The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.832
- Πόντοι
- 25.467
Με τις γόβες , δεν είναι 1.77 ο Πικεράκος ;
Ένα κι ογδόντα θεάρα!!!
(Φοράει δωδεκάποντες)
Με τις γόβες , δεν είναι 1.77 ο Πικεράκος ;
Το ύψος μου είναι 1,77 χωρίς παπούτσια και χωρίς τα μαλλιά. Όταν με βλέπει κάποιος στο δρόμο με κάνει τουλάχιστον 1,80.
Βασικά δεν την πήδαγε αυτός. Αυτή τον πήδαγε.
κοίτα δάχτυλο δεν θα καθόμουν να μου βάλει, αλλά με φτιάχνει το γεγονός ότι κάποια είναι τόσο έκφυλη και έχει τέτοιες προθέσεις με κάποιον άγνωστο
αν μου άρεσε και η γκόμενα δλδ
καλή φάση πάντως, μπράβο του
Ζητώ συγνώμη και από τον ξάδερφό μου που τον αναστάτωσα για τον Saint. Ξάδερφε η αυξημένη συχνότητα μου δημιουργούσε μεγάλη νευρικότητα και ήθελα κάποιον να δείρω. Είναι μουνόπανο ο Saint αλλά παραδέχομαι ότι το τράβηξα περισσότερο από όσο έπρεπε.
Ευχαρίστως να σας την προξενεψουμε.
Νταξ... δεν είναι ακριβώς αυτό που αναμέναμε.
Αλλά για κατάθεση ψυχής ενός προσκυνομουνάκια πιρφόρου, υποτακτικού κωλοδαχτυλάκια, και θρασύδειλου ρουφιάνου, καλή είναι.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
βλαμμενος εισαι ρε 5 το πρωι ξυπνιος να κανεις επικολληση για 10.000η φορα το κειμενο;
αλλά οι νόμοι και η κοινωνία θα με έβαζαν φυλακή .......
μέχρι να αλλάξουν , θα σρησιμοποιώ κάθε μέσο
που δεν με βάζει φυλακή για να τα ξεσκιζω ........
και το ψέμμα είναι ένα τέτοιο μέσο ..........
Η ελλειψη επιχειρηματων για να στηριξεις το εωλο και αντιφατικο ιδεολογημα σου ειναι πασιφανης. Εχεις χασει τη ψυχραιμια σου κι απαντας ασχετα και με εκνευρισμο. Ηρέμησε.Ρε ηλίθιε st@rdust σε ρώτησα τη γνώμη σου για τη γκόμενά μου; Εγώ γούσταρα που ήταν χοντρή και με γλυφοκώλιαζε ενώ εγώ την είχα ξεσκίσει από κώλο και μουνί. Ναι, τη γούσταρα πολύ. Έχεις κανένα πρόβλημα εσύ; Άντε και γαμήσου μαλάκα.
Τώρα θα γαμάω 2 φορές την εβδομάδα, θα ξεκουραστώ. Το σεξ είναι βλακεία, εγώ το κάνω μόνο για να μην είμαι κάτω από το μέσο όρο. Δυστυχώς, σύμφωνα με το Men's Health, στην Ελλάδα ο μέσος όρος είναι 3,3 φορές την εβδομάδα, άρα υψηλός ο ανταγωνισμός.