το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
κι εμενα :'(πικερ το χθεσινο σου ποστ με τα γαριδακια με συγκινησε...
κι εμενα :'(πικερ το χθεσινο σου ποστ με τα γαριδακια με συγκινησε...
εβγαλε μια αυθεντικοτητακι εμενα :'(
μια αληθεια θα ελεγαεβγαλε μια αυθεντικοτητα
πικερ δεν είναι κοντρα το σεξ.Πείτε στις γκόμενες όλοι ότι γαμάτε πουτάνες να μετρηθούμε στα ίσα. Όταν εσύ παίζεις βρώμικα και άνανδρα ενώ εγώ παίζω αντρίκια και καθαρά, το παιχνίδι είναι στημένο. Είναι σαν να μου λες ότι είναι μαγκιά να κλέβεις την εφορία σε βάρος του τίμιου φορολογούμενου ή να κερδίζεις το πρωτάθλημα με πληρωμένους διαιτητές. Παίξε στα ίσα μωρή ΚΟΤΑ και ύστερα θα δούμε ποιος θα γαμάει τα πιο πολλά μουνιά.
Παιδι της φαπας ησουν?Και τωρα εδω τι το παιζεις επαναστατης της πουτσας?(κυριολεκτικα )Την αλλαγή θα τη φέρουν τα στραβάδια, οι καταπιεσμένοι της ελληνικής κοινωνίας, αυτοί που τόσα χρόνια τρώνε το bullying επειδή είναι σωστοί. Αυτοί πρέπει κάποτε να σηκώσουν κεφάλι και να γαμήσουν τα μουνόπανα που έχουν διαστρεβλώσει την έννοια του "νορμάλ".
Είχα τη νεύρωση από τα 15 μου. Σιγά-σιγά διογκώθηκε αυτή η κατάσταση και στα 25 μου έπεσα στο καναβάτσο. Δεν μπορούσα πια να λειτουργώ σε καθημερινή βάση, παράτησα τα πάντα και κλείστηκα στο σπίτι για 3 χρόνια. Μετά άρχισα να γαμάω τακτικά στα μπουρδέλα και έτσι το ξεπέρασα. Και έρχεται τώρα ο άλλος και μου λέει ότι το γαμήσι στο μπουρδέλο είναι μαλακία. Τι να του πω αυτού του μαλάκα;
Εσυ τυπε ποιανου κλωνος εισαι?Εχεις καποια σοβαρη αρρωστια ;
Μπορεις να βγαλεις τα βασικα φραγκα για να ζεις ;
Εχεις καποια αναπηρια, ακρωτηριασμο κτλ ;
Αν δεν εχεις καποια απο τα 3 παραπανω, μπορεις να τα φτιαξεις ολα στη ζωη σου
και να γινεις γαματος. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Παιδι της φαπας ησουν?Και τωρα εδω τι το παιζεις επαναστατης της πουτσας?(κυριολεκτικα )
Αμα ειναι σαν τις "Γκομενες" που εχεις εσυ, αστο καλυτερα. :-Γκομενα εχεις τυπε?(τι ρωταω τωρα ε?)
Γκομενα εννοω κανονικη οχι αυτες που πας με 10ρικακι στην σειρα πισω απο τους Συριους με χαρτακι προτεραιοτητας. :-
Περα απο πουτανες εχεις κανει σχεση στην ζωη σου?