Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Εδώ έχει δίκιο ο Πίκερ.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.

Αυτοί φταίνε για τον ελλεηνιδισμό.
Εδώ υπάρχει και σχετικό thread... Οι πιρφόροι κατέστρεψαν το ελλαδιστάν...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τελικά πυρφόρος μας βγήκε ο δάσκαλος ?  :huh:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
μεχρι τωρα εχουμε   69729##346  :boobies:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Ο απώτερος σκοπός του νόμου του Picker δεν είναι άλλος από την εξυγίανση των σχέσεων. Ο νόμος του Picker είναι αηδιασμένος από τη συμπεριφορά των ελεεινίδων αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι γι' αυτή τη συμπεριφορά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι άντρες.

Τελικά ρε κωλοδαχτυλιασμένε προσκυνομουνάκια σαλιαροπιρφόρε, τι είσαι;  Σχεσάκιας-αγγαλιτσάκιας; Ή μοναχικός  μπουρδελιάρης; Και ο νόμος σου ποιό απώτερο σκοπό έχει; Να πηδάμε όποια γκόμενα γουστάρουμε ελεύθερα, χωρίς ανταλλάγματα και δεσμεύσεις; Ή όποια πηδάμε να μας κάθεται στο σβέρκο με ανταλλαγματικη δεσμευτική σχέση;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Aρχιζω να ψιλιάζομαι πως προσπαθει να κατευθύνει ολο τον
αντρικο πληθυσμο προς το μετάξι
ώστε να σαλιαριζει χωρις ανταγωνισμο :S

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ή απλά έχει κάνει την πιο πετυχημένη διαφήμιση πουτάνας Μεταξουργείου διαχρονικά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Δηλαδη το αν δινουμε αξια σε καποια, περιοριζεται μοναχα στο ποιος θα κανει την πρωτη κινηση;

Αν στην επομένη σκασω με αρκουδακια, σοκολατακια, λουλουδακια, χαμογελακια, ή οτιδηποτε απ τα συναφη που ενθυσιαζουν τα θηλεα, ΔΕΝ τους δινω αξια; Το θεμα ειναι να μην κανω την πρωτη κινηση;

Ή μηπως εικαζεις, οτι αν εχεις απαξιωτικη συμπεριφορα θα κατσει μαζι σου;

Αυτα που λες, πρακτικα δεν γινονται, κοινως λες μπουρδες...μπουρδολογε, γαμικε της δεκαρας (του δεκαρικου)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος είναι ένας διασκεδαστικός μπουρδολόγος !  :2funny: :2funny:

Όλο αντιφατικές μπούρδες λέει, αφού ΤΡΟΛΑΡΕΙ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί η Κορίνα είναι μαζί μου τόσο εχθρική; Δεν έχει καμία σχέση με την "κλάψα" και τα "παρακάλια" που λες. Ο λόγος είναι ότι της είπα πως αυτό που κάνει δεν είναι δουλειά και ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της. Μην το ψάχνεις παραπέρα, ο λόγος είναι αυτός και μόνο αυτός.

Πικεράκο,θες να το πω αυτό σε 20 πουτανίτσες ;
Ότι οι πελάτες είναι γκόμενοί τους ;

Θα γελάσουν και καμία δεν θα με διώχνει , όπως σε διώχνει η Κορίνα.
Η Κορίνα σε διώχνει, διότι είχες συμπεριφορά ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ !
Κατάλαβέ το , επιτέλους !

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Ο νόμος του Picker δεν είναι κατά των σχέσεων αλλά κατά της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Η υποκρισία δημιουργεί το φαύλο κύκλο του ελεεινιδισμού.

:wanker: :wanker: :wanker:

τους εχεις ξεφτυλισει ολους προεδρε συνεχισε ετσι

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Πίκη σοκολατάκια πάμε μόνο στις πουτάνες ή και στις άλλες που δεν είναι ελλεεινίδες πια αφού σπάσαμε τον φαύλο κύκλο της υποκρισίας και τους δηλώνουμε ρητά ότι πάμε μόνο με πουτάνες γιατί είμαστε μοναχικοί πουτανιάρηδες, αλλά δεν γαμιέται, αφού μας θέλουν σαν τρελές θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα τις αφήσουμε να τις γαμήσουμε, παραμένοντας πάντα μοναχικοί πουτανιάρηδες, που δεν τους δίνουμε καμιά αξία, άρα σοκολατάκια δεν τους πάμε, σωστά;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος έχει οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο, facebook κτλ.) του ΓΑΜΙΟΛΗ άντρα και ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιου Saint, παρακαλείται να μου τα στείλει σε pm. Θα υπάρξει αμοιβή, σοβαρολογώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γαμιόλη με έχεις κάνει και βγάζω αφρούς. Δεν με ξέρεις καλά ρε μουνόσκυλο. Είμαι τρελός για δέσιμο. Θα σε ΤΣΑΚΙΣΩ.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Εγω παντως το Σαββατο θα κανω μια προσπαθεια να παω να βρω αυτη τη Κορινα. Χωρις συναισθηματισμους, χωρις δεσμευσεις, χωρις υπορκισια θα της κανω το μουνι γαρυφαλλο αν προλαβω και δεν της το εχουν κανει 20 ψωλες πριν απο μενα!

Και μετα αυτο το γαμισι θα το αφιερωσω στο Πουτσο σου ή οπου αλλου θες. Αρκει να περασω καλα.-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλάκα Λαδάκη αυτός που σου είπα είναι ο λόγος. Πήγαινε ρώτα τη αν θες. Η Κορίνα έχει ένα κόλλημα στο μυαλουδάκι της. Μην της πεις ότι ο γκόμενος και οι πελάτες της είναι το ίδιο. Τρελαίνεται και μόνο που το ακούει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε ηλίθιε st@rdust σε ρώτησα τη γνώμη σου για τη γκόμενά μου; Εγώ γούσταρα που ήταν χοντρή και με γλυφοκώλιαζε ενώ εγώ την είχα ξεσκίσει από κώλο και μουνί. Ναι, τη γούσταρα πολύ. Έχεις κανένα πρόβλημα εσύ; Άντε και γαμήσου μαλάκα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Εγω παντως το Σαββατο θα κανω μια προσπαθεια να παω να βρω αυτη τη Κορινα. Χωρις συναισθηματισμους, χωρις δεσμευσεις, χωρις υπορκισια θα της κανω το μουνι γαρυφαλλο αν προλαβω και δεν της το εχουν κανει 20 ψωλες πριν απο μενα!

Και μετα αυτο το γαμισι θα το αφιερωσω στο Πουτσο σου ή οπου αλλου θες. Αρκει να περασω καλα.-

τυπε σαββατοβραδο παντα εχουν δουλεια οι κορασιδες εκτος αν πας νωρις.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο Πικερ ειναι ενα πληγωμενο σπουργιτακι που θα ερωτευοταν και εμενα ακομα αν τον αποκαλουσα χαιδευτικα Πικερακο! :-*

Τον ψυχολογησε καλα αυτος που του την εστησε.
:2funny: :gay: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Όποιος έχει οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο, facebook κτλ.) του ΓΑΜΙΟΛΗ άντρα και ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιου Saint, παρακαλείται να μου τα στείλει σε pm. Θα υπάρξει αμοιβή, σοβαρολογώ.

προτείνω ραντεβού θανατου εξω από το κορινοσπιτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom