Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Γκομενα εχεις τυπε?(τι ρωταω τωρα ε?)
Γκομενα εννοω κανονικη οχι αυτες που πας με 10ρικακι στην σειρα πισω απο τους Συριους με χαρτακι προτεραιοτητας. :-
Περα απο πουτανες εχεις κανει σχεση στην ζωη σου?
αντε γλειψε κανα τραβελοπαπαρι εσυ μωρη στρουμφιτα που θα τον ειρωνευτεις κι ολας αμα ειχε γκομενα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
αντε γλειψε κανα τραβελοπαπαρι εσυ μωρη στρουμφιτα που θα τον ειρωνευτεις κι ολας αμα ειχε γκομενα
γλύψε μωρη πουτανα ττην κολότρυπα του πικερ και βουλοστο. Σκατοαδερφο του κερατα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
γλύψε μωρη πουτανα ττην κολότρυπα του πικερ και βουλοστο. Σκατοαδερφο του κερατα
εσκασε μυτη και ο 12χρονος ο μπαμπαδουλειας που θα μας γαμησει ολους απο το αιφον που του εφερε ο αγιοβασιλης

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τι επαθες συναγωνιστη?
Mύστη ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, εφαγα τα μουτρα μου με τοσο ακυρο τροπο που ντρέπομαι να περιγράψω :grin:
Πάντως ξεκινησα ενα πεσιματακι στην γιατρινα που με εραβε αλλά το εκοψα οταν την ειδα απο πιο μακρια και διαπιστωσα κατι κιλακια παραπανω :sunglasses:
Ευχαριστώ για το ενδιαφερον!!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
εσκασε μυτη και ο 12χρονος ο μπαμπαδουλειας που θα μας γαμησει ολους απο το αιφον που του εφερε ο αγιοβασιλης
μια φορα ρε πεταμενε να πεις κατι επι της ουσιας και θ σε παραδεχτω.μονο μαλαιες ξερεις να λες κλωνε της πουτσας :jerking:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Mύστη ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, εφαγα τα μουτρα μου με τοσο ακυρο τροπο που ντρέπομαι να περιγράψω :grin:
Πάντως ξεκινησα ενα πεσιματακι στην γιατρινα που με εραβε αλλά το εκοψα οταν την ειδα απο πιο μακρια και διαπιστωσα κατι κιλακια παραπανω :sunglasses:
πες τυπε μια παρεα ειμαστε εδω  :grouphug:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
μιχανακι τυπε?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μια φορα ρε πεταμενε να πεις κατι επι της ουσιας και θ σε παραδεχτω.μονο μαλαιες ξερεις να λες κλωνε της πουτσας :jerking:
ειπε ο σοβαρος που μου εκλεισε ραντεβου θανατου να με δειρει
παρτα μαλακα τζανετακο

225px-Single_Moutza.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
που να παω ρε;  :dunno:
μου εγραψε αυτο

:thumbsup:

Στις 12 το βραδυ να εισαι Κολοου και Μ. Αλεξανδρου να δουμε ποιος ειναι πεταμενος κλωνε.Φιλακια :-*
και 12 παρα 5 μπηκε απο το αιφον που του εφερε ο αηβασιλης να μου σπασει τα παϊδια ο σπιρτουλης

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σιγα μωρη μπαμια μην σκισεις το ταγερακι σου.. :-*
Θιχτηκα νομιζεις ρε κατακαημενε απο τις παπαρατζες τις δικες σου και των ομοιων σου.
Εγω οτι εκανα το εγραφα δημοσια και χεστηκα, εσυ και τα τσιρακια σου κανατε κλωναρια και την πεφτατε σε ελεηνιδες οπως τις λετε..σε κροσακια (βλεπε τον Νικολακη) και αλλα πολλα.
Μη πω για τον λυγιστο τον αλλον που το επαιζε αερογαμης και κατι πηρε το ματι μου για παρακαλια να κανει πιπα και οτι ειναι νουμερο 1 λαρυγκωτος μαλιστα.
Ετσι εξηγητε και η λυσσα για τις κοπελες του site φοβοταν μην του παρουν τα πρωτεια μαλλον. :pipa2:

Τα σεβη μου στους συναγωνιστες  :hi:

α χεστηκες τωρα. τοτε θιχτηκες που σου ειπαμε οτι σαρεσουν τα κρος κ φωναζες οτι πας με γυναικες. μεχρι να πεσουν τα ποστ που παρακαλαγες κρος για ραντεβου. ΨΕΥΤΗ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
α χεστηκες τωρα. τοτε θιχτηκες που σου ειπαμε οτι σαρεσουν τα κρος κ φωναζες οτι πας με γυναικες. μεχρι να πεσουν τα ποστ που παρακαλαγες κρος για ραντεβου. ΨΕΥΤΗ
οπου εμφανιζεται ο σακουκης τσουπ απο πισω και ο ζορεν να τον υπερασπιστει
παρεα θα τα γλειφουν τα τραβελοκαβλια οι γυναικωτοι οι μπιμπιλες και μετα μπαινουν εδω μεσα και το παιζουν νταηδες με χυσια στο μουστακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom