Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Επειδή όμως ο Saint  είναι υψηλόβαθμος νονός
Πικεράκο  θα σου συνιστούσα να του ζητήσεις συγγνώμη και να του φιλήσεις το χέρι
Για το καλό σου….

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
Γι' αυτό είναι μαλάκες όσοι λένε ότι ήμουν πυρφόρος με τη Double Vision. Μου είχε τύχει ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια περίπτωση στο παρελθόν. Αν αυτή τη φορά η γκόμενα προέκυψε Μήτσος, δεν φταίω εγώ. Εγώ αρχικά τήρησα το νόμο μου και ανταποκρίθηκα μόνο αφού είχε δείξει έκδηλο ενδιαφέρον η άλλη πλευρά.

Πατάμε και το ρουφιανόκουμπο πικερούλη;  :)

Εκτός από προσκυνομουνάκιας, πιρφόρος, υποτακτικός κωλοδαχτυλάκιας, δειλός κλαψομούνης, είσαι και ρουφιάνος;  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
Ρουφιανοπικερακοοοοοο!!!!

Που είσαι μωρή κορινόπληκτη υποτακτική λούγκρα;  :)

Πάτησες το ρουφιανόκουμπο, έκανες αναφορά, και μετα έτρεξες γρήγορα να κρυφτείς στην στοργική  αγκαλιά της μητρός σου;  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Πικεράκο, η Κορίνα σε αποφεύγει, διότι έγινες το ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ της.
Δεν την απασχολούν οι απόψεις σου, οι συνεχείς ενοχλήσεις σου
με μηνύματα, τηλεφωνήματα και e-mail, την εκνεύρισαν.

Είναι σαν τα συνεχή τηλεφωνήματα από τη Cosmote που μου κάνουν
για να φύγω από τη vodafone και να πάω σ' αυτούς !  :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Επειδή όμως ο Saint  είναι υψηλόβαθμος νονός
Πικεράκο  θα σου συνιστούσα να του ζητήσεις συγγνώμη και να του φιλήσεις το χέρι
Για το καλό σου….

http://[URL unfurl="true"]www.study-body-language.com/images/hand-kiss.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Πικεράκο, ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι ασέβεια έκανες....

Ζήτα ταπεινά συγγνώμη...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
διάβασα πριν λίγο ένα άρθρο για μια τύπισα (Michelle Carter) που διέταξε το αγόρι της τον πυρφόρο να αυτοκτονήσει και αυτός το έκανε  :)

δεν ξέρω γιατί το γράφω αυτό σε αυτό το θρεντ  :)
κάτι με ώθησε.. δεν ξέρω τι  :)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Ρουφιανοπικερακοοοοοο!!!!

Που είσαι μωρή κορινόπληκτη υποτακτική λούγκρα;   :)

Πάτησες το ρουφιανόκουμπο, έκανες αναφορά, και μετα έτρεξες γρήγορα να κρυφτείς στην στοργική  αγκαλιά της μητρός σου;  :)
[size=11pt]Εύγε Άγιε για το ξεφτίλισμα του Πίκερ!

Έχεις χαιρετισμούς και τάμα από τον Δημήτρη τον Πορνομετανάστη της Αγίας Πετρούπολης, όπου διανυκτερεύω!
:sunglasses:[/size]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
[size=11pt]Εύγε Άγιε για το ξεφτίλισμα του Πίκερ!

Έχεις χαιρετισμούς και τάμα από τον Δημήτρη τον Πορνομετανάστη της Αγίας Πετρούπολης, όπου διανυκτερεύω!
:sunglasses:[/size]

:cool2:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Δημητράκης ο Πορνομετανάστης είναι ο μεγαλύτερος πυρφόρος που υπάρχει. Μαλακίζεται 11 μήνες στη Ρωσία και κατεβαίνει 1 μήνα στην Αθήνα για να γαμήσει στο Μεταξουργείο και τη Φυλής. Αφού και ο Δημητράκης είναι με τον Saint, είμαι σε καλό δρόμο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον Saint και θα κατεβάσω τους τόνους, ιδίως αφού έκλασε μέντες και δεν έβγαλε το τηλέφωνό μου στη φόρα. Αν το κάνει ξέρει ότι θα του γαμήσω το κέρατο, αν και το τηλέφωνο αυτό το καταργώ ανά πάσα στιγμή.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
Ο Δημητράκης ο Πορνομετανάστης είναι ο μεγαλύτερος πυρφόρος που υπάρχει. Μαλακίζεται 11 μήνες στη Ρωσία και κατεβαίνει 1 μήνα στην Αθήνα για να γαμήσει στο Μεταξουργείο και τη Φυλής. Αφού και ο Δημητράκης είναι με τον Saint, είμαι σε καλό δρόμο.

Ρουφιανάκο,

Επειδή βαριέμαι να τραβιέμαι μέχρι την τρώγλη που μένεις, να σου στείλω με π.μ. την διεύθυνσή μου να περάσεις να σε κατουρήσω να σκουπιστείς και να φυγεις;

Αν είναι θέμα χρημάτων (επειδή είσαι και μπατιράκος) πάρε ταξί και θα το πληρώσω εγώ.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
Δεν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον Saint και θα κατεβάσω τους τόνους, ιδίως αφού έκλασε μέντες και δεν έβγαλε το τηλέφωνό μου στη φόρα. Αν το κάνει ξέρει ότι θα του γαμήσω το κέρατο, αν και το τηλέφωνο αυτό το καταργώ ανά πάσα στιγμή.

Θες να βγάλω το π.μ. με την αναφορά σου στον Αντισθένη, φόρα παρτίδα;  :)

Ή μήπως θές να αρχίσουμε να παιζουμε και καινούργιο παιχνιδάκι και να βγάζω στη φόρα ένα ένα τα γράμματα από το ονοματεπώνυμό σου;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

πάντως ήταν πολύ χοντρό που σε έβγαλε πυρφόρο..
επηρέασε πολύ κόσμο

να μην σου πω καλλίτερα  :P

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Ρουφιανάκο,

Επειδή βαριέμαι να τραβιέμαι μέχρι την τρώγλη που μένεις, να σου στείλω με π.μ. την διεύθυνσή μου να περάσεις να σε κατουρήσω να σκουπιστείς και να φυγεις;

Αν είναι θέμα χρημάτων (επειδή είσαι και μπατιράκος) πάρε ταξί και θα το πληρώσω εγώ.  :)

Τύπε όχι σε πμ ,δημόσια να έρθουμε να πάρουμε μάτι το σκηνικό  :piss: :piss: :piss: :piss:  :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
Ρουφιανοπικεράκοοοο

Ξαναπάτησες το ρουφιανόκουμπο ρε χέστη;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σου γαμώ ό,τι έχεις και δεν έχεις και μην τολμήσεις να ξανασχοληθείς μαζί μου ΚΑΡΙΟΛΗ. Η αστυνομία είναι ήδη ενήμερη.  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
Σου γαμώ ό,τι έχεις και δεν έχεις και μην τολμήσεις να ξανασχοληθείς μαζί μου ΚΑΡΙΟΛΗ. Η αστυνομία είναι ήδη ενήμερη.  ;)

Ναι.

Μόλις μου ήλθε και μήνυμα από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι μου έκλασες τα αρχίδια.

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom