deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Ποια είναι η αμοιβή;
Ο nocti θέλει 5k, κάνε αντιπροσφορά
Ποια είναι η αμοιβή;
Ο νόμος του Πίκερ εμπεριέχει και κωλοδάχτυλο (πιέζον τον προστάτη), που συνεισφέρει να γίνονται τα 3 χυσίματα.Η στατιστική περί ανω των 3 γαμισιών την εβδομάδα αν αφορά σε όλους τους άντρες 18-78 χρονών εμένα μου φαίνεται πολύ μούφα. Λογικά είναι πολύ πιο κάτω.
Το ποσόν για την επικήρυξη του Saint πρέπει να το ορίσει ο Πίκερ, ώστε να ξεκινήσουμε τον μειοδοτικό διαγωνισμό.Ο nocti θέλει 5k, κάνε αντιπροσφορά
Αν πάρουμε ως γνωμονα εσενα, ΣΙΓΟΥΡΑ!Kavouras13 χαίρομαι που είσαι λογικός και όχι Λάκης ή Λαδάκης. Οι έρευνες αυτές γίνονται σε άτομα άνω των 15 ετών - μέχρι όσο πάει. Ο παγκόσμιος μέσος όρος πάντα βγαίνει 2 φορές την εβδομάδα, ενώ οι Έλληνες συνήθως δηλώνουν κατά μέσο όρο περίπου 3 φορές την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να έχει μια λογική εξήγηση καθώς στην Ελλάδα υπάρχει τόσο φτηνή και άφθονη πορνεία. Όμως κι εγώ κρατάω μια ισχυρή επιφύλαξη καθώς στις έρευνες αυτές βγαίνει Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ και, ως γνωστόν, [size=18pt]ο Έλληνας είναι μεγάλος ψεύτης[/size]. Ακόμα κι έτσι όμως, αν κάποιος γαμάει "μέρα παρά μέρα" σταθερά, είναι πάνω - και από - τον ελληνικό μέσο όρο.
Διόρθωσέ το!ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Δεν υπάρχει κανένα ψέμα στο νόμο του Picker. Ο νόμος είναι μια παρότρυνση για συνεχή αυτοβελτίωση του μοναχικού άντρα που καταλαβαίνει τη ματαιότητα του να κυνηγάει ουτοπίες. Μπορείς αντικειμενικά να έχεις τη γκόμενα που θέλεις; Αν βάλεις κάτω τη λογική και καταλάβεις πως "όχι", τότε σταμάτα να ονειρεύεσαι και εφάρμοσε το νόμο του Picker. Σε αυτούς τους άντρες απευθύνομαι.
Duke Nukem μη λες μαλακίες. Εγώ είμαι πλήρως αποφασισμένος ότι θα ζήσω όλη μου τη ζωή έτσι. ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. Αν τύχει κάποια και με γουστάρει και τη γουστάρω κι εγώ, τότε μπορεί να μείνω μαζί της. Αλλά αυτό το συνδυασμό τον βλέπω πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα όταν έρχεται η σύγκριση ανάμεσα στις γκόμενες που μπορεί να με γουστάρουν και στις γκόμενες που γαμάω στα μπουρδέλα.