Βγάλε ρε μαλάκα τα pm που έστειλα στη Double Vision για να δούμε πόσο "σαλιαρίσματα" ήταν. Τα περισσότερα pm ήταν βρισίδια και εκείνη συνέχιζε να με λέει "Πικεράκο". Και τότε μόνο της είπα να συναντηθούμε. Είχες καυλώσει να σε γαμήσει ο Picker πουστράκο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Και ο λόγος που της έστειλα το πρώτο pm ήταν ότι ανέφερε συνεχώς το όνομά μου σε ένα άλλο thread στο οποίο δεν ήθελα να συμμετάσχω. Γι' αυτό το λόγο της έστειλα το πρώτο pm αλλά μετά είδα ότι απάνταγε και γούσταρε κι έτσι το συνέχισα. Άντε μαλάκα.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Αν εσύ είσαι φύσει φτιαγμένος προσκυνομουνάκιας πιρφόρος, δεν φταίω εγώ που πιάστηκες αμέσως μαλάκας από έναν κλώνο που παρίστανε την γκόμενα, και που μπροστά στην έμφυτη τάση σου για γλοιώδη σαλιαρίσματα έγραψες στα αρχίδια σου το νομο που ο ίδιος γράφεις και ξαναγράφεις, και έστελνες κρυφά το ένα μετά το άλλο τα πιρφοροπιμιά, εξαπατώντας έτσι με δόλιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν σε εσένα και σε αυτόν.
Υ.Γ. Άλλωστε είναι γνωστό πως η M.Υ.ΠΛΗ.BOU χρησιμοποιεί οιοδήποτε θεμιτό μέσον προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να υπάρχει παντού διαφάνεια.
Axaxaxaxaxaxa
Pirforise Double vision?
Klaiw
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.309
- Πόντοι
- 41.129
Αν εσύ είσαι φύσει φτιαγμένος προσκυνομουνάκιας πιρφόρος, δεν φταίω εγώ που πιάστηκες αμέσως μαλάκας από έναν κλώνο που παρίστανε την γκόμενα, και που μπροστά στην έμφυτη τάση σου για γλοιώδη σαλιαρίσματα έγραψες στα αρχίδια σου το νομο που ο ίδιος γράφεις και ξαναγράφεις, και έστελνες κρυφά το ένα μετά το άλλο τα πιρφοροπιμιά, εξαπατώντας έτσι με δόλιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν σε εσένα και σε αυτόν.
Υ.Γ. Άλλωστε είναι γνωστό πως η M.Υ.ΠΛΗ.BOU χρησιμοποιεί οιοδήποτε θεμιτό μέσον προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να υπάρχει παντού διαφάνεια.
ποτε θα βγουν στη φορα τα πμ του πικερ προς την κλωνο-γκομενα ??
τι ελεγε ότι θα της γλειψει τις πατουσες ?
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Τα γελοία και ελεεινά λαμόγια ψάχνουν συνέχεια προφάσεις για να βγάλουν άκυρο το νόμο του Picker και να τον γελοιοποιήσουν.
Ρε μόρτη ...
δεν υπάρχει πιο γελοίο πράγμα από το να γαμάς μόνο 5λεπτα
σε βρωμερά σεντόνια , από τα οποία έχει περάσει η μισή Αλβανία,
αρκετές επαρχίες του Πακιστάν και κάμποσοι συνοικισμοί Ρομά ...
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.857
- Πόντοι
- 2.606
γερο υπαρχουν και οι περιπτωσεις που κοιμαται κι ο ανδρας διπλαΑν μια γυναίκα κοιμηθεί μόνη, ντροπιάζει όλους τους άντρες.
Ν. Καζαντζάκης
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Αν μια γυναίκα κοιμηθεί μόνη, ντροπιάζει όλους τους άντρες.
Ν. Καζαντζάκης
ti ennoeis file?
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
γερο υπαρχουν και οι περιπτωσεις που κοιμαται κι ο ανδρας διπλα
Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα.
Πρέπει να αναλυθεί διεξοδικά, πιθανότατα Κυριακή βράδυ ,
μετά την αυγουστιάτικη ραστώνη όμως.
Θέμα ;
Οι γυναίκες, εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους, μεταξύ 04.00 και 11.00 ;;;
Εγώ είχα πάντα μεγάλο πρόβλήμα αυτές τις ώρες.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Θέμα ;
νομιζω εννοει να τρωει κερατο
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.857
- Πόντοι
- 2.606
Παράθεση από: blizardeye στις χθες στις 00:16νομιζω εννοει να τρωει κερατο
Σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου φωναξα εργαζομενη για τρεις ωρες. Ηρθε. Την πληρωσα 600 και οταν ξαπλωσαμε κοιμηθκα απο το πολυ ποτο. Αυτη εμεινε για πολλες ωρες μαζι μου... και υπηρξε συνεχεια.. Λ. Συγγρου.. Αθηνα ...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Θέμα ;
Όντως. Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
ti ennoeis file?
Εννοώ πως στην περίπτωση που μια γυναίκα που δεν σου είναι αδιάφορη, σου δώσει με κάποιον τρόπο να καταλάβεις ότι θέλει να πλαγιάστε μαζί χωρίς να ενέχει κάποια υστεροβουλία, και δεν την πηδήξεις, ντροπιάζεις το ανδρικό φύλο.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Εννοώ πως στην περίπτωση που μια γυναίκα που δεν σου είναι αδιάφορη, σου δώσει με κάποιον τρόπο να καταλάβεις ότι θέλει να πλαγιάστε μαζί χωρίς να ενέχει κάποια υστεροβουλία, και δεν την πηδήξεις, ντροπιάζεις το ανδρικό φύλο.
ti ennoeis file?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
50 pao na xeso
Τρε ρομαντίκ. Μπον σουξέ.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.865
- Πόντοι
- 5.827
Αυτή η 'μέθοδος' σε ποια λογική βασίζεται; Στο ότι αν δεν είπε η γκόμενα με την πρώτη το 'ναι', δε θα το πει ποτέ; Ή το κριτήριο είναι να προφυλαχθεί η αντρική ψυχική ηρεμία από 'διστακτικές' γκόμενες που το κουράζουν;πιάνουμε κουβεντούλα 1 ΦΟΡΑ με κάθε γκόμενα και ζητάμε τηλέφωνο ...
παίρνουμε 1 ΦΟΡΑ τηλέφωνο και ζητάμε συνάντηση για καφέ ...
βγαίνουμε 1 ΦΟΡΑ για καφέ και κάνουμε αμέσως προσπάθεια για μπαλαμούτι ...
Αν δεν κάτσει οποιοδήποτε από όλα,
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Δεν υπάρχει η γκόμενα πλέον για μας.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Περίμενε τις αφιερώσεις καραγκιοζάκο. Εσύ και το κλωνάρι σου η Double Vision θα καυλώσετε άσχημα. Θα σας πάω γαμιώντας.
Αγαπουλοπιρφόρε σαλιαροπροσκυνομουνάκια,
Σήμερα θα πάω μετά από χρόνια στο μετάξι για να σου πηδήξω την γκόμενα. Θα πληρώσω βέβαια κάτι παραπάνω, για να αλλάξουν τα βρωμερά σεντόνια και να βάλουν καθαρά, αλλά κυρίως θα πληρώσω παραπάνω για να έχω άνεση χρόνου και να την σκίσω καλά την Κορίνα με την γέρικη χοντρή ψωλή μου. Να ξέρεις ότι αυτό το ξέσκισμα της, θα είναι αφιερωμενο σε εσένα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Αυτή η 'μέθοδος' σε ποια λογική βασίζεται; Στο ότι αν δεν είπε η γκόμενα με την πρώτη το 'ναι', δε θα το πει ποτέ; Ή το κριτήριο είναι να προφυλαχθεί η αντρική ψυχική ηρεμία από 'διστακτικές' γκόμενες που το κουράζουν;
Δεν θα γίνουμε "εργάτες" Αλεξοτύποι για να πηδήξουμε. Μην τρελαθούμε κιόλας!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις