You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Σας έχει φάει η μαλακία κακομοίρηδες. Εγώ έχω κόψει μαχαίρι τη μαλακία από το 2010. Κόψτε κι εσείς τη μαλακία για να σωθείτε.
Δε θα στελναμε ποτε πμ σε βρωμομουνο ακομα και αν μας ετρωγε η μαλακια. Καναμε μεγαλο αγωνα για να διωξουμε μουνιτσες, μπουμπ, μπαιτ με το Λακη και αλλους αρρενες πολεμιστες!!!!
Τους μουνοδουλους που υποστηριζαν την παρουσια τους για να χαριεντιζονται τους πατησαμε κατω σαν σκουλικια.
Εισαι εχθρος των ανδρων Πικερ. Στα σκουπιδια ο νομος σου.
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Δε θα στελναμε ποτε πμ σε βρωμομουνο ακομα και αν μας ετρωγε η μαλακια. Καναμε μεγαλο αγωνα για να διωξουμε μουνιτσες, μπουμπ, μπαιτ με το Λακη και αλλους αρρενες πολεμιστες!!!!
Τους μουνοδουλους που υποστηριζαν την παρουσια τους για να χαριεντιζονται τους πατησαμε κατω σαν σκουλικια.
Εισαι εχθρος των ανδρων Πικερ. Στα σκουπιδια ο νομος σου.
βιαζεσαι να κρινεις αυτή ξερει ποιοσ είναι ο νομος του πικερ αν η γκομενα θελει να γαμηθει ενώ ξερει ότι ο πικερ γαμαει πουτανες τοτε ο πικερ είναι κομπλε και θα γαμησει ένα εξτρα μουνι
Πες τα ρε alexcord γιατί οι μαλάκες δεν έχουν καταλάβει το νόημα του νόμου. Ο νόμος λέει ότι είσαι απόλυτα ειλικρινής με τις γκόμενες για τα γαμήσια που ρίχνεις στα μπουρδέλα. Αν κάποια το ξέρει και σου τρίβεται, φυσικά και θα το προχωρήσεις για να τη γαμήσεις.
Αυτούς τους πείραξε επειδή έστελνα pm και δεν έκανα τη συζήτηση δημόσια. Σιγά μην τους καλέσω και για θεατές όταν τη γαμάω. Απλά είναι εμπαθείς γιατί αυτοί κάθονται με τις ώρες και μιλάνε στο forum με τα μουνιά του site κι εγώ πήγα να τους τη φέρω από πίσω.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτούς τους πείραξε επειδή έστελνα pm και δεν έκανα τη συζήτηση δημόσια. Σιγά μην τους καλέσω και για θεατές όταν τη γαμάω. Απλά είναι εμπαθείς γιατί αυτοί κάθονται με τις ώρες και μιλάνε στο forum με τα μουνιά του site κι εγώ πήγα να τους τη φέρω από πίσω.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
[quote author=The Saint! link=topic=144885.msg7096226#msg7096226]
Αν είχες πρόθεση να την βρίσεις και όχι να πιρφορίσεις θα την έβριζες φόρα παρτίδα στο φόρουμ. [/quote]
Αναφέρεστε στους αυθεντικούς Λακότυπους.
Καμία σχέση με τους Αλεξότυπους.
Αχχχχχχχχχχχ ....
να μην κρατήσω μερικά συροπιάρικα pm από κάργιες με τον παλιό λογαριασμό ...
τις είχα ξεφτυλίσει στο μπινελίκι δημόσια και μου έστελναν συροπιάρικα pm ...
Αν είχες πρόθεση να την βρίσεις και όχι να πιρφορίσεις θα την έβριζες φόρα παρτίδα στο φόρουμ. [/quote]
Αναφέρεστε στους αυθεντικούς Λακότυπους.
Καμία σχέση με τους Αλεξότυπους.
Αχχχχχχχχχχχ ....
να μην κρατήσω μερικά συροπιάρικα pm από κάργιες με τον παλιό λογαριασμό ...
τις είχα ξεφτυλίσει στο μπινελίκι δημόσια και μου έστελναν συροπιάρικα pm ...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Από την στιγμή που πήρες εσύ την πρωτοβουλία και έστειλες πρώτος π.μ., είσαι ξεφτίλας προσκυνομουνάκιας και ψεύτης στο κομμάτι του νόμου σου που αναφέρεις ότι δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες. Με το τα στέλνεις π.μ. στην κάθε φακλάνα που το παίζει μουνάρα πίσω από έναν υπολογιστή, της δινεις αξία γιατι τις τρέφεις το εγωισμό. Όλα τα υπόλοιπα που μας αραδιαζεις είναι παπαριές για να δικαιολογήσεις την έμφυτη τάση σου στον πιρφορισμό και στο σαλιάρισμα.
Εμείς τις ξεφτιλίζουμε φόρα παρτίδα, και επειδή το κάνουμε δημόσια, η καύλα τους χτυπάει κόκκινο και μας στέλνουν αυτές πρώτες "αγαπησιάρικα" π.μ. Και ΝΑΙ, μπορείς να έλθεις θεατής να παίρνεις μάτι και να μαλακίζεσαι όταν γαμάμε, επειδή εμείς γαμάμε. Δεν ζητάμε να μας βαλουν κωλοδάχτυλο.
Κατάλαβες τώρα ξεφτιλισμένε κλαψομουνάκια πιρφόρε;
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Από την στιγμή που πήρες εσύ την πρωτοβουλία και έστειλες πρώτος π.μ., είσαι ξεφτίλας προσκυνομουνάκιας και ψεύτης στο κομμάτι του νόμου σου που αναφέρεις ότι δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες. Με το τα στέλνεις π.μ. στην κάθε φακλάνα που το παίζει μουνάρα πίσω από έναν υπολογιστή, της δινεις αξία γιατι τις τρέφεις το εγωισμό. Όλα τα υπόλοιπα που μας αραδιαζεις είναι παπαριές για να δικαιολογήσεις την έμφυτη τάση σου στον πιρφορισμό και στο σαλιάρισμα.
Εμείς τις ξεφτιλίζουμε φόρα παρτίδα, και επειδή το κάνουμε δημόσια, η καύλα τους χτυπάει κόκκινο και μας στέλνουν αυτές πρώτες "αγαπησιάρικα" π.μ. Και ΝΑΙ, μπορείς να έλθεις θεατής να παίρνεις μάτι και να μαλακίζεσαι όταν γαμάμε, επειδή εμείς γαμάμε. Δεν ζητάμε να μας βαλουν κωλοδάχτυλο.
Κατάλαβες τώρα ξεφτιλισμένε κλαψομουνάκια πιρφόρε;
δηλαδη ειναι κακο που απαντησε σε πμ που του εστειλε?
και εσυ μιλαγες μαζι της το ξεχασες,οπως και εγω φυσικα
δεν ξεραμε οτι ειναι κλωνος και ο καθενας ειχε τους λογους του που της μιλαγε
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
α καλα...απ αυτα που εγραψε, σ αυτα κατεληξες εσυ?δηλαδη ειναι κακο που απαντησε σε πμ που του εστειλε?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
α καλα...απ αυτα που εγραψε, σ αυτα κατεληξες εσυ?
ξερεις τι ελεγε ο πικερακος στα πμ του μηπως?
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
το ζητημα δεν αφορα τον αγιο ή εσενα, ή αν ειναι γενικα καλο ή κακο να συνομιλεις με θηλυκα, αλλα συγκεκριμενα το οτι ενω ο πικερ μας τα χει κανει τσουρεκια με τους νομους τους και την απολυτοσυνη του, επαναλαμβανοντας ξανα και ξανα "μην τους δινεται καμια αξια κτλ...", καθεται και συνομιλει -ΠΥΡΦΟΡΙΖΕΙ- με οποιο θηλυκο(?) του κουνισει την ουριτσα.....
κοινως ο ιδιος με τη συμπεριφορα του αναιρει το νομο του, και οπως προειπε κι ο αγιος, μας αραδιαζει ενα σωρο παπαριλικια κι αμπελοφιλοσοφιες για να δικαιολογησει "την έμφυτη τάση του στον πιρφορισμό και στο σαλιάρισμα"
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
το ζητημα δεν αφορα τον αγιο ή εσενα, ή αν ειναι γενικα καλο ή κακο να συνομιλεις με θηλυκα, αλλα συγκεκριμενα το οτι ενω ο πικερ μας τα χει κανει τσουρεκια με τους νομους τους και την απολυτοσυνη του, επαναλαμβανοντας ξανα και ξανα "μην τους δινεται καμια αξια κτλ...", καθεται και συνομιλει -ΠΥΡΦΟΡΙΖΕΙ- με οποιο θηλυκο(;) του κουνισει την ουριτσα.....
κοινως ο ιδιος με τη συμπεριφορα του αναιρει το νομο του, και οπως προειπε κι ο αγιος, μας αραδιαζει ενα σωρο παπαριλικια κι αμπελοφιλοσοφιες για να δικαιολογησει "την έμφυτη τάση του στον πιρφορισμό και στο σαλιάρισμα"
δεν εχεις ιδεα απο το νομο πικερ μαλλον
ο νομος λεει ξεκαθαρα οτι αμα κανει η γυναικα το πρωτο βημα και ειμαστε ειλικρινεις απεναντι της μπορουμε να την γαμησουμε
ο πικερ δεν εκανε κατι λαθος
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Εν πρώτοις, αυτός έστειλε πρώτος π.μ.
Εν δευτέροις, έχει διατυπώσει έναν νόμο, που αυτός πρώτος δεν τον σέβεται.
Εν τρίτοις εσείς ανταλλάσατε π.μ. μαζί της γιατί είστε Αλεξοτύπος. Ουδέποτε καμωθήκατε ότι είστε κάτι διαφορετικό, καθώς και ουδέποτε αρνηθήκατε ότι πιρφορίζετε.
Και τέλος, εγώ αντάλλαξα μαζί της π.μ. αφού αυτή μου είχε στείλει πρώτη, και όλη η "συνομιλία" (τρία π.μ) αφορούσε μια συγκεκριμμένη παρέα από Αμπελοκηπιώτες και μόνον.
Πράγμα που έχει παραδεχθεί και η-ο ίδιος-ίδια
Παράθεση από: DOUBLE VISION στις 13/07/16, 08:08
οχι ο αγιος δεν με ρωτησε ποτε. Ολα μας τα πμ ειχαν να κανουν με βαζελους αμπελοκηπιωτες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις