μαλλον όποιος έχει 10€.Τα υπολοιπα που λες είναι για να βαυκαλίζεσαι ότι κάτι κάνεις.Ακούστε λαμόγια, το τέλος σας πλησιάζει. Πάνε τα εύκολα που ξέρατε. Τώρα πλέον θα γαμάει μόνο όποιος έχει αρχίδια και ηθική.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Κουνίστρα ass kavlina , είσαι και άφραγκη λούγκρα !
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Πούστης, φτωχός,γέρος και άσχημος !
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ζηλεύεις μωρή κουνίστρα , που είχα φράγκα την χρυσή εποχή της βίζιτας
1993-1999.
Πολλοί είχαν φράγκα τότε, μπατίρη φιλολογάκο ass kavlina.
Γι' αυτό δούλευαν φουλ, τα στριπ κλαμπ, τα μασατζίδικα, τα στούντιο
κρυφά και φανερά, τα κωλόμπαρα,τα γραφεία που σου έστελναν
βίζιτες στο σπίτι , τα κυκλώματα με ακριβές βίζιτες κτλ.
Ήμουν ένας από τους χιλιάδες φραγκάτους την εποχή 1993-1999.
Και πέρα από τους φραγκάτους , οι άντρες που το 1993 ήταν 18+ ετών
σήμερα είναι 41+ ετών , δλδ > 2.000.000 άντρες .
Από αυτούς , και ένας στους 20 να πήγαινε στα μπουρδέλα
είναι > 100.000 μάρτυρες μπουρδελάκηδες.
Που είναι ΠΟΛΥ περισσότεροι.
Γράφτηκε στις εφημερίδες ότι ξεπερνούν το 1,5 εκ. οι πελάτες
της κάθε είδους πορνείας.
Δηλαδή περισσότερο από το 30% των αντρών έχει δοκιμάσει την πορνεία
στην Ελλάδα το 1993-1999 .
Γιατί σκούζεις μωρή ass kavlina ;
Αφού υπάρχουν τόσοι λάθρο να " τακτοποιήσουν " το
πεταχτό πωπουδάκι σου, κουνιστή φιλολογίνα !
Πούστης, φτωχός,γέρος και άσχημος !
Ζηλεύεις μωρή κουνίστρα , που είχα φράγκα την χρυσή εποχή της βίζιτας
1993-1999.
Πολλοί είχαν φράγκα τότε, μπατίρη φιλολογάκο ass kavlina.
Γι' αυτό δούλευαν φουλ, τα στριπ κλαμπ, τα μασατζίδικα, τα στούντιο
κρυφά και φανερά, τα κωλόμπαρα,τα γραφεία που σου έστελναν
βίζιτες στο σπίτι , τα κυκλώματα με ακριβές βίζιτες κτλ.
Ήμουν ένας από τους χιλιάδες φραγκάτους την εποχή 1993-1999.
Και πέρα από τους φραγκάτους , οι άντρες που το 1993 ήταν 18+ ετών
σήμερα είναι 41+ ετών , δλδ > 2.000.000 άντρες .
Από αυτούς , και ένας στους 20 να πήγαινε στα μπουρδέλα
είναι > 100.000 μάρτυρες μπουρδελάκηδες.
Που είναι ΠΟΛΥ περισσότεροι.
Γράφτηκε στις εφημερίδες ότι ξεπερνούν το 1,5 εκ. οι πελάτες
της κάθε είδους πορνείας.
Δηλαδή περισσότερο από το 30% των αντρών έχει δοκιμάσει την πορνεία
στην Ελλάδα το 1993-1999 .
Γιατί σκούζεις μωρή ass kavlina ;
Αφού υπάρχουν τόσοι λάθρο να " τακτοποιήσουν " το
πεταχτό πωπουδάκι σου, κουνιστή φιλολογίνα !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
μαλλον όποιος έχει 10€.Τα υπολοιπα που λες είναι για να βαυκαλίζεσαι ότι κάτι κάνεις.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Πάντως , παγκοσμίως, ΔΕΝ βρίσκεις να γαμήσεις σε οίκο ανοχής
με 10 ευρώ !
Μόνο σε αυτό έχει δίκιο ο Πικεράκος .
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ο "μπουρδελιάρης" με τις 0 κριτικές, που πούλησε γη για να ταΐσει νταβάδες και μούλικα στις αχανείς ρωσικές στέπες...
Μα δε ντρέπεσαι καθόλου βρε Ψευταρά;
41 χρόνων είσαι. Βγες λίγο από το σπίτι σου.... Ακόμα η μάνα σου σου πλένει τα σώβρακα;
Μέρα νύχτα, ξημερώματα, ψωλοβροντάς εδώ μέσα.
Σκατά δουλεύεις...
Αφού είσαι που είσαι άνεργος,
γιατί δεν έρχεσαι να σου δώσω εγώ δουλειά,
να μου γλύφεις τα @!@ καθημερινά;
Και πού και πού να στον φερμάρω ασάλιωτα;
The Gauntlet
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Gauntlet αφού δεν είσαι μπουρδελιάρης ρε τύπε, γιατί το ζορίζεις τόσο πολύ; Αγαπούλης είσαι ΕΣΥ, είναι ξεκάθαρο από αυτά που λες. Όσοι θέλουν "ατελείωτα γαμήσια με γκόμενες" και "εξτρά υπηρεσίες από τις πουτάνες", αυτοί είναι οι πραγματικοί αγαπούληδες.
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης το μόνο που θέλει είναι να γαμάει τις γυναίκες και να φεύγει. Δεν θέλει πολλά-πολλά με τις γυναίκες γενικά, τον ενδιαφέρει μόνο να ανοίγουν τα πόδια τους καλά. Τα "ατελείωτα γαμήσια" είναι μια πρόφαση για τους αγαπούληδες.
Gauntlet είσαι σχεσάκιας και πυρφόρος ολκής που το παίζει μάγκας και μπουρδελιάρης. Άντε τώρα στη γυναίκα σου για αγκαλίτσες.
Πίκερ ποιος σου είπε ότι κάνω αγκαλίτσες; έχω πάψει πλέον να κάνω έρωτα. Κάνω μόνο σεξ. Ο έρωπας σβήνει ουσιαστικά όταν απορροφήσεις "γερά"
την γυναίκα κι αρχίζουν να αναπτύσσονται άλλα πράγματα. Εσύ είσαι ένας απλός μπολσεβίκος που βρήκες παρηγοριά στο θρεντάκι σου.
Εγώ είμαι ο αγαπούλης σου που ήρθα να σε σώσω (χωρίς να σε ρωτήσω). Όπως έκανε κι ο Γιωργάκης με το ΔΝΤ.
Πιθανόν πλησιάζει μια θεσούλα με δρασκελιές μέσω ΑΣΕΠ απ'ότι βλέπω και πιστεύω (συν λιγη τύχη) για δασκαλάκος κάπου.
Αυτό είναι έξοχο καθώς ενθουσιώδη μυαλά, εύπλαστα κι αγνά, θα μου παραδοθούν προς εκπαίδευση.
Θαύματα θα κάνω...δηλαδή οι άλλοι είναι πιο μάγκες που λοβοτομούν συνειδήσεις;
θέλω κι εγώ να πληρώνομαι ξεκούραστα. Το δικαιούμαι πιστεύω. Εξάλλου πάντα λάτρευα την μπουρζουαζία κι ήθελα να "χωθώ".
Οπότε Πίκερ (αν και τρολ κι υπό την αίρεση ότι σε πιστεύω) είσαι αριστερός (κάνε τριάδα με τους άλλους) μόνο και μόνο που καταδέχεσαι
να υποτάσσεσαι στο δεκάλεπτο γαμήσι παρουσιάζοντάς το μάλιστα ως λύση στο (ομολογουμένως) άλυτο πρόβλημά σου.
Εγώ κάθομαι παραπάνω κι έτσι πρέπει να κάνεις κι εσύ αλλά κι όλοι. Να καταστήσεις σαφές στις πουτάνες που πας και παρακαλάς να γαμήσεις
(διότι αγόρι μου παρακαλάς πληρώνοντας) ότι κάποια λεπτά παραπάνω θα της φέρνουν μόνιμα λεφτά από'σένα
και δεν βλάπτουν την εργασία της...αλλιώς φεύγεις.
Σε φαντάζομαι λοβοτομημένε αριστερέ, να την μιζεροκουτσοβγάζεις καθημερινά με ότι μπορείς ή ότι βρεις εύκαιρο αντί να έχεις σχέδια
και φιλοδοξίες για καλύτερα πράγματα. Δυστυχώς οι συμπολίτες μας έχουν πνιγεί στην ελπίδα και στην υπομονή αντί να σηκώνουν μανίκια
και να ασελγούν στο κουφάρι του κομμουνισμού που έτσι κι αλλιώς από την εποχή του εμφυλίου με τα κασελάκια λίρες (εκατέρωθεν)
απέδειξε ότι όλοι οι πουσταγώνες ήταν (μοσχο)πουλημένοι.
Προτείνω ασβέστωμα του τοίχου της Καισαριανής για να φαίνεται καλύτερα το "κόκκινο". Όλα μες στην ζωή είναι.
Μόνο ο καπιταλισμός θα φέρει χαρά στην κομπλεξική καρδιά σου Πίκερ όπως και στο άρρωστο μυαλό σου ενώ μόνο οι προσωπικοί αγώνες
θα σε φέρουν σε καλύτερο επίπεδο ζωής.
Τούτη η χώρα (τελεσίδικα) θα φτιάξει όταν κι ο τελευταίος πολιτικός κρεμαστεί από τον λαιμό με το κωλάντερο
του τελευταίου δημοσίου υπαλλήλου. Τράβα ξάπλωσε τώρα...
The Gauntlet
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
![]()
![]()
Gauntlet είσαι τύπος !![]()
Μία λεπτομέρεια: Εγώ μέχρι να γίνω φοιτητής , ειχα ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεφτά
για χαρτζηλίκι , διότι οι γονείς μου ήθελαν να μάθαινα να είμαι οικονόμος.
Στο δεύτερο έτος του Πολυτεχνείου κληρονόμησα ένα θείο μου
που δεν είχε παιδιά , και μου άφησε ένα ακριβό κτήμα.
Το πούλησα, για να πληρώσω το φόρο , και ένα μέρος από τα λεφτά
που πήρα τα επένδυσα στο γνωστό σπορ !![]()
Όμως , δεν άλλαξα στυλ, και κατά τα λοιπά, ζούσα με οικονομία.
Ούτε ακριβά ρούχα πήρα, ένα μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είχα,
και εκτός από τις ΒΙΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ξόδευα αλλού λεφτά.
Όμως ασχολήθηκα...επιστημονικα με τις βίζιτες από το
1993 και μετά !![]()
Παρότι είχα λεφτά για ξόδεμα, πήγαινα στα ταπεινά μπουρδέλα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , και πέρναγα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .
Από το 1993 -1999 πήρα πάνω από ΧΙΛΙΕΣ(1000) διαφορετικές Ρωσίδες και γενικά
πρώην ανατολικές βίζιτες σε μπουρδελάκια.
Δεν είναι τόσο μεγάλο νούμερο, ήταν ΜΙΑ καινούργια κάθε δύο ημέρες .
Πήγαινα βεβαίως και σε μασατζίδικα, στούντιο κρυφά και φανερά, μπαρ,
στριπ κλάμπ και γενικά ότι είχε να κάνει με το γνωστό σπορ.
Πήγα και πολλά ταξίδια για σεξοτουρισμό .Έμενα πάντα σε φτηνά ξενοδοχεία
και ποτέ δεν πήγαινα σε ακριβά ρεστωράν.
Πήρα συνολικά από το 1993 μέχρι σήμερα πάνω από 2500 διαφορετικές βίζιτες και
τις έχω γραμμένες με συνοπτική περιγραφή σε ειδικά μπλοκ !
Φυσικά, πολλές τις έχω πάρει κατ' επανάληψη.
Είχα και μια παρέα , μανιακούς της μπουρδελότσαρκας,
που έχουν και αυτοί ανάλογες επιδόσεις.
Ωστόσο , πάντα έκανα και κάνω καμάκι.
Αλλο πράγμα το καμάκι, άλλο η βίζιτα !
Gauntlet, και μια πρακτική πληροφορία :
Σύντομα, πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μια ψηλή Ουκρανή
επ'ονόματι Φωτεινή, που δούλευε στο Ιουλιανού 71 και σήμερα
δούλευε στο Διδυμου 27 το πρωϊ !
Δεν θα δουλέψει την Κυριακή και τη Δευτέρα, και απότι
μου είπε η τσατσά , θα δουλέψει από Τρίτη πρωϊ
στο Διδυμου 27.
Πάρε την Gauntlet και είμαι βέβαιος ότι θα
μείνεις ευχαριστημένος !![]()
![]()
Μπράδο Λαδάκη, ας έφαγες και τρισεκατομμύρια όπου γούσταρες, ας έδινες και το κρανίο σου στις πουτάνες.
Αφού γαμάς από καμάκι αθωώνεσαι ισοβίως. Όλοι οι πετυχημένοι άνδρες στον κόσμο ξαναδημιουργούνται από τις στάχτες τους
και διαφέρουν από τα οίκτρα σαπισμένα αγαπουλκίστικα δίποδα κτήνη σαν τον Πίκερ στο ότι γαμάνε και γκόμενες.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Μπράδο Λαδάκη, ας έφαγες και τρισεκατομμύρια όπου γούσταρες, ας έδινες και το κρανίο σου στις πουτάνες.
Αφού γαμάς από καμάκι αθωώνεσαι ισοβίως. Όλοι οι πετυχημένοι άνδρες στον κόσμο ξαναδημιουργούνται από τις στάχτες τους
και διαφέρουν από τα οίκτρα σαπισμένα αγαπουλκίστικα δίποδα κτήνη σαν τον Πίκερ στο ότι γαμάνε και γκόμενες.
The Gauntlet
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
![]()
![]()
Gauntlet είσαι τύπος !![]()
Μία λεπτομέρεια: Εγώ μέχρι να γίνω φοιτητής , ειχα ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεφτά
για χαρτζηλίκι , διότι οι γονείς μου ήθελαν να μάθαινα να είμαι οικονόμος.
Στο δεύτερο έτος του Πολυτεχνείου κληρονόμησα ένα θείο μου
που δεν είχε παιδιά , και μου άφησε ένα ακριβό κτήμα.
Το πούλησα, για να πληρώσω το φόρο , και ένα μέρος από τα λεφτά
που πήρα τα επένδυσα στο γνωστό σπορ !![]()
Όμως , δεν άλλαξα στυλ, και κατά τα λοιπά, ζούσα με οικονομία.
Ούτε ακριβά ρούχα πήρα, ένα μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είχα,
και εκτός από τις ΒΙΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ξόδευα αλλού λεφτά.
Όμως ασχολήθηκα...επιστημονικα με τις βίζιτες από το
1993 και μετά !![]()
Παρότι είχα λεφτά για ξόδεμα, πήγαινα στα ταπεινά μπουρδέλα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , και πέρναγα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .
Από το 1993 -1999 πήρα πάνω από ΧΙΛΙΕΣ(1000) διαφορετικές Ρωσίδες και γενικά
πρώην ανατολικές βίζιτες σε μπουρδελάκια.
Δεν είναι τόσο μεγάλο νούμερο, ήταν ΜΙΑ καινούργια κάθε δύο ημέρες .
Πήγαινα βεβαίως και σε μασατζίδικα, στούντιο κρυφά και φανερά, μπαρ,
στριπ κλάμπ και γενικά ότι είχε να κάνει με το γνωστό σπορ.
Πήγα και πολλά ταξίδια για σεξοτουρισμό .Έμενα πάντα σε φτηνά ξενοδοχεία
και ποτέ δεν πήγαινα σε ακριβά ρεστωράν.
Πήρα συνολικά από το 1993 μέχρι σήμερα πάνω από 2500 διαφορετικές βίζιτες και
τις έχω γραμμένες με συνοπτική περιγραφή σε ειδικά μπλοκ !
Φυσικά, πολλές τις έχω πάρει κατ' επανάληψη.
Είχα και μια παρέα , μανιακούς της μπουρδελότσαρκας,
που έχουν και αυτοί ανάλογες επιδόσεις.
Ωστόσο , πάντα έκανα και κάνω καμάκι.
Αλλο πράγμα το καμάκι, άλλο η βίζιτα !
Gauntlet, και μια πρακτική πληροφορία :
Σύντομα, πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μια ψηλή Ουκρανή
επ'ονόματι Φωτεινή, που δούλευε στο Ιουλιανού 71 και σήμερα
δούλευε στο Διδυμου 27 το πρωϊ !
Δεν θα δουλέψει την Κυριακή και τη Δευτέρα, και απότι
μου είπε η τσατσά , θα δουλέψει από Τρίτη πρωϊ
στο Διδυμου 27.
Πάρε την Gauntlet και είμαι βέβαιος ότι θα
μείνεις ευχαριστημένος !![]()
![]()
Αφού γαμάς από καμάκι αθωώνεσαι ισοβίως. Την διασκέδαση την κλαίνε μόνο οι λίγδες.
Οι υπόλοιποι (σοβαροί) ξέρουν ότι τα λεφτά για διασκέδαση πιάνουν πάντα τόπο.
Όλοι οι πετυχημένοι άνδρες στον κόσμο ξαναδημιουργούνται από τις στάχτες τους και διαφέρουν από τα οίκτρα και σαπισμένα
αγαπουλίστικα δίποδα κτήνη σαν τον Πίκερ στο ότι γαμάνε και γκόμενες.
Κάτι τέτοιους σαν τον παραπληγικό Πίκερ τους βλέπουμε καθημερινά στα μπουρδέλα να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι
για να γαμήσουν όσο οι σοβαροί και μη εθισμένοι παίκτες, γαμάνε όταν μπορούν-θέλουν και μόνο
μιας που έχουν σημαντικότερες προτεραιότητες.
Να μας πουν όλοι αυτοί οι σταφιδιασμένοι ντροπαλόπουστες τι έχουν ζήσει στην ζωή τους.
Φοβούνται μην ψοφήσουν και δεν έχουν ζήσει όσο εμείς Λαδάκη που έχουμε περάσει γαμάτα.
Η ζωή τους τιμώρησε χώνοντας την αριστερά στην κωλοτρυπίδα τους και όσα μασούρια με λεφτά δεν τους έφαγε η δεξιά
θα τους τα φάει η αριστερά. Έτσι για να καταλάβουν ότι η αγορά τιμωρεί όσους δεν την τόνωσαν κι αν εξαιρέσουμε
τον φθηνό καφέ και ένα ξευτυλισμένο σάντουιτς που έφαγαν οι κοπρίτες, όλα τα λεφτά τους τα έδωσαν στις πουτάνες.
Ζωή μηδέν!
Ο Πίκερ θέλει 10 λεπτά για να γαμήσει ορθοπεταλιά. Δηλαδή έχει παραδοθεί άνευ όρων στις πουτάνες και εκδηλώνει την ορμή του
όπως αυτές του προστάζουν. Εμείς πάλι τα 10 λεπτά τα έχουμε μόνο για την περιποίηση στο ένα αρχίδι μας.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Αφού είσαι που είσαι άνεργος,
Ass kavlina , άφραγκη ξεκωλιάρα
επαρχιώτισσα φιλολογίνα ,
εργάζομαι από φοιτητής και έμενα μόνος μου
από φοιτητής.
Είχα λεφτά, αλλά εργαζόμουν για απόκτηση εμπειρίας
σε τεχνική εταιρεία, από φοιτητής στο Πολυτεχνείο.
ΠΟΤΕ δεν ήμουν άνεργος.
Και δεν γαμάω
πουστράκια σαν εσένα , βλάχα λούγκρα !
Σκάσε τώρα , ψυχαλισμένη λούγκρα Ass kavlina, και μην πετάγεσαι σαν την πορδή
όταν μιλάμε για μπουρδέλα.
Σκάσε Ass kavlina , και κάνε μώκο πουστράκι !
Πήγαινε να δουλέψεις τσατσός σε μπουρδελάκι, άφραγκη
πουσταρδέλα, να βλέπεις άντρες, λυσσάρα,
και να βγάζεις κανένα φράγκο να μην ψωμολυσσάς
μπατίρικο πουστράκι !
Όταν μιλάμε για μπουρδέλα,
τα πουστράκια τύπου Ass kavlinas ,
να μη σκούζουν !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Αφού γαμάς από καμάκι αθωώνεσαι ισοβίως. Την διασκέδαση την κλαίνε μόνο οι λίγδες.
Οι υπόλοιποι (σοβαροί) ξέρουν ότι τα λεφτά για διασκέδαση πιάνουν πάντα τόπο.
Όλοι οι πετυχημένοι άνδρες στον κόσμο ξαναδημιουργούνται από τις στάχτες τους και διαφέρουν από τα οίκτρα και σαπισμένα
αγαπουλίστικα δίποδα κτήνη σαν τον Πίκερ στο ότι γαμάνε και γκόμενες.
Κάτι τέτοιους σαν τον παραπληγικό Πίκερ τους βλέπουμε καθημερινά στα μπουρδέλα να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι
για να γαμήσουν όσο οι σοβαροί και μη εθισμένοι παίκτες, γαμάνε όταν μπορούν-θέλουν και μόνο
μιας που έχουν σημαντικότερες προτεραιότητες.
Να μας πουν όλοι αυτοί οι σταφιδιασμένοι ντροπαλόπουστες τι έχουν ζήσει στην ζωή τους.
Φοβούνται μην ψοφήσουν και δεν έχουν ζήσει όσο εμείς Λαδάκη που έχουμε περάσει γαμάτα.
Η ζωή τους τιμώρησε χώνοντας την αριστερά στην κωλοτρυπίδα τους και όσα μασούρια με λεφτά δεν τους έφαγε η δεξιά
θα τους τα φάει η αριστερά. Έτσι για να καταλάβουν ότι η αγορά τιμωρεί όσους δεν την τόνωσαν κι αν εξαιρέσουμε
τον φθηνό καφέ και ένα ξευτυλισμένο σάντουιτς που έφαγαν οι κοπρίτες, όλα τα λεφτά τους τα έδωσαν στις πουτάνες.
Ζωή μηδέν!
Ο Πίκερ θέλει 10 λεπτά για να γαμήσει ορθοπεταλιά. Δηλαδή έχει παραδοθεί άνευ όρων στις πουτάνες και εκδηλώνει την ορμή του
όπως αυτές του προστάζουν. Εμείς πάλι τα 10 λεπτά τα έχουμε μόνο για την περιποίηση στο ένα αρχίδι μας.
Πες τα , πες το αυτονόητο Gauntlet !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Gauntlet ,
Μαρξισμός, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός
έχουν τις ρίζες τους στο Σιωνισμό .
Καμία σχέση με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα .
Ο Πίκερ υπηρετεί το Σιωνισμό.
Να ζει σαν ρομπότ, και να μην εκφράζεται ,
και να πηγαίνει στα μπουρδέλα σαν δικλείδα ασφαλείας μόνο,
όχι σαν ηδονιστής.
Θλιβερό ρομποτάκι του Σιωνισμού, είναι ο Πίκερ !
Όσο για την ass kavlina, είναι μια λουγκρίτσα
που απεγνωσμένα ψάχνει για επιβήτορα !
Ουστ ,από εδώ, τράβα στα gay thread , ass kavlina
οπισθογεμή φιλολογίνα !
Gauntlet, θα στο ξαναπώ !
Από Τρίτη και μετά , το πρωϊ στη Διδυμου 27
θα δουλεύει η ψηλή Ουκρανέζα Φωτεινή
που είναι must !
The Gauntlet
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτονόητο...όπως το είπες! Απλώς δεν τους συμφέρει!
Πλέον στα λαικά αποστακτήρια, η σήψη κι η παρακμή βασιλεύουν. Η ανεργία έχει μετατρέψει πολλούς επίδοξους εραστές της φάπας
(αγαπούληδες) σε ξερογλυφάκηδες και υποσιτίζονται μαζεύοντας λεφτά για να γαμήσουν μια πουτάνα νιώθοντας αρσενικά για λίγα λεπτά.
Φεύγοντας προσπαθούν να συντηρήσουν την σκέψη και την μυρωδιά της ψευτιάς για όσο παραπάνω γίνεται.
Ο καθαρός αέρας όμως λυτρώνει τις αλήθειες χαστουκίζοντας τις μάπες τους κι έτσι περνώντας το κατώφλι του σπιτιού τους
συνειδητοποιούν ότι απλά γάμησαν μια τρύπα στα γρήγορα. Δηλαδή ότι πραγματικά συμβαίνει. Τι χαρά στην ψυχή μου!
Η ανάγκη κι η επιθυμία της ευκολίας, τους έχει μετατρέψει σε άβουλα ζόμπι που σέρνονται σε αλλοδαπά μαγαζιά
για να πάρουν μπισκότα με σκατά μέσα μήπως τους μείνει κάνα δίευρο και συμπληρώσουν το "πορνοεισιτήριο".
Θα τους νεκροφιλήσουμε...
Πλέον στα λαικά αποστακτήρια, η σήψη κι η παρακμή βασιλεύουν. Η ανεργία έχει μετατρέψει πολλούς επίδοξους εραστές της φάπας
(αγαπούληδες) σε ξερογλυφάκηδες και υποσιτίζονται μαζεύοντας λεφτά για να γαμήσουν μια πουτάνα νιώθοντας αρσενικά για λίγα λεπτά.
Φεύγοντας προσπαθούν να συντηρήσουν την σκέψη και την μυρωδιά της ψευτιάς για όσο παραπάνω γίνεται.
Ο καθαρός αέρας όμως λυτρώνει τις αλήθειες χαστουκίζοντας τις μάπες τους κι έτσι περνώντας το κατώφλι του σπιτιού τους
συνειδητοποιούν ότι απλά γάμησαν μια τρύπα στα γρήγορα. Δηλαδή ότι πραγματικά συμβαίνει. Τι χαρά στην ψυχή μου!
Η ανάγκη κι η επιθυμία της ευκολίας, τους έχει μετατρέψει σε άβουλα ζόμπι που σέρνονται σε αλλοδαπά μαγαζιά
για να πάρουν μπισκότα με σκατά μέσα μήπως τους μείνει κάνα δίευρο και συμπληρώσουν το "πορνοεισιτήριο".
Θα τους νεκροφιλήσουμε...
The Gauntlet
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Gauntlet, θα στο ξαναπώ !
Από Τρίτη και μετά , το πρωϊ στη Διδυμου 27
θα δουλεύει η ψηλή Ουκρανέζα Φωτεινή
που είναι must !![]()
![]()
Ουκρανέζα = εξτρατζού!
Και είπαμε αλλού, όλο και κάποια θα υπάρχει που δεν θα λειτουργεί ως slot machine με τα λεφτά ζητώντας συνέχεια.
Η ιδεολογία του σοβαρού μπουρδελιάρη απορρίπτει το συνεχές δώσιμο χρημάτων για να μην χαλάει η πιάτσα
κι όχι από ζήλια όπως οι άμπαλοι καραγκιοζομικροτσούτσουνοι φωνασκούν.
Αν ήταν έτσι, δεν θα ξέραμε τις πουτάνες καλά ούτε και θα μας ήξεραν κι αυτές.
Ας δούμε την αλήθεια, μπήκαμε στο σύστημα να γαμήσουμε ως ρεαλιστές και συνεχίζουμε έτσι.
Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τηρούμε την απλή συναλλαγή, ούτε και να κατηγορούμε τον μύκητα της αγαπουλίασης.
Ελευθερία γνώμης δεν έχουμε;
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Αφού φαίνεσαι να ψοφάς για πέος κιναιδούλη,
και είσαι που είσαι ακαμάτης,
έλα να κάτσεις στο δικό μου,
και να βγάλεις και μεροκαματάκι...
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
Μη χάνεις το χρόνο σου μπουμπού.
Άρπαξε την ευκαιρία, γιατί έτσι κι αλλιώς θα σε φτύσει...
Θα πάψεις να γράφεις 1993-1999 σαν τον κούκο, και θα γράφεις 2016-ongoing για το πέος μου.
Δεν θα χάσεις ... Άκουσε που σου λέω. ;)
Έχεις ανάγκη από έναν δυνατό επιβήτορα, να σου πετάξει τα μάτια, και να σου ανοίξει ορίζοντες...
The Gauntlet
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μέγιστε Λαδάκη, δώσε πηχτό σπέρμα στις γκόμενες σε εξαντλητικά γαμήσια μουνοπρωκτού
κι αν σου μείνει χυσαμόλη...
υπάρχουν και τα πουτανάκια!
κι αν σου μείνει χυσαμόλη...
υπάρχουν και τα πουτανάκια!
The Gauntlet
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είναι απίστευτο πως τα σημερινά αγαπουλοανδρείκελα σαν τον Πίκερ επιτρέπουν αυτή την κατάντια.
Όλοι μας πιστεύω γνωρίσαμε γκόμενες και μέσω αυτών άλλοτε περάσαμε καλά κι άλλοτε περάσαμε αρχίδια. Με τον καιρό μάθαμε να διαχωρίζουμε
τις καταστάσεις και να κρατούμε μικρό καλάθι. Διασκεδάσαμε, περάσαμε όπως περάσαμε μαζί τους και τελικά μάθαμε να κρίνουμε
όσο μπορούμε πιο σωστά λαμβάνοντας όσο πιο σωστές αποφάσεις μπορούμε. Μάθαμε να μην πιστεύουμε τις παπάτζες και να ρίχνουμε δεύτερες
και τρίτες ματιές. Αυτό που γίνεται εδώ δεν το έχω ξαναδεί. Ρε να σας γαμάνε ορισμένους οι πουτάνες και να σας πετούν λεμονόκουπες
εσείς εκεί ρε. Δεν ξεκολλάτε με τίποτα λέμε.
Το χειρότερο όλων είναι ότι επιτρέπετε στους εαυτούς σας να χάσετε την μαγεία της αγνότητας και της αυθεντικής αρσενικότητας
επειδή (κι είμαι σίγουρος) κάποτε προ-δο-θή-κα-τε (το συλλαβίζω κι ηδονίζομαι αγάπες μου) ή κουράζεστε να δίνετε μάχες ρε τεμπελόσκυλα.
Να λοιπόν που ήρθα εγώ εδώ για να σας θυμίζω τους εφιάλτες σας φίλοι μου.
Ανοίξτε τις καρδιές σας λοιπόν, γράψτε ότι θέλετε και εγώ θα σας κλείσω τον "τάφο".
Όλοι μας πιστεύω γνωρίσαμε γκόμενες και μέσω αυτών άλλοτε περάσαμε καλά κι άλλοτε περάσαμε αρχίδια. Με τον καιρό μάθαμε να διαχωρίζουμε
τις καταστάσεις και να κρατούμε μικρό καλάθι. Διασκεδάσαμε, περάσαμε όπως περάσαμε μαζί τους και τελικά μάθαμε να κρίνουμε
όσο μπορούμε πιο σωστά λαμβάνοντας όσο πιο σωστές αποφάσεις μπορούμε. Μάθαμε να μην πιστεύουμε τις παπάτζες και να ρίχνουμε δεύτερες
και τρίτες ματιές. Αυτό που γίνεται εδώ δεν το έχω ξαναδεί. Ρε να σας γαμάνε ορισμένους οι πουτάνες και να σας πετούν λεμονόκουπες
εσείς εκεί ρε. Δεν ξεκολλάτε με τίποτα λέμε.
Το χειρότερο όλων είναι ότι επιτρέπετε στους εαυτούς σας να χάσετε την μαγεία της αγνότητας και της αυθεντικής αρσενικότητας
επειδή (κι είμαι σίγουρος) κάποτε προ-δο-θή-κα-τε (το συλλαβίζω κι ηδονίζομαι αγάπες μου) ή κουράζεστε να δίνετε μάχες ρε τεμπελόσκυλα.
Να λοιπόν που ήρθα εγώ εδώ για να σας θυμίζω τους εφιάλτες σας φίλοι μου.
Ανοίξτε τις καρδιές σας λοιπόν, γράψτε ότι θέλετε και εγώ θα σας κλείσω τον "τάφο".
The Gauntlet
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να κάνουμε μια δίκαιη ανταλλαγή, μαζευτείτε όλοι μαζί και γράψτε μου τα χειρότερα.
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να σας ξευτυλίζω κάθε ώρα και στιγμή ρε πουτανοκαψουράκια.
Μιλάμε για τρελλή πρέζα, δεν μπορώ να την κόψω με τίποτα.
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να σας ξευτυλίζω κάθε ώρα και στιγμή ρε πουτανοκαψουράκια.
Μιλάμε για τρελλή πρέζα, δεν μπορώ να την κόψω με τίποτα.
Gauntlet είσαι μαλάκας αγόρι μου. Καταρχήν μην επιμένεις για κάτι που δεν ισχύει, εγώ δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά. Η αριστερά θεωρεί τις πουτάνες θύματα και τους πελάτες θύτες. Ούτε με τη δεξιά βέβαια συμφωνώ που θεωρεί τις πουτάνες σκουπίδια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις