Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αχαχαχαχαχα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.657
Πόντοι
25.467
Γελοίο υποκείμενο Saint όταν δεν έχεις απάντηση το ρίχνεις στις μαλακίες. Κάποιοι που μας διαβάζουν ευτυχώς καταλαβαίνουν.

Βεβαίως και καταλαβαίνουν πώς όλο αυτό γίνεται προκειμένου να δημιουργήσεις έναν μύθο,  ούτως ώστε  να καλύψεις την έμφυτη ροπή σου στην αλλαγή ρόλων  και τις υποτακτικές σου ιδιαιτερότητες στο σέξ.  

Άλλωστε δεν είναι όλοι ηλίθιοι για να την πατάνε με τις μαλακίες που γράφεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.657
Πόντοι
25.467
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώλο για κωλοδάχτυλο και στραπόνιασμα στήνουμε; Εδώ σε θέλω ξεφτίλα Πίκη!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξέρεις καλά ότι ούτε κωλοδάχτυλα τρώω ούτε strap-on. Πάω στοίχημα ότι εσύ έχεις φάει πιο πολλά κωλοδάχτυλα από μένα. Αλλά το βρίσκω γενικά ηλίθιο να αποκρούω κατηγορίες περί ομοφυλοφιλίας. Αν ήμουν ομοφυλόφιλος θα το έλεγα στα ίσια μωρή κομπλεξάρα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πάω στοίχημα ότι εσύ έχεις φάει πιο πολλά κωλοδάχτυλα από μένα.
τυπε το "εχεις φαει πιο πολλα κωλοδαχτυλα απο μενα" δεν ειναι πιο τιμητικο για σενα, ειναι απλως λιγοτερη ξεφτιλα  :-

τελοσπαντω, να ξερεις οτι παρα τις βολες που τρως πανταχοθεν, υπαρχει ενας ολοκληρος στρατος απο πιστα πορνομινιονς με το μαχαιρι του ραμπο στα δοντια που ειναι ετοιμα να υπερασπιστουν την αληθεια του νομου

c42ac6a0c2aaee69c79955d1d32c54b4_large.jpeg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.657
Πόντοι
25.467

Ξέρεις καλά ότι ούτε κωλοδάχτυλα τρώω ούτε strap-on. Πάω στοίχημα ότι εσύ έχεις φάει πιο πολλά κωλοδάχτυλα από μένα. Αλλά το βρίσκω γενικά ηλίθιο να αποκρούω κατηγορίες περί ομοφυλοφιλίας. Αν ήμουν ομοφυλόφιλος θα το έλεγα στα ίσια μωρή κομπλεξάρα.

Κια ποιός έγραψε το παρακάτω ρε ξεφτίλα ψεύτη πουσταρά του ελέους;;;

[size=20pt]Μου είχε βάλει κωλοδάχτυλο και ήταν πολύ ωραίο.[/size] Εγώ της είχα βάλει κάτι πολύ μεγαλύτερο (και) από πίσω. Γιατί λες ονόματα όμως;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άλλη μια γελοία πραγματικότητα στο site είναι ότι πολλοί εδώ μέσα είναι ομοφοβικοί. Είναι δυνατόν σε ένα site για μπουρδέλα να γράφουν ομοφοβικοί; Πούστηδες, πουτάνες και γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ανήκουν από κοινού στο περιθώριο της κοινωνίας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Άλλη μια γελοία πραγματικότητα στο site είναι ότι πολλοί εδώ μέσα είναι ομοφοβικοί. Είναι δυνατόν σε ένα site για μπουρδέλα να γράφουν ομοφοβικοί; Πούστηδες, πουτάνες και γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ανήκουν από κοινού στο περιθώριο της κοινωνίας.
τι εννοεις;  :think:
οτι ο νομος του πικερ κειται ευνοικα προς τους πουστηδες;  :new_shocked:
γιατι αν εννοεις κατι τετοιο το σχισμα των εκκλησιων του 1054 θα μοιαζει αστειο μπροστα στο σχισμα που θα γινει μεταξυ των σκληροπυρηνικων πορνομυστων του νηματος  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και τέλος πάντων ρε ηλίθια και κομπλεξικά άτομα εδώ μέσα: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ GAY;  :uglystupid:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.657
Πόντοι
25.467
Άλλη μια γελοία πραγματικότητα στο site είναι ότι πολλοί εδώ μέσα είναι ομοφοβικοί. Είναι δυνατόν σε ένα site για μπουρδέλα να γράφουν ομοφοβικοί; Πούστηδες, πουτάνες και μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ανήκουν από κοινού στο περιθώριο της κοινωνίας.

Πίκη... άσε τα κατινοκηρύγματα γιατί δεν πείθεις κανέναν πια.

Δεν έχουμε πρόβλημα με τους πούστηδες. Μακριά από τον κώλο μας, κι όπου θέλει ας μπεί. Πρόβλημα έχουμε με τους ξεφτίλες ψεύτες κρυφο-λουγκρο-υποτακτικούς που καμώνονται τους άντρακλες, όπως εσύ.   :)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Και τέλος πάντων ρε ηλίθια και κομπλεξικά άτομα εδώ μέσα: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ GAY;  :uglystupid:
αστο να περασει ετσι κι εσυ ρε τυπε
τι το υπερασπιζεσαι κι απο πανω;
πες ηταν μια στιγμη τρελας, μι9α στιγμη αδυναμιας που αμαυρωνει το πορνοιστορικο μου
του δινεις και ιδεολογικο μπακραουντ ναουμε;
εμεις θελουμε τον πικη τον σωστο τον προστυχο τον μοναχικο μπουρδελιαρη, οχι τον πικη που ξαπλωνει μπρουμυτα και τρωει κωλοδαχτυλα
αστο να περασει χωρις πολλα πολλα αυτο το θεμα  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saint εγώ ΕΙΜΑΙ άντρακλας γιατί γαμάω και χύνω στο μπουρδέλο με 10 ευρώ, κάτι που εσύ ρε μαλάκα δεν μπορείς και το ξέρεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.657
Πόντοι
25.467

Δηλαδή ο Λίλα που βάζει τριαντάλιτρο βαρέλι στον πάτο του είναι άντρακλας;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Λίλα φυσικά και ΔΕΝ είναι άντρακλας γιατί ο Λίλα τρώει κάτι πούτσες και κάτι μπουκάλια στον κώλο, όχι γυναικεία δαχτυλάκια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.657
Πόντοι
25.467
Saint εγώ ΕΙΜΑΙ άντρακλας γιατί γαμάω και χύνω στο μπουρδέλο με 10 ευρώ, κάτι που εσύ ρε μαλάκα δεν μπορείς και το ξέρεις.

Τι  μου λές;;;

Το κωλοδαχτυλο δεν το χρεώνουν έξτρα;

Μαλακία τους... Θα είχαν θησαυρίσει από σένα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Συζητάμε για ένα θέμα που δεν υπάρχει καν γιατί έχω δεχτεί ελάχιστες φορές κωλοδάχτυλο. Και αυτό συμβαίνει γιατί εσύ είσαι ένας ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν έχει επιχειρήματα να συζητήσει σοβαρά. Για τον ίδιο λόγο απειλούσες να βγάλεις στη φόρα το τηλέφωνό μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.657
Πόντοι
25.467
Συζητάμε για ένα θέμα που δεν υπάρχει καν γιατί έχω δεχτεί ελάχιστες φορές κωλοδάχτυλο. Και αυτό συμβαίνει γιατί εσύ είσαι ένας ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν έχει επιχειρήματα να συζητήσει σοβαρά. Για τον ίδιο λόγο απειλούσες να βγάλεις στη φόρα το τηλέφωνό μου.

Ε όχι και ελάχιστες ρε Πίκη... Και τις προάλλες η Λάουρα πάλι κωλοδάχτυλο σου έβαλε για να χύσεις.

Ο κωλαρίκος σου έχει καταντήσει δαχτυλοκουμπαράς. Όποιος περνάει, σου στάζει μέσα κι ένα δάχτυλο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ε όχι και ελάχιστες ρε Πίκη... Και τις προάλλες η Λάουρα πάλι κωλοδάχτυλο σου έβαλε για να χύσεις.

Ο κωλαρίκος σου έχει καταντήσει δαχτυλοκουμπαράς.
εκτος απο πιμια μελων εσενα σου προωθουν κριτικες πελατων και οι μποτανες;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom