Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
αντε πεσε για υπνο ρε πιτσιρικο μη σε παρει χαμπαρι η μανα σου οτι εισαι ακομα ξυπνιος και στις βρεξει  :s&m_1:
πουτανα του πληκτρολογιου μου εχεις αποδείξει πολλες φορες τι γυναικουλα εισαι.απλα κατσε και ξεφτιλισου μονος σου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οπου εμφανιζεται ο σακουκης τσουπ απο πισω και ο ζορεν να τον υπερασπιστει
παρεα θα τα γλειφουν τα τραβελοκαβλια οι γυναικωτοι οι μπιμπιλες και μετα μπαινουν εδω μεσα και το παιζουν νταηδες με χυσια στο μουστακι

ο ζαντρεν ηταν και γω τον εχω μπερδεψει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πουτανα του πληκτρολογιου μου εχεις αποδείξει πολλες φορες τι γυναικουλα εισαι.απλα κατσε και ξεφτιλισου μονος σου
για υπνο γρηγορα
μου θες και σαη με πουτανες ακομα δε βγηκες απο τ αβγο
μπεμπη

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμησι με την Χριστίνα  απο κωλονου 53Μεταξουργείο  :hi:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
ποιος ζαντρεν ρε
αυτος εδω ηταν που φυλαγε κατουρημενες ποδιες της ζαβαρας
τον θυμαμαι τον ηλιθιο
ποτε φιλαγα κατουριμενες ποδιες ρε κλωνε?ακομα σου τη σπαει ρε σιχαμενε το ολο θεμα?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δεν καταλαβαίνεις μωρή χαμούρα ότι το παιδί θέλει να γαμήσει; Τι ασκήσεις και μαλακίες του δίνεις; Κάτσε στο παιδί μωρή καριόλα να σε γαμήσει πάνω στο γραφείο σου και δεν χρειάζεται καμία ψυχοθεραπεία. Οι πουτάνες είναι 100 φορές καλύτεροι γιατροί από σένα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πολλά πράγματα που θεωρούνται "νορμάλ" στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου νορμάλ σε άλλες χώρες. Στον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι νορμάλ να κλέβεις την εφορία, δεν είναι νορμάλ να δίνεις φακελάκι στον γιατρό και να ζητάς ρουσφέτι από τον πολιτικό, δεν είναι νορμάλ να μη χτυπάς εισιτήριο στο μετρό, δεν είναι νορμάλ να απατάς την γκόμενά σου με πουτάνες. Κατά έναν περίεργο τρόπο όλα αυτά στην Ελλάδα θεωρούνται "νορμάλ". Για όλα αυτά όμως μας γαμάει 6 χρόνια τώρα η τρόικα και καλά κάνει!
τωρα που θα μπουν μπαρες στο μετρο,εχεις να προτεινεις κατι αναλογο και για τα μπουρδελα?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Mύστη ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, εφαγα τα μουτρα μου με τοσο ακυρο τροπο που ντρέπομαι να περιγράψω :grin:
Πάντως ξεκινησα ενα πεσιματακι στην γιατρινα που με εραβε αλλά το εκοψα οταν την ειδα απο πιο μακρια και διαπιστωσα κατι κιλακια παραπανω :sunglasses:
Ευχαριστώ για το ενδιαφερον!!
μηχανακι?δεν πειραζει οτι και αν ειναι,δεν ειναι ντροπη.ετσι!ο αγριος χυστης δεν κοβει το καμακι πουθενα  :rockon: περαστικα!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Είχα τη νεύρωση από τα 15 μου. Σιγά-σιγά διογκώθηκε αυτή η κατάσταση και στα 25 μου έπεσα στο καναβάτσο. Δεν μπορούσα πια να λειτουργώ σε καθημερινή βάση, παράτησα τα πάντα και κλείστηκα στο σπίτι για 3 χρόνια. Μετά άρχισα να γαμάω τακτικά στα μπουρδέλα και έτσι το ξεπέρασα. Και έρχεται τώρα ο άλλος και μου λέει ότι το γαμήσι στο μπουρδέλο είναι μαλακία. Τι να του πω αυτού του μαλάκα;

Υπηρξε καποια ερωτικη απογοητευση που επιδεινωσε την κατασταση;

Και μάλιστα μου άνοιξε τα μάτια μια ψυχίατρος. Μου λέει: "ΠΗΔΑΣ;" Της λέω: "ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ." Μου λέει: "ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΤΑΚΤΙΚΑ." Και όντως αυτό ήταν το γιατρικό μου. Ποια καριόλα γκόμενα θα με βοηθούσε; Γι' αυτό λατρεύω τις πουτάνες. Γι' αυτό ακόμα και την Κορίνα δυσκολεύομαι πολύ να τη μισήσω. Αυτά τα κορίτσια χωρίς να το ξέρουν μου έσωσαν τη ζωή.

Πρεπει να παραδεχτεις οτι αυτη η κουβεντα σε απελευθερωσε. Γιατι σιγουρα θα ειχες σκεφτει να πηδας πιο συχνα. Σου αφαιρεσε καποιες ενοχες. Αυτο σημαινει καμια φορα μας βοηθανε οι ψυχιατροι.

Φιλε εισαι απο τους λιγους εδω μεσα που εχουν κατι αυθεντικο να πουν και με τους οποιους μπορω να κανω διαλογο. :thumbsup:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Νάσο μετά από αυτά που έχω περάσει έχω γίνει τρομερά κυνικός. Δεν υπάρχει αγάπη, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες όμορφες και οι γυναίκες θέλουν τους άντρες φτασμένους ή τουλάχιστον με προοπτική. Καμία δεν σε ερωτεύεται αν έχεις πρόβλημα. Αγάπη είναι να πάρεις τον άλλον από τη γη και να τον σηκώσεις. Καμία καριόλα δεν θα το κάνει αυτό. Άρα τι νόημα έχει να προσπαθήσω για σχέση αφού πιστεύω πως η αγάπη είναι μια ψευδαίσθηση; Δεν το αποκλείω βέβαια να κάνω κάποια σχέση αλλά δεν είμαι και καθόλου διατεθειμένος να προσπαθήσω γι' αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Βολεύομαι μια χαρά και με το να γαμάω 3-4 διαφορετικές πουτάνες την εβδομάδα.

Ολη εχουμε πει για καποια γκομενα που μας αρεσε "δεν της αξιζω". Παντα ειναι ο εγωισμος μας που λεει αυτη τη φραση. Ενας μηχανισμος αμυνας. Γιατι κατι φοβομαστε. Συνηθως την ανεπαρκεια μας. Την απορριψη. Ολοι το εχουμε παθει αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom