Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δεν ξέρω.. Έχει έρθει σε πολλές αντιφάσεις ο τύπος με αυτά που λέει κατά καιρούς..  :-
Αλλά εντάξει μιλάμε για τύπο που τον αποφεύγουν πουτάνες του 10άρικου όπως ο διάολος το λιβάνι, οπότε όλα είναι πιθανά!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Δεν ξέρω.. Έχει έρθει σε πολλές αντιφάσεις ο τύπος με αυτά που λέει κατά καιρούς..  :-
Αλλά εντάξει μιλάμε για τύπο που τον αποφεύγουν πουτάνες του 10άρικου όπως ο διάολος το λιβάνι, οπότε όλα είναι πιθανά!
:thumbsup:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686

Μην σχολείστε με τον Πίκερ, τρολάρει και λεει πολλά
ψεματάκια.
Για παράδειγμα έχει ποστάρει φωτό με μηχανή (500ρα μαλλον ) και
μετά κλαιγόταν ότι δεν έχει μεταφορικό μέσο !

Είναι αντιφατικά τα ποστ του και λέει υπερβολές και ψέματα.
Ανέφερε ότι έζησε στην Αγγλία κάποιους μήνες και αυτο είναι
αντιφατικό με κάποια άλλα ποστ, ότι ήταν κλεισμένος στο σπίτι
και δε πήγαινε πουθενά.Από κει που δεν πήγαινε πουθενά, τον άφησαν
ΜΟΝΟ του για μήνες οι γονείς του στην Αγγλία ;
Αφού οι γονείς του τον ταϊζουν...

Ο Πικεράκος είναι παραμυθατζής και τρολάρει, και προσπαθεί να σας
κάνει να τον λυπηθείτε, όπως προσπαθούσε να κάνει σχέση με την Κορινα
παρακαλώντας την ,να τον λυπηθεί !

Μη δίνετε λοιπόν σημασία στα λεγόμενα του Πίκερ, και
όλοι οι φοβιτσιάρηδες , πάρτε θάρρος και κάνετε καμάκι !

Αντε ! Κοτούλες !  :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.koufa.gr/wp-content/uploads/2013/12/chicken.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω τρελαθεί με τις μαλακίες που διαβάζω για το άτομό μου. Ρε πουλί με βλέπεις να είμαι για λύπηση; Το πρόβλημά μου δεν το έγραψα για να με λυπούνται αλλά για να με φοβούνται. Όταν κάποιος έχει περάσει μέσα από την κόλαση δεν υπολογίζει τίποτα, μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Όταν έγραψα ότι μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τα πρεζάκια της Ιάσωνος, το εννοούσα. Γι' αυτό και ποτέ δεν φοβήθηκα να περάσω ανάμεσά τους, ακόμα και τις εποχές που μαζεύονταν 50 άτομα εκεί πέρα και τρυπιούνταν. Έχω υπάρξει εξαρτημένος και ξέρω καλά την ψυχολογία τους και ξέρω ότι κι αυτοί το καταλαβαίνουν για μένα στη ματιά μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη η μηχανή ήταν Honda CBF 125 και την έχω πουλήσει εδώ και 4 χρόνια. Δεν έχω μεταφορικό μέσο εκτός από το δεύτερο αυτοκίνητο του πατέρα μου που το παίρνω 3-4 φορές το χρόνο. Δεν χρειάζομαι μεταφορικό μέσο γιατί μένω στο κέντρο και γιατί δεν έχω κοινωνική ζωή. Τα ΜΜΜ μου είναι υπέρ-αρκετά για τις μετακινήσεις μου.

Στην Αγγλία είχα πάει όταν ήμουν 22 χρονών, δηλαδή όταν ακόμα δεν με είχε καταβάλει πλήρως το πρόβλημά μου. Όπως είπα, το ναδίρ της ζωής μου ήταν στην τριετία από τα 25 μου ως τα 28. Άρα πάλι λες μαλακίες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο για την Κορίνα, τα έχω πει 100.000 φορές. Όποιος νομίζει ότι της ζήτησα ποτέ κάτι εκτός μπουρδέλου να πάει να τη ρωτήσει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για τη φεμινίστρια του site, τον rigormortis, τι να πω; Τα ίδια και τα ίδια, μας πρήξατε τα αρχίδια. Στις γκόμενες και τις πουτάνες που έχω γαμήσει και δεν με δέχονται πια, ΝΑΙ, γουστάρω να περνάω την ώρα μου θυμίζοντάς τους τα γαμήσια που τους έχω ρίξει.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Για τη φεμινίστρια του site, τον rigormortis, τι να πω; Τα ίδια και τα ίδια, μας πρήξατε τα αρχίδια. Στις γκόμενες και τις πουτάνες που έχω γαμήσει και δεν με δέχονται πια, ΝΑΙ, γουστάρω να περνάω την ώρα μου θυμίζοντάς τους τα γαμήσια που τους έχω ρίξει.

δεν απάντησες , γιατί δεν παίρνεις τα φαρμακά σου ενω σου προτάθηκαν

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
 ετσι νομιζεις φιλε........ετσι θελουν οι γυναικες να νομιζεις...πιασε μια συζητηση με καμια κοπελια... η μαλακια παει συννεφο με τα κοριτσακια και τις 30ρες....μπαινουν στο μπανιο και  παιζουν με το τηλεφωνο, τα αφροντουζ και οτι εχει σχημα πεους...χωρια τα αγγουρακια και τους δονητες...

εχω ακουσει απο προφυλακτικο με κιμα μεσα...εως και αποσμητικα μασχαλης...τωρα ειδικα με τα skype, msn  και τα λαπτοπ...εχουν παθει αγκυλωση τα χερακια τους....απο την μαλακια.. αμα τα πιανεις αυτα που σου λεω καλως...αλλιως αστω...μεινε στις αποψεις σου....οι ποιο πολλες γουσταρουν στα κρυφα και εχεμυθα να βγαλουν τα ματια τους, ενα καλο κρεβατι...οπως λενε...
προφυλακτικα με κιμα :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Έχω τρελαθεί με τις μαλακίες που διαβάζω για το άτομό μου. Ρε πουλί με βλέπεις να είμαι για λύπηση; Το πρόβλημά μου δεν το έγραψα για να με λυπούνται αλλά για να με φοβούνται. Όταν κάποιος έχει περάσει μέσα από την κόλαση δεν υπολογίζει τίποτα, μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Όταν έγραψα ότι μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τα πρεζάκια της Ιάσωνος, το εννοούσα. Γι' αυτό και ποτέ δεν φοβήθηκα να περάσω ανάμεσά τους, ακόμα και τις εποχές που μαζεύονταν 50 άτομα εκεί πέρα και τρυπιούνταν. Έχω υπάρξει εξαρτημένος και ξέρω καλά την ψυχολογία τους και ξέρω ότι κι αυτοί το καταλαβαίνουν για μένα στη ματιά μου.
τυπε γαμα τους αυτους
εγω σε πιστευω
αμα πας σε ψυχολογο αντρα μπουρδελιαρη θα ερχομαι να σας παιρνω με το αμαξι και θα γαμαμε παρεα και οι 3 στο μεταξι  :grouphug:
μονο αμα πας σε ψυχολογο ομως
αμα με γραψεις στα αρχιδια σου θα στενοχωρηθω  :-

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν το βρισκω τοσο σοκαριστικο ή σοβαρο το οτι πληγιαζε την σαρκα του.

Κατα τα αλλα και ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος εχει πραγματα που τον προβληματιζουν, αν σου βγαλει τα εσωψυχα του θα ακουστει δραματικος χωρις αυτο να χαρακτηριζει τη ζωη του.

Ο Πικερ εχει δουλεια, φιλους, βγαινει για ρεβεγιον... απλα μας ανοιξε την καρδια του.

Αλλοι ειναι πιο βαρια. :tooth:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε φίλε δεν έχω κανένα πρόβλημα πλέον. Γιατί να πάω σε ψυχίατρο ή ψυχολόγο; Η λύση στο πρόβλημά μου ήταν ο νόμος του Picker.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πίκερ ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάμε χαλώντας τη ζαχαρένια μας με μαλακίες.

Συνημμένα

• KppzdeSLy.jpg
    KppzdeSLy.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 28

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Οφείλω  να ομολογήσω ότι έχει ένα ενδιαφέρον η ιστορία του picker και της Κορινας κάτι σαν αρλεκιν...

Συνημμένα

• popcornemot.gif
    popcornemot.gif
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 20

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει πλέον καμία ιστορία με την Κορίνα και δεν θέλω να ξαναγίνει λόγος γι' αυτήν. Για μένα τελειώνει το θέμα κάπου εδώ.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Δεν υπάρχει πλέον καμία ιστορία με την Κορίνα και δεν θέλω να ξαναγίνει λόγος γι' αυτήν. Για μένα τελειώνει το θέμα κάπου εδώ.
Γιατί ρε γαμώτο τώρα που άρχισα  να την διαβάζω,μας κόβεις πάνω στο καλύτερο... >:(

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686
Πικεράκο, να είσαι καλά, ψυχικά και σωματικά, να
μας διασκεδάζεις με τις γραφικές μπουρδίτσες που ποστάρεις ! :2funny:

Πάνω που σε λυπήθηκε πολύς κόσμος, για την πονεμένη ιστορία σου, αποκάλυψες
ότι έχει και δεύτερο αυτοκίνητο ο πατέρας σου και ότι νοιώθεις καλά και
δεν χρειάζεσαι αντικαταθλιπτικά .

Αρα , τζάμπα η συμπόνοια που σου έδειξαν οι συμφορουμίτες !

Πικεράκο, είσαι μια κοτούλα , που τρώει το καλαμποκάκι της
στο Μετάξι, και φοβάσαι να μιλήσεις σε μια κοπέλα που δεν
είναι επαγγελματίας, διότι τρέμεις στην απόρριψη.

Να πας να δουλέψεις λαχειοπώλης, να συνηθίσεις την απόρριψη ,
αφού ο λαχειοπώλης , στους 20 που ρωτάει, ο ένας αγοράζει λαχεία και
έτσι βγάζει μεροκαματο ο λαχειοπώλης.

maxresdefault.jpg

Πικεράκο, είσαι μια διασκεδαστική κοτούλα ,
τεμπέλης και ετοιματζής ! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom