ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ο θείος σου, ήταν από την πλευρά της μητέρας σου ή του πατέρα σου;
Αλήθεια ποτέ δεν έκανες νύξη για τον τελευταίο.
Μήπως ζείτε χωριστά......?
Ο θείος σου, ήταν από την πλευρά της μητέρας σου ή του πατέρα σου;
Αλήθεια ποτέ δεν έκανες νύξη για τον τελευταίο.
Μήπως ζείτε χωριστά......?
Ξέρω ότι μένεις με την μάνα σου.
Απλά δεν μου φταίει γριά γυναίκα σε τίποτα στο να ακούει να της βατεύω τον υιό...
Όχι που θα σε χάλαγε...
Ο θείος, από τί πέθανε; Μήπως ήταν γεροντοπαλίκαρο, λέω εγώ...?
κωστακη λαδακη αντικειμενικα σε εχει ξεσκισει o ass kavlos συνεχως επαναλαμβανεις τα ιδια ρε φιλε μπατιρης φιλολογος, συνεχισε τα ψυχοφαρμακα σε τακτοποιουνε οι λαθρομεταναστες. και αλλες δυο τρεις κλασικες φρασεις που χρησιμοποιεις.που και που ο ass kavlos ριχνει και κανα δυο εξυπνα
και πολυ περιαυτολογια και επαρση δουλευω απο τα εικοσι εμαθα να οικονομος παω γυμναστηριο εχω μπρατσα και ριχνω και σφαλαριες εχω μετοχες στην εταιρια επαρχιωτης ο αλλος αθηναιος εγω .καημενοι και αγραμματοι οι αλλοι διαβασμενος εγω αλλα και παλι με τοσο διαβασμα πολυ περιορισμενο ρεπερτοριο στις απαντησεις ρε φιλε
Μόνο που εγώ είμαι καπιταλιστής μέχρι αηδίας.
ΔΕΝ είμαι κομμουνιστής αλλά κυνικός, φαλλοκράτης και καπιταλιστής.
Ξύπνα ρε μεγάλε, νεοφιλελεύθερος του κερατά είμαι.
Κοπρίτη του Δημοσίου, με το νικ ass kavlos
Ξέρω ότι μένεις με την μάνα σου.
Απλά δεν μου φταίει γριά γυναίκα σε τίποτα στο να ακούει να της βατεύω τον υιό...
Όχι που θα σε χάλαγε...
Ο θείος, από τί πέθανε; Μήπως ήταν γεροντοπαλίκαρο, λέω εγώ...?
κωστακη λαδακη αντικειμενικα σε εχει ξεσκισει o ass kavlos. συνεχως επαναλαμβανεις τα ιδια ρε φιλε. μπατιρης φιλολογος, συνεχισε τα ψυχοφαρμακα σε τακτοποιουνε οι λαθρομεταναστες. και αλλες δυο τρεις κλασικες φρασεις που χρησιμοποιεις.που και που ο ass kavlos ριχνει και κανα δυο εξυπνα
και πολυ περιαυτολογια και επαρση δουλευω απο τα εικοσι εμαθα να οικονομος παω γυμναστηριο εχω μπρατσα και ριχνω και σφαλαριες εχω μετοχες στην εταιρια επαρχιωτης ο αλλος αθηναιος εγω .καημενοι και αγραμματοι οι αλλοι διαβασμενος εγω αλλα και παλι με τοσο διαβασμα πολυ περιορισμενο ρεπερτοριο στις απαντησεις ρε φιλε
Gauntlet καλά που το κατάλαβες ότι λες χαζομάρες και το γύρισες. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον κομμουνισμό. Είμαι φιλελεύθερος και αντισυμβατικός. Ιδεολογικά με εκφράζουν μικρά κεντρώα κόμματα όπως η Δράση και η Δημιουργία Ξανά.
γυναικα ειναιΝαι τύπε, έχει τόσο μεγάλα πόδια που ακόμα και σήμερα - μετά από τόσα χρόνια - έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν είναι γυναίκα.