Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όποιος έχει οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο, facebook κτλ.) του ΓΑΜΙΟΛΗ άντρα και ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιου Saint, παρακαλείται να μου τα στείλει σε pm. Θα υπάρξει αμοιβή, σοβαρολογώ.
Picker, εγω με 5.000 ευρω στα δινω
Αλλά που θα τα βρεις :think:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε ηλίθιε st@rdust σε ρώτησα τη γνώμη σου για τη γκόμενά μου; Εγώ γούσταρα που ήταν χοντρή και με γλυφοκώλιαζε ενώ εγώ την είχα ξεσκίσει από κώλο και μουνί. Ναι, τη γούσταρα πολύ. Έχεις κανένα πρόβλημα εσύ; Άντε και γαμήσου μαλάκα.
Δακτυλα μας ελεγες αλλου..
Το γρασσαρεις το γκροβερακι σου :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τώρα που το σκέφτομαι noctilucent θυμάμαι κυρίως το γλυφοκώλι της. Δεν μου έχουν ξανακάνει τέτοιο γλυφοκώλι. Κι έχεις τον άλλο το μαλάκα και τη βγάζει μπάζο επειδή ήταν χοντρή. Η κοπέλα αυτή ζει για το σεξ. Είναι σεξομανής, καλή της ώρα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Γαμιόλη με έχεις κάνει και βγάζω αφρούς. Δεν με ξέρεις καλά ρε μουνόσκυλο. Είμαι τρελός για δέσιμο. Θα σε ΤΣΑΚΙΣΩ.

ρε πικερ γιατι τσαντιζεσαι τοσο, πετα το γουατς απ νουμερο στα σκουπίδια και στα αρχιδια σου, αφου λες τοχεις για δευτερο νουμερο .

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τώρα που το σκέφτομαι noctilucent θυμάμαι κυρίως το γλυφοκώλι της. Δεν μου έχουν ξανακάνει τέτοιο γλυφοκώλι. Κι έχεις τον άλλο το μαλάκα και τη βγάζει μπάζο επειδή ήταν χοντρή. Η κοπέλα αυτή ζει για το σεξ. Είναι σεξομανής, καλή της ώρα.

Φιλε μου, τα nymfo που εχω γνωρισει ηθελαν μονιμως
πουτσα στις τρυπες τους
Δεν μου εχει τυχει καμια γλυφοκωλου  :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.603
Πόντοι
5.060
Ξαναβρεθήκατε ή μπα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μου έλεγε ότι ήθελε να με γλείφει από πάνω μέχρι κάτω. Εγώ βασικά δεν την έγλειφα καθόλου, μόνο εκείνη με έγλειφε.  :smitten:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μου έλεγε ότι ήθελε να με γλείφει από πάνω μέχρι κάτω. Εγώ βασικά δεν την έγλειφα καθόλου, μόνο εκείνη με έγλειφε.  :smitten:

Τυπε αυτα τα open mind με τα γλυφοκώλια και τα κωλοδάκτυλα
τα βρισκω λιγακι αδερφιστικα :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είχαμε ελεύθερη σχέση για 3 μήνες. Το κάναμε σπίτι μου, σπίτι της και σε ξενοδοχεία. Αυτή τότε πήγαινε και με άλλα μέλη του site τα οποία φυσικά δεν θα αναφέρω. Πάντως εγώ πέρασα πολύ ωραία μαζί της. Εκείνη την εποχή γαμούσα παράλληλα και μια τσατσά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γι' αυτό είναι μαλάκες όσοι λένε ότι ήμουν πυρφόρος με τη Double Vision. Μου είχε τύχει ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια περίπτωση στο παρελθόν. Αν αυτή τη φορά η γκόμενα προέκυψε Μήτσος, δεν φταίω εγώ. Εγώ αρχικά τήρησα το νόμο μου και ανταποκρίθηκα μόνο αφού είχε δείξει έκδηλο ενδιαφέρον η άλλη πλευρά.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.603
Πόντοι
5.060
Άμα δεν έχεις θέμα να γαμάς 100 κιλά κρέας, με 'γεια σου με χαρά σου. Περί ορέξεως κολοκυθόσπορος.  :thumbsup:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπορώ να γαμήσω τα πάντα, αρκεί να δω έκδηλο ενδιαφέρον από την πλευρά τους. Το εκτιμώ πολύ όταν μια γκόμενα με γουστάρει.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μπορώ να γαμήσω τα πάντα, αρκεί να δω έκδηλο ενδιαφέρον από την πλευρά τους. Το εκτιμώ πολύ όταν μια γκόμενα με γουστάρει.

Μπορεις να βγάζεις καλο μεροκαματο :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.603
Πόντοι
5.060
Άμα θηλυκή κατσίκα σου εκδηλώσει ενδιαφέρον, θα τη γαμήσεις κι αυτήν;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Γι' αυτό είναι μαλάκες όσοι λένε ότι ήμουν πυρφόρος με τη Double Vision. Μου είχε τύχει ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια περίπτωση στο παρελθόν. Αν αυτή τη φορά η γκόμενα προέκυψε Μήτσος, δεν φταίω εγώ. Εγώ αρχικά τήρησα το νόμο μου και ανταποκρίθηκα μόνο αφού είχε δείξει έκδηλο ενδιαφέρον η άλλη πλευρά.

μην απολογείσαι
δεν είναι κακό που θέλεις να κάνεις νορμάλ σχέσεις πάντως όπως όλος κόσμος, απλά είσαι ένας νορμάλ συνηθισμένος καθημερινός άνθρωπος   :)

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
μην απολογείσαι
δεν είναι κακό που θέλεις να κάνεις νορμάλ σχέσεις πάντως όπως όλος κόσμος, απλά είσαι ένας νορμάλ συνηθισμένος καθημερινός άνθρωπος   :)

ο καθημερινος ανθρωπος δε λεει στη γκομενα του οτι γαμαει πουτανες ομως? :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.464
Πόντοι
25.467
Όποιος έχει οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο, facebook κτλ.) του ΓΑΜΙΟΛΗ άντρα και ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιου Saint, παρακαλείται να μου τα στείλει σε pm. Θα υπάρξει αμοιβή, σοβαρολογώ.

Γαμιόλη με έχεις κάνει και βγάζω αφρούς. Δεν με ξέρεις καλά ρε μουνόσκυλο. Είμαι τρελός για δέσιμο. Θα σε ΤΣΑΚΙΣΩ.

ΚΚΚΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!

Πίκη... Έσπασες σε χίλια κομμάτια.

Κάνε μια κατάθεση ψυχής, έμπα στον τάφο σου, και μην ξαναβγείς.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Πίκερ, έχω όλα τα στοιχεία του Saint.

Μάλιστα τρώμε πεϊνιρλί στο ίδιο μαγαζί ( φούρνο) στους Αμπελοκήπους !

cbk

http://[URL unfurl="true"]www.ough.gr/uploads/galleries/PeInirli_Iwnias/Peinirli9.jpg[/img[/URL]]

Πανόρμου 3, Αμπελόκηποι.
Μιαμμμ, μιαμμ  :headbang3: :headbang3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom