Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και δεν τρολάρω για την ψυχίατρο. Σου λέω ακριβώς αυτό που μου είπε. Έτσι ακριβώς μου είπε: "ΠΗΔΑΣ;" Δεν μου είπε: "Έχεις κοπέλα;" Μου είπε: "ΠΗΔΑΣ;" Ακριβώς αυτό. Γιατί αυτή είναι η ουσία: ΝΑ ΠΗΔΑΣ.
καμια συμβουλή  για να βρεις κοπέλα δεν σου έδωσε?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μου είπε καν να βρω κοπέλα. Μου είπε ΝΑ ΠΗΔΑΩ. Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker γι' αυτούς που καταλαβαίνουν ότι αυτό που έχει σημασία είναι απλά ΝΑ ΠΗΔΑΣ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν μου είπε καν να βρω κοπέλα. Μου είπε ΝΑ ΠΗΔΑΩ. Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker γι' αυτούς που καταλαβαίνουν ότι αυτό που έχει σημασία είναι απλά ΝΑ ΠΗΔΑΣ.
σαφώς το σημαντικότερο.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Θεωρω ότι μετα την χθεσινη καταθεση ψυχης του πικερ, δεν υπαρχει κανενα νοημα να γραφουμε πια σ αυτό το θρεντ.
Ο ανθρωπος παραδεχτηκε εχει πρόβλημα υγειας και ότι ο νομος του τον κανει να νιωθει καλυτερα.
Σεβαστο!

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
παιζεις με τη φωτια οπισθογεμη
θα απασφαλισω και θα κανεις να εμφανιστεις κανα διμηνο σαν το ναρουτο  :S
Σιγα μωρη μπαμια μην σκισεις το ταγερακι σου.. :-*
Θιχτηκα νομιζεις ρε κατακαημενε απο τις παπαρατζες τις δικες σου και των ομοιων σου.
Εγω οτι εκανα το εγραφα δημοσια και χεστηκα, εσυ και τα τσιρακια σου κανατε κλωναρια και την πεφτατε σε ελεηνιδες οπως τις λετε..σε κροσακια (βλεπε τον Νικολακη) και αλλα πολλα.
Μη πω για τον λυγιστο τον αλλον που το επαιζε αερογαμης και κατι πηρε το ματι μου για παρακαλια να κανει πιπα και οτι ειναι νουμερο 1 λαρυγκωτος μαλιστα.
Ετσι εξηγητε και η λυσσα για τις κοπελες του site φοβοταν μην του παρουν τα πρωτεια μαλλον. :pipa2:

Τα σεβη μου στους συναγωνιστες  :hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πήγαινε πες σε μια γκόμενα ότι έχεις πρόβλημα και θέλεις να σε βοηθήσει. Θα σου γυρίσει την πλάτη η καριόλα, καμία γκόμενα δεν θα σου κάτσει αν έχεις πρόβλημα. Θα σε αφήσει να ψοφήσεις σαν το σκυλί. Η πουτάνα όμως θα είναι εκεί για σένα να σου δώσει αυτό το βασικότατο πράγμα που λέγεται σεξ. Γι' αυτό τις αγαπώ, γι' αυτό τις λατρεύω.
ρε Πικερ κατανοητα ολα,και η απογοητευση και τα παντα μετα απο αυτα που περασες.οι πουτανες ομως κανουν ακριβως αυτη τη δουλεια,αν γαμιοντουσαν απο χομπι δεν θα πληρωνοντουσαν.η πολιτεια αφηνει να υπαρχει η πορνεια για πολλους λογους,ενας απο αυτους ειναι και οτι πρεπει να γαμανε και οσοι δεν μπορουν  να γαμανε για διαφορους λογους εκτος μπουρδελων.για να μη βιαζουν κλπ.εσυ βαζεις τον εαυτο σου σε αυτη την κατηγορια?σε αυτους που δεν μπορουν?αν ναι,οκ.αν ομως οχι γιατι δεν σκοπευεις να γαμησεις και εκτος?οτι οι πουτανες ηταν εκει οταν τις χρειαστηκες δεν λεει κατι,δεν το εκαναν για σενα προσωπικα,ετσι κι αλλιως εκει θα ηταν για τον οποιοδηποτε,δεν σου καναν καποια χαρη.ακομη και συ να μην πηγαινες ποτε αυτες εκει θα ηταν να περιμενουν οποιονδηποτε αλλο.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Ε οχι ρε πουστη μου εχασα live κουβεντα chriss33 me piker?Αν ειναι δυνατον παντα τα καλα χανω γαμω την πουτανα μου :headbang:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Σιγα μωρη μπαμια μην σκισεις το ταγερακι σου.. :-*
Θιχτηκα νομιζεις ρε κατακαημενε απο τις παπαρατζες τις δικες σου και των ομοιων σου.
Εγω οτι εκανα το εγραφα δημοσια και χεστηκα, εσυ και τα τσιρακια σου κανατε κλωναρια και την πεφτατε σε ελεηνιδες οπως τις λετε..σε κροσακια (βλεπε τον Νικολακη) και αλλα πολλα.
Μη πω για τον λυγιστο τον αλλον που το επαιζε αερογαμης και κατι πηρε το ματι μου για παρακαλια να κανει πιπα και οτι ειναι νουμερο 1 λαρυγκωτος μαλιστα.
Ετσι εξηγητε και η λυσσα για τις κοπελες του site φοβοταν μην του παρουν τα πρωτεια μαλλον. :pipa2:

Τα σεβη μου στους συναγωνιστες  :hi:
:hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Για πολλά χρόνια ήμουν σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούσα να πάω για μπάνιο στη θάλασσα λόγω του ότι είχα ένα σώμα γεμάτο πληγές - πόσο μάλλον να πάω να γαμήσω. Και φυσικά καμία καριόλα δεν με κοίταζε με μια μούρη γεμάτη πληγές. Έτσι έμαθα να ζω μοναχικά.
Όταν έχεις κάποιο πρόβλημα καμία δεν σ' αγαπάει. Σ' αφήνουν στο έλεος του Θεού. Αν δεν είσαι ο ίδιος δυνατός πεθαίνεις. Δεν πιστεύω στην αγάπη. Οι γυναίκες θέλουν να σε βλέπουν δυνατό. Τώρα είμαι δυνατός αλλά τι να την κάνω τη σχέση; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΑ;
Είχα τη νεύρωση από τα 15 μου. Σιγά-σιγά διογκώθηκε αυτή η κατάσταση και στα 25 μου έπεσα στο καναβάτσο. Δεν μπορούσα πια να λειτουργώ σε καθημερινή βάση, παράτησα τα πάντα και κλείστηκα στο σπίτι για 3 χρόνια. Μετά άρχισα να γαμάω τακτικά στα μπουρδέλα και έτσι το ξεπέρασα. Και έρχεται τώρα ο άλλος και μου λέει ότι το γαμήσι στο μπουρδέλο είναι μαλακία. Τι να του πω αυτού του μαλάκα;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ καταθεση ψυχης απο πικερακο
εγω απο την αρχη το ειχα ψυλλιαστει οτι ο πικερακος ειναι φοβερος τυπος απλα εχει περασει δυσκολα
τωρα που μαθατε λοιπον οτι ειχε σωματικα και ψυχολογικα προβληματα τι καταλαβατε;
αντε κοροιδεψτε παλι το νομο και τον τροπο που βρηκε να περναει λιγο καλυτερα
μαλακες
ε μαλακες

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
εγω απο την αρχη το ειχα ψυλλιαστει οτι ο πικερακος ειναι φοβερος τυπος απλα εχει περασει δυσκολα
τωρα που μαθατε λοιπον οτι ειχε σωματικα και ψυχολογικα προβληματα τι καταλαβατε;
μαλακες
ε μαλακες
σκασε ρε

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
:thumbsup:

Στις 12 το βραδυ να εισαι Κολοου και Μ. Αλεξανδρου να δουμε ποιος ειναι πεταμενος κλωνε.Φιλακια :-*
:2funny:
συρε στον καθρεφτη να σπασεις τα καυλοσπυρα ρε 12χρονε
που θες και ραντεβου θανατου
αντε μην ερθω και σε πατησω με το αυτοκινητο
χτικιαρη καρκινιαρη

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
:2funny:
συρε στον καθρεφτη να σπασεις τα καυλοσπυρα ρε 12χρονε
που θες και ραντεβου θανατου
αντε μην ερθω και σε πατησω με το αυτοκινητο
χτικιαρη καρκινιαρη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ερε να χαρω κατι αντρακια που εχει το σαιτ.Μπραβο μωρη λουλου με τρομαξες.Μπες με το κλωναρι σου να παρακαλας ελλεηνιδες μωρη πουστρα και ασε τις μαλακιες

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
μαλακες
ε μαλακες
εχεις τα δικια σου ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom