή χρονική υστέρηση μέχρι να βγει όλο το χέρι

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μια λαική παροιμία λέει ότι αν μπει ξένο πουλί στο απ αυτό μιας γυναίκας μετά θα μπει και άλλο, και αν μπει δάχτυλο στον κώλο του άντρα μετά από λίγο θα βάλει κι άλλα πράγματα ;)
το πισογλέντι είναι σαν τα πατατάκια lays  ;)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Picker όπως βλέπεις δεν πέφτω στο επίπεδό σου (το ποιο ;) και δεν θίγω, ούτε εξυβρίζω ιερά και όσια διότι λειτουργώ παντελονάτα και όχι ανάρχιδα ή άνανδρα όπως εσύ.
Το μόνο που θα επαναλάβω είναι το εξής:

Η επιτροπή του μπου υπό την Προεδρία του κ.Άγιου έχει αποφασίσει να σε πάει πίπα κώλο (έχω αρχίσει να πιστεύω ότι σ'αρέσει κιόλας) από εδώ και στο εξής, λόγω των προαναφερθέντων λόγων και αντί να παραδεχθείς ότι τα έχεις κάνει μπουρδέλο όλα, συνεχίζεις να υποστηρίζεις με ανύπαρκτα "επιχειρήματα" τις παπαρολογίες σου.

Έχεις καταλάβει το μέγεθος του μπλεξίματος στο οποίο ηθελημένα έχεις περιέλθει με τις μαλακίες που μας τσαμπουνάς αγόρι μου ;
Μάλλον όχι. Δεν πειράζει. Let's play λοιπόν!!

:)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αρχιμαλάκα Saint δεν θα απολογηθώ επειδή έβρισα το σπίτι του Νο2 πιο ερειστικού ατόμου απέναντί μου μετά από σένα. Ας μη σου θυμίσω πόσες φορές μου έχει πει το άτομο αυτό να πάω να αυτοκτονήσω. Έπειτα, εσύ ρε γαμιόλη δεν είπες το σπίτι μου "τρώγλη";

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Pecados πιστεύεις ότι ο Saint και η γαμωπαρέα του είναι ικανή να μου κάνει κάτι περισσότερο από το να μου κλάσει τα 2 αρχίδια;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Saint είναι τόσο ελεεινός ΜΑΛΑΚΑΣ που εκτίθεται περισσότερο με κάθε post. Τώρα ο αγάμητος κομπλεξικός κωλόγερος λέει ότι θα δίνει τα στοιχεία μου σε όποιον θέλει να μου κάνει κάτι κακό. Ηλίθιε δεν το καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι άμεσα στόχος με αυτό που λες;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τύπε, όταν γλύφεις τα δάκτυλα των ποδιών των κορασίδων, μετά που ακριβώς βάζουν το πόδι τους  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και μπορεί να το διέγραψες το συγκεκριμένο post αλλά εγώ το έχω κρατήσει. Πρόσεχε τι γράφεις βλάκα, εκτίθεσαι περισσότερο.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μήπως το νήμα να μετονομαστεί στο νόμο του fisting, να ξεκαθαριστεί στα πόσα δάκτυλα θεωρείται gay πρακτική κτλ ;

Επισκέπτης
Νομιζετε καποιοι οτι με το να χτυπατε τον Picker, θα απαξιωσεται τον νομο του ? Ειστε πολυ γελασμενοι. Ο νομος του Picker ειναι γεγονος. Υπαρχει και καθε πουτανιαρης που σεβεται τον εαυτο του οφειλει να τον εφαρμοζει. Και ετσι γινεται γιατι ο νομος του picker ειναι νομος της φυσης. Χιλιαδες πουτανιαριδες εκει εξω, οι λεγομενοι και Pickerιστες, ορισμενοι εκ των οποιων δεν εχουν καν διαβασει το νομο ή δεν γνωριζουν το site, γαμανε καθε μερα ή μερα παρα μερα στα μπουρδελα αδιαφοροντας για τη γνωμη της υποκριτικης κοινωνιας και απαξιωνοντας τις Ελλεεινιδες.
Τον χλευασατε, τον απαξιωσατε, μεχρι και "δροσερο" πηγαν καποιοι να τον βγαλουν, αλλα δεν καταφερατε τιποτα. Ο Pickerισμος ειναι εδω και οι Pickerιστες παντου. ο νομος του Picker ειναι οι 10 εντολες του μπουρδελιαρη.

ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ (Picker)
XIΛΛΙΑΔΕΣ (Pickerιστες) ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ!!!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ας υψώσουμε ψηλά τις γροθιές τα δάκτυλα για τον νόμο του Πίκη  :rockon:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Pecados πιστεύεις ότι ο Saint και η γαμωπαρέα του είναι ικανή να μου κάνει κάτι περισσότερο από το να μου κλάσει τα 2 αρχίδια;

Σοβαρέψου μωρέ μαλάκα κάποια στιγμή. Σπάνε πλάκα όλοι εδώ μέσα μαζί σου και εσύ κάθεσαι και το ανέχεσαι ολόκληρος μαντράχαλος να πούμε. Άιντε λες και είσαι 11χρονο κάνεις.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Έτσι, ο Picker είναι μόνο μια ιδέα. And ideas are immortal.  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom