Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Bicker

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.303
Πόντοι
5.506
Εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε με ηλίθια άτομα. Πούστης είναι αυτός που έλκεται σεξουαλικά από άλλους άντρες, όχι αυτός που γουστάρει να του πειράζουν την κωλοτρυπίδα. Υπάρχουν πούστηδες ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ που δεν γουστάρουν καν να τον τρώνε από τον κώλο.

Τύπε, βλέπω οτι έχεις εντρυφήσει στην ψυχολογία του πούστη.

Πσακσου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλάκα Saint σε έχω ταπώσει 100 φορές. Στην αρχή έλεγες ότι δεν έχω γαμήσει γκόμενα από το site, μετά πήρες τον πούλο. Ύστερα έλεγες ότι τρώω κωλοδάχτυλα γενικώς, μετά πήρες κι εκεί τον πούλο όταν είδες πώς έχω γράψει μόνο για 1 πουτάνα ότι μου το έκανε αυτό. Πόσες ακόμα μαλακίες θα πεις για μένα ρε κομπλεξικέ αγάμητε κωλόγερε;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Με την ευκαιρία να ενημερώσω αξιότιμα μέλη του παρόντος ιστοτόπου ότι δύνανται να κάνουν αναφορά εμένα ή και τον Μπραμπ για παράδειγμα, γιατι γράψαμε με κεφαλαία κάτι που σαφώς δεν επιτρέπεται βάσει του κανονισμού λειτουργίας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Ρε συ Πίκη...

Δεν τό ξερα ότι ο κώλος σου είναι μανδρίλος για καμπουσόν!!!

BUD84_pkg.jpg

Θέλω να εκποιήσω ένα παλίο χρυσό δαχτυλίδι. Δεν περνάς να μου το μετρήσεις... Με το αζημίωτο βέβαια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλάκα barock εσύ ψάξου γιατί μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Και ναι, αυτό που έγραψα ισχύει. Υπάρχουν πούστηδες που δεν γουστάρουν να τον παίρνουν από τον κώλο και υπάρχουν straight άντρες που γουστάρουν να τρώνε γυναικείο δαχτυλάκι. Πολύ απλά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Μαλάκα Saint σε έχω ταπώσει 100 φορές. Στην αρχή έλεγες ότι δεν έχω γαμήσει γκόμενα από το site, μετά πήρες τον πούλο. Ύστερα έλεγες ότι τρώω κωλοδάχτυλα γενικώς, μετά πήρες κι εκεί τον πούλο όταν είδες πώς έχω γράψει μόνο για 1 πουτάνα ότι μου το έκανε αυτό. Πόσες ακόμα μαλακίες θα πεις για μένα ρε κομπλεξικέ αγάμητε κωλόγερε;

Πάλι μυξοκλαίς μωρή λουλού;

:2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
αμα βαλεις δαχτυλο σε αντρα εισαι γκεη?  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Με την ευκαιρία να ενημερώσω αξιότιμα μέλη του παρόντος ιστοτόπου ότι δύνανται να κάνουν αναφορά εμένα ή και τον Μπραμπ για παράδειγμα, γιατι γράψαμε με κεφαλαία κάτι που σαφώς δεν επιτρέπεται βάσει του κανονισμού λειτουργίας.

Done  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Brabus οποιαδήποτε επαφή γουστάρεις να έχεις με άντρα σε κάνει ομοφυλόφιλο. Το δάχτυλο από γυναίκα ΔΕΝ σε κάνει ομοφυλόφιλο.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
αμα βαλεις δαχτυλο σε αντρα εισαι γκεη?  :grin:
Πότε είσαι περισότερο gay? Εάν σου βάλει δάχτυλο ενα υπέρμουνο ή εάν βάλεις εσύ δάχτυλο σε έναν μαντραχαλά?  :think:

Είναι το ίδιο?

Δύσκολα ερωτήματα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Brabus οποιαδήποτε επαφή γουστάρεις να έχεις με άντρα σε κάνει ομοφυλόφιλο. Το δάχτυλο από γυναίκα ΔΕΝ σε κάνει ομοφυλόφιλο.

Πουλί εγώ είμαι κεντρώος-φιλελεύθερος, όχι δεξιός. Δεξιοί είναι κάτι παντρεμένα λαμόγια που γαμάνε στα μπουρδέλα στα κρυφά. Μακριά από μένα οι υποκρισίες και οι καθωσπρεπισμοί. Φυσικά και δεν έχω πρόβλημα με τους πούστηδες σε σημείο να τους χλευάζω. Αυτά τα κάνουν οι δεξιοί. Αν ήμουν πούστης θα το έλεγα το ίδιο ανοιχτά, όπως λέω παντού ότι γαμάω πουτάνες. [size=30pt]Και βέβαια ταυτίζομαι περισσότερο με τους πούστηδες[/size] παρά με τους παντρεμένους, γιατί ζουν - όπως κι εγώ - στο περιθώριο της υποκριτικής κοινωνίας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Πότε είσαι περισότερο gay? Εάν σου βάλει δάχτυλο ενα υπέρμουνο ή εάν βάλεις εσύ δάχτυλο σε έναν μαντραχαλά?  :think:

Είναι το ίδιο?

Δύσκολα ερωτήματα...

Δεν είσαι gay.

Εάν το γουστάρεις και το αποζητάς (όπως ο Πίκης):

[size=40pt]Μου είχε βάλει κωλοδάχτυλο και ήταν πολύ ωραίο.[/size] Εγώ της είχα βάλει κάτι πολύ μεγαλύτερο (και) από πίσω. Γιατί λες ονόματα όμως;

σκατόπουστας είσαι και στις δύο περιπτώσεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το κρίσιμο σημείο που καθορίζει αν κάποιος είναι gay είναι η επιθυμία. Αν νιώθεις ερωτική επιθυμία για άντρες είσαι gay. Αν πηγαίνεις με γυναίκες και σου βάζουν πλαστικές πούτσες στον κώλο, είσαι gay γιατί θες πούτσα. Το κωλοδάχτυλο δεν έχει καμία σχέση με την πούτσα. Κι εγώ βάζω στο στόμα τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών των γυναικών. Αυτό είναι το ίδιο με το να παίρνω πίπα σε άντρα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Το κρίσιμο σημείο που καθορίζει αν κάποιος είναι gay είναι η επιθυμία. Αν νιώθεις ερωτική επιθυμία για άντρες είσαι gay. Αν πηγαίνεις με γυναίκες και σου βάζουν πλαστικές πούτσες στον κώλο, είσαι gay γιατί θες πούτσα. Το κωλοδάχτυλο δεν έχει καμία σχέση με την πούτσα. Κι εγώ βάζω στο στόμα τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών των γυναικών. Αυτό είναι το ίδιο με το να παίρνω πίπα σε άντρα;

Καραμπινάτη περίπτωση υποκατάστατου πίπας.  :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι μοναχικός, αντισυμβατικός και περιθωριακός. Δεν ακολουθεί τα ενδεδειγμένα κοινωνικά πρότυπα.

Δεν εχεις τιποτα το μοναχικο ή περιθωριακο στον τροπο ζωης σου. Το μονο αντισυμβατικο που σε χαρακτηριζει ειναι οτι εισαι ανυπαντρος αν και στην εποχη μας ισως ουτε αυτο να λογιζεται για αντισυμβατικο. Η τεραστια μοναξια που νιωθεις οφειλεται στο οτι θα ηθελες πολυ να εχεις σχεση και να κανεις αγαπουλιτσες αλλα δε σε αφηνει η μεψιμοιρια και ο ιστριονισμος.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Picker είναι πλέον εμφανές ότι φάσκεις και αντιφάσκεις ρε πουσταρά.
Και δεν είναι τόσο το ότι τρως τα κωλοδαχτυλάκια σου και γουστάρεις, είναι το ότι δεν έχεις συνέπεια ως προς το νόμο σου και αυτό σε καθιστά ανήθικο, ανάρχιδο και άτιμο. Και το πιο αστείο ; Ότι προσπαθείς να μας το περάσεις και ως ... "φυσιολογικό" όλο αυτό  :2funny:
Η επιτροπή του μπου υπό την Προεδρία του κ.Άγιου έχει αποφασίσει να σε πάει πίπα κώλο (έχω αρχίσει να πιστεύω ότι σ'αρέσει κιόλας) από εδώ και στο εξής, λόγω των προαναφερθέντων λόγων και αντί να παραδεχθείς ότι τα έχεις κάνει μπουρδέλο όλα, συνεχίζεις να υποστηρίζεις με ανύπαρκτα "επιχειρήματα" τις παπαρολογίες σου.
Η περίοδος των "ελιγμών" από μεριάς σου έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τα λαγωνικά του μπου πλέον θα έχεις παρατηρήσει ότι είναι αμείλικτα.
Οι οπαδοί σου έχουν ξενερώσει, ο νόμος σου έχει πέσει στα τάρταρα και εσύ ίσα που προλαβαίνεις να αυτοκτονήσεις.  :uglystupid:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Πίκερ σε θαυμάζω διότι μάχεσαι μόνος σου απέναντι σε όλους. Και αντιστέκεσαι σθεναρά!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom