Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Η στατιστική περί ανω των 3 γαμισιών την εβδομάδα αν αφορά σε όλους τους άντρες 18-78 χρονών εμένα μου φαίνεται πολύ μούφα. Λογικά είναι πολύ πιο κάτω.
Ο νόμος του Πίκερ εμπεριέχει και κωλοδάχτυλο (πιέζον τον προστάτη), που συνεισφέρει να γίνονται τα 3 χυσίματα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Kavouras13 χαίρομαι που είσαι λογικός και όχι Λάκης ή Λαδάκης. Οι έρευνες αυτές γίνονται σε άτομα άνω των 15 ετών - μέχρι όσο πάει. Ο παγκόσμιος μέσος όρος πάντα βγαίνει 2 φορές την εβδομάδα, ενώ οι Έλληνες συνήθως δηλώνουν κατά μέσο όρο περίπου 3 φορές την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να έχει μια λογική εξήγηση καθώς στην Ελλάδα υπάρχει τόσο φτηνή και άφθονη πορνεία. Όμως κι εγώ κρατάω μια ισχυρή επιφύλαξη καθώς στις έρευνες αυτές βγαίνει Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ και, ως γνωστόν, ο Έλληνας είναι μεγάλος ψεύτης. Ακόμα κι έτσι όμως, αν κάποιος γαμάει "μέρα παρά μέρα" σταθερά, είναι πάνω - και - από τον ελληνικό μέσο όρο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Kavouras13 χαίρομαι που είσαι λογικός και όχι Λάκης ή Λαδάκης. Οι έρευνες αυτές γίνονται σε άτομα άνω των 15 ετών - μέχρι όσο πάει. Ο παγκόσμιος μέσος όρος πάντα βγαίνει 2 φορές την εβδομάδα, ενώ οι Έλληνες συνήθως δηλώνουν κατά μέσο όρο περίπου 3 φορές την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να έχει μια λογική εξήγηση καθώς στην Ελλάδα υπάρχει τόσο φτηνή και άφθονη πορνεία. Όμως κι εγώ κρατάω μια ισχυρή επιφύλαξη καθώς στις έρευνες αυτές βγαίνει Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ και, ως γνωστόν, [size=18pt]ο Έλληνας είναι μεγάλος ψεύτης[/size]. Ακόμα κι έτσι όμως, αν κάποιος γαμάει "μέρα παρά μέρα" σταθερά, είναι πάνω - και από - τον ελληνικό μέσο όρο.
Αν πάρουμε ως γνωμονα εσενα, ΣΙΓΟΥΡΑ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχουμε στο πλάι μας τη δύναμη της αλήθειας και της λογικής. Με τεκμηριωμένα στοιχεία δίνουμε γροθιά στην υποκρισία και την υπερβολή. Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες, εφαρμόζουμε το νόμο του Picker!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
Διόρθωσέ το!

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Πιστεύω ότι το σύντομο μανιφέστο του πικερ δεν έχει αξία "προσηλυτισμού".

Η αξία του έγκειται περισσότερο ως ψυχολογική υποστήριξη των μοναχικών μπουρδελιάρηδων, που απογοητευμένοι από την μοναξιά και τα φτηνά γαμήσια, λιποτακτούν και δελεάζονται από την προοπτική μιας όποιας σχέσης. Το μανιφέστο τους αποτρέπει από την μουνοδουλίαση, τους προσφέρει ηθικό έρεισμα και τους δίνει πρακτικές συμβουλές.

Είναι αλήθεια ότι όταν έχεις γαμήσει είσαι λιγότερο επιρρεπής στις απαιτήσεις της κάθε γκόμενας.

Επίσης θεωρώ σημαντικό και το όραμα της αντιστροφής των ρόλων - οι γυναίκες να κυνηγούν τους άνδρες. Μπορεί να πρόκειται περί ουτοπίας, δίνει όμως μια ιδεολογική θεμελίωση, που δρα υποστηρικτικά στον μοναχικό δρόμο του μπουρδελιάρη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Kavouras13 είσαι πολύ μεγάλος μάγκας και έχεις πιάσει ακριβώς το πνεύμα του νόμου. Ο αγώνας για τη μείωση του καμακιού και των κοπλιμέντων προς τις γκόμενες είναι εξαιρετικά επίπονος και δύσκολος. Αξίζει όμως συνεχώς να προσπαθείς να τα μειώσεις με απώτερο σκοπό να σταματήσεις κάποτε να ξεφτιλίζεις την υπόληψή σου.

Ο Καβάφης κάποτε είχε πει: "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις". Αυτό ακριβώς είναι το πνεύμα του νόμου του Picker αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να έχεις περάσει δύσκολα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κι εγώ μπορεί να την πάτησα λίγο με τη Double Vision και μπορεί χθες το βράδυ να μην άντεξα και να πλησίασα μια μουνάρα που βλέπω συνέχεια στο μετρό και να της είπα για τα μάτια της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ακυρώνω το νόμο μου. Κάνω όσο το δυνατόν λιγότερο καμάκι μπορώ, δεν είμαι και θεός για να το κόψω τελείως. Το έχω μειώσει όμως πάρα πολύ και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ μπηκα στην τουαλετα της δουλειας και τραβηξα μια μαλακια. Την αφιερωνω  στο ψεμα σου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει κανένα ψέμα στο νόμο του Picker. Ο νόμος είναι μια παρότρυνση για συνεχή αυτοβελτίωση του μοναχικού άντρα που καταλαβαίνει τη ματαιότητα του να κυνηγάει ουτοπίες. Μπορείς αντικειμενικά να έχεις τη γκόμενα που θέλεις; Αν βάλεις κάτω τη λογική και καταλάβεις πως "όχι", τότε σταμάτα πλέον να ονειρεύεσαι και εφάρμοσε το νόμο του Picker. Σε αυτούς τους άντρες απευθύνομαι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν υπάρχει κανένα ψέμα στο νόμο του Picker. Ο νόμος είναι μια παρότρυνση για συνεχή αυτοβελτίωση του μοναχικού άντρα που καταλαβαίνει τη ματαιότητα του να κυνηγάει ουτοπίες. Μπορείς αντικειμενικά να έχεις τη γκόμενα που θέλεις; Αν βάλεις κάτω τη λογική και καταλάβεις πως "όχι", τότε σταμάτα να ονειρεύεσαι και εφάρμοσε το νόμο του Picker. Σε αυτούς τους άντρες απευθύνομαι.

Εσυ θες να κλαιγεσαι οτι δε θα βρεις ποτε γκομενα και ταυτοχρονα να φαντασιωνεσαι οτι μια κουκλα θα σε λυπηθει θα σε ερωτευθει και θα ερθει να σου πει οτι οχι δεν ειναι ετσι εγω σε αγαπαω.

Βασικα σε λαθος φορουμ γραφεις το νομο σου. Καλυτερα γραψου καπου που να εχει γκομενες που ψαχνονται πχ. phorum.gr

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem λες μαλακίες. Εγώ είμαι πλήρως αποφασισμένος ότι θα ζήσω όλη μου τη ζωή έτσι. ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. Αν τύχει κάποια και με γουστάρει και τη γουστάρω κι εγώ, τότε μπορεί να μείνω μαζί της. Αλλά αυτό το συνδυασμό τον βλέπω πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα όταν έρχεται η σύγκριση ανάμεσα στις γκόμενες που μπορεί να με γουστάρουν και στις γκόμενες που γαμάω στα μπουρδέλα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem μη λες μαλακίες. Εγώ είμαι πλήρως αποφασισμένος ότι θα ζήσω όλη μου τη ζωή έτσι. ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. Αν τύχει κάποια και με γουστάρει και τη γουστάρω κι εγώ, τότε μπορεί να μείνω μαζί της. Αλλά αυτό το συνδυασμό τον βλέπω πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα όταν έρχεται η σύγκριση ανάμεσα στις γκόμενες που μπορεί να με γουστάρουν και στις γκόμενες που γαμάω στα μπουρδέλα.

00my.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερακο Πικερακο γλυκε μου Πικερακο.................Θυμασαι που σε.........ελεγα Πικερακο;

http%3A%2F%2Fmashable.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F07%2Fcrying-waterfalls.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom