Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
θα χουμε σκηνες ζηλοτυπιας στο μεταξι  :tooth:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Δεν θα γίνουμε "εργάτες" Αλεξοτύποι για να πηδήξουμε. Μην τρελαθούμε κιόλας!!!
Κι αν η γκόμενα είναι ντροπαλή και γενικά αργεί να ψηθεί ή κάναμε εμείς κάποια μαλακία;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Κι αν η γκόμενα είναι ντροπαλή και γενικά αργεί να ψηθεί ή κάναμε εμείς κάποια μαλακία;

Αν είναι ντροπαλή και αργεί να ψηθεί, υπάρχουν και οι Αλεξοτύποι. Τα περί "μαλακίας" τα αντιπαρέρχομαι.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
αξιζει το δεκαρικο  αυτη η κορινα  ;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αυτή η 'μέθοδος' σε ποια λογική βασίζεται; Στο ότι αν δεν είπε η γκόμενα με την πρώτη το 'ναι', δε θα το πει ποτέ; Ή το κριτήριο είναι να προφυλαχθεί η αντρική ψυχική ηρεμία από 'διστακτικές' γκόμενες που το κουράζουν;

Η μέθοδος αυτή , σε οδηγεί σε γκόμενες ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ και στο δίνουν εύκολα
(εσένα, όχι τον οποιοδήποτε).

Επίσης δεν επιτρέπει στις γκόμενες να γίνουν ελλεηνίδες.
ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΣΑΠΙΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΩΛΟΜΠΑΖΟ ΕΝΑΣ  Μ Α Λ Α Κ Α Σ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΉ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΝΆΕΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ.

Επίσης σε γλυτώνει από τρελή αγαμία, αγαπουλίαση και μεταμόρφωση σε πυρφορό.

Φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό  κανείς να την ακολουθήσει.

Μπορεί να κάνει ακριβώς τα αντίθετα.
Να γίνει δηλαδή ... Αλεξότυπος ...

Απλά μετά οι Αλεξότυποι βάζουν θεματάκια δακρύβρεχτα
με τίτλο "την κέρναγα σούσι ένα χρόνο και της αγόραζα φο μπιζού από το φολί φολί και το λι λα λο
και δεν την ειχα γαμήσει και γαμήθηκε την πρώτη μέρα που πήγε στην πάρο με την κολλητή της,
με τον κατσικογάμη αλβανό που μάζευε τις ξαπλώστρες στην πούντα μπιτς".

Με τη Λακομέθοδο , δεν τα υφίσταται κανείς αυτά.
Η χειρότερη ήττα που τρώει από γκόμενες, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ τη μια και μοναδική πρόταση
για καφέ.

ή στον καφέ , να του πουν "πολύ απλώνεσαι" κτλ κτλ
οπότε πάλι φεύγει , σβήνει τηλέφωνο και δεν τους ξαναμιλάει ποτέ.
Ούτε καλημέρα στο δρόμο εννοείται.

Όλες οι πολύπλοκες ήττες, δράματα και δάκρυα, συνοδεύουν τη μέθοδο των Αλεξότυπων.

Γνωρίζει ο άλλος άσχετη στο tinder , πάνε για μπάνιο στο μπαλούξ , του τρώει 5 ώρες και 80 ευρώ,
για να του πει τελικά ότι .... σκέφτεται να γυρίσει στον πρώην !!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Αγαπουλοπιρφόρε σαλιαροπροσκυνομουνάκια,

Σήμερα θα πάω μετά από χρόνια στο μετάξι για να σου πηδήξω την γκόμενα. Θα  πληρώσω βέβαια κάτι παραπάνω, για να αλλάξουν τα βρωμερά σεντόνια και να βάλουν καθαρά, αλλά κυρίως θα πληρώσω παραπάνω για να έχω άνεση χρόνου και να την σκίσω καλά την Κορίνα με την γέρικη χοντρή ψωλή μου. Να ξέρεις ότι αυτό το ξέσκισμα της, θα είναι αφιερωμενο σε εσένα.
Φιλε γραψε και κριτικη! :grin: Για να την διαβαζει ο πικερ! :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Φιλε γραψε και κριτικη! :grin: Για να την διαβαζει ο πικερ! :2funny: :2funny: :2funny:

Έχω να του προτείνω κάτι καλύτερο.

Επειδή κατά βάθος είμαι μακρόθυμος, θα δείξω ευσπλαχνία, και αν θέλει, θα πληρώσω κάτι παραπάνω για να τον αφήσουν να μπει στο δωμάτιο, για να με βλέπει την ώρα που θα  σκίζω με την γέρικη χοντρή ψωλή μου τις τρύπες της γκόμενας του, και να τραβάει μαλακία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πω πω μαλάκα, δεν ξέρεις πόσο θα μου στοιχίσει αν μου γαμήσει ο Saint τη γκόμενα. Θα κλάψω με μαύρο δάκρυ, δεν θα το αντέξω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saint έχεις ήδη την πρώτη σου αφιέρωση. Όλη την εβδομάδα θα σε πάω γαμιώντας μουνόπανο. Άλλη φορά θα προσέχεις μαζί μου.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
50 ποτε θα παμε για καμακι σε κυπριες γουδι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zeljko έτσι γουστάρουμε, να γαμάμε τις ξεφτιλισμένες πόρνες του Μεταξουργείου. Τις έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση μάλιστα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Τράβα να πιεις τα κουμπιά σου μωρή κατουρημένη κουράδα, γιατί άρχισες πάλι να παραλυρείς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παρείσακτοι σχεσάκηδες-λαμόγια, αυτό το site λέγεται bourdela.com. Χλευάζετε εσείς - που δεν έχετε την παραμικρή σχέση με τα μπουρδέλα - εμένα - που γαμάω στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα. Είναι απίστευτα γελοίο να συμβαίνει στο site αυτό το πράγμα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Παρείσακτοι σχεσάκηδες-λαμόγια, αυτό το site λέγεται bourdela.com. Χλευάζετε εσείς - που δεν έχετε την παραμικρή σχέση με τα μπουρδέλα - εμένα - που γαμάω στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα. Είναι απίστευτα γελοίο να συμβαίνει στο site αυτό το πράγμα.

Έτσι!!! Κλάψου κι άλλο μωρή κωλοδαχτυλιασμένη κλαψομούνα

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Saint έχεις ήδη την πρώτη σου αφιέρωση. Όλη την εβδομάδα θα σε πάω γαμιώντας μουνόπανο. Άλλη φορά θα προσέχεις μαζί μου.

Ποια γαμήσια ρε κωλοτουμπάκια προσκυνομουνάκια;

Αυτά που κάνεις μετά το κλάμα που ρίχνεις έξω από την πόρτα της Κορίνας;

Ή αυτά που κάνεις μετά τις ροχάλες που σου ρίχουν κατά ριπάς όσες γκόμενες προσεγγίζεις;

Αυτά δεν αξίζουν φράγκο, γιατί μετά από κάθε κατούροχέσιμο που σου σερβίρει κατάμουτρα η κάθε βρωμομουνοφακλάνα, τα κάνεις για να φαντασιωθείς ότι είσαι άντρας και να εξαπατήσεις τον εαυτό σου  ότι είναι μοναχικός μπουρδελιάρης και ότι δεν έχει ανάγκη από σχέση με γκόμενα.  

Φαντασιόπληκτε πιρφοροσαλιαροκαληνυχτάκια.

Υ.Γ.  Κωλοδάχτυλο σου έβαλε η Λάουρα; Ή γάμησες (λέμε τώρα), ξεροσφύρι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom