Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εν πρώτοις, αυτός έστειλε πρώτος π.μ.

Εν δευτέροις, έχει διατυπώσει έναν νόμο, που αυτός πρώτος δεν τον σέβεται.

Εν τρίτοις εσείς ανταλλάσατε π.μ. μαζί της γιατί είστε Αλεξοτύπος. Ουδέποτε καμωθήκατε ότι είστε κάτι διαφορετικό.

Και τέλος, εγώ αντάλλαξα μαζί της π.μ. αφού αυτή μου είχε στείλει πρώτη, και όλη η "συνομιλία" (τρία π.μ) αφορούσε μια συγκεκριμμένη παρέα από Αμπελοκηπιώτες και μόνον.

Πράγμα που έχει παραδεχθεί και η-ο ίδιος-ίδια

Παράθεση από: DOUBLE VISION στις 13/07/16, 08:08
οχι ο αγιος δεν με ρωτησε ποτε. Ολα μας τα πμ ειχαν να κανουν με βαζελους αμπελοκηπιωτες

ο πικερ δεν εστειλε πρωτος πμ

εγω εστειλα για δικους μου λογους εσυ τωρα μιλαγες με γκομενα για βαζελους αυτο ειναι υποπτο παντως

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ξερεις τι ελεγε ο πικερακος στα πμ του μηπως?
οτι κι να λεγε ειναι ξεφτιλας και καραγκιοζακος....μουνοπροσκυνητής.....(καθαρος ουρανος δεν φοβαται και τα λεει δημοσια και δεν κρυβεται πισω απ πιμια)...

για μενα θα ηταν μαγκας αν την απαξιωνε δημοσια...
ή ακομα και να της τα ριχνε κυνικα και επαισχυντα αλλα ΔΗΜΟΣΙΑ....μπροστα στους ακολουθούς του (τους εξαπατημενους πλεον!)

αλλα ειναι και κρυψινους το κοτοπουλακι μας  

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΩ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ και μην αλλαζετε το νομο

δεν μπορειται να κατανοησετε την ουσια του νομου

λυπαμαι κυριοι ο νομος απευθυνεται σε πιο φωτισμενα μυαλα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
βιαζεσαι να κρινεις αυτή ξερει ποιοσ είναι ο νομος του πικερ αν η γκομενα θελει να γαμηθει ενώ ξερει ότι ο πικερ γαμαει πουτανες τοτε ο πικερ είναι κομπλε και θα γαμησει ένα εξτρα μουνι

αυτος ο τυπος εχει κατανοησει το νομο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
δεν εχεις ιδεα απο το νομο πικερ μαλλον

ο νομος λεει ξεκαθαρα οτι αμα κανει η γυναικα το πρωτο βημα και ειμαστε ειλικρινεις απεναντι της μπορουμε να την γαμησουμε

ο πικερ δεν εκανε κατι λαθος
μαλιστα, δηλαδη αν η γκομενα κανει το πρωτο βημα, της δινουμε αξια και πυρφοριζουμε με σκοπο να τη ριξουμε στο κρεβατι μας...δηλαδη ο νομος ΑΥΤΟΑΝΕΡΕΙΤΑΙ με την πρωτη που θα μας κουνισει την ουρα......!!!!!!!!!

για γελια....χεζω και το νομο του κι αυτον

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μαλιστα, δηλαδη αν η γκομενα κανει το πρωτο βημα, της δινουμε αξια και πυρφοριζουμε με σκοπο να τη ριξουμε στο κρεβατι μας...δηλαδη ο νομος ΑΥΤΟΑΝΕΡΕΙΤΑΙ με την πρωτη που θα μας κουνισει την ουρα......!!!!!!!!!

για γελια....χεζω και το νομο του κι αυτον

ο πικερ εχει πει οτι δινουμε αξια σε οσες γαμαμε το εχει πει απο την πρωτη στιγμη
χρησιμοποιοντας παντα ειλικρινεια

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΩ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ και μην αλλαζετε το νομο

δεν μπορειται να κατανοησετε την ουσια του νομου

λυπαμαι κυριοι ο νομος απευθυνεται σε πιο φωτισμενα μυαλα
μουνι βαγονι καλος πυρφορος εισαι κι εσυ  :jerking:

[size=30pt]ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.[/size]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
ο πικερ δεν εστειλε πρωτος πμ

εγω εστειλα για δικους μου λογους εσυ τωρα μιλαγες με γκομενα για βαζελους αυτο ειναι υποπτο παντως

Αυτός εστειλε πρώτος. Το εχει παραδεχθεί, και για να δικαιολογηθεί, έγραψε ότι ήθελε να εξερευνησει ορισμένα παράγματα.
 :jerking:

Και για τι ακριβώς θα έπρεπε να μιλάω κατά την γνώμη σας; Για κρέμες πρσώπου; Για αποτρίχωση με λέιζερ; Για βερνίκια νυχιών; Ή για λέυκανση κωλοτρυπίδας; Αυτά ειναι για κάτι προσκυνομουνάκηδες σαν τον Πίκη.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο πικερ εννοει οσες δεν εχουμε πηδηξει οσες εχουμε ομως τους δινουμε αξια

ας μιλησει ο πικερ ομως

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Αυτός εστειλε πρώτος. Το εχει παραδεχθεί, και για να δικαιολογηθεί, έγραψε ότι ήθελε να εξερευνησει ορισμένα παράγματα.
 :jerking:

Και για τι ακριβώς θα έπρεπε να μιλάω κατά την γνώμη σας; Για κρέμες πρσώπου; Για αποτρίχωση με λέιζερ; Για βερνίκια νυχιών; Ή για λέυκανση κωλοτρυπίδας; Αυτά ειναι για κάτι προσκυνομουνάκηδες σαν τον Πίκη.

να εκανες καμακι ας πουμε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
ο πικερ εχει πει οτι δινουμε αξια σε οσες γαμαμε το εχει πει απο την πρωτη στιγμη
χρησιμοποιοντας παντα ειλικρινεια

Δεν την γάμησε όμως. Συνεπώς της έδωσε αξία χωρίς να την γαμήσει.

Στα τσακίδια και αυτός και ο νόμος του, και οι ηλίθιοι ακόλουθοι του που πιστεύουν τις παπατζες που τους ταϊζει καθημερινά.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Στα τσακίδια και αυτός και ο νόμος του, και οι ηλίθιοι ακόλουθοι του που πιστεύουν τις παπατζες που τους ταϊζει καθημερινά.

εγω δεν ακολουθω νομο πικερ τυπε αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν τον σεβομαι

ας μας πει ο πικερ το σκηνικο που παιχτηκε με τη συγκεκριμενη
αν ο πικερ εστειλε πρωτος πμ ας μας πει τι ελεγε , λογικα θα ειχε λογο για να το κανει αυτο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

[size=20pt]Στα τσακίδια και αυτός και ο νόμος του, και οι ηλίθιοι ακόλουθοι του που πιστεύουν τις παπατζες που τους ταϊζει καθημερινά. [/size]
γκομενοβοσκος καληνυχτακιας  :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
να εκανες καμακι ας πουμε

Κάμακι σε ποιόν ρε αφελή;

Σε κουραδοφακλάνα που από τα κωλομέρια της βγάζεις τουλάχιστον 20 κιλά λουκάνικο, και που πίσω από το πληκτρολόγιο το παίζει μούνάρα;

Ή σε καραφλόμερακλή με μπερεδάκι και μουστάκι ποντικοουρά, που κάθεται και γράφει φορώντας κομπινεζον και ζαρτιέρες;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κάμακι σε ποιόν ρε αφελή;

Σε κουραδοφακλάνα που από τα κωλομέρια βγάζεις τουλάχιστον 20 κιλά λουκάνικο και που πίσω από το πληκτρολόγιο το παίζει μούνάρα;

Ή σε καραφλόμερακλή με μπερεδάκι και μουστάκι ποντικοουρά, που κάθεται και γράφει φορώντας κομπινεζον και ζαρτιέρες;

και που να το ξερουμε αυτο

αφου παιχτηκε κοροιδια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κοίτα ρε με τι κάθονται και ασχολούνται οι μαλάκες. Pussy wagon εγώ της έστειλα πρώτος αφού όμως αυτή είχε γράψει στο νόμο του Picker και αφού επίσης είχε πει ότι ένα πράγμα που συζητάει έντονα με της φίλες της είναι ο νόμος του Picker. Έχω πει 100 χιλιάδες φορές εδώ ότι αν μια γκόμενα δείξει - πρώτη αυτή - με σαφή τρόπο ενδιαφέρον, φυσικά και τη διευκολύνουμε να μας προσεγγίσει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saint μαλάκα τη χούφτα σου γαμάς, κάτι που εγώ έχω σταματήσει να το κάνω εδώ και πάνω από 5 χρόνια. Τι ΜΑΛΑΚΑΣ που είσαι!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker απαγορεύει το ξερό καμάκι στο δρόμο, σε άγνωστες κτλ. Αν μια γκόμενα από τον εργασιακό ή τον κοινωνικό μας περίγυρο δείξει ενδιαφέρον, και ενώ βέβαια ξέρει τα πάντα για τα γαμήσια που ρίχνουμε στα μπουρδέλα, φυσικά και το προχωράμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom