Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οι ψυχολόγοι είναι μαλάκες. Ο καλύτερος ψυχολόγος είναι ο εαυτός σου, κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη και μοναδική. Βασικά δεν νομίζω ότι πλέον έχω ανάγκη ψυχολόγου, αντίθετα έχω αποκομίσει τόση σοφία από την περίπτωσή μου που μπορώ να συμβουλέψω άλλους.
το οτι δεν εχεις βρει ακομα τον καταλληλο που θα σε βοηθησει δε σημαινει οτι ειναι ολοι οι ψυχολογοι μαλακες
οταν βρεις αυτον που θα σε βοηθησει θα αλλαξεις γνωμη
εγω πιστευω οτι πρεπει να το προσπαθησεις
το οτι ησουν στα 25 σου στο 1/10 και τωρα εχεις παει στο 5/10 δε σημαινει οτι ξεπερασες τα οποια προβληματα
ο καλος ψυχολογος ειναι πολυ σημαντικος, μην το προσπερνας ετσι
εχε το στο πισω μερος του μυαλου σου και δουλεψε το

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το έχω πει και θα το λέω: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ. Αυτός που κερατώνει τη γυναίκα του με πουτάνες είναι ο ίδιος που θα κλέψει την εφορία, θα δώσει φακελάκι στους γιατρούς και θα ζητήσει ρουσφέτι. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο γαμημένο πράγμα όλα αυτά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Εντάξει, γυαλίζει λίγο το μάτι μου αλλά αυτό είναι και καλό όταν κατεβαίνω στην πιάτσα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ass kavlos θίχτηκες μωρή λινάτσα; Έχεις γυναίκα και την κερατώνεις; Αφού είναι δικαίωμά σου πες της το μωρή κότα αν τολμάς.

Δακτυλιάζεσαι και χαλάστηκες;

Τα έχεις κάνει σκατά κυριολεκτικά και μεταφορικά...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πικερ στα λεει καλα χωρις μαλακιες.
Εφαρμωσε τον νομο σου, γραφε εδω, κανε την καυλα σου...
Αλλα ενας καλος ψυχολογος θα σε βοηθησει να ερθεις πιο κοντα στους ανθρωπους!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι εδώ για να πολεμήσω τις παθογένειες του συστήματος, για να ορίσω την ιδεολογία του γνήσιου μοναχικού-προβληματικού μπουρδελιάρη που γαμάει στα μπουρδέλα από ανάγκη και να την ξεχωρίσω πλήρως από την περίπτωση του σχεσάκια-λαμόγιου που γαμάει πουτάνες στα κρυφά.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Chris33 έπρεπε να είχα εφαρμόσει το νόμο του Picker από τα 15 μου ή τουλάχιστον από τα 18. Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε κάποιος να μου πει πόσο σημαντικό είναι το ΝΑ ΓΑΜΑΣ και ο πατέρας μου προσπαθούσε να μου πει πόσο εύκολο είναι να "ρίχνεις" γυναίκες. Έχει μεγάλη ευθύνη ο πατέρας μου. Αφού βλέπεις ένα παιδί που δεν "το έχει" στις γκόμενες, πες του ρε μαλάκα ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
πικερ δεν εισαι ο μοναδικος που δεν το εχει.Όλοι πρόβλημα  Έχουν  μαζί τους.φυσιολογικός είσαι.το ίδιο θα σου έλεγε και ο ασκητής αν ήταν ειλικρινείς  μαζί σου

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Είμαι εδώ για να πολεμήσω τις παθογένειες του συστήματος, για να ορίσω την ιδεολογία του γνήσιου μοναχικού-προβληματικού μπουρδελιάρη που γαμάει στα μπουρδέλα από ανάγκη και να την ξεχωρίσω πλήρως από την περίπτωση του σχεσάκια-λαμόγιου που γαμάει πουτάνες στα κρυφά.
Δεν υπαρχει κανενας λογος να αναγνωρισεις τον εαυτο σου σαν προβληματικο.
Εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι για ολους... Αρκει να εχεις τη διαθεση και τα εφοδια να τους ψαξεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο γνήσιος μπουρδελάρης είναι μοναχικός, αντικοινωνικός και προβληματικός. Γαμάει στα μπουρδέλα από ανάγκη και κλαίει από συγκίνηση κάθε φορά που καταφέρνει να τελειώσει με επαφή. Αγαπάει τις πουτάνες και μισεί όλες τις υπόλοιπες γυναίκες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πουλί είναι δυνατόν να το λες αυτό για μένα; Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι ΑΗΔΙΑΖΩ με αυτούς που έχουν γκόμενα και παράλληλα γαμάνε στα κρυφά πουτάνες; Είναι η χειρότερη συμπεριφορά ενός άντρα, ποτέ δεν θα το έκανα αυτό εκτός και αν η γυναίκα μου το δεχόταν. Αν είχα γκόμενα ή γυναίκα και τη βαριόμουν, απλά θα τη χώριζα. Δεν θα το είχα σε τίποτα. ΠΟΤΕ δεν θα έκανα διπλή ζωή.
πολυ καυλωνουν από υπερβολική  αγάπη προς την γυναίκα τους.για το δικό της καλο.ειναι λίγο μπερδεμενο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ξεκινάει να γαμάει στα μπουρδέλα από ανάγκη. Στην πορεία όμως τα μπουρδέλα γίνονται τρόπος ζωής, τόσο πολύ που σταματάει να ψάχνει για γκόμενα και γαμάει μόνο πουτάνες. Νοικιάζει και ένα σπίτι στο Μετάξι και πεθαίνει εκεί.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πουλί δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Εντάξει, γυαλίζει λίγο το μάτι μου αλλά αυτό είναι και καλό όταν κατεβαίνω στην πιάτσα.
το ξερω οτι δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα
αλλα αν πας σε μια μουναρα ψυχολογο με πτυχια και μεταπτυχιακα 10 πηχες και σου κανει εκει τα δικα της μετα δε θα εχεις απολυτως απολυτως κανενα προβλημα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τωρα που το ξανασκεφτομαι ακυρο
μην πας σε μουναρα ψυχολογο
γιατι μπορει να της κανεις τιποτα μαλακιες στο φεισμπουκ και στο ιατρειο και να μεταναστευσει κι αυτη
σε αντρα μπουρδελιαρη ψυχολογο θα πας
και μετα τις συνεδριες θα ερχομαι να σας παιρνω με το αμαξι και θα πηγαινουμε και οι 3 και θα γαμαμε παρεα στο μεταξι
θα βαλω τον ψυχολογο να πεισει την κορινα να σε ξαναδεχτει

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί κάποτε είχα πάει σε μια μουνάρα ψυχολόγο στο Κολωνάκι και στην πρώτη συνεδρία μου έδωσε κάτι ηλίθιες ασκήσεις για το σπίτι. Στη δεύτερη συνεδρία της είπα ότι βλέπω μπροστά μου μια πολύ ωραία γυναίκα και ότι δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που μου λέει. Δεν ανταποκρίθηκε και φυσικά εγώ δεν ξαναπήγα. Αν μου είχε κάτσει τότε αυτή η καριόλα θα είχε λυθεί και το πρόβλημά μου.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Πουλί κάποτε είχα πάει σε μια μουνάρα ψυχολόγο στο Κολωνάκι και στην πρώτη συνεδρία μου έδωσε κάτι ηλίθιες ασκήσεις για το σπίτι. Στη δεύτερη συνεδρία της είπα ότι βλέπω μπροστά μου μια πολύ ωραία γυναίκα και ότι δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που μου λέει. Δεν ανταποκρίθηκε και φυσικά εγώ δεν ξαναπήγα. Αν μου είχε κάτσει τότε αυτή η καριόλα θα είχε λυθεί και το πρόβλημά μου.

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αφου σε διαβαζω σαν ανοιχτο βιβλιο ρε πικερακο
εισαι τυπος δυνατος
σε μπουρδελιαρη ψυχολογο θα πας
θα σου λεει αυτος τα δικα του, θα του αναλυεις κι εσυ το νομο σου
και μετα θα σας παιρνω και θα πηγαινουμε και οι 3 να γαμαμε παρεα στο μεταξι
:grouphug:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
τωρα που το ξανασκεφτομαι ακυρο
μην πας σε μουναρα ψυχολογο
γιατι μπορει να της κανεις τιποτα μαλακιες στο φεισμπουκ και στο ιατρειο και να μεταναστευσει κι αυτη
σε αντρα μπουρδελιαρη ψυχολογο θα πας
και μετα τις συνεδριες θα ερχομαι να σας παιρνω με το αμαξι και θα πηγαινουμε και οι 3 και θα γαμαμε παρεα στο μεταξι
θα βαλω τον ψυχολογο να πεισει την κορινα να σε ξαναδεχτει

εισαι ωραιος ρε φιλε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν καταλαβαίνεις μωρή χαμούρα ότι το παιδί θέλει να γαμήσει; Τι ασκήσεις και μαλακίες του δίνεις; Κάτσε στο παιδί μωρή καριόλα να σε γαμήσει πάνω στο γραφείο σου και δεν χρειάζεται καμία ψυχοθεραπεία. Οι πουτάνες είναι 100 φορές καλύτεροι γιατροί από σένα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν καταλαβαίνεις μωρή χαμούρα ότι το παιδί θέλει να γαμήσει; Τι ασκήσεις και μαλακίες του δίνεις; Κάτσε στο παιδί μωρή καριόλα να σε γαμήσει πάνω στο γραφείο σου και δεν χρειάζεται καμία ψυχοθεραπεία. Οι πουτάνες είναι 100 φορές καλύτεροι γιατροί από σένα.
τυπε θα ειχες πεσει σε κανενα βλημα  :uglystupid: που δεν καταλαβε οτι αντι να σου δειχνει σχηματα και να σε ρωταει αν βλεπεις μια πεταλουδα η μια μεριδα χοιρινο με σελινο, θα μπορουσε να σου παρει ενα τσιμπουκακι σπεσιαλ και να σε εχει λυσει μια για παντα
ελλεεινιδες τυπε, τι να πει κανει;
γι αυτο σου λεω, ο αντρας μπουρδελιαρης ψυχολογος ειναι η λυση που ψαχνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom