Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν το καταλαβαίνεις ρε μουνόπανο ότι όσο ασχολείσαι τόσο φανερά μαζί μου επιβαρύνεις τη θέση σου; Τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ναι.

Μόλις μου ήλθε και μήνυμα από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι μου έκλασες τα αρχίδια.

:2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ο πικερακος μπορει να εχει καμια ακρη στον 6ο οροφο της γαδα και να σε πανε καροτσακι στον εισαγγελεα υπηρεσιας  :-

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
άσχημο πράμα οι τσακωμοί  :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.655
Πόντοι
25.467
Ρουφιανάκοοο

Θα σου στείλω  κάνα ντε πιες (κατά προτίμηση ροζουλι φλορεάλ) να φοράς, γιατί οι άνδρες που φοράνε πανταλόνια καθαρίζουν μονάχοι τους. Δεν πατάνε ρουφιανόκουμπα, ούτε μπλέκουν τους κερατόμπατσους στις διαφορές τους.

Αλήθεια ποιό είναι το νουμεράκι σου;

Υ.Γ. Πές μου και νούμερο παπουτσιού, να σου αγοράσω και κανα δυο ζευγάρια γόβες να έχεις να αλλάζεις.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Σου γαμώ ό,τι έχεις και δεν έχεις και μην τολμήσεις να ξανασχοληθείς μαζί μου ΚΑΡΙΟΛΗ. Η αστυνομία είναι ήδη ενήμερη.  ;)

Δλδ τύπε τι είπες στην αστυνομία??ότι ο thesaint απο το ταδε σαιτ με έβρισε??Ενα κύμα ανατρυχίλας πέρασε απο τη ραχοκοκαλιά μου και κοντοστάθηκε στο σώβρακο μου μέσα.  :wanker:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Ρουφιανάκοοο

Θα σου στείλω  κάνα ντε πιες (κατά προτίμηση ροζουλι φλορεάλ) να φοράς, γιατί οι άνδρες που φοράνε πανταλόνια καθαρίζουν μονάχοι τους. Δεν πατάνε ρουφιανόκουμπα, ούτε μπλέκουν τους κερατόμπατσους στις διαφορές τους.

Αλήθεια ποιό είναι το νουμεράκι σου;

Υ.Γ. Πές μου και νούμερο παπουτσιού, να σου αγοράσω και κανα δυο ζευγάρια γόβες να έχει να αλλάζεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.655
Πόντοι
25.467
τυπε ο πικερακος μπορει να εχει καμια ακρη στον 6ο οροφο της γαδα και να σε πανε καροτσακι στον εισαγγελεα υπηρεσιας  :-

Και που νομίζετε οτι βρισκομαι τώρα;

Μαζί μαζί με τον αστυνομικό υποδιευθυντή και γελάμε με τις ηλιθιότητες που γράφει ο πιρφορορουφιάνος.  :2funny: :2funny: :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Γελάνε και τα τσιμέντα!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Δλδ τύπε τι είπες στην αστυνομία??ότι ο thesaint απο το ταδε σαιτ με έβρισε??Ενα κύμα ανατρυχίλας πέρασε απο τη ραχοκοκαλιά μου και κοντοστάθηκε στο σώβρακο μου μέσα.  :wanker:

είναι αυτεπάγγελτο το αδίκημα μη σου πω κιόλας, και πούστη και πυρφόρο τον έβγαλε σε όλο το ελληνικό νετ  :P
αλλά να μη πω καλλίτερα τι έγινε και ρίχνω λάδι στη φωτιά  :P

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό κατάλαβες ηλίθιε Blackdove; Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Έπεσε από σπόντα στο μουνόπανο το τηλέφωνό μου και απειλεί να βγάλει τα προσωπικά στοιχεία μου στη φόρα επειδή έχουμε διαφωνία στο forum. Είναι καθαρή παραβίαση προσωπικού απορρήτου.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
είναι αυτεπάγγελτο το αδίκημα μη σου πω κιόλας, και πούστη και πυρφόρο τον έβγαλε σε όλο το ελληνικό νετ  :P
αλλά να μη πω καλλίτερα τι έγινε και ρίχνω λάδι στη φωτιά  :P

Σοβαρό ποινικό αδίκημα!Αίσχος!!που πάμε σαν κενονοία ??για ένα κούτελο καθαρό ζούμε

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Αυτό κατάλαβες ηλίθιε Blackdove; Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Έπεσε από σπόντα στο μουνόπανο το τηλέφωνό μου και απειλεί να βγάλει τα προσωπικά στοιχεία μου στη φόρα επειδή έχουμε διαφωνία στο forum. Είναι καθαρή παραβίαση προσωπικού απορρήτου.

Τι βρίζεις ρε μπαγλαμά??? πας και δίνεις το τηλεφωνό σου και συ όπου λάχει και μετά τρώς πούλο!!! και οκ αν το δώσει δημόσια τι θα γίνει δλδ??θα πλακώσουν οι θαυμάστριες και θα ζητάνε ραντεβού??ε σε καλό θα σου βγεί.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.655
Πόντοι
25.467

Καλά, αν είναι ετσι πάω πάσο.  :)

Να βγάλω τότε στη φόρα το τηλεφωνάκι και τα προσωπικά στοιχεία του ξαδέλφου σου του μπάτσου, που δεν μου ήλθαν από σπόντα, αλλά που μου τα έστειλες εσύ μαζί με απειλητικό μηνυμάτακι.  :)

Το ξέρεις ότι τα απειλητικά μηνυματάκια τιμωρούνται ρουφιανάκο;  ;)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Καλά, αν είναι ετσι πάω πάσο.  :)

Να βγάλω τότε στη φόρα το τηλεφωνάκι και τα προσωπικά στοιχεία του ξαδέλφου σου του μπάτσου, που δεν μου ήλθαν από σπόντα, αλλά που μου τα έστειλες εσύ μαζί με απειλητικό μηνυμάτακι.  :)

Το ξέρεις ότι τα απειλητικά μηνυματάκια τιμωρούνται ρουφιανάκο;  ;)

Μα αν δε κάνω λάθος είναι κανόνας του σάιτ να μην βγαίνουν προσωπικά δεδομένα στη φόρα κυριε Άγιε,είσαστε και υπεράνω των κανόνων εσείς??  0:) :hmm: :hmm: :hmm: βύσμα...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Είναι καθαρή παραβίαση προσωπικού απορρήτου.

για κάποιον άλλον ναι
αλλά εσύ έχεις βγάλει μόνος σου photo με το πρόσωπο σου και μια που είσαι στημένος και δείχνεις τον κώλο σου

ούτε ο άλεξ δεν σε σώζει  :2funny:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
για κάποιον άλλον ναι
αλλά εσύ έχεις βγάλει μόνος σου photo με το πρόσωπο σου και μια που είσαι στημένος και δείχνεις τον κώλο σου

ούτε ο άλεξ δεν σε σώζει  :2funny:

Ώπαααα ..κώλο??είναι και μερακλής?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.655
Πόντοι
25.467
Μα αν δε κάνω λάθος είναι κανόνας του σάιτ να μην βγαίνουν προσωπικά δεδομένα στη φόρα κυριε Άγιε,είσαστε και υπεράνω των κανόνων εσείς??  0:) :hmm: :hmm: :hmm: βύσμα...

Αυτά να τα γράψετε στον ρουφιανάκο, που ποστάρει φωτογραφίες την μούρη του, για να καμαρώσουμε όλοι το "νομοθετη", και καπάκι  ποστάρει και κάνα δυο φωτό με την τροφαντή του κωλάρα, που την έβγαλε κιόλας στο σφυρί.  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι βαριετέ, τα έχει όλα. Ίντριγκες, πάθη, τσακωμούς, σεξ, rock 'n' roll. Γι' αυτό άλλωστε είναι μοναδικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom