Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Σας γαμάω πατόκορφα όλους ψωλοβρόντη st@rdust. Την παίζεις κάθε μέρα ενώ εγώ από το 2010 μόνο ΓΑΜΑΩ. Πάρε τα αρχίδια μου.
κι αυτο αληθες, δεν μπορω να κρυψω οτι μ αρεσει και η ενδοπαλαμια πεικη παλινδρομηση....γαμαω ομως απ το 93 και σε μπουρδελα, στουντιο και τα συναφη, αλλα και γκομενακια....ομορφα ωραια χωρις κομπλεξ, ιδεοληψιες και ψυχαναγκασμους  :-*

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πολύ σωστά όλα αυτά και μαζί σου, αλλά σε τι ποσοστό πιάνει σε σένα αυτό το σύστημα; Εγώ πχ παίζει και να είχα σερί 10 ραντεβού χωρίς να γαμήσω από το πρώτο. Ή 8 ραντεβού σερί που έφαγα άκυρο σε μπαλαμούτι.

Η επιτυχία είναι μικρή , ως ποσοστό σε όλους, με δεδομένο ότι δεν είμαστε Βαρδινογιάννηδες ή παίκτες του NBA, για να παρακαλάνε οι μουνάρες να χύσουμε μέσα τους να γκαστρωθούν (ώστε να εξασφαλιστούν για τα επόμενα 35 χρόνια, μέχρι το παιδί να τελειώσει το 4ο phd στην Ελβετία με δικά μας λεφτά).

Ωστόσο , δεν είναι θέμα το ποσοστό επιτυχίας, από τη στιγμή που ανεβάζεις το πέσιμο στο κατά ριπάς.
Και 1 στις 20 να κάθεται, είναι πολύ καλά, αν η 1 είναι μούναρος που γουστάρεις τρελά (και όχι καμία Σούλα 4/10 από αυτές που σου κάνουν προξενιό οι κωλοπαρέες) , κάτσει εύκολα χωρίς να στα πρήξει και ΚΥΡΙΩΣ ...

ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ 20 , ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.
Π.Χ. 1 με 1,5 μήνα.
Όσο παλιώνεις και βελτιώνεσαι , ανεβαίνει και το ποσοστό επιτυχίας.
Ενδιάμεσα εννοείται , γαμάς πουτάνες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο

Υλικά

1 κιλό φρέσκο ή 500γρ. κατεψυγμένο μπακαλιάρο σε φιλέτο
   ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
   1 κρεμμύδι μεγάλο, χοντροκομμένο
   2 καρότα μικρά σε ροδέλες
   4 κλωνάρια σέλινο
   3 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
   χυμό από 1 λεμόνι
   4 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
   αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο, τις πατάτες μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.

Σκεπάζετε με νερό και αλατίζετε. Μετρήστε τα άτομα και υπολογίστε 1 βαθύ πιάτο νερό για τον καθένα συν ένα για την κατσαρόλα. Χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε το φαγητό σκεπασμένο μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η πατάτα. Προσθέτετε το ψάρι και βράζετε για 10 λεπτά ακόμα.

Αφαιρείτε το πολύ κρεμμύδι και το σέλινο. Βάζετε στο μούλτι δύο-τρία κομμάτια πατάτα μαζί με 2 κουτάλες ζωμό και το χυμό λεμονιού και αλέθετε καλά.

Ρίχνετε το μίγμα στη σούπα και το αφήνετε να πάρει μία-δύο βράσεις, μέχρι να χυλώσει η σούπα. Σερβίρετε με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

URL]]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Διαβάσατε ποτέ κάτι τέτοιο από εμένα;

Σε αυτά έχει την μοναδικότητα ο Πίκης.
αυτο ειχα υποψιν, απλα μια επιβεβαιωση ηθελα...

γιατι εξεπλαγην με τους περσινους πουστιδες, φετινους κωλομπαραδες, που χουμε μπλεξει εδω μεσα!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πιρφοροι σχεσακηδες χυλοπιτακηδες σερβιετακηδες καληνυχτακηδες ξεφτιλισμενοι μουνοδουλοι ρεζιλαντρες
[size=20pt]ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ[/size]  :knuppel:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πιρφοροι σχεσακηδες χυλοπιτακηδες σερβιετακηδες καληνυχτακηδες ξεφτιλισμενοι μουνοδουλοι ρεζιλαντρες ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

Εσύ πετάγεσαι τώρα σαν την ψωλή μέσα από το σώβρακο ;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θυμάμαι τώρα συγκεκριμένα ότι μου είχε στείλει η Double Vision ένα μήνυμα που έλεγε: "Αχ μωρέ Πικεράκο, λίγη αυτοπεποίθηση μόνο σου λείπει". Και θυμάμαι ότι της είχα απαντήσει κάπως έτσι: "Και ποιος σου είπε ότι ψάχνω για γκόμενα μωρή χαμούρα;" Χαχαχα!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Θυμάμαι τώρα συγκεκριμένα ότι μου είχε στείλει η Double Vision ένα μήνυμα που έλεγε: "Αχ μωρέ Πικεράκο, λίγη αυτοπεποίθηση μόνο σου λείπει". Και θυμάμαι ότι της είχα απαντήσει κάπως έτσι: "Και ποιος σου είπε ότι ψάχνω για γκόμενα μωρή χαμούρα;" Χαχαχα!

Η έλλειψη καχυποψίας από μέρους σου, είναι συνέπεια της παντελούς έλλειψης επαφής με γυναίκες μη εκδιδόμενες.
Κάθε έμπειρος μη αλεξότυπος, είναι πολύκαχύποπτος απέναντι σε οποιαδήποτε μπαίνει εδώ μέσα με γυναικείο νικ.

Κατά 95% είναι πούστης
και κατά 4,99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999%
τριχωτή πατσόλα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ξεροχυνω με απαξιωση πικερακου σε χθουλου με νυφικο  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zeljko ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο έχω γαμήσει ΤΖΑΜΠΑ γκόμενα το 2013. Ήταν παχιά αλλά φανταστική στο σεξ, πέρασα πολύ καλά μαζί της. Τολμώ να πω ότι από τις 6 γκόμενες που έχω γαμήσει ήταν η καλύτερη. Δεν τη συγκρίνω βέβαια με τις αγαπημένες μου πόρνες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Zeljko ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο έχω γαμήσει ΤΖΑΜΠΑ γκόμενα το 2013. Ήταν παχιά αλλά φανταστική στο σεξ, πέρασα πολύ καλά μαζί της. Τολμώ να πω ότι από τις 6 γκόμενες που έχω γαμήσει ήταν η καλύτερη. Δεν τη συγκρίνω βέβαια με τις αγαπημένες μου πόρνες.
πως ειναι δυνατον ενας μεταφεμινιστης φιλοσοφος, απαξιωτης του μουνιου και περηφανος μοναχικος μπουθρδελιαρης να εχει ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ να γαμησει 6 γκομενες;
δηλωνω συγκλονισμενος και μπερδεμενος  :-

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
πως ειναι δυνατον ενας μεταφεμινιστης φιλοσοφος, απαξιωτης του μουνιου και περηφανος μοναχικος μπουθρδελιαρης να εχει ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ να γαμησει 6 γκομενες;
δηλωνω συγκλονισμενος και μπερδεμενος  :-
ο τυπος ειναι μεγας τσαρλατανος και πιρφορος γκομενοβοσκος απ τα γενοφασκια του...

αν του κουνισει καμια ελεεινιδουλα την ουριτσα της, κωλοτουμπες κανει και γραφει το νομο του στα παλια του παπουτσια...προσκυνομουνακιας απ τους λιγους.....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
[size=15pt]Μ.Υ.ΠΛΗ.BOU[/size] Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών Bourdela.com

Γραφείο Ενημέρωσης Μελών

Αθήνα 29 Ιουλίου 2016​

Έκτακτο Δελτίο Τύπου

Σήμερον 29η Ιουλίου 2016 περί τη δευτέραν πρωινήν, απεκαλύφθησαν εκ της υπηρεσίας μας, πιρφοριστικές  σαλιαριστικές και μουνοδουλικές ενέργειες που προσπαθούσε να αποκρύψει γνωστό μέλος του παρόντος ιστοτόπου προκειμένου να μην καταπέσει το δημιούργημα  του.

Πρόκειται για το μέλος Picker, γνωστό ως "Κορινάκια" ή "ο Νομοθέτης"

Μετά από αυτές τις απακαλύψεις που απέδειξαν την φρικτη αυτη απάτη, ο Picker θα πρέπει να θεωρείται πλέον από τα μέλη, ως Ψευδογκουρού  και ως κοινός Απατεώνας καθώς και να αντιμέτωπίζεται ως τετοιος. 
το πραμα εχει αγριεψει  :-

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
που ειναι οι αποδειξεις ρε σαλτιμπαγκο

στα λογια ολοι καλοι ειμαστε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλάκα st@rdust ο Picker δεν γράφει μαλακίες. Δυστυχώς τα έχω σβήσει, δεν το φανταζόμουν ότι θα λάβει τέτοιες διαστάσεις αυτή η μαλακία. Ο διάλογος έγινε ακριβώς έτσι. Στην αρχή την έβριζα άγρια και εκείνη με έλεγε "Πικεράκο". Στο τέλος της είχα ζητήσει μάλιστα συγνώμη για το βρισίδι, γιατί την είχα συμπαθήσει. Ο πούστης που κρυβόταν από πίσω είχε μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου του και ενώ εγώ της έλεγα ξερά να έρθει σπίτι μου να τη γαμήσω, αυτή μου απαντούσε να περιμένουμε λίγο για να γνωριστούμε από εδώ.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
προεδρε μη δινεις σημασια στα ανθρωπακια προσπαθουν να σε σπασουνε με καθε τροπο αλλα εσυ  γαμας 4 φορες τη βδομαδα δε προλαβαινεις να ασχολεισαι με γατακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom