Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Η ασκαυλίνα , έχει βγάλει το νόμο της ασκαυλίνας λούγκρας
όπως του Πίκερ .

Η ασκαυλίνα πληρώνει κάθε 2 ημέρες , λάθρο , να της
" τακτοποιούν " την κωλοτρυπίδα, και
έτσι είναι ανεξάρτητη , δεν κάνει δεσμό με
επιβήτορα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Νόμος του Πίκερ, εφαρμόζεται στις λούγκρες
σαν ο νόμος της ασκαυλίνας !  :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τί θα γίνει, θα κάτσεις στον πούτσο μου επιτέλους;  :2funny:

Μου ζάλισες τα αρχίδια στο πιπίλισμα...  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Κάνεις κρα για πούτσα ρε πούστη μου....  :2funny:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
περα απο  την δηλωση  μετανοιας του picker περι κομμουνισμου , εχουμε δηλωσεις του περι ταυτισμου του ιδιου με την εργατικη ταξη των πακιστανων
με τους  οποιους μαλιστα κανει και παρεα ....
επιπροσθετως προπαγανδιζει υπερ των Μεσων Μαζικης Μεταφορας και  τα χρησιμοποιει για να παει  σε παραλιες . . . . :s&m_2:

αυτα ειναι δυο βασικα  κομμουνιστικα καταλοιπα τα οποια δε βγαζουν απο πανω σου την ρετσινια του  . . . . .. .κομμουνιστη μπολσεβικου ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχετε μαύρα μεσάνυχτα από ιδεολογίες όλοι σας. Είμαι συντηρητικά φιλελεύθερος, κεντρώος προς κεντροδεξιός. Κομμουνιστής δεν είναι αυτός που είναι φτωχός, γαμάει στο Μετάξι και χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Κομμουνιστής είναι αυτός που ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για όλα αυτά. Εγώ είμαι απλά ολιγαρκής, αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον κομμουνισμό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι το μυστικό είναι να είσαι χαρούμενος και να περνάς καλά με αυτά που έχεις. Αυτό είναι μια καθαρά καπιταλιστική και καθόλου κομμουνιστική άποψη. Εγώ λατρεύω το αφεντικό μου και τον λυπάμαι που έχει τόσες ευθύνες πάνω του.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
με παραξενεψε  η ταυτιση  σου με τους πακιστανους ..
ισως ηταν μια αστοχη εκφραση  της στιγμης ..

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η δυσκολία που βίωσα στον έρωτα με έκανε κυνικό και καπιταλιστή. Ο έρωτας είναι μια απόδειξη ότι ο σοσιαλισμός είναι μια ουτοπία. Καμία δεν θα γυρίσει να σε κοιτάξει αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή αν δεν τηρείς κάποια κοινωνικά στάνταρ. Η φύση του έρωτα είναι καθαρά καπιταλιστική και αν ο έρωτας είναι καπιταλιστικός, το ίδιο είναι γενικότερα και η κοινωνία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΦΥΣΙΚΑ και ταυτίζομαι με τους Πακιστανούς. Είμαι ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, καπιταλιστής και κοινωνικά ανοιχτός. Αυτό δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον κομμουνισμό. Λατρεύω τις πουτάνες και μισώ τις κυρίες. Είμαι ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Πώς αλλιώς να το πω;

Επισκέπτης
Η δυσκολία που βίωσα στον έρωτα με έκανε κυνικό και καπιταλιστή. Ο έρωτας είναι μια απόδειξη ότι ο σοσιαλισμός είναι μια ουτοπία. Καμία δεν θα γυρίσει να σε κοιτάξει αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή αν δεν τηρείς κάποια κοινωνικά στάνταρ. Η φύση του έρωτα είναι καθαρά καπιταλιστική και αν ο έρωτας είναι καπιταλιστικός, το ίδιο είναι γενικότερα και η κοινωνία.
τι θα σου μαγειρεψει σημερα η μαμα σου;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο κομμουνισμός αντιμετωπίζει την πορνεία σαν επακόλουθο του καπιταλισμού, θεωρεί δηλαδή ότι η πορνεία δεν είναι επιλογή αλλά κοινωνικός καταναγκασμός για τις φτωχές γυναίκες. Μα εγώ ΘΕΛΩ οι φτωχές γυναίκες να γίνονται πόρνες. Είμαι 100% καπιταλιστής.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1

τι  ειδους δυσκολια βιωσες; ;

εσυ  αν δεις καποια  που εχει προβλημα την κοιτας ;;

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ο κομμουνισμός αντιμετωπίζει την πορνεία σαν επακόλουθο του καπιταλισμού, θεωρεί δηλαδή ότι η πορνεία δεν είναι επιλογή αλλά κοινωνικός καταναγκασμός για τις φτωχές γυναίκες. Μα εγώ ΘΕΛΩ οι φτωχές γυναίκες να γίνονται πόρνες. Είμαι 100% καπιταλιστής.

ισως εχεις παρεκλινει σε καποιες επισημες γραμμες του κομμουνισμου δε λεω ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ θέλω το μνημόνιο να δημιουργήσει τέτοιες κοινωνικές συνθήκες που να πουλάνε όλες το σώμα τους για 10 ευρώ. Αν αυτό είναι κομμουνιστική άποψη, τότε λυπάμαι αλλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Πρέπει να καταλάβετε τη διαφορά που έχει ο ολιγαρκής και κυνικός από τον κομμουνιστή.

Επισκέπτης
Εγώ θέλω το μνημόνιο να δημιουργήσει τέτοιες κοινωνικές συνθήκες που να πουλάνε όλες το σώμα τους για 10 ευρώ. Αν αυτό είναι κομμουνιστική άποψη, τότε λυπάμαι αλλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Πρέπει να καταλάβετε τη διαφορά που έχει ο ολιγαρκής και κυνικός από τον κομμουνιστή.
εγω θελω να χρεωκοπησει η Ελλαδα για να εξαφανιστουν τα παρασιτα σαν και του λογου σου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Απλά εσείς που με θεωρείτε κομμουνιστή είστε ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ. Άλλο συντηρητικός, άλλο φιλελεύθερος (όπως εγώ) και άλλο κομμουνιστής. Εσείς θέλετε να έχετε την καθώς πρέπει γκόμενα και παράλληλα να γαμάτε απαξιωμένες πουτάνες. Εγώ θέλω η αδερφή και η κόρη μου να γίνουν πουτάνες. Είμαι φιλελεύθερος, πώς αλλιώς να το πω για να το καταλάβετε; Είμαι πρόστυχος και καπιταλιστής.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κι εγώ έχω κάποια συντηρητικά στοιχεία, γιατί πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες και το να είσαι πούστης είναι ντροπή (καθώς πέφτεις στο επίπεδο των γυναικών). Γι' αυτό θεωρώ τον εαυτό μου συντηρητικά φιλελεύθερο. Εσείς όμως είστε καθαρά συντηρητικοί.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Απλά εσείς που με θεωρείτε κομμουνιστή είστε ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ. Άλλο συντηρητικός, άλλο φιλελεύθερος (όπως εγώ) και άλλο κομμουνιστής. Εσείς θέλετε να έχετε την καθώς πρέπει γκόμενα και παράλληλα να γαμάτε απαξιωμένες πουτάνες. Εγώ θέλω η αδερφή και η κόρη μου να γίνουν πουτάνες. Είμαι φιλελεύθερος, πώς αλλιώς να το πω για να το καταλάβετε; Είμαι πρόστυχος και καπιταλιστής.

για ποιο λογο  ;;; για να μπορεις να  πληρωνεις τον ενφια λογω μνημονιου ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon:
Στείλε μου τηλ και θα σου τις κανω εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom