Αν κάτι απεχθάνομαι περισσότερο στη ζωή μου είναι η υπερβολή και ο λαϊκισμός. Όπως με χαλάει ο λαϊκισμός στην πολιτική - γι' αυτό και είμαι μνημονιακός και μισώ τα άκρα - έτσι με χαλάει ο λαϊκισμός και στο σεξ. Τι κάνει ο λαϊκισμός; Στοχεύει στο συναίσθημα ή στην επιθυμία του απλού ανθρώπου, που βέβαια εμποδίζει την ορθή και λογική σκέψη. Ο λαϊκισμός είναι το αντίθετο του φιλελευθερισμού. Ο λαϊκισμός σου λέει να κάνεις το εύκολο και να ζητάς, κάτι που όμως στην πορεία θα σε ζημιώσει. Ο φιλελευθερισμός σου λέει να κάνεις το δύσκολο και να είσαι αυτάρκης και εγκρατής, κάτι που όμως στο τέλος σίγουρα θα σε ανταμείψει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η μόνη πραγματική διαφορά μου με τον Gauntlet και το Λαδάκη είναι ότι εγώ πορεύομαι με ήθος και ότι ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.
αν δε μπορεις να κανεις ουτε ενα υποτυπωδες καμακι ...
να χεσω τα παντελονια σου και τις γραβατες σου . .
scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Gauntlet ,
Μαρξισμός, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός
έχουν τις ρίζες τους στο Σιωνισμό .
Καμία σχέση με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα .
Ο Πίκερ υπηρετεί το Σιωνισμό.
Να ζει σαν ρομπότ, και να μην εκφράζεται ,
και να πηγαίνει στα μπουρδέλα σαν δικλείδα ασφαλείας μόνο,
όχι σαν ηδονιστής.
Θλιβερό ρομποτάκι του Σιωνισμού, είναι ο Πίκερ !
Όσο για την ass kavlina, είναι μια λουγκρίτσα
που απεγνωσμένα ψάχνει για επιβήτορα !
Ουστ ,από εδώ, τράβα στα gay thread , ass kavlina
οπισθογεμή φιλολογίνα !
Gauntlet, θα στο ξαναπώ !
Από Τρίτη και μετά , το πρωϊ στη Διδυμου 27
θα δουλεύει η ψηλή Ουκρανέζα Φωτεινή
που είναι must !
scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Dude33 θεωρητικά όποιος έχει τα ανάλογα χρήματα μπορεί να εφαρμόσει το νόμο του Picker. Πρακτικά όμως ΟΧΙ. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να τελειώνεις πάντα γαμώντας στο 10-λεπτο με τη συχνότητα που προτείνω. Σε πληροφορώ ότι δεν είναι για όλους τόσο απλό.
αυτο λεγεται προωρη εκσπερματωση και ειναι προβλημα . . . . . . .
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Βασικά είσαι ανίκανος να λειτουργήσεις στο 10-λεπτο. Ωραία, το έχω καταλάβει αυτό. Εγώ δεν γουστάρω ούτε να τις γλείφω ούτε να τις χύνω στη μάπα. Θέλω μόνο να ρίχνω 4 γαμήσια την εβδομάδα χωρίς καμία προσπάθεια ακριβώς επειδή ΔΕΝ είμαι κομμουνιστής αλλά κυνικός, φαλλοκράτης και καπιταλιστής. Οι κομμουνιστές σιχαίνονται το πληρωμένο σεξ και θέλουν ισότητα και αίσθημα όπως εσύ.
Ρε πίκερ ... έχεις αγοράσει ποτέ αυτοκίνητο να σε φτιάχνει ;;;
Το πάς βόλτα για 10 λεπτά ;
Το πήρες, έκανες 3 γύρους του τετραγώνου γύρω από το σπίτι σου
και μετά το κλείδωσες και πήγες βόλτα με το λεωφορείο ;;;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ .... ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ.
Για το γαμήσι.
Για όσο γίνεται πιο πολύ.
Επισκέπτης
σιγα μην εχει γραβατες ο φτωχομπινεςαν δε μπορεις να κανεις ουτε ενα υποτυπωδες καμακι ...
να χεσω τα παντελονια σου και τις γραβατες σου . .
Zeljko είσαι μεγάλος αγαπούλης, χυλοπιτάκιας, πυρφόρος. Ζεις και αναπνέεις για το μουνί. Έχουμε τεράστια διαφορά ιδεολογίας. Εγώ το μουνί το χρειάζομαι μόνο για να μη μαλακίζομαι και για να το υποτάσσω, εσύ κάνεις τα πάντα για να είσαι πάντα δίπλα σε ένα μουνί. Εγώ δεν κάνω απολύτως τίποτα για να αρέσω στο μουνί, εσύ είσαι ένας πυρφόρος που κάνει τα πάντα για να αρέσει στο μουνί. Εγώ τις γυναίκες τις μισώ, εσύ τις λατρεύεις. Εγώ, αν δεν με πείραζε να είμαι μαλάκας, θα περνούσα όλη τη ζωή μου χωρίς σεξ. Γαμάω μόνο για να μη μαλακίζομαι. Εσύ γαμάς επειδή σου αρέσει γενικά το μουνί. Σου αρέσει η γυναικεία συντροφιά, ενώ εμένα η γυναικεία συντροφιά με κουράζει. Εσύ είσαι σχεσάκιας, αγαπούλης, πυρφόρος. Εγώ είμαι μισογύνης, γνήσιος μπουρδελιάρης, 100% αντισυμβατικός.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Φιλε picker
Θυμαμαι που παραπονιοσουν που δεν σου καθοταν γκομενα οταν τις ειχες
πραγματικη αναγκη
Αυτο ειναι κομμουνιστικη αντιληψη
Ο φιλελευθερος παιρνει οτι κατακταει
Ο κομμουνιστης απαιτει λογω της αναγκης του
Μηπως τελικα εισαι κρυφοκομμουνι?
Θυμαμαι που παραπονιοσουν που δεν σου καθοταν γκομενα οταν τις ειχες
πραγματικη αναγκη
Αυτο ειναι κομμουνιστικη αντιληψη
Ο φιλελευθερος παιρνει οτι κατακταει
Ο κομμουνιστης απαιτει λογω της αναγκης του
Μηπως τελικα εισαι κρυφοκομμουνι?
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Zeljko είσαι μεγάλος αγαπούλης, χυλοπιτάκιας, πυρφόρος. Ζεις και αναπνέεις για το μουνί. Έχουμε τεράστια διαφορά ιδεολογίας. Εγώ το μουνί το χρειάζομαι μόνο για να μη μαλακίζομαι και για να το υποτάσσω, εσύ κάνεις τα πάντα για να είσαι πάντα δίπλα σε ένα μουνί. Εγώ δεν κάνω απολύτως τίποτα για να αρέσω στο μουνί, εσύ είσαι ένας πυρφόρος που κάνει τα πάντα για να αρέσει στο μουνί. Εγώ τις γυναίκες τις μισώ, εσύ τις λατρεύεις. Εγώ, αν δεν με πείραζε να είμαι μαλάκας, θα περνούσα όλη τη ζωή μου χωρίς σεξ. Γαμάω μόνο για να μη μαλακίζομαι. Εσύ γαμάς επειδή σου αρέσει γενικά το μουνί. Σου αρέσει η γυναικεία συντροφιά, ενώ εμένα η γυναικεία συντροφιά με κουράζει. Εσύ είσαι σχεσάκιας, αγαπούλης, πυρφόρος. Εγώ είμαι μισογύνης, γνήσιος μπουρδελιάρης, 100% αντισυμβατικός.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.893
- Πόντοι
- 5.827
Το να κρατιέται κανείς επί ώρες χωρίς να τελειώνει είναι το ίδιο μη φυσιολογικό και περίεργο με το να χύνει στο 3λεπτο. Εγώ πχ που είμαι στην κατηγορία των 'ανθεκτικών' το βρίσκω κατάρα και εύχομαι να μπορούσα να χυσω στο 10λεπτο. Είναι απερίγραπτο τι εκνευριστικό είναι να πασχίζεις ένα μισάωρο, να πιανεσαι και να αναγκάζεσαι να βάλεις χέρι όταν τα έχεις φτύσει. Είπαμε, να μην πάσχεις και από πρόωρη εκσπερμάτωση, αλλά μια αντοχή 10λεπτου για να το απολαύσεις είναι η ιδανική.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Γαμησε τα τυπεΤο να κρατιέται κανείς επί ώρες χωρίς να τελειώνει είναι το ίδιο μη φυσιολογικό και περίεργο με το να χύνει στο 3λεπτο. Εγώ πχ που είμαι στην κατηγορία των 'ανθεκτικών' το βρίσκω κατάρα και εύχομαι να μπορούσα να χυσω στο 10λεπτο. Είναι απερίγραπτο τι εκνευριστικό είναι να πασχίζεις ένα μισάωρο, να πιανεσαι και να αναγκάζεσαι να βάλεις χέρι όταν τα έχεις φτύσει. Είπαμε, να μην πάσχεις και από πρόωρη εκσπερμάτωση, αλλά μια αντοχή 10λεπτου για να το απολαύσεις είναι η ιδανική.
Το καλοκαιρι πολυς ιδρωτας
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Δεν γινεται να κατανοησετε Πικερ αν δεν εχετε διαβασει βουδισμο και ζεν.
Ο γκουρου Πικερ εχει καταλαβει τη ματαιοτητα του παιχνιδιου της ζωης, που προσπαθουμε ολοι μας να ανεβουμε λιγο πιο ψηλα απο τον αλλο, διχως τελος, γιατι στη φυση το θηλυκο επιλεγει τον αρχηγο. Ο Πικερισμος (οπως και αλλες πιο βασικες φιλοσοφιες) εχει διαπιστωσει τη φαυλοτητα της φυσης και προτασει την υπερβαση αυτης. Δηλαδη να ζουμε απλα, λιτα, χωρις φιλοδοξιες, ανταγωνισμο. Και κυριως χωρις αυτο που βρισκεται στην καρδια του hamster wheel. Την κατακτηση του θηλυκου.
Η διαφορα του Γκουρου Πικερ απο τον Γκαντι ειναι οτι ο τελευταιος ειχε επιλεξει το δυσκολο δρομο της αγαμιας. Ενω ο Πικερ σου λεει να εισαι σαν το νερο: Επελεξε το πιο συντομο μονοπατι: Δωσε το μικροτερο δυνατο τιμημα και απαλλαξου απο την σαρκικη ορμη.
Φυσικα ολη αυτη η φιλοσοφια ερχεται σε αντιθεση με καποια στοιχεια του συγχρονου καπιταλισμου, ο οποιος στηριζεται στη φιλοδοξια και τη αδηφαγια του ανθρωπου για να τον βαλει να παραγει ολο και περισσοτερα, στον καταναλωτισμο, στο στατους κλπ.
Ο πολιτισμος μας ειναι ενας πολιτισμος της σαρκας, των χαμηλων ενστικτων. Ποσο ασημαντα και φαυλα ειναι ολα αυτα σε συγκριση με τα πραγματικα μυστηρια του συμπαντος; Ο πλουτος, η εξουσια, οι επαυλεις, τα κοτερα, τα μουνια, η κοινωνικη καταξιωση, η αποδοχη και ο σεβασμος του κοινωνικου περιγυρου, ο επαινος των ηλιθιων και των γραιων για το προκομενο παιδι, τον οικογενειαρχη, τον νοικοκυρη, τον πετυχημενο, τον αξιο, τον "καλο"...
Ηθικη και αξιες ζωων... Ισως και κατωτεροι να ειμαστε σε αυτα τα χαρακτηριστικα απο πολλα αξιοθαυμαστα ζωα, αλογα, τιγρεις.... περισσοτερο μοιαζουμε σε σκουλικια.
Αλλα εχουμε και την ιδιοτητα της νοησης που μας σηκωνει πανω απο ολα μας τα ελαττωματα, μας κανει ενα με το αυλο, με την ιδεα, με το φως.
Ο γκουρου Πικερ εχει καταλαβει τη ματαιοτητα του παιχνιδιου της ζωης, που προσπαθουμε ολοι μας να ανεβουμε λιγο πιο ψηλα απο τον αλλο, διχως τελος, γιατι στη φυση το θηλυκο επιλεγει τον αρχηγο. Ο Πικερισμος (οπως και αλλες πιο βασικες φιλοσοφιες) εχει διαπιστωσει τη φαυλοτητα της φυσης και προτασει την υπερβαση αυτης. Δηλαδη να ζουμε απλα, λιτα, χωρις φιλοδοξιες, ανταγωνισμο. Και κυριως χωρις αυτο που βρισκεται στην καρδια του hamster wheel. Την κατακτηση του θηλυκου.
Η διαφορα του Γκουρου Πικερ απο τον Γκαντι ειναι οτι ο τελευταιος ειχε επιλεξει το δυσκολο δρομο της αγαμιας. Ενω ο Πικερ σου λεει να εισαι σαν το νερο: Επελεξε το πιο συντομο μονοπατι: Δωσε το μικροτερο δυνατο τιμημα και απαλλαξου απο την σαρκικη ορμη.
Φυσικα ολη αυτη η φιλοσοφια ερχεται σε αντιθεση με καποια στοιχεια του συγχρονου καπιταλισμου, ο οποιος στηριζεται στη φιλοδοξια και τη αδηφαγια του ανθρωπου για να τον βαλει να παραγει ολο και περισσοτερα, στον καταναλωτισμο, στο στατους κλπ.
Ο πολιτισμος μας ειναι ενας πολιτισμος της σαρκας, των χαμηλων ενστικτων. Ποσο ασημαντα και φαυλα ειναι ολα αυτα σε συγκριση με τα πραγματικα μυστηρια του συμπαντος; Ο πλουτος, η εξουσια, οι επαυλεις, τα κοτερα, τα μουνια, η κοινωνικη καταξιωση, η αποδοχη και ο σεβασμος του κοινωνικου περιγυρου, ο επαινος των ηλιθιων και των γραιων για το προκομενο παιδι, τον οικογενειαρχη, τον νοικοκυρη, τον πετυχημενο, τον αξιο, τον "καλο"...
Ηθικη και αξιες ζωων... Ισως και κατωτεροι να ειμαστε σε αυτα τα χαρακτηριστικα απο πολλα αξιοθαυμαστα ζωα, αλογα, τιγρεις.... περισσοτερο μοιαζουμε σε σκουλικια.
Αλλα εχουμε και την ιδιοτητα της νοησης που μας σηκωνει πανω απο ολα μας τα ελαττωματα, μας κανει ενα με το αυλο, με την ιδεα, με το φως.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ είμαι μισογύνης, γνήσιος μπουρδελιάρης, 100% αντισυμβατικός.
Εσύ τύπε κατέχεις το ρεκόρ να έχεις ερωτευθεί πουτάνα η οποία από το να επιλέξει να σου φάει χρήμα ή να μη σε ξαναδεί μπροστά της,επέλεξε το δεύτερο. :S
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
αυτο λεγεται προωρη εκσπερματωση και ειναι προβλημα . . . . . . .
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Ο Πίκερ είναι κατάλληλος...για την ΕΥΠ !
Δεν είχε καταλάβει στα 18 του ότι υπήρχαν μπουρδέλα
που μπορούσες να γαμήσεις ωραίες γκόμενες με λίγα χρήματα.
Και τον πήγαν στο ψυχίατρο, διότι είχε λαλήσει από την αγαμία !
Αντί να πάει στα μπουρδέλα.
Αρχικατάσκοπος ο Πικεράκος !
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Και μετά ξύπνησες φορώντας φούστα-μπλούζα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις