Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είδες λοιπόν πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι. Λες πράγματα που βέβαια δεν ισχύουν γιατί δεν έχεις επιχειρήματα. Τέλος η συζήτηση μαζί σου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πού το έγραψα ρε βλάκα; Έχω πει για 1 πουτάνα μόνο ότι μου έβαζε κωλοδάχτυλο. Και μου άρεσε, το ξαναλέω. Δεν είναι κάτι όμως που το έχω ανάγκη όπως π.χ. το να γλείφω πόδια. Μου αρέσει μόνο σαν ένα έξτρα σεξουαλικό παιχνίδι στα πλαίσια του straight sex.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
Είδες λοιπόν πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι. Λες πράγματα που φυσικά δεν ισχύουν γιατί δεν έχεις επιχειρήματα. Τέλος η συζήτηση μαζί σου.

Θες να συζητήσουμε με επιχειρήματα μωρη ξεφτιλισμένη νερόκοτα;

Που από την μια γράφεις ότι δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες, και από την άλλη όταν σε χεζοκατουράνε κατάμουτρα, τρέχεις από πίσω τους σαν σκυλάκι και μοιράζεις τηλεφωνάκια για να μην χάσεις επαφή με αυτές που σου έριξαν χυλόπιτα, γελοίε προσκυνομουνάκια πιρφοροσαλιάρη;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πού το έγραψα ρε βλάκα; Έχω πει για 1 πουτάνα μόνο ότι μου έβαζε κωλοδάχτυλο. Και μου άρεσε, το ξαναλέω. Δεν είναι κάτι όμως που το έχω ανάγκη όπως π.χ. το να γλείφω πόδια. Μου αρέσει μόνο σαν ένα έξτρα σεξουαλικό παιχνίδι στα πλαίσια του straight sex.
iWKad22.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467

Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι.[size=30pt] Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη[/size]. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Συζητάμε για ένα θέμα που δεν υπάρχει καν γιατί έχω δεχτεί ελάχιστες φορές κωλοδάχτυλο. Και αυτό συμβαίνει γιατί εσύ είσαι ένας ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν έχει επιχειρήματα να συζητήσει σοβαρά. Για τον ίδιο λόγο απειλούσες να βγάλεις στη φόρα το τηλέφωνό μου.
πες του γερου οτι μεχρι τις 10 φορες κωλοδαχτυλο και κανα κουτσουρο  η κανα κωνο δεν γινεσαι πουστης  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί εγώ είμαι κεντρώος-φιλελεύθερος, όχι δεξιός. Δεξιοί είναι κάτι παντρεμένα λαμόγια που γαμάνε στα μπουρδέλα στα κρυφά. Μακριά από μένα οι υποκρισίες και οι καθωσπρεπισμοί. Φυσικά και δεν έχω πρόβλημα με τους πούστηδες σε σημείο να τους χλευάζω. Αυτά τα κάνουν οι δεξιοί. Αν ήμουν πούστης θα το έλεγα το ίδιο ανοιχτά, όπως λέω παντού ότι γαμάω πουτάνες. Και βέβαια ταυτίζομαι περισσότερο με τους πούστηδες παρά με τους παντρεμένους, γιατί ζουν - όπως κι εγώ - στο περιθώριο της υποκριτικής κοινωνίας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Ε όχι και ελάχιστες ρε Πίκη... Και τις προάλλες η Λάουρα πάλι κωλοδάχτυλο σου έβαλε για να χύσεις.

Ο κωλαρίκος σου έχει καταντήσει [size=30pt]δαχτυλοκουμπαράς[/size]. Όποιος περνάει, σου στάζει μέσα κι ένα δάχτυλο.

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
Πουλί εγώ είμαι κεντρώος-φιλελεύθερος, όχι δεξιός. Δεξιοί είναι κάτι παντρεμένα λαμόγια που γαμάνε στα μπουρδέλα στα κρυφά. Μακριά από μένα οι υποκρισίες και οι καθωσπρεπισμοί. Φυσικά και δεν έχω πρόβλημα με τους πούστηδες σε σημείο να τους χλευάζω. Αυτά τα κάνουν οι δεξιοί. Αν ήμουν πούστης θα το έλεγα το ίδιο ανοιχτά, όπως λέω παντού ότι γαμάω πουτάνες. [size=30pt]Και βέβαια ταυτίζομαι περισσότερο με τους πούστηδες[/size] παρά με τους παντρεμένους, γιατί ζουν - όπως κι εγώ - στο περιθώριο της υποκριτικής κοινωνίας.

Μόλις αποσπάσαμε και γραπτή ομολογία.  :sunglasses:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πουλί εγώ είμαι κεντρώος-φιλελεύθερος, όχι δεξιός. Δεξιοί είναι κάτι παντρεμένα λαμόγια που γαμάνε στα μπουρδέλα στα κρυφά. Μακριά από μένα οι υποκρισίες και οι καθωσπρεπισμοί. Φυσικά και δεν έχω πρόβλημα με τους πούστηδες σε σημείο να τους χλευάζω. Αυτά τα κάνουν οι δεξιοί. Αν ήμουν πούστης θα το έλεγα το ίδιο ανοιχτά, όπως λέω παντού ότι γαμάω πουτάνες. Και βέβαια ταυτίζομαι περισσότερο με τους πούστηδες παρά με τους παντρεμένους, γιατί ζουν - όπως κι εγώ - στο περιθώριο της υποκριτικής κοινωνίας.
τυπε δε χρειαζεται να εισαι δεξιος για να κραξεις τους πουστηδες
αρκει να εισαι βλεπων  :-

1342100241927145.jpg

efe44896eff6f470f3f33562dc512b42.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Μόλις αποσπάσαμε και γραπτή ομολογία.  :sunglasses:
γερο ειπε οτι ειναι φιλα προσκειμενος οχι οτι ειναι πουστης αλλα αν συνεχισει το βιολι με το δαχτυλακι τον εβλεπω να κραταει στο γκεη πραιντ την σημαια και δεν εννοω την γαλανολευκη ε  :grin:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Λίγοι έχουν καταλάβει εδώ μέσα το βάθος της σκέψης του Πικερ.  :(

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Facepalm-GIF.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
γερο ειπε οτι ειναι φιλα προσκειμενος οχι οτι ειναι πουστης αλλα αν συνεχισει το βιολι με το δαχτυλακι τον εβλεπω να κραταει στο γκεη πραιντ την σημαια και δεν εννοω την γαλανολευκη ε  :grin:

Σιγά μην την κρατάει στα χέρια του, με τέτοιο ωραίο [size=30pt]κοντάρι[/size].  :effemine: :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay: :gay:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
γερο ειπε οτι ειναι φιλα προσκειμενος οχι οτι ειναι πουστης αλλα αν συνεχισει το βιολι με το δαχτυλακι τον εβλεπω να κραταει στο γκεη πραιντ την σημαια και δεν εννοω την γαλανολευκη ε  :grin:

Κάθε λέξη έχει και την σημασία της, κύριε:

ταυτίζομαι (Ρ. αμετ.) ~ καταλήγω να γίνω το ίδιο πράγμα.

ταυτίζομαι ( Ρ. ) ~ υιοθετώ ένα πρότυπο και το αναπαράγω, συνειδητά ή ασυνείδητα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
γερο ειπε οτι ειναι φιλα προσκειμενος οχι οτι ειναι πουστης αλλα αν συνεχισει το βιολι με το δαχτυλακι τον εβλεπω να κραταει στο γκεη πραιντ την σημαια και δεν εννοω την γαλανολευκη ε  :grin:

Άσχετο με το εδώ θέμα...

Γράψτε στον "ιδιοκτήτη"  του νήματος της ποιότητος, της αλήθειας και της ειλικρίνειας, ότι ο κ. Λάιφ, βρίσκεται σε διακοπές, και χαίρει άκρας υγείας.  Μην μας πάθει και τίποτα από την αγωνία του για τον συμμαθητή του και χάσει η βενετιά το βελόνι της....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom