Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γεια σου μυχιε τυπε  :hi:
τυπε ενας οικογενειακος μας φιλος που ειχε παντρευτει προσφατα και ειχε κανει παιδια, χωρισε με πολυα ασχημο τροπο και τα 2 σογια εχουν γινει κωλος και δε μπορει να βλεπει ουτε τα παιδια του

Δε μπορω να περιγραψω με λογια την ηδονη που μου εχει δωσει ττο σκηνικο :wanker: :wanker: :wanker:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τυπε ενας οικογενειακος μας φιλος που ειχε παντρευτει προσφατα και ειχε κανει παιδια, χωρισε με πολυα ασχημο τροπο και τα 2 σογια εχουν γινει κωλος και δε μπορει να βλεπει ουτε τα παιδια του

Δε μπορω να περιγραψω με λογια την ηδονη που μου εχει δωσει ττο σκηνικο :wanker: :wanker: :wanker:

συγνωμη φιλε μου αλλα εισαι μαλακας

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6

Τυπε είσαι ειλικρινής. Χαιρετω το θάρρος σου να μοιραστεις τα συναισθήματα σου.

Και εγώ θα χαιρομουνα εάν ήταν φίλος μου. Τώρα που δεν τον ξέρω τον δικό σου, με αφήνει αδιάφορο θα έλεγα, αν και μία μικρή χαρά έχει νιώσει ή ψυχουλα μου μιας και κάθε κακό που συμβαίνει στον κοσμο με βοηθάει ψυχολογικα, έστω και λίγο.

Αυτοί που δεν το παραδέχονται βιώνουν μία σύγκρουση ανάμεσα σε αυτό που νιώθουν (και είναι το ίδιο που ένιωσες και εσύ) και σε αυτό που τους υπαγορεύει ή χριστιανική (ή όποια άλλη) ηθική "αγαπάτε αλλήλους". Από αυτές τις εσωτερικές συγκρούσεις ξεκινάνε οι νευρωσεις τους... :rockon:

Τους λυπάμαι και χαίρομαι για τα ψυχολογικά τους χάλια...  :rockon:

Επισκέπτης

Και εγώ θα χαιρομουνα εάν ήταν φίλος μου. Τώρα που δεν τον ξέρω τον δικό σου, με αφήνει αδιάφορο θα έλεγα, αν και μία μικρή χαρά έχει νιώσει ή ψυχουλα μου μιας και κάθε κακό που συμβαίνει στον κοσμο με βοηθάει ψυχολογικα, έστω και λίγο.

Αυτοί που δεν το παραδέχονται βιώνουν μία σύγκρουση ανάμεσα σε αυτό που νιώθουν (και είναι το ίδιο που ένιωσες και εσύ) και σε αυτό που τους υπαγορεύει ή χριστιανική (ή όποια άλλη) ηθική "αγαπάτε αλλήλους". Από αυτές τις εσωτερικές συγκρούσεις ξεκινάνε οι νευρωσεις τους... :rockon:

:wanker: :wanker: :wanker:

Εισαι το ειδωλο μου :wanker: :wanker: :wanker:

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η μόνη πραγματική διαφορά μου με τον Gauntlet και το Λαδάκη είναι ότι εγώ πορεύομαι με ήθος και ότι ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.  :sunglasses:

Έχεις κάνει ένα σωρό αντίθετα ποστ αλλά βαριέμαι να σου απαντήσω σε όλα μικρέ μπολσεβίκε
που θα μας πεις ότι δεν είσαι κομμουνιστής ενώ θες να γίνουν όλες πουτάνες και να γαμάς με δεκάρικο.
Που είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία; όσο θέλουν θα χρεώνουν όλοι και σε όλες τις δουλειές.
Μαζί τα δουλεύουμε με την άοκνη μπασταρδογιάφκα που κυβερνά; δεν κατάλαβα.

Τα σπίτια του κόσμου θες να ανήκουν στο γαμοκράτος και να ζουν όλοι τσίμα-τσίμα
ενώ οι του κόμματος και τα λαμόγια των ΜΚΟ να καλοπερνούν; είσαι στο κόμμα ρε κουπονάκια;

Η διαφορά που έχεις από'μένα (από τον Λαδάκη θα στην πει ο ίδιος όταν θέλει αν και σε χέζει)
είναι ότι εγώ όσες φορές και να καταστραφώ, ξαναδημιουργούμαι. Εσύ αντίθετα έχεις την καταστροφή
μέσα σου και γι'αυτό έφτιαξες τον νόμο. Για να λες ότι έκανες κάτι που τουλάχιστον στην κοινή λογική
είναι άχρηστο εκτός από ηλίθιο και μη λειτουργικό. Ο νόμος είναι το μόνο πράγμα που παρήγαγες
αυτό το κάτι της δημιουργίας που σε χαροποιεί και γι'αυτό και τον υποστηρίζεις.
Σε τελική ανάλυση, καλά που δεν συνέρχεσαι διότι αν καταλάβεις πως ζεις, θα τρελλαθείς (εντελώς).

Η Κορίνα κάνει μπουρμπουλήθρες με σπέρμα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Και γω θα χαιρομουνα αν ηταν καποιος η καποια που  πραγματικα αντιπαθουσα.Εσυ θα χαιροσουν για ολους,ολους αναιξαιρετως επειδή θα ενιωθες ετσι εσυ καλυτερα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πανίβλακα Gauntlet ο Λαδάκης που τόσο θαυμάζεις και επαινείς ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Είστε βλάκες και οι δύο. Δεν ασχολούμαι μαζί σας.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Και γω θα χαιρομουνα αν ηταν καποιος η καποια που  πραγματικα αντιπαθουσα.Εσυ θα χαιροσουν για ολους,ολους αναιξαιρετως επειδή θα ενιωθες ετσι εσυ καλυτερα;
Λυπάμαι που το λέω αλλά ναι. Ιδίως για τους "φίλους μου". Ιδίως για τους συγγενείς μου. Ιδίως για τους γείτονες. Χωρίς να έχω κανενα προηγούμενο μαζί τους. Ίσα ίσα τους μιλώ οπότε τους συναντώ.

Ας είμαστε μία φορά ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Εδώ στην ανωνυμία που δε μας ξέρει κανείς. Χαιρομαστε όλοι με το κακό του άλλου και όσο μεγαλύτερο είναι αυτό και όσο πλησιέστεροι φίλοι μας η συγγένειες ειναι αυτοί που το παθαίνουν τόσο περισσότερο χαιρομαστε (ή χαιρομαι αν θες).

Και επειδή ξέρω ότι έτσι αισθάνονται και αυτοί για εμένα (αμοιβαία τα συναισθήματα γαρ) τους αποφεύγω και πλέον δεν έχω κανέναν φίλο. Τους απεχθάνομαι όλους. Οι φίλοι είναι οι πρώτοι που χαίρονται σε καταστάσεις αδυναμίας μας, σε δυσκολίες μας, σε αποτυχίες μας.

Ο Αριστοτελης θεωρούσε τη φιλία αρετή. Έκανε πολλά λάθη όμως ο μεγάλος αυτός φιλόσοφος. Ή φιλια είναι ένα από αυτα που την έχει πατήσει κατά τη γνώμη μου. Δεν ειχε αισθανθεί πόσο κακή ψυχή έχει ο άνθρωπος μέσα του ασχέτως εάν ενίοτε ή μόρφωση και ή κοινωνικοποίηση του δεν την αφήνουν να φανεί πάντα.

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχει να κάνει με ανωνυμία ή όχι. Αυτό θα ήταν λάθος και χαζή αλλαγή στάσης για ηλίθιο λόγο.
Έχει να κάνει με απλή συμπάθεια ή αντιπάθεια.

Στην πραγματική ζωή είναι αλλιώς.
Πριν μια εβδομάδα πέτυχα την ξαδέρφη μου στο Παγκράτι με παράλληλο γκόμενο εκτός του επίσημου
και μόλις με κοίταξε στα μάτια, ήξερε ότι θα την δώσω στεγνά...όπως κι έκανα.

Παλιότερα ανακατευόταν σε προσωπικά μου γκομενοθέματα και μου έκανε χαλάστρες.

Δίκαια την τιμώρησα!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.334
Πόντοι
14.615
Πανίβλακα Gauntlet ο Λαδάκης που τόσο θαυμάζεις και επαινείς ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Είστε βλάκες και οι δύο. Δεν ασχολούμαι μαζί σας.
Είσαι σίγουρος ότι είναι διαφορετικά πρόσωπα;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Η ασκαυλίνα , έχει βγάλει το νόμο της ασκαυλίνας λούγκρας