Πουλί εγώ δεν είπα ποτέ ότι αποκλείω το ενδεχόμενο να κάνω σχέση. Απλά λόγω του αντισυμβατικού μου χαρακτήρα ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να την κρατήσω. Η μεγαλύτερη από τις 6 σχέσεις που έχω κάνει ήταν για 3 μήνες και ήταν ελεύθερη σχέση, εγώ πήγαινα και με πουτάνες ενώ αυτή επίσης πηδιόταν και με άλλους. Από τις υπόλοιπες σχέσεις μου η μεγαλύτερη κράτησε 1 μήνα γιατί με καμία από αυτές δεν ευχαριστιόμουν το σεξ και αναγκαζόμουν να πηγαίνω και με πουτάνες - εν γνώσει τους. Αυτό όμως δεν το δέχονταν οι γκόμενες και έτσι χωρίζαμε, γιατί εγώ μεταξύ των δύο επιλογών διάλεγα τις πουτάνες.
Για να κάνω σχέση που θα κρατήσει πρέπει να μου αρέσει πολύ η γκόμενα, να με ικανοποιεί στο σεξ και κυρίως να μου κάθεται με τη συχνότητα που θέλω. Αν π.χ. η γκόμενα έχει περίοδο, για να μην αναγκαστώ - εν γνώσει της πάντα - να πάω με πουτάνα, έχω την απαίτηση η γκόμενα να μου δώσει στόμα ή κώλο αφού δεν μπορεί να μου δώσει μουνί. Σε πληροφορώ ότι οι σημερινές γκόμενες δεν δέχονται να ακολουθούν τα θέλω του άντρα αλλά κάθονται μόνο όταν γουστάρουν αυτές. Εκεί ακριβώς εγώ τις πληροφορώ ότι αν δεν μου κάτσουν θα πάω να γαμήσω πουτάνα και έτσι συνήθως τελειώνει το όλο σκηνικό. Κατάλαβες;
Για να κάνω σχέση που θα κρατήσει πρέπει να μου αρέσει πολύ η γκόμενα, να με ικανοποιεί στο σεξ και κυρίως να μου κάθεται με τη συχνότητα που θέλω. Αν π.χ. η γκόμενα έχει περίοδο, για να μην αναγκαστώ - εν γνώσει της πάντα - να πάω με πουτάνα, έχω την απαίτηση η γκόμενα να μου δώσει στόμα ή κώλο αφού δεν μπορεί να μου δώσει μουνί. Σε πληροφορώ ότι οι σημερινές γκόμενες δεν δέχονται να ακολουθούν τα θέλω του άντρα αλλά κάθονται μόνο όταν γουστάρουν αυτές. Εκεί ακριβώς εγώ τις πληροφορώ ότι αν δεν μου κάτσουν θα πάω να γαμήσω πουτάνα και έτσι συνήθως τελειώνει το όλο σκηνικό. Κατάλαβες;