Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem ομολογώ ότι έχεις δίκιο στο θέμα αυτό. Δεν μπορώ να γαμάω για μεγάλο διάστημα περισσότερο από "μέρα παρά μέρα".

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Νταξ... δεν είναι ακριβώς αυτό που  αναμέναμε.

Αλλά για κατάθεση ψυχής ενός προσκυνομουνάκια πιρφόρου, υποτακτικού κωλοδαχτυλάκια, και θρασύδειλου ρουφιάνου, καλή είναι.  :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μπάρμπα εσύ θα μας στείλεις πρωινιάτικα

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Να εκτιμάς τους ναούς αυτούς αν δεν υπήρχαν και αυτοί θα γ@μ@γες κατσίκες στα όρη στα άγρια βουνά  :zfuck: :zfuck: ευλόγησον :priest:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem ομολογώ ότι έχεις δίκιο στο θέμα αυτό. Δεν μπορώ να γαμάω για μεγάλο διάστημα περισσότερο από "μέρα παρά μέρα".

Επομενως ειναι ωρα να σηκωσεις τη λευκη σημαια της παραδοσης παραδεχομενος οτι θα σου ταιριαζε περισσοτερο να ησουν παντρεμενος με μια αρκετα τρυφερη και γεματη κατανοηση γυναικα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
St@rdust λίγα λόγια για την πρώην γκόμενά μου. Και ποιος σου είπε ότι τα γνήσια αρσενικά δεν τρώνε κωλοδάχτυλο από γυναίκες;
Να χαρω εγω εναν μοναχικο μπουρδελιαρη!!! Που δεν δινει καμια αξια στις γυναικες!!!
Τι εγινε δεν την ξεπερασες ρε μπαγασακο; Τοσο καλα δουλευε το μαρκουτσι μεσα στον εντερικο σωληνα σου!!!   :grin:

Σε πειραζω εισαι λεβεντια!!!!  :rockon: Το ινδαλμα του καθε κρυφοστρακου_καψουρακου  :vomit:
:hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν είναι έτσι Duke Nukem. Ήδη στα μπουρδέλα γαμάω γκόμενες που είναι 15-20 χρόνια μικρότερες από μένα. Στα 60 μου θα γαμάω γκόμενες που είναι 40 χρόνια μικρότερες από μένα. Αντίθετα οι παντρεμένοι τρώνε κάθε μέρα στη μάπα τη συνομήλικη γυναίκα τους.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Όποιος έχει οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο, facebook κτλ.) του ΓΑΜΙΟΛΗ άντρα και ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιου Saint, παρακαλείται να μου τα στείλει σε pm. Θα υπάρξει αμοιβή, σοβαρολογώ.
posa?  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ένα βίντεο για τα βαριά αρσενικά Blackdove και St@rdust:

[redtube]
]

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ο νόμος του Picker είναι υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας, έτσι ώστε το γαμήσι στα μπουρδέλα από παντρεμένους να καταστεί παράνομο. Μία άλλη λύση θα ήταν να μπαίνεις στα μπουρδέλα με ταυτότητα και κάθε μέρα, έξω από κάθε μπουρδέλο, να τοιχοκολλούνται τα ονόματα όλων των επισκεπτών. Αυτό πιστεύω ότι θα έδινε μια λύση στο πρόβλημα με τα λαμόγια.

Πίκη, όχι μισές δουλειές, δίπλα από το όνομα να έχει και τον αριθμό του κινητού τους.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Ο νόμος του Picker είναι βαριετέ, τα έχει όλα. Ίντριγκες, πάθη, τσακωμούς, σεξ, rock 'n' roll. Γι' αυτό άλλωστε είναι μοναδικός.
και λιγο δαχτυλακι στον κωλο να τα λεμε κι αυτα  :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν είναι έτσι Duke Nukem. Ήδη στα μπουρδέλα γαμάω γκόμενες που είναι 15-20 χρόνια μικρότερες από μένα. Στα 60 μου θα γαμάω γκόμενες που είναι 40 χρόνια μικρότερες από μένα. Αντίθετα οι παντρεμένοι τρώνε κάθε μέρα στη μάπα τη συνομήλικη γυναίκα τους.

Δε θα σου κακοπεφτε μια τριανταρα αν σε φροντιζε και ηταν καλη μαζι σου. Θα τις ξεχναγες τις μικρουλες για πολλα χρονια. Τωρα στα 60 κανεις δε μπορει να προβλεψει τι θα κανει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
St@rdust σου έβαλα Rocco Siffredi να τρώει κωλοδάχτυλο από γκόμενα και σκούζεις ακόμα; Εγώ στη θέση σου θα είχα κάνει τουμπεκί. Τι σχέση έχει η πούτσα με το γυναικείο κωλοδάχτυλο ρε κακομοίρη; Μήπως είσαι Χρυσαυγίτης; Αυτοί είναι συνήθως τέτοιοι στόκοι.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Πες τα ρε Πίκη, ο πραγματικός άντρας και στύλο της ΔΕΗ να φάει παραμένει άντρας, αρκεί να μην φάει πούτσα.

Γροθιά στο κατεστημένο η κωλοτρυπίδα του Πίκη  :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
St@rdust σου έβαλα Rocco Siffredi να τρώει κωλοδάχτυλο από γκόμενα και σκούζεις ακόμα; Εγώ στη θέση σου θα είχα κάνει τουμπεκί. Τι σχέση έχει η πούτσα με το γυναικείο κωλοδάχτυλο ρε κακομοίρη; Μήπως είσαι Χρυσαυγίτης; Αυτοί είναι συνήθως τέτοιοι στόκοι.
Μαλιστα, μας παραθετεις τον Ροκο που ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση ανδρος που εχει παει με χιλιαδες θηλυκα και ειναι πορνοσταρ, ως γενικο κανονα και επιχειρημα για καλυψει τα ενδομυχα θηλυπρεπη αισθηματα σου!!!!! Ευγε!!!!
Θυμησε μου κι αν ο Ροκο ειχε βγαλει και σε δημοπρασια τον κωλαρακο του, οπως εσυ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αχ... Έχω να γαμήσω από την Κυριακή. Τι ωραία που είναι να μαζεύεις καύλες και να μη γαμάς κάθε μέρα... Αξία ανεκτίμητη.  :smitten:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Όποιος έχει οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο, facebook κτλ.) του ΓΑΜΙΟΛΗ άντρα και ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιου Saint, παρακαλείται να μου τα στείλει σε pm. Θα υπάρξει αμοιβή, σοβαρολογώ.
Ποια είναι η αμοιβή;

bakalos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1

:2funny: :2funny: :2funny:

Καλό αυτό.

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Η στατιστική περί ανω των 3 γαμισιών την εβδομάδα αν αφορά σε όλους τους άντρες 18-78 χρονών εμένα μου φαίνεται πολύ μούφα. Λογικά είναι πολύ πιο κάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom