Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Καραμπινάτη περίπτωση υποκατάστατου πίπας. :S
Κλασσικος φετιχισμος. Φετιχ = υποκαταστατο φαλλου κατα Φρουντ.
Καραμπινάτη περίπτωση υποκατάστατου πίπας. :S
Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ όταν η γκόμενα έχει μια κλειτορίδα τεράστια και τη βάζεις όλη στο στόμα σου και τη ρουφάς, είσαι πούστης; Ναι ή όχι;
κατα τον φρουντ ναι αλλα εσυ πικη εισαι με τον χαιντεγκερ οποτε δεν εχουμε κανενα προβλημαΡε ΜΑΛΑΚΕΣ όταν η γκόμενα έχει μια κλειτορίδα τεράστια και τη βάζεις όλη στο στόμα σου και τη ρουφάς, είσαι πούστης; Ναι ή όχι;
Εάν κάνεις αυτοπίπα είσαι πούστης ή όχι?
παιδια εγω δεν την φτανω την δικια μου αλλα θα ηθελα να παρισταμαι στην συζητησηΌντως δύσκολο ερώτημα.
Δοκιμάστε και ελάτε μετά να μας διηγηθείτε την εμπειρία σας και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Θα ήθελες να την φτάνεις?παιδια εγω δεν την φτανω την δικια μου αλλα θα ηθελα να παρισταμαι στην συζητηση
Θα ήθελες να την φτάνεις?
Διαβάζω πολύ καλά τι γράφω Pecados και σου γαμώ το σπίτι γαμιόλη. Απάντα εσύ τώρα αν η μεγάλη κλειτορίδα μοιάζει με φαλλό.
Θα ήθελες να την φτάνεις?
Υποννοείς ότι την βλέπει μόνο εξ αντανακλάσεως?Περσισσότερο από αυτό, θα ήθελε να μπορούσε να την βλέπει δια γυμνού οφθαλμού, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες....
αρα το προβλημα δεν ειναι στο μεγεθος αλλα το οτι δεν βλεπω καλαΠερσισσότερο από αυτό, θα ήθελε να μπορούσε να την βλέπει δια γυμνού οφθαλμού, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες....
Διαβάζω πολύ καλά τι γράφω Pecados και σου γαμώ το σπίτι γαμιόλη. Απάντα εσύ τώρα αν η μεγάλη κλειτορίδα μοιάζει με φαλλό.
Εγώ νόμιζα ότι το πρόβλημα είναι η κοιλια...αρα το προβλημα δεν ειναι στο μεγεθος αλλα το οτι δεν βλεπω καλα