noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Noctilucent εσύ με έβριζες νομίζω. Να μάθετε να μη βρίζετε και να μην απειλείτε τους ανθρώπους. Λυπάμαι βέβαια, περαστικά.
Ευχαριστώ Picker
Noctilucent εσύ με έβριζες νομίζω. Να μάθετε να μη βρίζετε και να μην απειλείτε τους ανθρώπους. Λυπάμαι βέβαια, περαστικά.
αντε γλειψε κανα τραβελοπαπαρι εσυ μωρη στρουμφιτα που θα τον ειρωνευτεις κι ολας αμα ειχε γκομεναΓκομενα εχεις τυπε?(τι ρωταω τωρα ε?)
Γκομενα εννοω κανονικη οχι αυτες που πας με 10ρικακι στην σειρα πισω απο τους Συριους με χαρτακι προτεραιοτητας. :-
Περα απο πουτανες εχεις κανει σχεση στην ζωη σου?
γλύψε μωρη πουτανα ττην κολότρυπα του πικερ και βουλοστο. Σκατοαδερφο του κερατααντε γλειψε κανα τραβελοπαπαρι εσυ μωρη στρουμφιτα που θα τον ειρωνευτεις κι ολας αμα ειχε γκομενα
εσκασε μυτη και ο 12χρονος ο μπαμπαδουλειας που θα μας γαμησει ολους απο το αιφον που του εφερε ο αγιοβασιληςγλύψε μωρη πουτανα ττην κολότρυπα του πικερ και βουλοστο. Σκατοαδερφο του κερατα
Mύστη ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, εφαγα τα μουτρα μου με τοσο ακυρο τροπο που ντρέπομαι να περιγράψωτι επαθες συναγωνιστη?
μια φορα ρε πεταμενε να πεις κατι επι της ουσιας και θ σε παραδεχτω.μονο μαλαιες ξερεις να λες κλωνε της πουτσαςεσκασε μυτη και ο 12χρονος ο μπαμπαδουλειας που θα μας γαμησει ολους απο το αιφον που του εφερε ο αγιοβασιλης
πες τυπε μια παρεα ειμαστε εδωMύστη ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, εφαγα τα μουτρα μου με τοσο ακυρο τροπο που ντρέπομαι να περιγράψω
Πάντως ξεκινησα ενα πεσιματακι στην γιατρινα που με εραβε αλλά το εκοψα οταν την ειδα απο πιο μακρια και διαπιστωσα κατι κιλακια παραπανω
Ευχαριστώ για το ενδιαφερον!!
μιχανακι τυπε?Mύστη ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, εφαγα τα μουτρα μου με τοσο ακυρο τροπο που ντρέπομαι να περιγράψω
Πάντως ξεκινησα ενα πεσιματακι στην γιατρινα που με εραβε αλλά το εκοψα οταν την ειδα απο πιο μακρια και διαπιστωσα κατι κιλακια παραπανω
Ευχαριστώ για το ενδιαφερον!!
ειπε ο σοβαρος που μου εκλεισε ραντεβου θανατου να με δειρειμια φορα ρε πεταμενε να πεις κατι επι της ουσιας και θ σε παραδεχτω.μονο μαλαιες ξερεις να λες κλωνε της πουτσας
μιχανακι τυπε?
πες τυπε μια παρεα ειμαστε εδω
ειπε ο σοβαρος που μου εκλεισε ραντεβου θανατου να με δειρει
παρτα μαλακα τζανετακο
που να παω ρε;δεν πηγες?
και 12 παρα 5 μπηκε απο το αιφον που του εφερε ο αηβασιλης να μου σπασει τα παϊδια ο σπιρτουλης
Στις 12 το βραδυ να εισαι Κολοου και Μ. Αλεξανδρου να δουμε ποιος ειναι πεταμενος κλωνε.Φιλακια :-*
σιγα μην ερχοταν η γυναικουλαδεν πηγες?
εδω ειμαι κλωνε σε περιμενωπου να παω ρε;
μου εγραψε αυτο
και 12 παρα 5 μπηκε απο το αιφον που του εφερε ο αηβασιλης να μου σπασει τα παϊδια ο σπιρτουλης
Σιγα μωρη μπαμια μην σκισεις το ταγερακι σου.. :-*
Θιχτηκα νομιζεις ρε κατακαημενε απο τις παπαρατζες τις δικες σου και των ομοιων σου.
Εγω οτι εκανα το εγραφα δημοσια και χεστηκα, εσυ και τα τσιρακια σου κανατε κλωναρια και την πεφτατε σε ελεηνιδες οπως τις λετε..σε κροσακια (βλεπε τον Νικολακη) και αλλα πολλα.
Μη πω για τον λυγιστο τον αλλον που το επαιζε αερογαμης και κατι πηρε το ματι μου για παρακαλια να κανει πιπα και οτι ειναι νουμερο 1 λαρυγκωτος μαλιστα.
Ετσι εξηγητε και η λυσσα για τις κοπελες του site φοβοταν μην του παρουν τα πρωτεια μαλλον.
Τα σεβη μου στους συναγωνιστες
αντε πεσε για υπνο ρε πιτσιρικο μη σε παρει χαμπαρι η μανα σου οτι εισαι ακομα ξυπνιος και στις βρεξειεδω ειμαι κλωνε σε περιμενω
οπου εμφανιζεται ο σακουκης τσουπ απο πισω και ο ζορεν να τον υπερασπιστεια χεστηκες τωρα. τοτε θιχτηκες που σου ειπαμε οτι σαρεσουν τα κρος κ φωναζες οτι πας με γυναικες. μεχρι να πεσουν τα ποστ που παρακαλαγες κρος για ραντεβου. ΨΕΥΤΗ