Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Saint είσαι τόσο αδιόρθωτος μαλάκας που μόνο 1 τιμωρία σου αξίζει: Τα επόμενα 5 γαμήσια μου θα είναι αφιερωμένα στο μουνί σου.
Saint είσαι τόσο αδιόρθωτος μαλάκας που μόνο 1 τιμωρία σου αξίζει: Τα επόμενα 5 γαμήσια μου θα είναι αφιερωμένα στο μουνί σου.
Τι καταντια ειναι αυτη ρε picker
Εγω απαξιωνω να στειλω πμ σε γυναικεια νικ
Δεν σπαταλαω δευτερολεπτο για καποια
αν δεν ξερω οτι ειναι μουναρος
Τα βρωμικα ειναι τα ωραιαΟύτε σε μούναρους θα στέλνεις τύπε.
Θα τις απαξιώνεις όλες πλέον.
Είναι όλες βρωμιάρες ανεξαιρέτως.
Ποια γαμήσια ρε κωλοτουμπάκια προσκυνομουνάκια;
Αυτά που κάνεις μετά το κλάμα που ρίχνεις έξω από την πόρτα της Κορίνας;
Ή αυτά που κάνεις μετά τις ροχάλες που σου ρίχουν κατά ριπάς όσες γκόμενες προσεγγίζεις;
Αυτά δεν αξίζουν φράγκο, γιατί μετά από κάθε κατούροχέσιμο που σου σερβίρει κατάμουτρα η κάθε βρωμομουνοφακλάνα, τα κάνεις για να φαντασιωθείς ότι είσαι άντρας και να εξαπατήσεις τον εαυτό σου ότι είναι μοναχικός μπουρδελιάρης και ότι δεν έχει ανάγκη από σχέση με γκόμενα.
Φαντασιόπληκτε πιρφοροσαλιαροκαληνυχτάκια.
eisai πολυ σκληρος 50
παω να χεσω κ να κοιμηθω λιγο
Αφέψημα από κάκτο peyote καί φύλλα κόκκας εικοτολογώ.
Μπα, καφές σκέτος, της παρηγοριάς...
ΜescalitoΑφέψημα από κάκτο peyote καί φύλλα κόκκας εικοτολογώ.
Και επειδή νευρίασα τώρα θα αυξήσω πάλι τη συχνότητα του νόμου στις "4 φορές την εβδομάδα" ακατέβατα. Και όποιος αντέχει. :-*
Ο νόμος του Picker απαγορεύει το ξερό καμάκι στο δρόμο, σε άγνωστες κτλ. Αν μια γκόμενα από τον εργασιακό ή τον κοινωνικό μας περίγυρο δείξει ενδιαφέρον, και ενώ βέβαια ξέρει τα πάντα για τα γαμήσια που ρίχνουμε στα μπουρδέλα, φυσικά και το προχωράμε.
irtha 50