Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467

Αγόρι μου Πίκερ ...

κάθε πράγμα πρέπει να έχει ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ.

Με δεδομένο ότι οι γκόμενες, λένε ψέμματα , όποτε ανοιγοκλείνουν το στόμα τους,
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ;;;

Είναι τελείως ΜΑΛΑΚΙΑ & ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ , αυτό που προτείνεις.

O μολυσματικός του νόμος  προτρέπει ξεκάθαρα σε αλλαγή ρόλων. Στην ουσία προτρέπει σε θηλυκοποίηση των αρσενικών  και σε αρρενοποίηση των θηλυκών. Κοντολογίς οι θηρευτές να γίνουν πλέον θηράματα:

[size=15pt]Ο νόμος του Picker έχει σκοπό να αντιστρέψει τα δεδομένα, οι άντρες να γίνουν "ντίβες" και οι γυναίκες "κυνηγοί".[/size] Σε μία πόλη σαν την Αθήνα, όπου το μουνί κοστίζει μόνο 10 ευρώ, αυτό είναι απόλυτα εφικτό. Γαμάμε συνέχεια στα μπουρδέλα και το λέμε παντού.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Κωνσταντινίδη για ποια δημόσια διαπόμπευση μιλάς; Εγώ έχω βγάλει τη φάτσα μου εδώ μέσα, ξέρουν οι πάντες στο περιβάλλον και στη δουλειά μου για τη ζωή που κάνω. Νομίζεις ότι με πειράζει να δώσω κι ένα κινητό μου στη φόρα; Στις αρχιδάρες μου.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Έχω εξηγήσει 100.000 φορές το πνεύμα του νόμου του Picker. O νόμος σε καμία περίπτωση δεν απαγορεύει τις σχέσεις. Απαγορεύει το ψέμα προς τις γκόμενες και το να γίνεται η πρώτη κίνηση από τον άντρα. Ο νόμος του Picker πιστεύει ότι το να έχει κανείς σχέση δεν είναι ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο από το να είναι μόνος, αρκεί ο μοναχικός άντρας να ξέρει να εφαρμόζει το νόμο του Picker.
Τι μαλακιες μας τσαμπουνας ρε μαλεα;

Πως γινεται να ισχυριζεσαι, να μη δινουμε καμια αξια στις γκομενες, κι απ την αλλη να ειμαστε δεκτικοι στη προσεγγιση τους; Mε το να προσεγγισεις ή να συναναστρεφεσαι με καποια δεν της δινεις αξια; Ποια γκομενα θα κατσει μαζι σου αν αισθανθει οτι την απαξιωνεις ρε βλακεντιε (ειδικα αμα εισαι καρμιρης και πιθηκας οπως εσυ;) απ αλλο πλανητη εχεις ερθει ή πουλας τρελιτσα;

Αυτα τα παπαριλικια περι συγκερασμου του μοναχικου νομου του μπουρδελιαρη με τη δεκτικοτητα στις σχεσεις, τωρα τελευταια μας τα τσαμπουνας, που βγηκαν τα ξεφτιλικια σου στη φορα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παπάρα st@rdust αυτά που λέω τώρα τα έλεγα ΠΑΝΤΑ. Δεν φταίω εγώ αν εσύ τα κατάλαβες τώρα, ρώτα κάποιους άλλους για να πειστείς. Φυσικά και ΔΕΝ δίνεις αξία σε μια γκόμενα όταν την πρώτη κίνηση την κάνει αυτή. Η Double Vision π.χ. είχε εκφράσει ανοιχτά συμπάθεια προς εμένα σε βαθμό που βγήκαν όλοι και έλεγαν: "Θα μας φάει τη γκόμενα ο Picker". Αν θες, με λίγο ψάξιμο, μπορώ να σου βρω τα αντίστοιχα post. Σε καμία περίπτωση λοιπόν εγώ δεν παραβίασα το νόμο μου, εφόσον η γκόμενα έδειχνε να με γουστάρει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saint έχω πει πολλές φορές ότι οι ρόλοι των 2 φύλων είναι αυτοί που είναι επειδή οι άντρες έχουν καύλες. Σε μία πόλη όπου το σεξ κοστίζει 10 ευρώ και μπορείς να το έχεις όποτε θες, ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. Να έρθουν να μας παρακαλέσουν.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Saint έχω πει πολλές φορές ότι οι ρόλοι των 2 φύλων είναι αυτοί που είναι επειδή οι άντρες έχουν καύλες. Σε μία πόλη όπου το σεξ κοστίζει 10 ευρώ και μπορείς να το έχεις όποτε θες, ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. Να έρθουν να μας παρακαλέσουν.

Εδώ έχει δίκιο ο Πίκερ.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.

Αυτοί φταίνε για τον ελλεηνιδισμό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zeljko ψέματα λέει το ασθενές φύλο επειδή είναι ασθενές. Εσύ ανήκεις στο ασθενές φύλο ή έχεις αρχίδια και φοράς παντελόνια;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Φυσικά και ΔΕΝ δίνεις αξία σε μια γκόμενα όταν την πρώτη κίνηση την κάνει αυτή.
Δηλαδη το αν δινουμε αξια σε καποια, περιοριζεται μοναχα στο ποιος θα κανει την πρωτη κινηση;

Αν στην επομένη σκασω με αρκουδακια, σοκολατακια, λουλουδακια, χαμογελακια, ή οτιδηποτε απ τα συναφη που ενθυσιαζουν τα θηλεα, ΔΕΝ τους δινω αξια; Το θεμα ειναι να μην κανω την πρωτη κινηση;

Ή μηπως εικαζεις, οτι αν εχεις απαξιωτικη συμπεριφορα θα κατσει μαζι σου;

Αυτα που λες, πρακτικα δεν γινονται, κοινως λες μπουρδες...μπουρδολογε, γαμικε της δεκαρας (του δεκαρικου)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Zeljko ψέματα λέει το ασθενές φύλο επειδή είναι ασθενές. Εσύ ανήκεις στο ασθενές φύλο ή έχεις αρχίδια και φοράς παντελόνια;

Πίκερ ... τα παντελόνια και τα ασθενή και ισχυρά φύλα ... είναι ανθρώπινοι νόμοι.

Εγώ πιστεύω στους φυσικούς νόμους.
Πρωταρχικός σκοπός η επιβίωση ... και δη η επιβίωση του ισχυρού ...

τα ποιοτικά μουνιά μου κάνουν τον πούτσο σίδερο
και θέλω να τα γαμάω ..........

σε συνθήκες αναρχίας θα σκότωνα για να τα γαμήσω,γιατί ως ισχυρότερος
μπορώ να ξεσκίσω κάθε ανταγωνιστή ..........

αλλά οι νόμοι και η κοινωνία θα με έβαζαν φυλακή .......

μέχρι να αλλάξουν , θα σρησιμοποιώ κάθε μέσο
που δεν με βάζει φυλακή για να τα ξεσκιζω ........

και το ψέμμα είναι ένα τέτοιο μέσο ..........

το να μη γαμάω τα μουνιά
θα μου χάλαγε την ψυχολογία ......

το ίδιο και η αγαπουλίαση όμως .......

οπότε κατέληξα στη δική μου μέθοδο .........

πέσιμο κατά ριπάς .... άπαξ ανά γκόμενα .........

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο απώτερος σκοπός του νόμου του Picker δεν είναι άλλος από την εξυγίανση των σχέσεων. Ο νόμος του Picker είναι αηδιασμένος από τη συμπεριφορά των ελεεινίδων αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι γι' αυτή τη συμπεριφορά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι άντρες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
[size=20pt]Κάποιοι, όπως ο pussy wagon,[/size] έχουν πιάσει το πνεύμα του νόμου [size=20pt]γιατί είναι αρκετά έξυπνοι.[/size] Κάποιοι άλλοι δυστυχώς έχουν μυαλό κουκούτσι. Έχω πει 100.000 φορές ότι έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα. Αυτό σημαίνει ότι ΦΥΣΙΚΑ και δεν είμαι κατά των σχέσεων. Είμαι κατά του ελεεινού μαζικού καμακιού το οποίο κατά τη γνώμη μου αποτελεί τη μεγαλύτερη ξεφτίλα για τον άντρα. Είμαι επίσης πολύ κατά του ψέματος, το οποίο ταιριάζει μόνο στις γυναικούλες. Θες να ξενογαμήσεις; Πες το στα ίσια μωρή αδερφή αν έχεις αρχίδια.

Κάηκες από την πρώτη πρόταση σου μεγάλε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σκεφτείτε μια κοινωνία όπου όλες οι γκόμενες θα ήξεραν ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άντρες γαμάνε στα μπουρδέλα. Θα άλλαζε αυτό τη συμπεριφορά τους ή όχι; Θα τους διέλυε αυτό άμεσα την αυταπάτη ότι ο δικός τους έχει πάει με πουτάνα μόνο 1 φορά; Ή όχι;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker δεν είναι κατά των σχέσεων αλλά κατά της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Η υποκρισία δημιουργεί το φαύλο κύκλο του ελεεινιδισμού.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πίκερ .... αρκεί να ξέρουν οι γκόμενες
ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ-ΚΕΡΑΣΤΕΣ
που θα τις βγάζουν έξω χωρίς να θελουν να τις γαμήσουν

και ότι δεν υπάρχουν τύποι που θα ζητήσουν δεύτερη φορά ραντεβού .........

ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Εδώ έχει δίκιο ο Πίκερ.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.

Αυτοί φταίνε για τον ελλεηνιδισμό.

Δεν γράφει αυτό.

Γράφει ότι οι άνδρες πρέπει να γίνουν "ντιβες" και οι γυναίκες "κυνηγοι". Σε συνδυασμό με την παραδοχή του ότι του αρέσει να του σκαλίζουν τον κώλο, φρονώ ότι αντιλαμβάνεσθαι τι τελικά εννοεί.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Πικερ τη φαλαινα των 105 κιλων -40 κιλα περισσοτερα απο σενα...πως δε σου κανε καμια ζημια κιολας;-, που δεχτηκες παραλληλα να σε κωλοδαχτυλιασει, δεν της εδωσες αξια πηγαινοντας μαζι της;

Τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση κι αυτοπεποιθηση εχεις;

Για αυτο κανεις κωλοτουμπες, και γινεσαι αγαπουλης γκομενοβοσκουλης - πυρφορος μεγατονων οταν μια νορμαλ γκομενιτσα σου κουνησει την ουριτσα;;

Το μονο που σου αναγνωριζω ειναι οτι εχεις το γνωθι σ'εαυτον, εχεις "αντιληψη της καταστασης σου", αλλα και της κοινωνικης καταστασης (των εμφυλων σχεσεων), κι ετσι δεν μπαινεις στον κοπο να διεκδικησεις ή να "κυνηγήσεις" κατι αλλο απ αυτο που κανεις.....γι αυτο αλλωστε κιολας εχεις κολλησει στο ποιος -και καλα- θα κανει την πρωτη κινηση (αφου εσυ ουτως ή αλλως δεν προκειται να την κανεις)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο Πικερ ειναι ενα πληγωμενο σπουργιτακι που θα ερωτευοταν και εμενα ακομα αν τον αποκαλουσα χαιδευτικα Πικερακο! :-*

Τον ψυχολογησε καλα αυτος που του την εστησε.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο Πικερ ειναι ενα πληγωμενο σπουργιτακι που θα ερωτευοταν και εμενα ακομα αν τον αποκαλουσα χαιδευτικα Πικερακο! :-*

Τον ψυχολογησε καλα αυτος που του την εστησε.

Θα τον έκανες σκλάβο :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom