Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Γεια σου μυχιε τυπετι θα σου μαγειρεψει σημερα η μαμα σου;
Γεια σου μυχιε τυπετι θα σου μαγειρεψει σημερα η μαμα σου;
εγω θελω να χρεωκοπησει η Ελλαδα για να εξαφανιστουν τα παρασιτα σαν και του λογου σου
τυπε ενας οικογενειακος μας φιλος που ειχε παντρευτει προσφατα και ειχε κανει παιδια, χωρισε με πολυα ασχημο τροπο και τα 2 σογια εχουν γινει κωλος και δε μπορει να βλεπει ουτε τα παιδια τουΓεια σου μυχιε τυπε
γτ δεν αυτοκτονειςgt den doyleveis
τυπε ενας οικογενειακος μας φιλος που ειχε παντρευτει προσφατα και ειχε κανει παιδια, χωρισε με πολυα ασχημο τροπο και τα 2 σογια εχουν γινει κωλος και δε μπορει να βλεπει ουτε τα παιδια του
Δε μπορω να περιγραψω με λογια την ηδονη που μου εχει δωσει ττο σκηνικο
Τυπε είσαι ειλικρινής. Χαιρετω το θάρρος σου να μοιραστεις τα συναισθήματα σου.τυπε ενας οικογενειακος μας φιλος που ειχε παντρευτει προσφατα και ειχε κανει παιδια, χωρισε με πολυα ασχημο τροπο και τα 2 σογια εχουν γινει κωλος και δε μπορει να βλεπει ουτε τα παιδια του
Δε μπορω να περιγραψω με λογια την ηδονη που μου εχει δωσει ττο σκηνικο
Τυπε είσαι ειλικρινής. Χαιρετω το θάρρος σου να μοιραστεις τα συναισθήματα σου.
Και εγώ θα χαιρομουνα εάν ήταν φίλος μου. Τώρα που δεν τον ξέρω τον δικό σου, με αφήνει αδιάφορο θα έλεγα, αν και μία μικρή χαρά έχει νιώσει ή ψυχουλα μου μιας και κάθε κακό που συμβαίνει στον κοσμο με βοηθάει ψυχολογικα, έστω και λίγο.
Αυτοί που δεν το παραδέχονται βιώνουν μία σύγκρουση ανάμεσα σε αυτό που νιώθουν (και είναι το ίδιο που ένιωσες και εσύ) και σε αυτό που τους υπαγορεύει ή χριστιανική (ή όποια άλλη) ηθική "αγαπάτε αλλήλους". Από αυτές τις εσωτερικές συγκρούσεις ξεκινάνε οι νευρωσεις τους...
Τους λυπάμαι και χαίρομαι για τα ψυχολογικά τους χάλια...
"Ουαί υμίν υποκριτες!!!"συγνωμη φιλε μου αλλα εισαι μαλακας
Η μόνη πραγματική διαφορά μου με τον Gauntlet και το Λαδάκη είναι ότι εγώ πορεύομαι με ήθος και ότι ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.
Και γω θα χαιρομουνα αν ηταν καποιος η καποια που πραγματικα αντιπαθουσα.Εσυ θα χαιροσουν για ολους,ολους αναιξαιρετως επειδή θα ενιωθες ετσι εσυ καλυτερα;Τυπε είσαι ειλικρινής. Χαιρετω το θάρρος σου να μοιραστεις τα συναισθήματα σου.
Και εγώ θα χαιρομουνα εάν ήταν φίλος μου. Τώρα που δεν τον ξέρω τον δικό σου, με αφήνει αδιάφορο θα έλεγα, αν και μία μικρή χαρά έχει νιώσει ή ψυχουλα μου μιας και κάθε κακό που συμβαίνει στον κοσμο με βοηθάει ψυχολογικα, έστω και λίγο.
Αυτοί που δεν το παραδέχονται βιώνουν μία σύγκρουση ανάμεσα σε αυτό που νιώθουν (και είναι το ίδιο που ένιωσες και εσύ) και σε αυτό που τους υπαγορεύει ή χριστιανική (ή όποια άλλη) ηθική "αγαπάτε αλλήλους". Από αυτές τις εσωτερικές συγκρούσεις ξεκινάνε οι νευρωσεις τους...
Τους λυπάμαι και χαίρομαι για τα ψυχολογικά τους χάλια...
Λυπάμαι που το λέω αλλά ναι. Ιδίως για τους "φίλους μου". Ιδίως για τους συγγενείς μου. Ιδίως για τους γείτονες. Χωρίς να έχω κανενα προηγούμενο μαζί τους. Ίσα ίσα τους μιλώ οπότε τους συναντώ.Και γω θα χαιρομουνα αν ηταν καποιος η καποια που πραγματικα αντιπαθουσα.Εσυ θα χαιροσουν για ολους,ολους αναιξαιρετως επειδή θα ενιωθες ετσι εσυ καλυτερα;
Είσαι σίγουρος ότι είναι διαφορετικά πρόσωπα;Πανίβλακα Gauntlet ο Λαδάκης που τόσο θαυμάζεις και επαινείς ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Είστε βλάκες και οι δύο. Δεν ασχολούμαι μαζί σας.
καλα, δεν καταλαβες ποιος ειναι ο γκανλετ;Είσαι σίγουρος ότι είναι διαφορετικά πρόσωπα;
καλα, δεν καταλαβες ποιος ειναι ο γκανλετ;
dismorfian
Η ασκαυλίνα , έχει βγάλει το νόμο της ασκαυλίνας λούγκρας
όπως του Πίκερ .
Η ασκαυλίνα πληρώνει κάθε 2 ημέρες , λάθρο , να της
" τακτοποιούν " την κωλοτρυπίδα, και
έτσι είναι ανεξάρτητη , δεν κάνει δεσμό με
επιβήτορα !
Ο Νόμος του Πίκερ, εφαρμόζεται στις λούγκρες
σαν ο νόμος της ασκαυλίνας !