You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Κοίτα ρε με τι κάθονται και ασχολούνται οι μαλάκες. Pussy wagon εγώ της έστειλα πρώτος αφού όμως αυτή είχε γράψει στο νόμο του Picker και αφού επίσης είχε πει ότι ένα πράγμα που συζητάει έντονα με της φίλες της είναι ο νόμος του Picker. Έχω πει 100 χιλιάδες φορές εδώ ότι αν μια γκόμενα δείξει - πρώτη αυτή - με σαφή τρόπο ενδιαφέρον, φυσικά και τη διευκολύνουμε να μας προσεγγίσει.
Άντρας ήταν ρε τιτανομαλάκα. Καραφλος με μπερεδάκι και μουστάκι ποντικοουρά, που σε τρόλαρε, ηλίθιε.
Saint μαλάκα τη χούφτα σου γαμάς, κάτι που εγώ έχω σταματήσει να το κάνω εδώ και πάνω από 5 χρόνια. Τι ΜΑΛΑΚΑΣ που είσαι!
Καλά. Συνέχισε να φαντασιώνεσαι ότι είσαι ντίβα, και ότι όλες οι γκόμενες διαβάζουν τον νόμο σου και στάζει το μουνάκι τους από την κάυλα. Άλλωτε πάντα δημιουργείς κάτι φαντασιώσεις για να τραβάς μαλακία.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Μιλάνε για ανδρισμό και για μαγκιά κάτι γελοία υποκείμενα που δεν έχουν ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να λένε στις γυναίκες τους ότι ξενογαμάνε!
Μιαλάνε για μαγκιά και απαξίωση στις γκόμενες, κάτι γλοιώδεις κωλοδαχτυλιασμένοι, που κλαίνε γονυπετείς έξω από το τσαρδί της Κορίνας, και στέλνουν πιρφοροπιμία, σε όποια σαπιομούνα το παίζει γκόμενα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
ναι εσυ δεν την πατησες
Θελετε να σας κάνω και τους δυό ρεζίλι;
Είχα γραψει από την πρώτη μέρα ότι ήταν διπρόσωπος κλώνος που χειρίζεται και άνδρας; Είχα γράψει μετά τα π.μ. που αντάλλαξα μαζί της ότι δεν πείστηκα πως πρόκειται για γυναίκα;
Ναι ή Όχι;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Πραγματικά είσαι χαζός. Μόνος σου το λες ρε βλάκα ότι με τρόλαρε και το έπαιζε ότι γουστάρει. Πού είδες να της δίνω εγώ αξία;
Αφού μόνος σου το έγραψες ρε ανεγκέφαλε. Της έστειλες π.μ. πιστεύοντας ότι είναι γυναίκα ρε αδιορθωτε σαλιαρη προσυνομουνάκια.
Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έχω γαμήσει άλλη γκόμενα από εδώ μέσα. Έγραψε στο νόμο του Picker και μετά της έστειλα εγώ pm. Και ήταν πραγματική γυναίκα. Πού θες να ξέρω ότι αυτή εδώ ήταν Μήτσος; Το θέμα όμως είναι ότι εσύ έχεις μεγάλο κόμπλεξ μαζί μου.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έχω γαμήσει άλλη γκόμενα από εδώ μέσα. Έγραψε στο νόμο του Picker και μετά της έστειλα εγώ pm. Και ήταν πραγματική γυναίκα. Πού θες να ξέρω ότι αυτή εδώ ήταν Μήτσος; Το θέμα όμως είναι ότι εσύ έχεις μεγάλο κόμπλεξ μαζί μου.
Βρε άντε κωλοδαχτυλιάσου για να σου σηκωθεί, άχρηστε παραμυθά.
Κι εγώ με τα λόγια έχω πηδήξει τη Ζιζέλ από τον κώλο, και έκανε δίδυμα.
Γελοίε Saint ΕΣΥ είσαι αυτός που ξημεροβραδιάζεται συνομιλώντας με τις γκόμενες εδώ μέσα. O Picker δεν συνομιλεί με μουνιά παρά μόνο αν καταλάβει ότι του την πέφτουν. Τράβα και γαμήσου λοιπόν συνεχίζοντας όλη μέρα να παίζεις με τις φίλες σου τις κουμπάρες.
Κατάλαβέ το παλιομαλάκα Saint, ο Picker είναι ο τύπος του παλιού αρσενικού. Δεν μιλάει με γκόμενες περί ανέμων και υδάτων όπως κάτι λούγκρες σαν και σένα. Όταν μιλάει με γκόμενες, μιλάει απευθείας για σεξ. Μην τα βάζεις με τον Picker γιατί σε έχει για πλάκα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Γελοίε Saint ΕΣΥ είσαι αυτός που ξημεροβραδιάζεται συνομιλώντας με τις γκόμενες εδώ μέσα. O Picker δεν συνομιλεί με μουνιά παρά μόνο αν καταλάβει ότι του την πέφτουν. Τράβα και γαμήσου λοιπόν συνεχίζοντας όλη μέρα να παίζεις με τις φίλες σου τις κουμπάρες.
Τσούζει η αλήθεια κλαμομουνάκια Πικεράκο!!!
Το ποιός πουτανοκλαψούρης ξημεροβραδιάζεται μυξοκλαίγοντας σαν μπούλης, παρακαλώντας πεσμένος στα γόνατα πουτάνες για να τον δεχτούν να τις γαμήσει, ήταν πασίγνωστο προ πολλου.
Τώρα εγινε πασίγνωστο και ποιός πουλάει παπάτζες συντάσσοντας νόμους, για να καλύψει τον ευνουχισμένο ανδρισμό του, την αγαπουλίαση του, και το ότι σαλιαροπριρφορίζει με π.μ. προσκυνώντας το βρωμόμουνο της κάθε μπαζόλας.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Κατάλαβέ το παλιομαλάκα Saint, ο Picker είναι ο τύπος του παλιού αρσενικού. Δεν μιλάει με γκόμενες περί ανέμων και υδάτων όπως κάτι λούγκρες σαν και σένα. Όταν μιλάει με γκόμενες, μιλάει απευθείας για σεξ. Μην τα βάζεις με τον Picker γιατί σε έχει για πλάκα.
Σώπα ρε χαλβά φαρσάλων...
Τα παλιά αρσενικά ζήταγαν κωλοδάχτυλο για να τους σηκωθει όπως έσύ; Ή μήπως έβγαζαν την κωλάθρα τους σε δημοπρασία, πάλι όπως εσύ;
Και οι συγγνώμες και τα λέλουδα και τα σοκολατάκια στην κορίνα τι ήταν; Κουβέντα απευθείας για σεξ;
Μην γίνεσαι ρεζίλι από μόνος ρε μπάμια μολδαβίας. Μας στερείς την χαρά να σε κάνουμε ρεζίλι εμείς.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Τύπε, εσύ δεν είσαι ο τύπος που ξημεροβραδιάζεται με μια τάνα από το Μετάξι που του έχει ρίξει πόρτα;
Που ξεφτιλίζεται με μηνυματάκια στο μπούκι, τρώει ροχάλα για απάντηση και συνεχίζει να στέλνει;
Τύπε, σε έχει κατουρημένο τάνα Μεταξουργίου, σύνελθε.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Ντάξει...
Την έγραψες την παπαριά σου.
Τράβα τώρα να φαντασιωθείς πως την διαβάζουν τρίβωντας το υγρό μουνάκι τους ξαναμμένες για σένα μουνάρες, και να τραβήξεις μαλακία.
Δεν βαρεθήκατε να λέτε τις ίδιες μαλακίες για την Κορίνα - μία πουτάνα που έχω γαμήσει 100 φορές και που αναγκάστηκε να αλλάξει βάρδια επειδή δεν γούσταρα να υπάρχει έστω κι ένα μπουρδέλο το πρωί που δεν μπορώ να μπω; Γιατί άραγε δεν ξαναγυρίζει πρωινή;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Δεν βαρεθήκατε να λέτε τις ίδιες μαλακίες για την Κορίνα - μία πουτάνα που έχω γαμήσει 100 φορές και που αναγκάστηκε να αλλάξει βάρδια επειδή δεν γούσταρα να υπάρχει έστω κι ένα μπουρδέλο το πρωί που δεν μπορώ να μπω; Γιατί άραγε δεν ξαναγυρίζει πρωινή;
Γιατί να γυρίσει πρωί ρε πιρφοροσαλιαρη προσκυνομουνάκια;
Για να της κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας έξω από το τσαρδί και να της διώχνεις τους πελάτες, εκλιπαρώντας όσους πάνε να την γαμήσουν να μην το κάνουν γιατί σου πηδάνε την γκόμενα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις