Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Ο θείος σου, ήταν από την πλευρά της μητέρας σου ή του πατέρα σου;

Αλήθεια ποτέ δεν έκανες νύξη για τον τελευταίο.

Μήπως ζείτε χωριστά......?  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Ο θείος σου, ήταν από την πλευρά της μητέρας σου ή του πατέρα σου;

Αλήθεια ποτέ δεν έκανες νύξη για τον τελευταίο.

Μήπως ζείτε χωριστά......?  :)

Ass kavlina , προσπαθείς πονηρούλα
να μάθεις αν μένω μόνος μου ,
να έρθεις να με παρακαλέσεις να σε πηδήξω ;  :2funny: :2funny: :2funny:

ΔΕΝ γαμάω πουστράκια σαν και σένα ass kavlina , σορρυ  :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Ξέρω ότι μένεις με την μάνα σου.

Απλά δεν μου φταίει γριά γυναίκα σε τίποτα στο να ακούει να της βατεύω τον υιό...

Όχι που θα σε χάλαγε...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ο θείος, από τί πέθανε; Μήπως ήταν γεροντοπαλίκαρο, λέω εγώ...?  :rolleyes:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Απλά δεν μου φταίει γριά γυναίκα σε τίποτα στο να ακούει να της βατεύω τον υιό...

Μένω μόνος από 20 ετών , ass kavlina μπατίρισσα λούγκρα !  :2funny: :2funny:

Δεν γαμάω όμως πουστράκια σαν και σένα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Κοπρίτη του Δημοσίου, με το νικ ass kavlos ,
ΠΟΤΕ σου δεν έχεις δουλέψει παραγωγικά .
Κοροϊδεύεις , κόπρε, ότι εργάζεσαι.
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, εγώ εργάστηκα
πάνω από είκοσι ( 20 ) ώρες για να περατώσω προσφορά
της Εταιρείας για έργο.
Έχω κάνει μελέτες για πάνω από διακόσια πενήντα Η/Μ έργα
κατάλαβες κοπρίτη ass kavle  ;
Και εργάζομαι με ελέυθερο ωράριο,
αφού έχω και μετοχές της Εταιρείας  ;)

Δώσε τώρα ένα λογαριασμό σου , να σου βάλω είκοσι ( 20 ) ευρώ
να πληρώσεις κανένα λάθρο να σε τακτοποιήσει , κόπρε !  :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Κίναιδε.  :hi:

Όχι μονο μένεις με την μητέρα σου που σου πλένει τα σώβρακα,  :2funny:

αλλά αδυνατείς λόγω διαταραχής να κοινωνικοποιηθείς και να διαμορφώσεις φιλίες και δεσμούς.

Ας πάμε όμως μέσα στον πυρήνα του φανταστικού σου μικροκόσμου.

Πώς ένα τέτοιο "ταλαντούχο"-για-την-πούτσα-καβάλα άτομο,

είναι στα δεύτερα -άντα του, υπαλληλίσκος αντί ιδιοκτήτης δικής του εταιρίας...

Ε;...  :2funny:

Ακόμα και στις φαντασιώσεις σου, δευτεράντζα είσαι ρε πούστη....   :2funny:  :2funny:  :2funny:

:s&m_1:

Για τον πούτσο καβάλα είσαι. Κλασσικά...  :2funny:

Και αφού το ψάχνεις το θέμα εσύ και οι τρύπες σου,

σου δίνω την εγγύηση ότι το πέος μου θα είναι γιατρικό για την περίπτωσή σου...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Τελικά το γεροντοπαλίκαρο ο θείος, από τί πέθανε;  :)

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
κωστακη λαδακη αντικειμενικα σε εχει ξεσκισει o ass kavlos. συνεχως επαναλαμβανεις τα ιδια   ρε φιλε.  μπατιρης  φιλολογος, συνεχισε τα ψυχοφαρμακα σε τακτοποιουνε οι λαθρομεταναστες. και αλλες δυο τρεις κλασικες φρασεις που χρησιμοποιεις.που και που ο ass kavlos ριχνει και κανα δυο εξυπνα  

και πολυ περιαυτολογια και επαρση δουλευω απο τα εικοσι εμαθα να οικονομος παω γυμναστηριο εχω μπρατσα και ριχνω και σφαλαριες  εχω μετοχες στην εταιρια  επαρχιωτης ο αλλος αθηναιος εγω .καημενοι και αγραμματοι οι αλλοι διαβασμενος εγω   αλλα και παλι με τοσο διαβασμα  πολυ περιορισμενο ρεπερτοριο στις απαντησεις  ρε φιλε      

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
κωστακη λαδακη αντικειμενικα σε εχει ξεσκισει o ass kavlos συνεχως επαναλαμβανεις τα ιδια   ρε φιλε  μπατιρης  φιλολογος, συνεχισε τα ψυχοφαρμακα σε τακτοποιουνε οι λαθρομεταναστες. και αλλες δυο τρεις κλασικες φρασεις που χρησιμοποιεις.που και που ο ass kavlos ριχνει και κανα δυο εξυπνα  

και πολυ περιαυτολογια και επαρση δουλευω απο τα εικοσι εμαθα να οικονομος παω γυμναστηριο εχω μπρατσα και ριχνω και σφαλαριες  εχω μετοχες στην εταιρια  επαρχιωτης ο αλλος αθηναιος εγω .καημενοι και αγραμματοι οι αλλοι διαβασμενος εγω   αλλα και παλι με τοσο διαβασμα  πολυ περιορισμενο ρεπερτοριο στις απαντησεις  ρε φιλε      

Τύπε,

ούτε γιατί απέρριψε το προξενιό δεν μας είπε...

Το ότι είναι διαταραγμένος ως προσωπικότητα, είναι δεδομένο. Και είναι 41. Όχι 16 χρόνων...  :S

Νομίζω ότι έχει το ρεκόρ σε σχέση με το πόσα νικ σε αυτό το σάιτ έχει ανοικτή αντιπαράθεση...

Για αυτό άρχισε να γλύφει τα αρχίδια του Αντμιν ότι έχει νταν στον μπουρδελισμό κτλ,

και άλλα τέτοια γλοιώδη και αισχρά,  :vomit:

για να εξασφαλίσει ο κίναιδος μικρό-Ερντογάν την εύνοια του οικοδεσπότη...

Και με οποίον συγκρούσθηκε, σε όλους απηύθυνε το ίδιο ρεπερτόριο.

Και το ρητό λέει ότι όταν βλέπεις τους άλλους σαν καρφιά,

σημαίνει ότι και εσύ είσαι σφυρί.

Είμαι επίσης πεπεισμένος ότι πρόκειται για εκκολαπτόμενο κίναιδο,

που απλά αναζητεί δυνατό επιβήτορα για να χαλιναγωγηθεί...

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο που εγώ είμαι καπιταλιστής μέχρι αηδίας.

ΔΕΝ είμαι κομμουνιστής αλλά κυνικός, φαλλοκράτης και καπιταλιστής.

Ξύπνα ρε μεγάλε, νεοφιλελεύθερος του κερατά είμαι.

Επιτέλους...έγραψες ότι δεν είσαι κομμουνιστής και τον αρνείσαι.

Ήταν θέμα χρόνου να κάνεις δήλωση μετάνοιας όπως το σκουλήκι Ανδρέας Παπανδρέου στον γίγαντα Μανιαδάκη.

Η θεραπεία σου προχωρά ομαλώς, από κομμουνιστής ξαναγίνεσαι άνθρωπος και πλέον θα σηκώσω κι άλλο τα μανίκια
για να σε κάνω ρεαλιστή. Το έργο μου θα είναι δύσκολο μιας που ο κρυφοκομμουνισμός δεν έχει ξεκολλήσει εξ'ολοκλήρου
από το πετσί σου. Πόσο μάλλον ο μύκητας της αγαπουλίασης.

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Κοπρίτη του Δημοσίου, με το νικ ass kavlos

Ένσταση! Μην γενικολογούμε.
Δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κοπρίτες (ασχέτως αν όλη η Ελλάδα λέει έτσι λόγω εμπειριών).
1 στους 10 εργάζεται (μπορεί και 2 στους 10) κι αυτό είναι σίγουρο, αλλιώς πως παράγεται το όποιο αποτέλεσμα;

τώρα...

το αν πάάάάάάάάρα πολλοί απ'αυτούς ξύνουν τ'αρχίδια τους λαμβάνοντας (ακόμα) παχυλούς μισθούς κι επιδόματα
χωρίς να έχει απολυθεί κανείς τους (εν αντιθέση με την ισοπέδωση στον ιδιωτικό τομέα) σύμφωνα με τον πουστονόμο
όπου φεύγουν μόνο με σύνταξη...

είναι τζιζ!

Και κανέναν δεν απασχολεί όταν φεύγουν πολύ πιο νωρίς για να πάνε στην καφετέρια, για ψώνια, για ύπνο κτλ
(ετσιθελίστικα όλα αυτά) ή στο μαγαζί της γυναίκας τους (που έχουν ανοίξει από τις μίζες και τα γρηγορόσημα)
έτσι ώστε να την ξεκουράσουν για να μπορέσει να σερφάρει κρυφά σε γκομενοσάιτ με το πρόσχημα του μαγειρέματος σουφλέ!

Η απασχολεί;

μην εμπιστεύεστε τις γυναίκες φίλοι μου.

Ορισμένες όταν γαμμμμμμμμμιούνται ξεχνούν τις φωτογραφίες του άνδρα τους τέζα φάτσα στο κομοδίνο!

Δεν το ξέρατε δηλαδή;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

type ο Μπολντης παντως τα φτιαξε με την γυμναστρια  :erection: :grin: :grin: :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
κωστακη λαδακη αντικειμενικα σε εχει ξεσκισει o ass kavlos. συνεχως επαναλαμβανεις τα ιδια   ρε φιλε.  μπατιρης  φιλολογος, συνεχισε τα ψυχοφαρμακα σε τακτοποιουνε οι λαθρομεταναστες. και αλλες δυο τρεις κλασικες φρασεις που χρησιμοποιεις.που και που ο ass kavlos ριχνει και κανα δυο εξυπνα  

Η αλήθεια αυτή είναι, γιατί να του λέω  άλλα ;

Για να τα καταλάβει , πρέπει να του λες τα ίδια .

Και βέβαια, πρέπει να θυμάται να παίρνει τα ψυχοφάρμακά του .
Που έχει ομολογήσει ότι παίρνει, όπως έχει ομολογήσει ότι παίρνει
ο Πίκερ .

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Gauntlet καλά που το κατάλαβες ότι λες χαζομάρες και το γύρισες. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον κομμουνισμό. Είμαι φιλελεύθερος και αντισυμβατικός. Ιδεολογικά με εκφράζουν μικρά κεντρώα κόμματα όπως η Δράση και η Δημιουργία Ξανά.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Gauntlet καλά που το κατάλαβες ότι λες χαζομάρες και το γύρισες. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον κομμουνισμό. Είμαι φιλελεύθερος και αντισυμβατικός. Ιδεολογικά με εκφράζουν μικρά κεντρώα κόμματα όπως η Δράση και η Δημιουργία Ξανά.

και το πασοκ μικρο ειναι :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Alexcord έχω ψηφίσει αρκετές φορές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και 2 φορές Ένωση Κεντρώων. Πιο πολύ όμως ιδεολογικά με εκφράζει ο Τζήμερος.

Επισκέπτης
Πικερ οι μεγαλυτερες πατουσες που εχεις γλειψει ειναι της αντριανας απο διδυμου 18- κολωνου 23 κτλ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ναι τύπε, έχει τόσο μεγάλα πόδια που ακόμα και σήμερα - μετά από τόσα χρόνια - έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν είναι γυναίκα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Ναι τύπε, έχει τόσο μεγάλα πόδια που ακόμα και σήμερα - μετά από τόσα χρόνια - έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν είναι γυναίκα.
γυναικα ειναι

Μια φορα τη γαμαγα στα 4 και ειχε καυλωσει το μουνι της κι ολο ανοιγε και ανοιγε και υγραινοταν

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Πιστεύω να μην λησμόνησες που ομολόγησες ότι δαχτυλιάζεσαι...

:rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom