Δύο είναι τα ψηφία που λείπουν ακόμα.
Ναι δυο ακόμη!
Δύο είναι τα ψηφία που λείπουν ακόμα.
Αγόρι μου Πίκερ ...
κάθε πράγμα πρέπει να έχει ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ.
Με δεδομένο ότι οι γκόμενες, λένε ψέμματα , όποτε ανοιγοκλείνουν το στόμα τους,
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ;;;
Είναι τελείως ΜΑΛΑΚΙΑ & ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ , αυτό που προτείνεις.
[size=15pt]Ο νόμος του Picker έχει σκοπό να αντιστρέψει τα δεδομένα, οι άντρες να γίνουν "ντίβες" και οι γυναίκες "κυνηγοί".[/size] Σε μία πόλη σαν την Αθήνα, όπου το μουνί κοστίζει μόνο 10 ευρώ, αυτό είναι απόλυτα εφικτό. Γαμάμε συνέχεια στα μπουρδέλα και το λέμε παντού.
Τι μαλακιες μας τσαμπουνας ρε μαλεα;Έχω εξηγήσει 100.000 φορές το πνεύμα του νόμου του Picker. O νόμος σε καμία περίπτωση δεν απαγορεύει τις σχέσεις. Απαγορεύει το ψέμα προς τις γκόμενες και το να γίνεται η πρώτη κίνηση από τον άντρα. Ο νόμος του Picker πιστεύει ότι το να έχει κανείς σχέση δεν είναι ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο από το να είναι μόνος, αρκεί ο μοναχικός άντρας να ξέρει να εφαρμόζει το νόμο του Picker.
Saint έχω πει πολλές φορές ότι οι ρόλοι των 2 φύλων είναι αυτοί που είναι επειδή οι άντρες έχουν καύλες. Σε μία πόλη όπου το σεξ κοστίζει 10 ευρώ και μπορείς να το έχεις όποτε θες, ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. Να έρθουν να μας παρακαλέσουν.
Δηλαδη το αν δινουμε αξια σε καποια, περιοριζεται μοναχα στο ποιος θα κανει την πρωτη κινηση;Φυσικά και ΔΕΝ δίνεις αξία σε μια γκόμενα όταν την πρώτη κίνηση την κάνει αυτή.
Zeljko ψέματα λέει το ασθενές φύλο επειδή είναι ασθενές. Εσύ ανήκεις στο ασθενές φύλο ή έχεις αρχίδια και φοράς παντελόνια;
[size=20pt]Κάποιοι, όπως ο pussy wagon,[/size] έχουν πιάσει το πνεύμα του νόμου [size=20pt]γιατί είναι αρκετά έξυπνοι.[/size] Κάποιοι άλλοι δυστυχώς έχουν μυαλό κουκούτσι. Έχω πει 100.000 φορές ότι έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα. Αυτό σημαίνει ότι ΦΥΣΙΚΑ και δεν είμαι κατά των σχέσεων. Είμαι κατά του ελεεινού μαζικού καμακιού το οποίο κατά τη γνώμη μου αποτελεί τη μεγαλύτερη ξεφτίλα για τον άντρα. Είμαι επίσης πολύ κατά του ψέματος, το οποίο ταιριάζει μόνο στις γυναικούλες. Θες να ξενογαμήσεις; Πες το στα ίσια μωρή αδερφή αν έχεις αρχίδια.
Εδώ έχει δίκιο ο Πίκερ.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.
Αυτοί φταίνε για τον ελλεηνιδισμό.
Ο Πικερ ειναι ενα πληγωμενο σπουργιτακι που θα ερωτευοταν και εμενα ακομα αν τον αποκαλουσα χαιδευτικα Πικερακο! :-*
Τον ψυχολογησε καλα αυτος που του την εστησε.