καμια συμβουλή για να βρεις κοπέλα δεν σου έδωσε?Και δεν τρολάρω για την ψυχίατρο. Σου λέω ακριβώς αυτό που μου είπε. Έτσι ακριβώς μου είπε: "ΠΗΔΑΣ;" Δεν μου είπε: "Έχεις κοπέλα;" Μου είπε: "ΠΗΔΑΣ;" Ακριβώς αυτό. Γιατί αυτή είναι η ουσία: ΝΑ ΠΗΔΑΣ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
σαφώς το σημαντικότερο.Δεν μου είπε καν να βρω κοπέλα. Μου είπε ΝΑ ΠΗΔΑΩ. Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker γι' αυτούς που καταλαβαίνουν ότι αυτό που έχει σημασία είναι απλά ΝΑ ΠΗΔΑΣ.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Σιγα μωρη μπαμια μην σκισεις το ταγερακι σου.. :-*παιζεις με τη φωτια οπισθογεμη
θα απασφαλισω και θα κανεις να εμφανιστεις κανα διμηνο σαν το ναρουτο :S
Θιχτηκα νομιζεις ρε κατακαημενε απο τις παπαρατζες τις δικες σου και των ομοιων σου.
Εγω οτι εκανα το εγραφα δημοσια και χεστηκα, εσυ και τα τσιρακια σου κανατε κλωναρια και την πεφτατε σε ελεηνιδες οπως τις λετε..σε κροσακια (βλεπε τον Νικολακη) και αλλα πολλα.
Μη πω για τον λυγιστο τον αλλον που το επαιζε αερογαμης και κατι πηρε το ματι μου για παρακαλια να κανει πιπα και οτι ειναι νουμερο 1 λαρυγκωτος μαλιστα.
Ετσι εξηγητε και η λυσσα για τις κοπελες του site φοβοταν μην του παρουν τα πρωτεια μαλλον.
Τα σεβη μου στους συναγωνιστες
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τι επαθες συναγωνιστη?Γκαντεμοσαβρε picker εχθες με εβριζες και τωρα μολις γυρισα απο νοσοκομειο με ραμματα στο μετωπο και γονατο που θα πάει για αξονικη
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ρε Πικερ κατανοητα ολα,και η απογοητευση και τα παντα μετα απο αυτα που περασες.οι πουτανες ομως κανουν ακριβως αυτη τη δουλεια,αν γαμιοντουσαν απο χομπι δεν θα πληρωνοντουσαν.η πολιτεια αφηνει να υπαρχει η πορνεια για πολλους λογους,ενας απο αυτους ειναι και οτι πρεπει να γαμανε και οσοι δεν μπορουν να γαμανε για διαφορους λογους εκτος μπουρδελων.για να μη βιαζουν κλπ.εσυ βαζεις τον εαυτο σου σε αυτη την κατηγορια?σε αυτους που δεν μπορουν?αν ναι,οκ.αν ομως οχι γιατι δεν σκοπευεις να γαμησεις και εκτος?οτι οι πουτανες ηταν εκει οταν τις χρειαστηκες δεν λεει κατι,δεν το εκαναν για σενα προσωπικα,ετσι κι αλλιως εκει θα ηταν για τον οποιοδηποτε,δεν σου καναν καποια χαρη.ακομη και συ να μην πηγαινες ποτε αυτες εκει θα ηταν να περιμενουν οποιονδηποτε αλλο.Πήγαινε πες σε μια γκόμενα ότι έχεις πρόβλημα και θέλεις να σε βοηθήσει. Θα σου γυρίσει την πλάτη η καριόλα, καμία γκόμενα δεν θα σου κάτσει αν έχεις πρόβλημα. Θα σε αφήσει να ψοφήσεις σαν το σκυλί. Η πουτάνα όμως θα είναι εκεί για σένα να σου δώσει αυτό το βασικότατο πράγμα που λέγεται σεξ. Γι' αυτό τις αγαπώ, γι' αυτό τις λατρεύω.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 506
Σιγα μωρη μπαμια μην σκισεις το ταγερακι σου.. :-*
Θιχτηκα νομιζεις ρε κατακαημενε απο τις παπαρατζες τις δικες σου και των ομοιων σου.
Εγω οτι εκανα το εγραφα δημοσια και χεστηκα, εσυ και τα τσιρακια σου κανατε κλωναρια και την πεφτατε σε ελεηνιδες οπως τις λετε..σε κροσακια (βλεπε τον Νικολακη) και αλλα πολλα.
Μη πω για τον λυγιστο τον αλλον που το επαιζε αερογαμης και κατι πηρε το ματι μου για παρακαλια να κανει πιπα και οτι ειναι νουμερο 1 λαρυγκωτος μαλιστα.
Ετσι εξηγητε και η λυσσα για τις κοπελες του site φοβοταν μην του παρουν τα πρωτεια μαλλον.
Τα σεβη μου στους συναγωνιστες
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
Για πολλά χρόνια ήμουν σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούσα να πάω για μπάνιο στη θάλασσα λόγω του ότι είχα ένα σώμα γεμάτο πληγές - πόσο μάλλον να πάω να γαμήσω. Και φυσικά καμία καριόλα δεν με κοίταζε με μια μούρη γεμάτη πληγές. Έτσι έμαθα να ζω μοναχικά.
Όταν έχεις κάποιο πρόβλημα καμία δεν σ' αγαπάει. Σ' αφήνουν στο έλεος του Θεού. Αν δεν είσαι ο ίδιος δυνατός πεθαίνεις. Δεν πιστεύω στην αγάπη. Οι γυναίκες θέλουν να σε βλέπουν δυνατό. Τώρα είμαι δυνατός αλλά τι να την κάνω τη σχέση; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΑ;
Είχα τη νεύρωση από τα 15 μου. Σιγά-σιγά διογκώθηκε αυτή η κατάσταση και στα 25 μου έπεσα στο καναβάτσο. Δεν μπορούσα πια να λειτουργώ σε καθημερινή βάση, παράτησα τα πάντα και κλείστηκα στο σπίτι για 3 χρόνια. Μετά άρχισα να γαμάω τακτικά στα μπουρδέλα και έτσι το ξεπέρασα. Και έρχεται τώρα ο άλλος και μου λέει ότι το γαμήσι στο μπουρδέλο είναι μαλακία. Τι να του πω αυτού του μαλάκα;
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ καταθεση ψυχης απο πικερακο
εγω απο την αρχη το ειχα ψυλλιαστει οτι ο πικερακος ειναι φοβερος τυπος απλα εχει περασει δυσκολα
τωρα που μαθατε λοιπον οτι ειχε σωματικα και ψυχολογικα προβληματα τι καταλαβατε;
αντε κοροιδεψτε παλι το νομο και τον τροπο που βρηκε να περναει λιγο καλυτερα
μαλακες
ε μαλακες
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 506
σκασε ρεΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ καταθεση ψυχης απο πικερακο
εγω απο την αρχη το ειχα ψυλλιαστει οτι ο πικερακος ειναι φοβερος τυπος απλα εχει περασει δυσκολα
τωρα που μαθατε λοιπον οτι ειχε σωματικα και ψυχολογικα προβληματα τι καταλαβατε;
μαλακες
ε μαλακες
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
α γαμησου ρε σκουπιδισκασε ρε
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 506
α γαμησου ρε σκουπιδι
βαλε κανενα αγουρι στον βρομοκωλο σου ρε και βουλοστο μωρη αδερδο
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
μαθε ποτε να κανεις πλακα και ποτε να το βουλωνεις ρε πεταμενε
βαλε κανενα αγουρι στον βρομοκωλο σου ρε και βουλοστο μωρη αδερδο
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 506
μαθε ποτε να κανεις πλακα και ποτε να το βουλωνεις ρε πεταμενε
Στις 12 το βραδυ να εισαι Κολοου και Μ. Αλεξανδρου να δουμε ποιος ειναι πεταμενος κλωνε.Φιλακια :-*
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
Στις 12 το βραδυ να εισαι Κολοου και Μ. Αλεξανδρου να δουμε ποιος ειναι πεταμενος κλωνε.Φιλακια :-*
συρε στον καθρεφτη να σπασεις τα καυλοσπυρα ρε 12χρονε
που θες και ραντεβου θανατου
αντε μην ερθω και σε πατησω με το αυτοκινητο
χτικιαρη καρκινιαρη
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 506
συρε στον καθρεφτη να σπασεις τα καυλοσπυρα ρε 12χρονε
που θες και ραντεβου θανατου
αντε μην ερθω και σε πατησω με το αυτοκινητο
χτικιαρη καρκινιαρη
ερε να χαρω κατι αντρακια που εχει το σαιτ.Μπραβο μωρη λουλου με τρομαξες.Μπες με το κλωναρι σου να παρακαλας ελλεηνιδες μωρη πουστρα και ασε τις μαλακιες
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εχεις τα δικια σου ;)ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ καταθεση ψυχης απο πικερακο
μαλακες
ε μαλακες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K