Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μπορώ να φανταστώ έναν γνήσιο μοναχικό μπουρδελιάρη που γαμάει 15 φορές το μήνα στα μπουρδέλα να υποστηρίζει κάτι σχεσάκηδες-λαμόγια που μου τη λένε εδώ μέσα και τους ανέχεται η διεύθυνση του site. Εγώ πάντως αν ήμουν administrator δεν θα επέτρεπα να χλευάζεται από κάτι μουνόπανα ένας γνήσιος full-time μπουρδελιάρης που γαμάει στα μπουρδέλα 17-18 φορές το μήνα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει χυλόπιτα όταν έχεις ήδη γαμήσει μια γυναίκα. Χυλόπιτα θα ήταν αν δεν με δεχόταν από την αρχή. Τον έρωτα που έκανε μαζί μου δεν θα τον ξεχάσει ποτέ!
:jerking: ναι ροκο μου, γι αυτο δεν μπορει να ξεκολλησει απο πανω σου!

συγκλονίστηκε απ τα κοκορογαμησια του τριλεπτου σε μια σταση

και κυριε Saint και λοιποι, σταματηστε επιτελους να ασελγειτε στο αψυχο κορμακι του....αμαρτια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Δεν μπορώ να φανταστώ έναν γνήσιο μοναχικό μπουρδελιάρη που γαμάει 15 φορές το μήνα στα μπουρδέλα να υποστηρίζει κάτι σχεσάκηδες-λαμόγια που μου τη λένε εδώ μέσα και τους ανέχεται η διεύθυνση του site. Εγώ πάντως αν ήμουν administrator δεν θα επέτρεπα να χλευάζεται από κάτι μουνόπανα ένας γνήσιος full-time μπουρδελιάρης που γαμάει στα μπουρδέλα 17-18 φορές το μήνα.

Ζητάς την προστασία του Αντισθένη;  :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά εκτός από  πουτανοκαψουράκος, πιρφόρος, σαλιάρης, προσκυνομουνάκιας, μερακλοκωλοδαχτυλάκιας, ξεφτίλας και απατεώνας, είσαι και δειλός. Μπούλη.  
:2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπαίνουν σε ένα site για μπουρδέλα κάτι ελεεινά λαμόγια και χλευάζουν το να γαμάει κανείς αποκλειστικά στο Μετάξι και στη Φυλής. Λοιπόν, για κάποιους από εμάς αυτό είναι ένας τρόπος ζωής και είμαστε πολύ περήφανοι που δεν είμαστε γλοιώδεις όπως εσείς.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

και κυριε Saint και λοιποι, σταματηστε επιτελους να ασελγειτε στο αψυχο κορμακι του....αμαρτια

Ρε τύπε φυσικά η Κορίνα το γαμήσι του πίκερ δεν θα το ξεχάσει ποτέ, αφού δεν έχει και τίποτα να θυμάται.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ψωλοβρόντη st@rdust δεν έχεις κάτι να ασχοληθείς; Βρες κάτι άλλο να κάνεις στη ζωή σου ηλίθιε από το να ασχολείσαι μαζί μου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Η μέθοδος αυτή , σε οδηγεί σε γκόμενες ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ και στο δίνουν εύκολα
(εσένα, όχι τον οποιοδήποτε).

Επίσης δεν επιτρέπει στις γκόμενες να γίνουν ελλεηνίδες.
ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΣΑΠΙΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΩΛΟΜΠΑΖΟ ΕΝΑΣ  Μ Α Λ Α Κ Α Σ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΉ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΝΆΕΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ.

Επίσης σε γλυτώνει από τρελή αγαμία, αγαπουλίαση και μεταμόρφωση σε πυρφορό.

Φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό  κανείς να την ακολουθήσει.

Μπορεί να κάνει ακριβώς τα αντίθετα.
Να γίνει δηλαδή ... Αλεξότυπος ...

Απλά μετά οι Αλεξότυποι βάζουν θεματάκια δακρύβρεχτα
με τίτλο "την κέρναγα σούσι ένα χρόνο και της αγόραζα φο μπιζού από το φολί φολί και το λι λα λο
και δεν την ειχα γαμήσει και γαμήθηκε την πρώτη μέρα που πήγε στην πάρο με την κολλητή της,
με τον κατσικογάμη αλβανό που μάζευε τις ξαπλώστρες στην πούντα μπιτς".

Με τη Λακομέθοδο , δεν τα υφίσταται κανείς αυτά.
Η χειρότερη ήττα που τρώει από γκόμενες, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ τη μια και μοναδική πρόταση
για καφέ.

ή στον καφέ , να του πουν "πολύ απλώνεσαι" κτλ κτλ
οπότε πάλι φεύγει , σβήνει τηλέφωνο και δεν τους ξαναμιλάει ποτέ.
Ούτε καλημέρα στο δρόμο εννοείται.

Όλες οι πολύπλοκες ήττες, δράματα και δάκρυα, συνοδεύουν τη μέθοδο των Αλεξότυπων.

Γνωρίζει ο άλλος άσχετη στο tinder , πάνε για μπάνιο στο μπαλούξ , του τρώει 5 ώρες και 80 ευρώ,
για να του πει τελικά ότι .... σκέφτεται να γυρίσει στον πρώην !!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
Πολύ σωστά όλα αυτά και μαζί σου, αλλά σε τι ποσοστό πιάνει σε σένα αυτό το σύστημα; Εγώ πχ παίζει και να είχα σερί 10 ραντεβού χωρίς να γαμήσω από το πρώτο. Ή 8 ραντεβού σερί που έφαγα άκυρο σε μπαλαμούτι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467

Δείτε κ. Αστροσκόνη,

Προσωπικά του πρότεινα να μπεί όμορφα και ήσυχα στην κάσα του, να τον θάψουμε με το καλό, να του διαβάσω και εγώ ως Άγιος  κάνα δυό ευχές υπέρ αναπαύσεως της ταλαιπωρημένης ψυχούλας του, και να τελειώνει το θέμα.

Αυτός όμως δεν θέλει. Προτιμά να στοιχειώνει σαν το φάντασμα τα νήματα του ιστοτοπου, παραληρώντας και γράφοντας ακατάληπτα πράγματα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο κομπλεξισμός σας δεν έχει όρια ρε μαλάκες. Ο άλλος έκανε ψεύτικο προφίλ γκόμενας που με έγλειφε κάθε μέρα για να προκαλέσει την αντίδρασή μου και έχει κάτι άλλους μαλάκες να τον σιγοντάρουν. Βγάλε το τελευταίο μήνυμα που έστειλα στη Double Vision μωρή λουλού γιατί εγώ τα έχω σβήσει. Θυμάσαι τι της είπα; Ότι είμαι καλυμμένος από σεξ και ότι δεν βιάζομαι καθόλου να τη συναντήσω.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ψωλοβρόντη st@rdust δεν έχεις κάτι να ασχοληθείς; Βρες κάτι άλλο να κάνεις στη ζωή σου ηλίθιε από το να ασχολείσαι μαζί μου.
οντως, η αληθεια ειναι αυτη, δεν εχω τι να κανω....και πιστεψα το νομο ενος τσαρλατανου!

κριμα

αν ειχες την παραμικρη ευθιξια θα ειχες διαγραφει μετα απ τον κατα εξακολουθηση εξευτελισμο σου

τσιρκουλο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι να θάψεις μωρή λουλού Saint; Θα φας καλά τώρα που τα έβαλες μαζί μου. Μια αφιέρωση την ημέρα θα σου κάνω παλιολούγκρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Ο κομπλεξισμός σας δεν έχει όρια ρε μαλάκες. Ο άλλος έκανε ψεύτικο προφίλ γκόμενας που με έγλειφε κάθε μέρα για να προκαλέσει την αντίδρασή μου και έχει κάτι άλλους μαλάκες να τον σιγοντάρουν. Βγάλε το τελευταίο μήνυμα που έστειλα στη Double Vision μωρή λουλού γιατί εγώ τα έχω σβήσει. Θυμάσαι τι της είπα; Ότι είμαι καλυμμένος από σεξ και ότι δεν βιάζομαι καθόλου να τη συναντήσω.

Αφού πρώτα της είχες γράψει ότι είναι σπάνιο κορίτσι, έχει χρυσή καρδιά, και οτι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.  Πιρφοροαγαπούλη προσκυνομουνάκια.

:2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ότι ακούμε την ίδια μουσική της έγραψα ρε βλάκα. Έχεις χάρη που τα έχω σβήσει μουνόπανο, γιατί θα έβγαζα όλα τα βρισίδια που της είχα στείλει στη φόρα. Εγώ την έβριζα κανονικά στα pm κι εκείνη με έλεγε "Πικεράκο". Βγάλε τα μηνύματα ρε μαλάκα, σε προκαλώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν έχετε τι να κάνετε στη ζωή σας και ασχολείστε με τους άλλους. Κόψε τη μαλακία ρε βλάκα, εσύ κάνεις κλώνους ενώ εγώ γαμάω.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τι να θάψεις μωρή λουλού Saint; Θα φας καλά τώρα που τα έβαλες μαζί μου. Μια αφιέρωση την ημέρα θα σου κάνω παλιολούγκρα.
ναι... και χεστηκε η φοραδα στα αλωνι...

μεχρι και τα μπανερακια δεξια κι αριστερα γελανε μαζι σου....ξυπνα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κυριε Saint ειστε λουγκρα;

μηπως και σεις ανεβασατε Φωτο τα οπισθια σας, δηλωνοντας μαλιστα και τιμουλα;

ή μήπως δηλωσατε δημοσίως οτι σας αρεσει ο ανασκαλοπισμος δια των δαχτύλων;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σας γαμάω πατόκορφα όλους ψωλοβρόντη st@rdust. Την παίζεις κάθε μέρα ενώ εγώ από το 2010 μόνο ΓΑΜΑΩ. Πάρε τα αρχίδια μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Ότι ακούμε την ίδια μουσική της έγραψα ρε βλάκα. Έχεις χάρη που τα έχω σβήσει μουνόπανο, γιατί θα έβγαζα όλα τα βρισίδια που της είχα στείλει στη φόρα. Εγώ την έβριζα κανονικά στα pm κι εκείνη με έλεγε "Πικεράκο". Βγάλε τα μηνύματα ρε μαλάκα, σε προκαλώ.

Κουραδόμαγκα,

Δεν μπορείς να βγάλεις στην φόρα  τα μηνυματα στα οποια την βριζεις, όχι γιατί τα έχεις σβήσει, αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν. Αν υπήρχαν, θα τα είχες βγάλει ήδη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
κυριε Saint ειστε λουγκρα;

μηπως και σεις ανεβασατε Φωτο τα οπισθια σας, δηλωνοντας μαλιστα και τιμουλα;

ή μήπως δηλωσατε δημοσίως οτι σας αρεσει ο ανασκαλοπισμος δια των δαχτύλων;

Διαβάσατε ποτέ κάτι τέτοιο από εμένα;

Σε αυτά έχει την μοναδικότητα ο Πίκης.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χαχαχαχαχα! Μωρή κουφάλα πραγματικά έχεις χάρη που τα έχω σβήσει. Της είχα ρίξει απίστευτο βρισίδι στα pm και αυτή για να με τουμπάρει με έλεγε "Πικεράκο". Τελικά τα κατάφερε και τη συμπάθησα. Αν ήταν πραγματική γκόμενα βέβαια δεν θα άντεχε το βρισίδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom