dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ε ναι!!!Το καμακι σε γυναικες του περιβάλλοντος μας ειναι για αυτους που δεν εχουν τα αρχιδια να κάνουν πεσιματα σε ότι τους γυαλιζει
Ειναι για τους σαλιάρηδες που κάνουν τους ταξιτζηδες σε μουνια με την ελπιδα να τους κάτσουν
Ειναι για τους μουνοδουλους
Η ηδονη που παιρνω όταν γαμάω τυπισσες που πολιορκουνται με πλαγιο τροπο απο μουνοδουλους του περιβαλλοντος τους ειναι απεριγραπτη
Θυμαμαι περιπτωσεις που ξεκωλιαζα τυπισσες και το τηλεφωνο τους χτυπουσε ασταματητα απο τα ''φιλαρακια'' τους που ψιλιαζοταν οτι η γκομενα που πολιορκουν εχει βγει με άλλον
Διπλη καύλα
gt exeis toso misos gia picker
ωραιος! κάποια απο αυτές σου έχει κάνει περισσότερο κλικ;δεν άντεξα να διαβάσω όλη την σκύλευση του πτώματος του κακόμοιρου του πικεράκου ... :'(
picker ...
θέλω να μου πείς αν είμαι ανηθικος ?
εκτός απο πόρνες και στριπερ ...έχω παράλληλη σχέση με 3 γυναίκες φυσικά η καθεμια αγνοεί την ύπαρξη της άλλης και λέω σε όλες όμορφα συναισθηματικά λόγια τα οποία και πιστεύω
είμαι ανηθικος ? θέλω την άποψη σου ...
δεν άντεξα να διαβάσω όλη την σκύλευση του πτώματος του κακόμοιρου του πικεράκου ... :'(
picker ...
εκτός απο πόρνες και στριπερ ...έχω παράλληλη σχέση με 3 γυναίκες φυσικά η καθεμια αγνοεί την ύπαρξη της άλλης και λέω σε όλες όμορφα συναισθηματικά λόγια τα οποία και πιστεύω
εγω ειμαι στο πλευρο του πικερ
Αν μπορείτε να γράφετε Ελληνικά κύριοι.
Κάντε το για την ψυχούλα του εκλιπόντος τουλάχιστον.
ο πικερ θα σας γαμησει ολους καποια μερα
ο πικερ θα σας γαμησει ολους καποια μερα
Φοβούμε ότι ο picker μαζι με τον νομο του
θα έχει απωλέσει και την θέληση να περιφέρει
το κουφάρι του στον ματαιο τούτο κόσμο :S
δεν άντεξα να διαβάσω όλη την σκύλευση του πτώματος του κακόμοιρου του πικεράκου ... :'(
picker ...
ωραιος! κάποια απο αυτές σου έχει κάνει περισσότερο κλικ;