Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ύψος μου είναι 1,77 χωρίς παπούτσια και χωρίς τα μαλλιά. Όταν με βλέπει κάποιος στο δρόμο με κάνει τουλάχιστον 1,80.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.832
Πόντοι
25.467
Το ύψος μου είναι 1,77 χωρίς παπούτσια και χωρίς τα μαλλιά. Όταν με βλέπει κάποιος στο δρόμο με κάνει τουλάχιστον 1,80.

Φοράς περούκα ρουφιανάκο και την βγάζεις για να μετρήσεις το ύψος σου;  :)

Στην πραγματικότητα είσαι καραφλοκοτσυφάκος;   :)

Να και κάτι που δεν ήξερα.   :think:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Βασικά δεν την πήδαγε αυτός. Αυτή τον πήδαγε.

κοίτα δάχτυλο δεν θα καθόμουν να μου βάλει, αλλά με φτιάχνει το γεγονός ότι κάποια είναι τόσο έκφυλη και έχει τέτοιες προθέσεις με κάποιον άγνωστο  :cum:
αν μου άρεσε και η γκόμενα δλδ  

καλή φάση πάντως, μπράβο του  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ζητώ συγνώμη και από τον ξάδερφό μου που τον αναστάτωσα για τον Saint. Ξάδερφε η αυξημένη συχνότητα μου δημιουργούσε μεγάλη νευρικότητα και ήθελα κάποιον να δείρω. Είναι μουνόπανο ο Saint αλλά παραδέχομαι ότι το τράβηξα περισσότερο από όσο έπρεπε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.832
Πόντοι
25.467
κοίτα δάχτυλο δεν θα καθόμουν να μου βάλει, αλλά με φτιάχνει το γεγονός ότι κάποια είναι τόσο έκφυλη και έχει τέτοιες προθέσεις με κάποιον άγνωστο  :cum:
αν μου άρεσε και η γκόμενα δλδ  

καλή φάση πάντως, μπράβο του  :grin:

Ευχαρίστως να σας την προξενεψουμε.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.832
Πόντοι
25.467
Ζητώ συγνώμη και από τον ξάδερφό μου που τον αναστάτωσα για τον Saint. Ξάδερφε η αυξημένη συχνότητα μου δημιουργούσε μεγάλη νευρικότητα και ήθελα κάποιον να δείρω. Είναι μουνόπανο ο Saint αλλά παραδέχομαι ότι το τράβηξα περισσότερο από όσο έπρεπε.

Νταξ... δεν είναι ακριβώς αυτό που  αναμέναμε.

Αλλά για κατάθεση ψυχής ενός προσκυνομουνάκια πιρφόρου, υποτακτικού κωλοδαχτυλάκια, και θρασύδειλου ρουφιάνου, καλή είναι.  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τώρα θα γαμάω 2 φορές την εβδομάδα, θα ξεκουραστώ. Το σεξ είναι βλακεία, εγώ το κάνω μόνο για να μην είμαι κάτω από το μέσο όρο. Δυστυχώς, σύμφωνα με το Men's Health, στην Ελλάδα ο μέσος όρος είναι 3,3 φορές την εβδομάδα, άρα υψηλός ο ανταγωνισμός.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Νταξ... δεν είναι ακριβώς αυτό που  αναμέναμε.

Αλλά για κατάθεση ψυχής ενός προσκυνομουνάκια πιρφόρου, υποτακτικού κωλοδαχτυλάκια, και θρασύδειλου ρουφιάνου, καλή είναι.  :)

Πάει στην Αρχιεπισκοπή τελικά, γι' αυτό  :birdman:

Ετοιμάσου να φάει πούλο το φωτοστέφανο Άγιε  :dancing:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θέλω απλά να είμαι λίγο - όχι πολύ - πάνω από τον ελληνικό μέσο όρο για να μη μου τη βγαίνουν τα μουνόπανα οι σχεσάκηδες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

βλαμμενος εισαι ρε 5 το πρωι ξυπνιος να κανεις επικολληση για 10.000η φορα το κειμενο;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Πίκερ, αναρωτιέμαι πότε θα αυτοδιαγραφείς για μια ακόμη φορά.
Από την προηγούμενη φορά που αυτοδιαγράφτηκες έχεις φτάσει 2.500 μηνύματα και έχεις 6 αστέρια.
Μήπως ξεχάστηκες;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αλλά οι νόμοι και η κοινωνία θα με έβαζαν φυλακή .......

μέχρι να αλλάξουν , θα σρησιμοποιώ κάθε μέσο
που δεν με βάζει φυλακή για να τα ξεσκιζω ........

και το ψέμμα είναι ένα τέτοιο μέσο ..........

ακόμα και αν ήσουν συναισθηματικά ή νομικά ή οικογενειακά δεσμευμένος με ένα αιδοίο θα ανταποκρινόσουν στην έλξη που σου ασκουσε ένα άλλο αιδοιο ή αιδοία χρησιμοποιώντας το ψέμα ? !

(καλά ξέρω την απάντηση αλλά θέλω να κάνω λίγο φιλοσοφικό διάλογο !)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ρε ηλίθιε st@rdust σε ρώτησα τη γνώμη σου για τη γκόμενά μου; Εγώ γούσταρα που ήταν χοντρή και με γλυφοκώλιαζε ενώ εγώ την είχα ξεσκίσει από κώλο και μουνί. Ναι, τη γούσταρα πολύ. Έχεις κανένα πρόβλημα εσύ; Άντε και γαμήσου μαλάκα.
Η ελλειψη επιχειρηματων για να στηριξεις το εωλο και αντιφατικο ιδεολογημα σου ειναι πασιφανης. Εχεις χασει τη ψυχραιμια σου κι απαντας ασχετα και με εκνευρισμο. Ηρέμησε.
Εχεις σκεφτει οτι ολο αυτο μπορει να ειναι αλλη μια δοκιμασια με σκοπο την ενδυναμωση και την περαιτερω "απολυτοποιηση" της μαλακιας που σε δερνει;

Επ' αυτου που αναφερεις (στην παραθεση), δεν τιθεται ζητημα. Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να επιλεξεις οτι θες για σεξουαλικο παρτενερ, αλλα και να βαλεις οτι θες στον πρωκτο σου. Ο λογος που εγινε κριτικη επ αυτων ειναι για να τονισει την αντιθεση σε σχεση με τα λεγομενα σου περι παραδοσιακου αρσενικου. Επισης εικαζω οτι, αν ριχνεις τοσο χαμηλα τον πηχη, διατηρωντας για 3 μηνες ελευθερη σχεση μ ενα βοδι 100+ κιλων, τι θα εκανες για να εχεις σχεση ή επαφη (ανευ χρηματων) με "ευπαρουσιαστο" θηλυκο. Υποθετικα παντα ολα αυτα...

Μην τα παιρνεις λοιπον προσωπικα. Δεν εχω κατι με σενα, αλλα με την αντιφατικοτητα των λεγομενων σου, τη ψευτια και την απατεωνια σου, αλλα και το θρασος, που πρωτος εχεις αρχισει και γενικευεις κατα παντων που δεν ακολουθουν τον νομο του ΨΕΥΤΗ και μοναχικου  :2funny: μπουρδελιαρη.  

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας, έτσι ώστε το γαμήσι στα μπουρδέλα από παντρεμένους να καταστεί παράνομο. Μία άλλη λύση θα ήταν να μπαίνεις στα μπουρδέλα με ταυτότητα και κάθε μέρα, έξω από κάθε μπουρδέλο, να τοιχοκολλούνται τα ονόματα όλων των επισκεπτών. Αυτό πιστεύω ότι θα έδινε μια λύση στο πρόβλημα με τα λαμόγια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
St@rdust λίγα λόγια για την πρώην γκόμενά μου. Και ποιος σου είπε ότι τα γνήσια αρσενικά δεν τρώνε κωλοδάχτυλο από γυναίκες;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τώρα θα γαμάω 2 φορές την εβδομάδα, θα ξεκουραστώ. Το σεξ είναι βλακεία, εγώ το κάνω μόνο για να μην είμαι κάτω από το μέσο όρο. Δυστυχώς, σύμφωνα με το Men's Health, στην Ελλάδα ο μέσος όρος είναι 3,3 φορές την εβδομάδα, άρα υψηλός ο ανταγωνισμός.

Εισαι ανικανος να αυξησεις τη συχνοτητα του νομου στις 5 φορες την εβδομαδα και να τους ταπωσεις ολους! Μεχρι 4 φτανεις και αυτο με το ζορι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom