Θέλω να τα γαμήσω όλα και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τις μαλακίες του Gauntlet. Καταρχήν αυτοαναιρείται όταν από τη μία υπονοεί ότι το να γαμάς πουτάνες είναι αυνανισμός ενώ από την άλλη λέει ότι δεν θα έκανε σχέση με πουτάνα γιατί τη γαμάνε όλοι.
Που έγραψα ρε λοβοτομημένο κριάρι ότι το πορνογαμήσι είναι αυνανισμός; έγραψα ότι τριβοαυνανίζεσαι
σπρώχνοντας την μπάμια σου στο ενοικιαζόμενο αιδοίο των πορνών κι ότι αδυνατείς να γαμήσεις σε άλλη στάση
πέραν της ιεραποστολικής.
Αλήθεια...αυτό για ποιον λόγο συμβαίνει; τρολομαλακία ή είσαι καχεκτικός;
[size=12pt]Για σένα Picker από την γκόμενά σου[/size]
«Αγαπητέ, πελάτη του σeξ Αν θεωρείς...
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Tanja Rahm»
Πηγή: tanjarahm.dk, news.com.au
Τ'ακούς Πίκερ;
Αυτή μάλιστα, να της δώσω (μέχρι και) χειραψία γιατί την παραδέχομαι έτσι που τα λέει!!!
Ο χρόνος των 10 λεπτών είναι επιστημονικά υπολογισμένος.
Από ποιον; από τον Στάλιν; δώσε εξήγηση εμετικέ μπολσεβίκε.
Πίκερ τα 10 λεπτά σου ξαναγράφω είναι για το ένα μου αρχίδι. Τόσο τα υπολογίζω σε αξία.
Το φυσιολογικό γαμήσι χρειάζεται μίνιμουμ 25-30 λεπτά. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι διακόπτης
κι υπάρχει μια σειρά διεργασιών που ενεργοποιούνται για ένα ικανοποιητικό επίπεδο απόλαυσης.
Εσύ έχεις μπερδέψει την αδρεναλινόκαυλα που καμιά φορά μπορεί να σε οδηγήσει σε γρήγορο απολαυστικό γαμήσι
με την καθημερινότητα και τις εκφάνσεις της.
Κάθε γαμήσι δεν είναι ίδιο κι ούτε υπάρχει ιδανική συνταγή γαμησιού. Θα έχω'γω την γκόμενα να μου τον τραβολογάει
στον λάρυγγα και θα βιαστώ; για ποιον λόγο; όλη η καύλα είναι στην καθυστέρηση να χύσεις
είτε με γρήγορο είτε με αργό ρυθμό. Ρε μπας κι είσαι από τους γρηγοράκηδες που τον καρφώνουν και αυγοκόβουν
στο λεπτό; σταμάτα ρε να αριστερίζεσαι και να βολεύεσαι με ότι σου δίνουν.
Εντάξει, μπορεί να είσαι άφραγκος κοπρίτης και τεμπελόσκυλο, μπορεί να φιλάς πόδια και να γλύφεις γάμπες
που ακουμπούν εκεί που τρέχουν σπέρματα, μπορεί να μην ξέρεις που πέφτει η Ακρόπολη κι ο Πειραιάς
μπορεί να φοβάσαι να μιλήσεις με τους ανθρώπους και να χαμογελάς μόνος σου διστακτικά στο θολωμένο
από γλίτσα παράθυρο του σπιτιού σου, μπορεί να μην αυνανίζεσαι διότι αν χύσεις θες 2 μέρες να συνέλθεις
από την αβιταμίνωση, μπορεί να είσαι τσιγκούνης, ακοινώνητος και άξεστος βλαχοβρωμύλος
αλλά οι άλλοι δεν σου φταίνε να θες να επιβάλλες την φτώχια και την τσιγγανιά του κομμουνισμού.
Τράβα ρε να φας κάνα κοψίδι, να πιεις κάνα ποτό, να δεις λίγο κόσμο ν'ανασάνει η κούτρα σου.
Όλα σου τα λεφτά τα δίνεις στις πουτάνες και υποσιτίζεσαι για να μπορέσεις να γαμήσεις.
Φίλοι μου εμένα θ'ακούτε που σας γράφω να κάνετε ότι μπορείτε για να προχωρήσετε μπροστά και να προσπαθείτε
για ότι καλύτερο μαχόμενοι στις οποιεσδήποτε συνθήκες. Όπως η ζωή προστάζει. Ο Πίκερ σας τραβάει πίσω.
Είναι Σοβιετικό απομεινάρι που στόχο έχει να σας κάνει σαν τα μούτρα του. Τι ζει ο Πίκερ;
όλο πουτάνες, νόμους και δεκάλεπτα. Αν ακολουθήστε τον Πίκερ, δεν θα ζήσετε τίποτα, δεν θα πάτε ούτε ένα ταξίδι
ούτε γκόμενες θα έχετε, ούτε διασκέδαση θα νιώσετε, ούτε οικογένεια θα αποκτήσετε, ούτε θα αγοράζετε τίποτα
ούτε φιλοδοξίες θα έχετε, ούτε στόχους κτλ. Τίποτα δεν θα έχετε.
Δεν υποχρεώνεστε φυσικά για τίποτα από όλα αυτά αλλά σκεφτείτε για ποιον λόγο ζείτε.
Τι σκατά θέλετε αναρωτηθείτε. Τίποτα δεν θέλετε; μόνο πουτάνες;
η ζωή του Πίκερ είναι η ζωή του Περισσοκουπονάκια, του χρήσιμου ηλίθιου κομμουνιστή που όπως ζει
δεν προάγει τίποτα, που όλα του τα λεφτά τα δίνει σε πουτάνες και δεν έχει να πάρει
ούτε στραγάλια. Γι'αυτό φίλοι μου ας νεκροφιλήσουμε αυτό το θρεντ.
(άντε γιατί πρέπει να πάω και στο τσατ, έχει λαβωθεί το θρεντ και είναι ευκαιρία πριν αναρρώσει)
Αυτές οι κοπέλες μας γλιτώνουν από το σιχαμερό καμάκι και το μόνο που μας ζητάνε είναι να τελειώνουμε σε 10 λεπτά. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Και μόνο το γεγονός ότι σε παρακαλάνε αντί να τις παρακαλάς θα έπρεπε να σε συγκινεί. Εμένα με κάνει να κλαίω.
Εσύ τις παρακαλάς κοπρίτη...και τις πληρώνεις κιόλας!
Αν αγοράσεις π.χ ένα παντελόνι, παρακαλάς ή πληρώνεις και τέρμα; εκεί πληρώνεις και τέρμα έτσι;
αλλά ξέχασα...
οι πουτάνες είναι άνθρωποι ενώ οι άλλοι υπάλληλοι στα καταστήματα είναι ζώα.
Και σιγά μην πάρεις παντελόνι, στον κομμουνισμό που ζεις φοράτε όλοι τα ίδια και κουρεύεστε περιμετρικά
με μπωλ στο κεφάλι ρε αγαπούλη.
Πες ότι είσαι μουνολιγούρης που δεν το χορταίνεις σε 10 λεπτά κι όλα κομπλέ ρε μάστορα.
Καποιοι μπορει να εχουν βρει τροπο να καθονται λιγο παραπανω. Να το σταματησουν για να μην αδικουν τα κοριτσια;
Πουτάνες είναι, κορίτσια λέγονται οι έξω γκόμενες.
Αυτές δηλαδή που τις γαμάμε στην φλοκάτη τον χειμώνα, καταπίνουν τα χύσια μας με λαχτάρα επειδή μας γουστάρουν
και το γαμήσι είναι σούπερ. Αλλιώς τις τζάζουμε ή μας τζάζουν κι όπως και να'χει πάμε για την επόμενη.
Εμείς αντίστοιχα λεγόμαστε μαλάκες για τις πουτάνες αλλά έξω για τις γκόμενες είμαστε τα αγόρια.