Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί εγώ δεν είπα ποτέ ότι αποκλείω το ενδεχόμενο να κάνω σχέση. Απλά λόγω του αντισυμβατικού μου χαρακτήρα ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να την κρατήσω. Η μεγαλύτερη από τις 6 σχέσεις που έχω κάνει ήταν για 3 μήνες και ήταν ελεύθερη σχέση, εγώ πήγαινα και με πουτάνες ενώ αυτή επίσης πηδιόταν και με άλλους. Από τις υπόλοιπες σχέσεις μου η μεγαλύτερη κράτησε 1 μήνα γιατί με καμία από αυτές δεν ευχαριστιόμουν το σεξ και αναγκαζόμουν να πηγαίνω και με πουτάνες - εν γνώσει τους. Αυτό όμως δεν το δέχονταν οι γκόμενες και έτσι χωρίζαμε, γιατί εγώ μεταξύ των δύο επιλογών διάλεγα τις πουτάνες.

Για να κάνω σχέση που θα κρατήσει πρέπει να μου αρέσει πολύ η γκόμενα, να με ικανοποιεί στο σεξ και κυρίως να μου κάθεται με τη συχνότητα που θέλω. Αν π.χ. η γκόμενα έχει περίοδο, για να μην αναγκαστώ - εν γνώσει της πάντα - να πάω με πουτάνα, έχω την απαίτηση η γκόμενα να μου δώσει στόμα ή κώλο αφού δεν μπορεί να μου δώσει μουνί. Σε πληροφορώ ότι οι σημερινές γκόμενες δεν δέχονται να ακολουθούν τα θέλω του άντρα αλλά κάθονται μόνο όταν γουστάρουν αυτές. Εκεί ακριβώς εγώ τις πληροφορώ ότι αν δεν μου κάτσουν θα πάω να γαμήσω πουτάνα και έτσι συνήθως τελειώνει το όλο σκηνικό. Κατάλαβες;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Βλάκα st@rdust ο Picker δεν γράφει μαλακίες. Δυστυχώς τα έχω σβήσει, δεν το φανταζόμουν ότι θα λάβει τέτοιες διαστάσεις αυτή η μαλακία. Ο διάλογος έγινε ακριβώς έτσι. Στην αρχή την έβριζα άγρια και εκείνη με έλεγε "Πικεράκο". Στο τέλος της είχα ζητήσει μάλιστα συγνώμη για το βρισίδι, γιατί την είχα συμπαθήσει. Ο πούστης που κρυβόταν από πίσω είχε μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου του και ενώ εγώ της έλεγα ξερά να έρθει σπίτι μου να τη γαμήσω, αυτή μου απαντούσε να περιμένουμε λίγο για να γνωριστούμε από εδώ.
ψευδοπροφητη ατιμασες τη θρησκεια σου και τους πιστους σου...για εναν πουστακο...που να ηταν κι αληθινη γκομενα δηλαδη

τωρα λουσου τα..... θα σε φανε οι ιδιοι οι οπαδοι σου....οι προδοτες ταγοι εχουν ασχημο τελος

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο

Υλικά

1 κιλό φρέσκο ή 500γρ. κατεψυγμένο μπακαλιάρο σε φιλέτο
   ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
   1 κρεμμύδι μεγάλο, χοντροκομμένο
   2 καρότα μικρά σε ροδέλες
   4 κλωνάρια σέλινο
   3 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
   χυμό από 1 λεμόνι
   4 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
   αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο, τις πατάτες μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.

Σκεπάζετε με νερό και αλατίζετε. Μετρήστε τα άτομα και υπολογίστε 1 βαθύ πιάτο νερό για τον καθένα συν ένα για την κατσαρόλα. Χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε το φαγητό σκεπασμένο μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η πατάτα. Προσθέτετε το ψάρι και βράζετε για 10 λεπτά ακόμα.

Αφαιρείτε το πολύ κρεμμύδι και το σέλινο. Βάζετε στο μούλτι δύο-τρία κομμάτια πατάτα μαζί με 2 κουτάλες ζωμό και το χυμό λεμονιού και αλέθετε καλά.

Ρίχνετε το μίγμα στη σούπα και το αφήνετε να πάρει μία-δύο βράσεις, μέχρι να χυλώσει η σούπα. Σερβίρετε με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

https://[URL unfurl="true"]www.sintayes.gr/wp-content/uploads/2014/05/507us.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

τυπε η φωτο ειναι ασχετη ?  τη βλεπω τη σουπα αυγοκομενη αλλα δεν το αναφέρεις παυθενα στην παρασκευαση !!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dmtrsxxx θα σου πω ένα μυστικό. Τη Βιβή στο Κεραμεικού 15 την έχω γλείψει από κάτω μέχρι να έρθει σε οργασμό. Δεν κάνω πλάκα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Dmtrsxxx θα σου πω ένα μυστικό. Τη Βιβή στο Κεραμεικού 15 την έχω γλείψει από κάτω μέχρι να έρθει σε οργασμό. Δεν κάνω πλάκα.

εισαι τυχερος αν το εκανες....και εχω κανει αποπειρα να την γλείψω από κατω αλλα δε με αφηνε με τιποτα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Δεν έχετε τι να κάνετε στη ζωή σας και ασχολείστε με τους άλλους. Κόψε τη μαλακία ρε βλάκα, εσύ κάνεις κλώνους ενώ εγώ γαμάω.
Άσχετο με τη διαμάχη σας,πρόσφατα χιλιάκις διαγραφέν μέλος έχει αφιερώσει τη ζωή του στην... κλωνοποιία και στο πώς θα μπαίνει σ'αυτό εδώ το site και στο άλλο για να τα κάνει μπάχαλο,να τη... λέει και να βρίζει τα παλιά μέλη!  :jerking:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Για να κάνω σχέση που θα κρατήσει πρέπει να μου αρέσει πολύ η γκόμενα, να με ικανοποιεί στο σεξ και κυρίως να μου κάθεται με τη συχνότητα που θέλω. Αν π.χ. η γκόμενα έχει περίοδο, για να μην αναγκαστώ - εν γνώσει της πάντα - να πάω με πουτάνα, έχω την απαίτηση η γκόμενα να μου δώσει στόμα ή κώλο αφού δεν μπορεί να μου δώσει μουνί. Σε πληροφορώ ότι οι σημερινές γκόμενες δεν δέχονται να ακολουθούν τα θέλω του άντρα αλλά κάθονται μόνο όταν γουστάρουν αυτές. Εκεί ακριβώς εγώ τις πληροφορώ ότι αν δεν μου κάτσουν θα πάω να γαμήσω πουτάνα και έτσι συνήθως τελειώνει το όλο σκηνικό. Κατάλαβες;

Ο αντίστροφος νόμος για τις γυναίκες ισχύει;Δηλαδή εάν μια γκόμενα είναι νυμφομανής και δεν αρκείται στη δική σου συχνότητα,δικαιούται να βρίσκει κι άλλους γαμιάδες;εφόσον φυσικά σε ενημερώσει.

Πέρασε αναπάντητο το ερώτημα,ποιά είναι η άποψή σου;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dmtrsxxx την πήρα 2 συνεχόμενες μέρες την περασμένη εβδομάδα. Την πρώτη φορά δεν έκανα καν προσπάθεια. Τη δεύτερη φορά μάλλον είχε καυλώσει από το πολύ χαμούρεμα. Όταν πήγα να τη γλείψω, είπε 2 φορές "nu" αλλά στη συνέχεια ενέδωσε χωρίς μάχη.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Zeljko ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο έχω γαμήσει ΤΖΑΜΠΑ γκόμενα το 2013. Ήταν παχιά αλλά φανταστική στο σεξ, πέρασα πολύ καλά μαζί της. Τολμώ να πω ότι από τις 6 γκόμενες που έχω γαμήσει ήταν η καλύτερη. Δεν τη συγκρίνω βέβαια με τις αγαπημένες μου πόρνες.

Οι άλλες 5 δηλαδή ήταν χειρότερες από την κοντόχοντρη μπαζόλα που γάμησες;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Dmtrsxxx την πήρα 2 συνεχόμενες μέρες την περασμένη εβδομάδα. Την πρώτη φορά δεν έκανα καν προσπάθεια. Τη δεύτερη φορά μάλλον είχε καυλώσει από το πολύ χαμούρεμα. Όταν πήγα να τη γλείψω, είπε 2 φορές "nu" αλλά στη συνέχεια ενέδωσε χωρίς μάχη.
Καλά το λέω εγώ λοιπόν ότι ''είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι''!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Πίκερ ,η αδελφή σου , τι σου λέει όταν
της αναφέρεις ότι γαμάς στο Μετάξι ;
Σου δίνει συγχαρητήρια ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Της είπες ότι έγλειψες το μουνί της Βιβής , στο Κεραμεικού 15.
Σου εξήγησε ότι εκείνη προσποιήθηκε οργασμό,
για να τελειώσεις τα σαλιαρίσματα,
σαλιάρη πιρφόρε ;  :2funny: :2funny:

Πίκερ , ο σαλιάρης , με σήμα τη σαλιάρα !  :2funny: :2funny:

bebe-saliara-lola-bunny-32.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Zeljko ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο έχω γαμήσει ΤΖΑΜΠΑ γκόμενα το 2013. Ήταν παχιά αλλά φανταστική στο σεξ, πέρασα πολύ καλά μαζί της. Τολμώ να πω ότι από τις 6 γκόμενες που έχω γαμήσει ήταν η καλύτερη. Δεν τη συγκρίνω βέβαια με τις αγαπημένες μου πόρνες.

Τύπε ... αν γαμούσα χοντρές , θα είχα χρειαστεί μέχρι τώρα 173 μοσχεύματα νεφρών.

Άσε που θα μπορούσα να είχα παντρευτεί από τα 21 και να είχα πάρει προίκα 200 ενοικιαζόμενα ακίνητα ...

Αλλά η συγκεκριμένη (που με παρακάλαγε), ζύγιζε όσο 3 μουνάρες ... στις οποίες υψομετρικά έφθανε μέχρι κάτω από τη μασχάλη.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η μεγαλύτερη από τις 6 σχέσεις που έχω κάνει ήταν για 3 μήνες και ήταν ελεύθερη σχέση, εγώ πήγαινα και με πουτάνες ενώ αυτή επίσης πηδιόταν και με άλλους.

Αυτοί οι άλλοι ... ήσαν έλληνες ;
Είχαν σταθερή διεύθυνση ;

Για να καταλάβουμε το ποιόν της γυναικός ...

και το βάρος ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή δεν είμαι κτητικός με τις γυναίκες. Αν δεν την ικανοποιεί η δική μου συχνότητα, φυσικά μπορεί να πηγαίνει και με άλλους. Θέλω όμως κι εγώ να έχω το ελεύθερο να ξενογαμάω πού και πού στην περίπτωση αυτή. Να υπάρχει μια αμοιβαία ελαστικότητα. Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να ξενογαμιούνται. Αν το κάνουν αυτό, σημαίνει ότι η σχέση σας έχει ήδη τελειώσει.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Αυτοί οι άλλοι ... ήσαν έλληνες ;
Είχαν σταθερή διεύθυνση ;

Για να καταλάβουμε το ποιόν της γυναικός ...

και το βάρος ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος , ο σαλιάρης, σαλιαρίζει με χοντρές
που πηδιούνται με πακιστανοούς !  :2funny: :2funny: :2funny:

Σαβουρογάμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη  Πικεράκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Επιρρεπή δεν είμαι κτητικός με τις γυναίκες. Αν δεν την ικανοποιεί η δική μου συχνότητα, φυσικά μπορεί να πηγαίνει και με άλλους. Θέλω όμως κι εγώ να έχω το ελεύθερο να ξενογαμάω πού και πού στην περίπτωση αυτή. Να υπάρχει μια αμοιβαία ελαστικότητα. Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να ξενογαμιούνται. Αν το κάνουν αυτό, σημαίνει ότι η σχέση σας έχει ήδη τελειώσει.

Την ψυχολογία, ποιός στη δίδαξε έτσι  ;
Ο γνωστος "διασκεδαστής" του φοιτητικού αναγνωστηρίου
στην Ιπποκράτους ;  :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zeljko η κοπέλα αυτή δεν ήταν συνηθισμένη περίπτωση αλλά εξαίρεση. Για την ακρίβεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί νυμφομανής.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Zeljko η κοπέλα αυτή δεν ήταν συνηθισμένη περίπτωση αλλά εξαίρεση. Για την ακρίβεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί νυμφομανής.

Δεν αναφέρομαι στη libido της όμως.
Αναφέρομαι σε ύψος/βάρος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Δεν αναφέρομαι στη libido της όμως.
Αναφέρομαι σε ύψος/βάρος.

Θα μπορούσε να έχει κανονικό ύψος- βάρος
και να είναι μπάζο ! :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος είναι ΚΛΑΣΙΚΗ περίπτωση ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ λόγω
κόμπλεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ήταν πάνω από 1,70 με πολλά κιλά. Βασικά την ξέρουν "καλά" και άλλα πολύ γνωστά μέλη του site. Στο σεξ πάντως ήταν φωτιά.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom