το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
αναμενω απαντηση επι του θεματος απο ριγκομορτη που του ειχε κανει τα αρχιδια ζεπελιν του πικερακου απο το κραξιμοεχεις τα δικια σου ;)
αναμενω απαντηση επι του θεματος απο ριγκομορτη που του ειχε κανει τα αρχιδια ζεπελιν του πικερακου απο το κραξιμοεχεις τα δικια σου ;)
μπορεις να κανεις σχεση αν θελειςΝάσο μετά από αυτά που έχω περάσει έχω γίνει τρομερά κυνικός. Δεν υπάρχει αγάπη, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες όμορφες και οι γυναίκες θέλουν τους άντρες φτασμένους ή τουλάχιστον με προοπτική. Καμία δεν σε ερωτεύεται αν έχεις πρόβλημα. Αγάπη είναι να πάρεις τον άλλον από τη γη και να τον σηκώσεις. Καμία καριόλα δεν θα το κάνει αυτό. Άρα τι νόημα έχει να προσπαθήσω για σχέση αφού πιστεύω πως η αγάπη είναι μια ψευδαίσθηση; Δεν το αποκλείω βέβαια να κάνω κάποια σχέση αλλά δεν είμαι και καθόλου διατεθειμένος να προσπαθήσω γι' αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Βολεύομαι μια χαρά και με το να γαμάω 3-4 διαφορετικές πουτάνες την εβδομάδα.
όλες πεταμένα λεφτα.κάτσε Εκεί που είσαι.μακριά από σχεσεις.εκτός αν θέλεις να καταστραφεις.Υπάρχει πιο βαθύς πάτος από αυτόν που νομίζεις ότι είσαι.συνέχισε να φερνεις τα πουτανακια σε οργασμό και όλα θα πάνε φιναΝάσο μετά από αυτά που έχω περάσει έχω γίνει τρομερά κυνικός. Δεν υπάρχει αγάπη, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες όμορφες και οι γυναίκες θέλουν τους άντρες φτασμένους ή τουλάχιστον με προοπτική. Καμία δεν σε ερωτεύεται αν έχεις πρόβλημα. Αγάπη είναι να πάρεις τον άλλον από τη γη και να τον σηκώσεις. Καμία καριόλα δεν θα το κάνει αυτό. Άρα τι νόημα έχει να προσπαθήσω για σχέση αφού πιστεύω πως η αγάπη είναι μια ψευδαίσθηση; Δεν το αποκλείω βέβαια να κάνω κάποια σχέση αλλά δεν είμαι και καθόλου διατεθειμένος να προσπαθήσω γι' αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Βολεύομαι μια χαρά και με το να γαμάω 3-4 διαφορετικές πουτάνες την εβδομάδα.
Βολεύομαι μια χαρά και με το να γαμάω 3-4 διαφορετικές πουτάνες την εβδομάδα.
δεν ξερω αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αλλα καλο θα ηταν να πας σε εναν καλο ψυχολογο - ψυχαναλυτη που να δουλευει διαφορες μεθοδους (γνωσιακη - συμπεριφοριστικη - ψυχαναλυτικη κλπ) και να δουλεψεις σταθερα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, οπωσδηποτε για καποια χρονιαΕίχα πάει σε διάφορους ψυχολόγους και ψυχιάτρους αλλά όλοι μου έλεγαν μαλακίες. Ποτέ δεν δέχτηκα να πάρω φάρμακα εκτός από ένα 5-μηνο που πήρα Ladose (Prozac), το οποίο δεν μου έκανε τίποτα. Το πρόβλημά μου ήταν απλά ότι δεν γαμούσα και το βρήκε μόνο μία ψυχίατρος στο ΙΚΑ. Η αγαμία μου γύριζε πίσω σε νευρικότητα, κατάθλιψη και αυτοκαταστροφή. Όλοι οι υπόλοιποι μου έλεγαν ιστορίες για αγρίους.
και όλα αυτά ποιος στα προκάλεσε πικερ? Οι καλέ γυναίκες Εκεί εξω.Είχα πάει σε διάφορους ψυχολόγους και ψυχιάτρους αλλά όλοι μου έλεγαν μαλακίες. Ποτέ δεν δέχτηκα να πάρω φάρμακα εκτός από ένα 5-μηνο που πήρα Ladose (Prozac), το οποίο δεν μου έκανε τίποτα. Το πρόβλημά μου ήταν απλά ότι δεν γαμούσα και το βρήκε μόνο μία ψυχίατρος στο ΙΚΑ. Η αγαμία μου γύριζε πίσω σε νευρικότητα, κατάθλιψη και αυτοκαταστροφή. Όλοι οι υπόλοιποι μου έλεγαν ιστορίες για αγρίους.
μεγαλύτεροι τσαρλατάνοι από τους ψυχολόγους δεν υπάρχουν.άντε ένας στους εκατό να αξιζειδεν ξερω αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αλλα καλο θα ηταν να πας σε εναν καλο ψυχολογο - ψυχαναλυτη που να δουλευει διαφορες μεθοδους (γνωσιακη - συμπεριφοριστικη - ψυχαναλυτικη κλπ) και να δουλεψεις σταθερα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, οπωσδηποτε για καποια χρονια
μπορει να επεσες σε μαλακες που βαρεθηκαν να ασχοληθουν
παραλληλα μπορεις ανετα να εφαρμοζεις το νομο σου και να γαμας μερα παρα μερα στα μπουρδελα τρυφερα πουτανακια
απο αυτα που γραφεις υποθετω οτι εχεις περασει πολλα σκατα
αλλα ουτε σε λυπαται κανεις ουτε θα σε παρηγορησει
αν δεν συνειδητοποιησεις ο ιδιος οτι εισαι αξιος να αγαπηθεις, αν δεν το πιστεψεις μεσα σου, και να παψεις να αυτοτιμωρησαι, δε θα δεις προκοπη
δε σου λεω να κοψεις τα μπουρδελα και να κανεις σχεση, αλλα να παρεις λιγο τα πανω σου και να ζησεις λιγο πιο φυσιολογικα ρε μαν :-
μακαρι τυπε μου, στο ευχομαι γιατι εισαι τυποςΠουλί μια χαρά ζω τώρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ειλικρινά. Είμαι στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου.![]()
Chris33 έπρεπε να είχα εφαρμόσει το νόμο του Picker από τα 15 μου ή τουλάχιστον από τα 18. Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε κάποιος να μου πει πόσο σημαντικό είναι το ΝΑ ΓΑΜΑΣ και ο πατέρας μου προσπαθούσε να μου πει πόσο εύκολο είναι να "ρίχνεις" γυναίκες. Έχει μεγάλη ευθύνη ο πατέρας μου. Αφού βλέπεις ένα παιδί που δεν "το έχει" στις γκόμενες, πες του ρε μαλάκα ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
προφανως χρεωνεις καποια πραγματα στους γονεις σου :S
θελεις να πας και να τους τα ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ
και στον πατερα σου και στη μανα σου
αλλα να ξερεις δεν ειναι παντα ευκολο για ενα γονιο να χειριστει μια δυσκολη κατασταση με το παιδι του οταν ειναι στην εφηβικη - μετεφηβικη ηλικια ειδικα οταν δεν εχει τις γνωσεις ο ανθρωπος
να μην κρατας κακιες γι αυτα
γι αυτο σου ειπα να πας σε εναν καλο ψυχολογο
αντι να τα γραφεις εδω μεσα που θα ερθει μετα ο καθε αρχιμαλακας να το κανιβαλισει, πηγαινε σε εναν καλο ψυχολογο και πες τα
και μονο που θα σε ακουσει θα ανακουφιστεις