Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βγάλε ρε μαλάκα τα pm που έστειλα στη Double Vision για να δούμε πόσο "σαλιαρίσματα" ήταν. Τα περισσότερα pm ήταν βρισίδια και εκείνη συνέχιζε να με λέει "Πικεράκο". Και τότε μόνο της είπα να συναντηθούμε. Είχες καυλώσει να σε γαμήσει ο Picker πουστράκο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και ο λόγος που της έστειλα το πρώτο pm ήταν ότι ανέφερε συνεχώς το όνομά μου σε ένα άλλο thread στο οποίο δεν ήθελα να συμμετάσχω. Γι' αυτό το λόγο της έστειλα το πρώτο pm αλλά μετά είδα ότι απάνταγε και γούσταρε κι έτσι το συνέχισα. Άντε μαλάκα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αν εσύ είσαι φύσει φτιαγμένος  προσκυνομουνάκιας πιρφόρος, δεν φταίω εγώ που πιάστηκες αμέσως μαλάκας από έναν κλώνο που παρίστανε την γκόμενα, και που μπροστά στην έμφυτη τάση σου για γλοιώδη σαλιαρίσματα έγραψες στα αρχίδια σου το νομο που ο ίδιος γράφεις και ξαναγράφεις, και έστελνες κρυφά το ένα μετά το άλλο τα πιρφοροπιμιά, εξαπατώντας έτσι με δόλιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν σε εσένα και σε αυτόν.  :)

Υ.Γ. Άλλωστε είναι γνωστό πως η M.Υ.ΠΛΗ.BOU χρησιμοποιεί οιοδήποτε θεμιτό μέσον προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να υπάρχει παντού διαφάνεια.

Axaxaxaxaxaxa

Pirforise Double vision?

Klaiw

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.309
Πόντοι
41.129
Αν εσύ είσαι φύσει φτιαγμένος  προσκυνομουνάκιας πιρφόρος, δεν φταίω εγώ που πιάστηκες αμέσως μαλάκας από έναν κλώνο που παρίστανε την γκόμενα, και που μπροστά στην έμφυτη τάση σου για γλοιώδη σαλιαρίσματα έγραψες στα αρχίδια σου το νομο που ο ίδιος γράφεις και ξαναγράφεις, και έστελνες κρυφά το ένα μετά το άλλο τα πιρφοροπιμιά, εξαπατώντας έτσι με δόλιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν σε εσένα και σε αυτόν.  :)

Υ.Γ. Άλλωστε είναι γνωστό πως η M.Υ.ΠΛΗ.BOU χρησιμοποιεί οιοδήποτε θεμιτό μέσον προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να υπάρχει παντού διαφάνεια.

ποτε θα βγουν στη φορα τα πμ του πικερ προς την κλωνο-γκομενα ?? 
τι ελεγε ότι θα της γλειψει τις πατουσες ?  :rockon:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τα γελοία και ελεεινά λαμόγια ψάχνουν συνέχεια προφάσεις για να βγάλουν άκυρο το νόμο του Picker και να τον γελοιοποιήσουν.

Ρε μόρτη ...
δεν υπάρχει πιο γελοίο πράγμα από το να γαμάς μόνο 5λεπτα
σε βρωμερά σεντόνια , από τα οποία έχει περάσει η μισή Αλβανία,
αρκετές επαρχίες του Πακιστάν και κάμποσοι συνοικισμοί Ρομά ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
γερο υπαρχουν και οι περιπτωσεις που κοιμαται κι ο ανδρας διπλα  :2funny:

Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα.
Πρέπει να αναλυθεί διεξοδικά, πιθανότατα Κυριακή βράδυ ,
μετά την αυγουστιάτικη ραστώνη όμως.

Θέμα ;
Οι γυναίκες, εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους, μεταξύ 04.00 και 11.00 ;;;

Εγώ είχα πάντα μεγάλο πρόβλήμα αυτές τις ώρες.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Θέμα ;

νομιζω εννοει να τρωει κερατο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.857
Πόντοι
2.606
νομιζω εννοει να τρωει κερατο
Παράθεση από: blizardeye στις χθες στις 00:16
Σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου φωναξα εργαζομενη για τρεις ωρες. Ηρθε. Την πληρωσα 600 και οταν ξαπλωσαμε κοιμηθκα απο το πολυ ποτο. Αυτη εμεινε για πολλες ωρες μαζι μου... και υπηρξε συνεχεια.. Λ. Συγγρου.. Αθηνα ...
:tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467

Θέμα ;

Όντως. Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467

Εννοώ πως στην περίπτωση που μια γυναίκα που δεν σου είναι αδιάφορη, σου δώσει με κάποιον τρόπο να καταλάβεις ότι θέλει να πλαγιάστε μαζί χωρίς να ενέχει κάποια υστεροβουλία, και δεν την πηδήξεις, ντροπιάζεις το ανδρικό φύλο.  :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εννοώ πως στην περίπτωση που μια γυναίκα που δεν σου είναι αδιάφορη, σου δώσει με κάποιον τρόπο να καταλάβεις ότι θέλει να πλαγιάστε μαζί χωρίς να ενέχει κάποια υστεροβουλία, και δεν την πηδήξεις, ντροπιάζεις το ανδρικό φύλο.  :)

ti ennoeis file?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τρε ρομαντίκ. Μπον σουξέ.  :)

URL]]

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.865
Πόντοι
5.827
πιάνουμε κουβεντούλα 1 ΦΟΡΑ με κάθε γκόμενα και ζητάμε τηλέφωνο ...
παίρνουμε 1 ΦΟΡΑ τηλέφωνο και ζητάμε συνάντηση για καφέ ...
βγαίνουμε 1 ΦΟΡΑ για καφέ και κάνουμε αμέσως προσπάθεια για μπαλαμούτι ...

Αν δεν κάτσει οποιοδήποτε από όλα,
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Δεν υπάρχει η γκόμενα πλέον για μας.
Αυτή η 'μέθοδος' σε ποια λογική βασίζεται; Στο ότι αν δεν είπε η γκόμενα με την πρώτη το 'ναι', δε θα το πει ποτέ; Ή το κριτήριο είναι να προφυλαχθεί η αντρική ψυχική ηρεμία από 'διστακτικές' γκόμενες που το κουράζουν;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Περίμενε τις αφιερώσεις καραγκιοζάκο. Εσύ και το κλωνάρι σου η Double Vision θα καυλώσετε άσχημα. Θα σας πάω γαμιώντας.

Αγαπουλοπιρφόρε σαλιαροπροσκυνομουνάκια,

Σήμερα θα πάω μετά από χρόνια στο μετάξι για να σου πηδήξω την γκόμενα. Θα  πληρώσω βέβαια κάτι παραπάνω, για να αλλάξουν τα βρωμερά σεντόνια και να βάλουν καθαρά, αλλά κυρίως θα πληρώσω παραπάνω για να έχω άνεση χρόνου και να την σκίσω καλά την Κορίνα με την γέρικη χοντρή ψωλή μου. Να ξέρεις ότι αυτό το ξέσκισμα της, θα είναι αφιερωμενο σε εσένα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Αυτή η 'μέθοδος' σε ποια λογική βασίζεται; Στο ότι αν δεν είπε η γκόμενα με την πρώτη το 'ναι', δε θα το πει ποτέ; Ή το κριτήριο είναι να προφυλαχθεί η αντρική ψυχική ηρεμία από 'διστακτικές' γκόμενες που το κουράζουν;

Δεν θα γίνουμε "εργάτες" Αλεξοτύποι για να πηδήξουμε. Μην τρελαθούμε κιόλας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom