Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο μετά από αυτά που έχω περάσει έχω γίνει τρομερά κυνικός. Δεν υπάρχει αγάπη, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες όμορφες και οι γυναίκες θέλουν τους άντρες φτασμένους ή τουλάχιστον με προοπτική. Καμία δεν σε ερωτεύεται αν έχεις πρόβλημα. Αγάπη είναι να πάρεις τον άλλον από τη γη και να τον σηκώσεις. Καμία καριόλα δεν θα το κάνει αυτό. Άρα τι νόημα έχει να προσπαθήσω για σχέση αφού πιστεύω πως η αγάπη είναι μια ψευδαίσθηση; Δεν το αποκλείω βέβαια να κάνω κάποια σχέση αλλά δεν είμαι και καθόλου διατεθειμένος να προσπαθήσω γι' αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Βολεύομαι μια χαρά και με το να γαμάω 3-4 διαφορετικές πουτάνες την εβδομάδα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Νάσο μετά από αυτά που έχω περάσει έχω γίνει τρομερά κυνικός. Δεν υπάρχει αγάπη, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες όμορφες και οι γυναίκες θέλουν τους άντρες φτασμένους ή τουλάχιστον με προοπτική. Καμία δεν σε ερωτεύεται αν έχεις πρόβλημα. Αγάπη είναι να πάρεις τον άλλον από τη γη και να τον σηκώσεις. Καμία καριόλα δεν θα το κάνει αυτό. Άρα τι νόημα έχει να προσπαθήσω για σχέση αφού πιστεύω πως η αγάπη είναι μια ψευδαίσθηση; Δεν το αποκλείω βέβαια να κάνω κάποια σχέση αλλά δεν είμαι και καθόλου διατεθειμένος να προσπαθήσω γι' αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Βολεύομαι μια χαρά και με το να γαμάω 3-4 διαφορετικές πουτάνες την εβδομάδα.
μπορεις να κανεις σχεση αν θελεις
απλα μεχρι τωρα δεν το θελεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο rigormortis δίνει τεράστια αξία σε μια ψευδαίσθηση. Το να σε θέλει μια γκόμενα είναι μια ψευδαίσθηση. Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί σε θέλει; Σε θέλει για κάτι που έχεις καταφέρει ή για κάτι που νομίζει ότι έχεις καταφέρει και θα επωφεληθεί εμμέσως η ίδια από αυτό. Ο έρωτας είναι καθαρά ωφελιμιστικός. Σε αγαπώ γιατί είσαι ωραία, με αγαπάς γιατί έχω κάποιο status. Εγώ λοιπόν θέλω απλά να μου κάθονται οι γυναίκες που γουστάρω και δεν με νοιάζει καθόλου αν με γουστάρουν ή όχι. Είμαι κυνικός και πρακτικός τύπος.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε πικερ επειδη ειπες πριν οτι μια ψυχιατρος σε συμβουλεψε να πηδας, εχεις παει στο παρελθον σε ψυχολογους - ψυχιατρους κλπ κλπ;
εχεις παρει και καμια αγωγουλα η στο μιλητο;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
όλες πεταμένα λεφτα.κάτσε  Εκεί που είσαι.μακριά από σχεσεις.εκτός αν θέλεις  να καταστραφεις.Υπάρχει πιο βαθύς πάτος από αυτόν που νομίζεις ότι είσαι.συνέχισε να φερνεις τα πουτανακια σε οργασμό και όλα θα πάνε φινα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είχα πάει σε διάφορους ψυχολόγους και ψυχιάτρους αλλά όλοι μου έλεγαν μαλακίες. Ποτέ δεν δέχτηκα να πάρω φάρμακα εκτός από ένα 5-μηνο που πήρα Ladose (Prozac), το οποίο δεν μου έκανε τίποτα. Το πρόβλημά μου ήταν απλά ότι δεν γαμούσα και το βρήκε μόνο μία ψυχίατρος στο ΙΚΑ. Η αγαμία μου γύριζε πίσω σε νευρικότητα, κατάθλιψη και αυτοκαταστροφή. Όλοι οι υπόλοιποι μου έλεγαν ιστορίες για αγρίους.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Βολεύομαι μια χαρά και με το να γαμάω 3-4 διαφορετικές πουτάνες την εβδομάδα.

καλά αν ήμουν αθήνα και είχα τις επιλογές που έχεις εκεί κάπως έτσι θα είχα καεί και εγώ με τις πουτάνες   :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Είχα πάει σε διάφορους ψυχολόγους και ψυχιάτρους αλλά όλοι μου έλεγαν μαλακίες. Ποτέ δεν δέχτηκα να πάρω φάρμακα εκτός από ένα 5-μηνο που πήρα Ladose (Prozac), το οποίο δεν μου έκανε τίποτα. Το πρόβλημά μου ήταν απλά ότι δεν γαμούσα και το βρήκε μόνο μία ψυχίατρος στο ΙΚΑ. Η αγαμία μου γύριζε πίσω σε νευρικότητα, κατάθλιψη και αυτοκαταστροφή. Όλοι οι υπόλοιποι μου έλεγαν ιστορίες για αγρίους.
δεν ξερω αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αλλα καλο θα ηταν να πας σε εναν καλο ψυχολογο - ψυχαναλυτη που να δουλευει διαφορες μεθοδους (γνωσιακη - συμπεριφοριστικη - ψυχαναλυτικη κλπ) και να δουλεψεις σταθερα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, οπωσδηποτε για καποια χρονια
μπορει να επεσες σε μαλακες που βαρεθηκαν να ασχοληθουν
παραλληλα μπορεις ανετα να εφαρμοζεις το νομο σου και να γαμας μερα παρα μερα στα μπουρδελα τρυφερα πουτανακια
απο αυτα που γραφεις υποθετω οτι εχεις περασει πολλα σκατα
αλλα ουτε σε λυπαται κανεις ουτε θα σε παρηγορησει
αν δεν συνειδητοποιησεις ο ιδιος οτι εισαι αξιος να αγαπηθεις, αν δεν το πιστεψεις μεσα σου, και να παψεις να αυτοτιμωρησαι, δε θα δεις προκοπη
δε σου λεω να κοψεις τα μπουρδελα και να κανεις σχεση, αλλα να παρεις λιγο τα πανω σου και να ζησεις λιγο πιο φυσιολογικα ρε μαν  :-

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και όλα αυτά ποιος στα προκάλεσε  πικερ? Οι καλέ γυναίκες  Εκεί  εξω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί μια χαρά ζω τώρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ειλικρινά. Είμαι στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου.  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν ξερω αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αλλα καλο θα ηταν να πας σε εναν καλο ψυχολογο - ψυχαναλυτη που να δουλευει διαφορες μεθοδους (γνωσιακη - συμπεριφοριστικη - ψυχαναλυτικη κλπ) και να δουλεψεις σταθερα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, οπωσδηποτε για καποια χρονια
μπορει να επεσες σε μαλακες που βαρεθηκαν να ασχοληθουν
παραλληλα μπορεις ανετα να εφαρμοζεις το νομο σου και να γαμας μερα παρα μερα στα μπουρδελα τρυφερα πουτανακια
απο αυτα που γραφεις υποθετω οτι εχεις περασει πολλα σκατα
αλλα ουτε σε λυπαται κανεις ουτε θα σε παρηγορησει
αν δεν συνειδητοποιησεις ο ιδιος οτι εισαι αξιος να αγαπηθεις, αν δεν το πιστεψεις μεσα σου, και να παψεις να αυτοτιμωρησαι, δε θα δεις προκοπη
δε σου λεω να κοψεις τα μπουρδελα και να κανεις σχεση, αλλα να παρεις λιγο τα πανω σου και να ζησεις λιγο πιο φυσιολογικα ρε μαν  :-
μεγαλύτεροι τσαρλατάνοι από τους ψυχολόγους  δεν υπάρχουν.άντε ένας στους εκατό να αξιζει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Πουλί μια χαρά ζω τώρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ειλικρινά. Είμαι στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου.  :grin:
μακαρι τυπε μου, στο ευχομαι γιατι εισαι τυπος
αλλα να, που και που γραφεις κατι αρκουδες οτι γινεσαι κολλιτσιδα σε γκομενες και πουτανες, οτι γινεσαι στοκερ, τους πρηζεις τις ωοθηκες στο φεισμπουκ κλπ
ολα αυτα δειχνουν οτι ζητας προσοχη
αρα εχεις δουλιτσα ακομα να κανεις
αμα το παλεψεις σε μερικα χρονακια θα ανοιξεις νεο θεμα "η επισημη γκομενα του πικερ και τα ανεπισημα πουτανακια του μεταξουργειου"  ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 έπρεπε να είχα εφαρμόσει το νόμο του Picker από τα 15 μου ή τουλάχιστον από τα 18. Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε κάποιος να μου πει πόσο σημαντικό είναι το ΝΑ ΓΑΜΑΣ και ο πατέρας μου προσπαθούσε να μου πει πόσο εύκολο είναι να "ρίχνεις" γυναίκες. Έχει μεγάλη ευθύνη ο πατέρας μου. Αφού βλέπεις ένα παιδί που δεν "το έχει" στις γκόμενες, πες του ρε μαλάκα ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
προφανως χρεωνεις καποια πραγματα στους γονεις σου  :S
θελεις να πας και να τους τα ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ
και στον πατερα σου και στη μανα σου
αλλα να ξερεις δεν ειναι παντα ευκολο για ενα γονιο να χειριστει μια δυσκολη κατασταση με το παιδι του οταν ειναι στην εφηβικη - μετεφηβικη ηλικια ειδικα οταν δεν εχει τις γνωσεις ο ανθρωπος
να μην κρατας κακιες γι αυτα
γι αυτο σου ειπα να πας σε εναν καλο ψυχολογο
αντι να τα γραφεις εδω μεσα που θα ερθει μετα ο καθε αρχιμαλακας να το κανιβαλισει, πηγαινε σε εναν καλο ψυχολογο και πες τα
και μονο που θα σε ακουσει θα ανακουφιστεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί είναι δυνατόν να το λες αυτό για μένα; Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι ΑΗΔΙΑΖΩ με αυτούς που έχουν γκόμενα και παράλληλα γαμάνε στα κρυφά πουτάνες; Είναι η χειρότερη συμπεριφορά ενός άντρα, ποτέ δεν θα το έκανα αυτό εκτός και αν η γυναίκα μου το δεχόταν. Αν είχα γκόμενα ή γυναίκα και τη βαριόμουν, απλά θα τη χώριζα. Δεν θα το είχα σε τίποτα. ΠΟΤΕ δεν θα έκανα διπλή ζωή.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Chris33 έπρεπε να είχα εφαρμόσει το νόμο του Picker από τα 15 μου ή τουλάχιστον από τα 18. Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε κάποιος να μου πει πόσο σημαντικό είναι το ΝΑ ΓΑΜΑΣ και ο πατέρας μου προσπαθούσε να μου πει πόσο εύκολο είναι να "ρίχνεις" γυναίκες. Έχει μεγάλη ευθύνη ο πατέρας μου. Αφού βλέπεις ένα παιδί που δεν "το έχει" στις γκόμενες, πες του ρε μαλάκα ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Τα έχεις κάνει αχταρμά μέσα στα μυαλά σου... Και πώς δεν θα ήταν έτσι, εξάλλου;

Η επίσκεψη στα πορνεία, είναι δικαίωμα στην απόλαυση για τον κάθε άνδρα. Ανεξάρτητα με το αν έχει ή όχι γκόμενα.

Είναι άσχετα τα δύο. Ξύπνα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
προφανως χρεωνεις καποια πραγματα στους γονεις σου  :S
θελεις να πας και να τους τα ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ
και στον πατερα σου και στη μανα σου
αλλα να ξερεις δεν ειναι παντα ευκολο για ενα γονιο να χειριστει μια δυσκολη κατασταση με το παιδι του οταν ειναι στην εφηβικη - μετεφηβικη ηλικια ειδικα οταν δεν εχει τις γνωσεις ο ανθρωπος
να μην κρατας κακιες γι αυτα
γι αυτο σου ειπα να πας σε εναν καλο ψυχολογο
αντι να τα γραφεις εδω μεσα που θα ερθει μετα ο καθε αρχιμαλακας να το κανιβαλισει, πηγαινε σε εναν καλο ψυχολογο και πες τα
και μονο που θα σε ακουσει θα ανακουφιστεις

Είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Νομίζω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Δεν θα μπορέσει κανένας να τον βοηθήσει και τζάμπα γράφουμε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι ψυχολόγοι είναι μαλάκες. Ο καλύτερος ψυχολόγος είναι ο εαυτός σου, κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη και μοναδική. Βασικά δεν νομίζω ότι πλέον έχω ανάγκη ψυχολόγου, αντίθετα έχω αποκομίσει τόση σοφία από την περίπτωσή μου που μπορώ να συμβουλέψω άλλους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ass kavlos θίχτηκες μωρή λινάτσα; Έχεις γυναίκα και την κερατώνεις; Αφού είναι δικαίωμά σου πες της το μωρή κότα αν τολμάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom